|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Slika bivše...
31.5.2007 14:36:11   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: mika

s tem da je mož vrečko dal poleg koša za smeti in je tašča pliškote vzela ven, on pa tega ni vedel. ne enem rojstnem dnevu pri njih doma, je te igrače dala otrokom za igrat. ko je mož to zagledal, je zakuhal in jo nadrl če je normalna, da brska po smetehuser posted image . ko so vsi šli jih je odnesel ven v keson.  

No, lahko bi jih dala rajši rdečemu križu - ideja za naslednjičuser posted image .

Kako različne mame: mojemu bivšemu zgodilo ravno obratno: njemu je njegova mami vrgla v kanto vse stvari, ki so bile v zvezi z manouser posted image Se je očitno odločila, da mora it naprej (saj mislim, da je takrat res že mel naslednjo punco...). Je bil čisto besen in pobral pol stvari iz smetnjaka...

Mene nič ne moti, če bi bila kaka stvar od bivše, niti njega, saj oba veva, da sva to obdobje dala za sabo in sva se razšla z bivšimi zato, ker sva tako hotela... Nikoli ni bilo nobenemu od naju žal zato. Zakaj bi potem neko ljubosumje zganjala?user posted image punca mi ni naredila nič slabega, bi mi bilo pa res hecno, če bi zdaj hotel obesit njeno sliko na steno - že zato, ker niti svojih nimavauser posted image

se pa močno strinjam s taniko!  Kaj mate od tega, da mu same vržete sliko proč? Če ima slika simbolni pomen, jo mora SAM VRŠT PROČ, ali pa to nič ne pomeni. Če pa nima simbolnega pomena in je pač slučajno ostala tam, potem je pa brezveze delat slona iz tega... če ga prisiliš, da jo mora prebolet, je sigurno ne bo. se mi zdi boljši način od srki. Res da sama nisem mela teh izkušenj, lubi je svojo bivšo že davno prej prebolel, prejšnjemu sem bila itak prva... ampak vseeno se mi zdi to trapasto, da ga bom nekaj silila... lahko omenim, rečem, če me moti, kaj bo pa naredil, pa naj naredi po svojih čustvih... je pa prav, da jih jaz poznam - ampak tako, da mu sliko zabrišem v smeti, dvomim, da jih bom spoznala... vsaj ne na lep način...

In se mi zdi normalno, da kdaj te slike skup pogledaš, to ej del preteklosti, kot ostale neumnosti, ki smo jih počeli, zakaj bi imela kaj proti, da je z njo plesal na maturancu, kot sem jaz s svojim takratnim fantom? Oba oboje pogledava in komentirava in se smejevauser posted image

PS: če bi skenslala vse ženske, ki jim je kdaj bil všeč moj dragi, bi imela bore malo prijateljic... Ne vem, zakaj bi me motilo, da je všeč še kaki drugi...

tanika, delamo na tem, da bosta moja starša kdaj pripravljena z novimi partnerji na srečanje. Srečujeta se še po ločitvi, tudi novi partnerji pridejo k nama in midva k njim, samo vsi skup pa še niso bili... JIm je nekak nelagodno, vsem 4, se mi zdi... no, dajmo času čas, skup sta bila 30 let, torej imata pravico par let takole furatuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 76
31.5.2007 16:29:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Skupaj sva 2 meseca....z bivšo sta bila skupaj 9 let....imam otroka.

Ko pridem k njemu domov, ima v sobi še vedno sliko svoje bivše (pa on seveda zraven). To me moti. Naj mu kaj rečem ali naj bom tiho in čakam?

