|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Slika bivše...
31.5.2007 10:10:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

S črnim alkoholcem ji nariš brke pa irokezo,pa če bo popizdu veš kaj te čaka...pakiranje

Jst bi popizdu... in vesel bi bil, ce bi potem res spakirala.. kar sama od sebe.. :)) Da ji neb rabu rect. user posted image

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
31.5.2007 10:34:39   
snake
jaz bi jo vrgla v smeti in rekla da zdej je z mano....če bi kaj godrnjau bi skočila skozi okno ko spajdermen in me ne bi blo nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
31.5.2007 10:49:37   
tanikaa
Mene bi slika bivše na polici motila. Mi je pa oprostite izrazu, glupo in primitvno, da bi slike bivše vrgla v koš. Saj je čisto normalno, da je mel neko partnerko pred mano. Saj tudi on meni ni prvi. In tudi jaz mam doma slike svojih bivših.

Ko se je moj preselil k meni, je bilo čist normalno, da je s sabo vzel slike iz svoje preteklosti. S tem, da zabrišeš slike v koš, ne zbrišeš preteklosti.

Zdaj so te slike lepo spravljene v predalu, tako njegove, kot moje. In nikoli niso bile kamen spotike med nama. In če verjamete ali ne, jih tudi skupaj kdaj pogledava. Meni se to zdi normalno. Pa še priznati moram, da je mel ful fejst babo pred mano.user posted image  In to 8 let. In zdaj mi je skoraj soseda. In kaj naj zdaj? Se odselim? Si otežujem življenje? Ne hvala, jaz uživam v življenju in si s preteklostjo ne mislim kvariti današnjega lepega dne. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 53
31.5.2007 10:55:00   
maruškaŠ
Se strinjam, da z metanjem slik ne moreš brisati preteklosti. Niti ne vem zakaj bi jo. Jaz vem, da je imel pred mano (eno celo dlje časa) in po svoje sem jim lahko hvaležna, ker je tudi zaradi njih danes takšen kot je.

Ampak s tem, ko bi imel sliko nekje na polici, bi sklepala, da očitno bivša še ni stvar preteklosti. To pa je moteče. Važno je le to, da veš, da je bivša, bivša tudi v srcu in glavi.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
31.5.2007 11:01:31   
Anonimen
Jaz bi pričakovala da umakne sliko od bivše. Če tega nebi naredil bi ga naslednjič vprašala čisto mirno zakaj jo ima še tam? Mogoče se mu zdi tako samoumevna, da je še opazi ne....če je naslednjič več nebi bilo, oz. bi jo takoj umaknil bi bilo ok. Če pa bi mi nekaj razlagal, da jo ima za spomin, pa bi mu še jaz dala svojo sliko, pa naj jo ima za spomin.

Nisem pa za to, da se vržejo slike stran. Ta punca je del njegovega življenja, njegove preteklosti in ne more kar izbrisati zadnjih 9 let, kot da jih ni bilo.
Tudi jaz imam slike bivših, pa kakšen spominek na njih, pa je vse skupaj v eni škatli in na podstrešju.
To je le en del moje preteklosti in nisem začela živeti z dnem, ko sem spoznala svojega moža.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
31.5.2007 11:28:08   
snake
ja če sam ne pošteka da jo mora umakniti bi jaz pobesnela in od jeze bi jo ****nila v koš, sej bi jo on potem nazaj pobral ven jo počistil poljubčkal in dau nazaj na polico a mene ne bi bilo več... to je moje mnenje, itak da preteklosti ne moreš zbrisat, jo pa umakneš nekam v en predalček in greš naprej z novo ljubeznijo...

anonimna očitno je ni prebolel, jaz bi se ful slabo počutila v takšni situaciji..... ne vem kaj ti rečt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
31.5.2007 11:54:08   
Anonimen
Praviš, da imaš otroka, mogoče se pa hoče na nek način zaziherat, da ga ne boš zvezala, se ga kot z lovkami okrog vratu ovila okrog njega, se pripopala preveč, taki so ti sodobni ločeni moški. Vem, sem jih kar nekaj spoznala, vsi bi radi sicer nekaj, z nekimi čustvi, a počasno spoznavanje, počasi pa sigurno mislijo, da je treba user posted image , ne iščejo resne zveze, to ti povejo po seksu, ko je ženska že zaljubljena in ne ve več, kaj bi sama s sabo. Bi šla v tak odnos ali ne. Pa si misli, naj bo po njegovo, ne more že na začetku svoje volje uveljavit, takšnen pač je, tako se dobro počuti, ne sme ravnat tako, da bi se čutil ogroženega in potem jih poslušam, kako mi pravijo, da seksa imajo dovolj, da iščejo nekoga, s katerim bi dočakali starost, da se ženske ne smejo počutiti izkoriščene, če so tudi one uživale v seksu in so oni pač kasneje ugotovili, da to ni to, svašta. user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
31.5.2007 12:36:25   
Magi*
odvisno...če bi bil gor 2-mesečni prah, se ne bi sekirala. če bi bila zglancana...bi bla pa druga pesem. motilo bi me, po pravici povedano. je pa res, da je 9 let življenja težko kar s police dol zložit, zbrisat iz spomina...rabmo nekaj časa.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
31.5.2007 12:37:07   
maruškaŠ
Praviš, da imaš otroka, mogoče se pa hoče na nek način zaziherat, da ga ne boš zvezala, se ga kot z lovkami okrog vratu ovila okrog njega, se pripopala preveč,