Da mi ne boš zamerila, sem raje anonimna. Kje v sobi, na nočni omarci? Ko sta seksala, je imel pogled na sliko? Pa kako si ti lahko seksala, če je bila v tisti sobi slika bivše? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
31.5.2007 16:45:38   
mika
No, lahko bi jih dala rajši rdečemu križu - ideja za naslednjič

Ronja, da ne boš dobila eno za uho.... naslednjičuser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 31.5.2007 16:46:23 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 78
31.5.2007 18:07:55   
ronja
hihi, mika, mal heca mora bituser posted image , a ne?user posted image No, al pa za takrat, ko boš metala stran stvari od bivšega svojim otrokom, heheuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 79
31.5.2007 18:17:52   
karmy
wow... 2 mesca sta skupaj...jaz ne bi panike še zganjala no... pač, z njo je bil krepko dlje kakor je s tabo, tako da je ta reakcija čisto upravičena... če ti je pa neprijetno pa reci da ti je, in da ti vsaj za tistih par urc ki si pri njemu da pospravi slike...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 80
31.5.2007 22:30:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

In mi verjameš, da se z eno njegovo bivšo celo družim in spijem pijačo z njo? user posted image

A je to kej cudnega al kaj? user posted image

Sej obe ljubite isto osebo.. no ena mogoce vec ne tolk.. in on tudi.. vaju obe.. ljubi ali je nekoc ljubil.. torej ni druge moznosti, kot da ste frendice.. ce se poznate.. a ne?

Ok, tjazy, ampak tukajle si pa hudooooo mimo vsekal! Jaz nimam nobene potrebe po prijateljstvu z njegovo bivso (pa sklepam, da tudi ona ne z mano, kar je meni normalno)... Kvecjemu bi mi bilo zanimivo spoznat tisto, s katero je bil ko je bil star toliko kot sem zdaj jaz. Bivse bivse me ne motijo, .. o ostalem pa ne bom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
3.6.2007 19:03:34   
Anonimen
A ni to dober znak za začetek veze? Verjetno sta se z bivšo razšla na kulturen način glede na to, da njene slike ni jezno vrgel v prvi koš za smeti. Kar pomeni, da spoštuje ženske in partnerstvo. Meni je to pomembno.

Če sta za skupaj bi jo pa nekega lepega dne zamenjal sam od sebe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
3.6.2007 19:41:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

A ni to dober znak za začetek veze? Verjetno sta se z bivšo razšla na kulturen način glede na to, da njene slike ni jezno vrgel v prvi koš za smeti. Kar pomeni, da spoštuje ženske in partnerstvo. Meni je to pomembno.

Če sta za skupaj bi jo pa nekega lepega dne zamenjal sam od sebe user posted image

Ni rečeno. Poznam človeka, ki se ni nič kulturno razšel od bivše punce in jo še vedno ljubi... hrani tudi njeno sliko v denarnici. Pa je bil v večji meri on "krivec". Nekateri kljub nekemu navideznemu sovraštvu ali pa jezi, potihem ljubijo tistega...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
3.6.2007 19:50:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ni rečeno. Poznam človeka, ki se ni nič kulturno razšel od bivše punce in jo še vedno ljubi... hrani tudi njeno sliko v denarnici. Pa je bil v večji meri on "krivec". Nekateri kljub nekemu navideznemu sovraštvu ali pa jezi, potihem ljubijo tistega...

Ni rečeno 100%, se strinjam.

Mi je pa veliko bolj sprejemljivo, da ljubi, četudi bivšo, kot da sovraži in vse takoj vrže v smeti...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
3.6.2007 20:01:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ni rečeno 100%, se strinjam.

Mi je pa veliko bolj sprejemljivo, da ljubi, četudi bivšo, kot da sovraži in vse takoj vrže v smeti...

To tak in takuser posted image

Nikdar ne bom razumela ljudi, ki v sebi trpijo in ljubijo, navzven pa se delajo vsemogočni in neranljivi. Ni čudno, da takšni ostanejo sami oz. prizadenejo vsakega naslednjega..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
3.6.2007 20:24:33   
trojči
A če jo še vedno ljubi, je to ok? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
3.6.2007 21:56:38   
Anonimen
A če jo še vedno ljubi, je to ok?

Ne ni ok.Če bi moj ljubil  drugo nebi bil več moj.

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!