Zelo dober način - jst se mu zagarantirano ne bi nikamor več 'pripopala'.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
31.5.2007 12:58:25   
mika
Ne hvala, jaz uživam v življenju in si s preteklostjo ne mislim kvariti današnjega lepega dne.

user posted image user posted image user posted image
tanikaa, tako razmišljaš ker si dovolj zrela. nekateri niso nikoli.

ko je bivša še vedno letala za mojim, so men spraševali, kaj bi naredla, če jo kje vidim. pa sem rekla, da bi ji plačala pijačo, ker ga je takrat pustilauser posted image .

da sva pa midva takrat zmetala stvari od bivših vstran, je pa že Zahi napisal, da otroci delajo napakeuser posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 60
31.5.2007 12:59:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Ne hvala, jaz uživam v življenju in si s preteklostjo ne mislim kvariti današnjega lepega dne.

user posted image user posted image user posted image
tanikaa, tako razmišljaš ker si dovolj zrela. nekateri niso nikoli.

In mi verjameš, da se z eno njegovo bivšo celo družim in spijem pijačo z njo? user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 61
31.5.2007 13:01:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

In mi verjameš, da se z eno njegovo bivšo celo družim in spijem pijačo z njo? user posted image

A je to kej cudnega al kaj? user posted image

Sej obe ljubite isto osebo.. no ena mogoce vec ne tolk.. in on tudi.. vaju obe.. ljubi ali je nekoc ljubil.. torej ni druge moznosti, kot da ste frendice.. ce se poznate.. a ne?

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 31.5.2007 13:03:04 >

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
31.5.2007 13:02:46   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Meni ne, ker če bi mi bilo, ne bi tega delala. user posted image  Je pa marsikomu drugemu, tako tukaj na forumu, kot v moji okolici. In na koncu imajo oni več problemov z mano, kot jaz. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
31.5.2007 13:05:01   
tanikaa

Sej obe ljubite isto osebo.. no ena mogoce vec ne tolk.. in on tudi.. vaju obe.. ljubi ali je nekoc ljubil.. torej ni druge moznosti, kot da ste frendice.. ce se poznate.. a ne?

Ona ga več ne ljubi, on njo tudi ne. So pa itak spomini in nekaj. Ker drugače v preteklosti ne bi bila skupaj, ali?

In zdaj mi samo še napiši, da je to stalna praksa v našem življenju? Povej, koliko ločenih parov poznaš, ki se po ločitvi še vedno srečujejo in ga žurajo skupaj z novimi partnerji? Jaz nikogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
31.5.2007 13:05:30   
Anonimen

Meni ne, ker če bi mi bilo, ne bi tega delala. user posted image   

Pa ji kdaj kaj nameses notr? user posted image user posted image

Jst bi fuuull... he he... kaksno odvajalo.. tako gajsno.. user posted image  

Pol bi jo pa vprasu.. kam se ji tko mudi.. ko bi zacela mencat.. :)))) ha ha..

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
31.5.2007 13:07:05   
tanikaa
Veš da ji ne zmešam. user posted image  No, enkrat sem ji. Cedevito v vodo, ko sta bila s partnerjem pri nas na obisku. Ampak to verjetno ne šteje, ali pač? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
31.5.2007 13:07:52   
Anonimen

In zdaj mi samo še napiši, da je to stalna praksa v našem življenju? Povej, koliko ločenih parov poznaš, ki se po ločitvi še vedno srečujejo in ga žurajo skupaj z novimi partnerji? Jaz nikogar.

Jst tud se nikogar ne spomnim.. Mi je pa zal.. da nimam bivsih.. to je zihr tko zanimiv.. ko mas spomine.. pa ga vidis.. pa je verjeten mal cudno... :))) Kul!

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
31.5.2007 13:09:21   
tanikaa

Jst tud se nikogar ne spomnim.. Mi je pa zal.. da nimam bivsih.. to je zihr tko zanimiv.. ko mas spomine.. pa ga vidis.. pa je verjeten mal cudno... :))) Kul!

Ni čudno. No, vsaj meni ne. user posted image  Saj je vse to bilo nekoč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
31.5.2007 13:13:54   
tanikaa
No, pa Magi je tudi čudna, še temo fali. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 69
31.5.2007 13:16:13   
Anonimen

No, pa Magi je tudi čudna, še temo fali. user posted image

Zakaj je temo falila? user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
31.5.2007 13:17:52   
tanikaa
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1572554

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
31.5.2007 13:20:54   
Anonimen
Sem mislu, da je tuki falila.. k je tud tuki neki povedala.. :))

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
31.5.2007 13:22:09   
tanikaa
Saj je hotla, pa jo je vrglo na obletnico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
31.5.2007 13:35:00   
Anonimen
u mater kaj je tu nastalo zaradi ene slikeuser posted image user posted image user posted image

No, jaz sem tudi za to, da se jo umakne in konecuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
31.5.2007 13:40:01   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

S črnim alkoholcem ji nariš brke pa irokezo,pa če bo popizdu veš kaj te čaka...pakiranje

Hudooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razvade
uršula83

Ali kadite tudi v nosečnosti?

Da, okoli 1 škatlice (8%)

Da, 10 cigaret (5%)

Da, 5 cigaret (8%)

Da, zelo redko prižgem (5%)

Ne, sem prekinila (22%)

Ne, nisem niti prej (51%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!