|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slika bivše...
30.5.2007 21:47:51   
Anonimen
Skupaj sva 2 meseca....z bivšo sta bila skupaj 9 let....imam otroka.

Ko pridem k njemu domov, ima v sobi še vedno sliko svoje bivše (pa on seveda zraven). To me moti. Naj mu kaj rečem ali naj bom tiho in čakam?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slika bivše...
30.5.2007 21:54:23   
Anonimen
Bi mu jaz dala sliko od bivše.Jaz bi mu sigurno rekla naj jo pospravi ali bi mu jo pa vrgla stran.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2007 21:57:41   
maca24
Se strinjam z vojakinjo.
100% bi mu rekla naj se je znebi. Še prej bi ga pa vprašala zakaj jo sploh ima. user posted image  Sliko mislim.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2007 21:58:14   
arabela*
Odvisno,na kakšen način sta šla narazen.Skratka pa,če jo je prebolel,ni nič hudega tud če ima sto slik.Ko bo začel skrivat,bo hudouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2007 21:59:34   
trojči
Mene bi najbrž odgnalo že takrat, ko bi prvič prišla k njemu in videla tam njeno sliko. Ne bi se mogla zaljubit, po moje, no.

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2007 22:01:14   
Anonimen
Saj nima veze na kakšen način sta šla narazen.Mislim halooooo kaj bi meni moj rekel,da bi imela razstavljeno sliko bivšega poleg bi se pa f....z njim.user posted image user posted image user posted image Svašta.Ali pa obratno.Da bi gledala njegovo bivšo.To pomeni,da še vedno nekaj čuti do nje.

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2007 22:05:34   
Naja31
To pomeni,da še vedno nekaj čuti do nje.

Se strinjam. Že ob prvem obisku bi ga to vprašala.
In potem me ne bi bilo več na obisk, če bi bila slika še tam.
Lepo te prosim, jaz tudi ne obešam slik mojih bivših po stanovanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2007 22:10:17   
Anonimen
Pa kako sploh lahko gledaš že dva meseca sliko bivše??Ne razmin te lubica.Primi pa ****ni v koš.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vojakinja -- 30.5.2007 22:12:04 >

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2007 22:17:20   
iva01
Ja jst bi ga sigurn vprašala zakaj ima sliko, naslednjič mu pa prinesi kakšno svojo sliko, in mu reči, lubi glej tu maš mojo slikco pa jo lahk zdej zamenjaš, če je nebi hotel, bi se obrnila in šla, zavedno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2007 22:17:56   
arabela*
pa ja,pomoje jo je samo pozabil pospravituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2007 22:18:09   
Anonimen
zdaj sem mu rekla, da zakaj že dva meseca gledam njeno sliko tam in je rekel, da je sploh ni "opazil" oz. vedel, da je karkoli narobe user posted image user posted image

in pravi,da jo bo umaknil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2007 22:18:55   
Naja31
naslednjič mu pa prinesi kakšno svojo sliko, in mu reči, lubi glej tu maš mojo slikco

Odličen predlog user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2007 22:29:22   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zdaj sem mu rekla, da zakaj že dva meseca gledam njeno sliko tam in je rekel, da je sploh ni "opazil" oz. vedel, da je karkoli narobe user posted image user posted image

Prav si naredila. In kot vidiš je problem odpravljem.

p.s. Jaz mu verjamem, da je pozabil.

SEdaj pa hitro tvojo sliko na razstavo v njegovo sobouser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2007 22:29:36   
muška
zdaj sem mu rekla, da zakaj že dva meseca gledam njeno sliko tam in je rekel, da je sploh ni "opazil" oz. vedel, da je karkoli narobe

po moje  to čisto drži. On ima tisto sliko tam verjetno že ohoho časa in mu je verejtno tako samoumevna, da je sploh ne opazi več. 

ko jo bo pospravil ne drezaj več vanj, če je pa ne bo pospravil,pa jo pospravi sama in na tisto mesto daj vajino sliko.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2007 22:33:32   
lojzika
Jst bi mu prinesla svojo sliko in jo zamenjala tako da bi bila moja slika v okvirju na polici, pa bi mu rekla da zdaj boš ti na tem mestu namesto nje. Potem boš pa videla

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.5.2007 22:42:50   
Anonimen
Uff...user posted image

No, sej zdaj bo sliko dal stran, tako da user posted image

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.5.2007 22:56:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bo umaknil? In zakaj je ni takoj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.5.2007 23:08:29   
Anonimen
Skupaj sva 2 meseca....z bivšo sta bila skupaj 9 let....imam otroka

Ta 2 meseca ti vse povesta. To je šele začetek vajine zveze. In ko jo da stran, gresta narazen. In mu daš ponovno delo, da jo išče in da nazaj.user posted image Malo zmedeno povedano, vendar tista 2 meseca res povesta vse. Moje skromno mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
31.5.2007 0:19:19   
ronja
Jaz tudi mislim, da jo je pač mel tam in ni niti mislil nanjo. Skupaj sta šele 2 meseca in verjetno ni razmišljal o tem, kaj bi te lahko motilo pri njem, slike pa sploh ne opazi več.

Moj lubi je imel povštrček od svoje bivše, recimo, meni je bilo hecno, ker je bil roza, pa sem ga vprašala, kje ga je dobu in se je šele takrat spomnil, da mu ga je v bistvu ona dala. Tega ni igral, sem 100% prepričana, itak ni tak tip. Meni se je zdelo malo nefer, da ga je dal tudi meni, ker si je ona želela, da ga ne bi dajal naslednjim puncam, kar mi je potem povedal, ampak kaj, ko je revež pozabil. Potem sva seveda upoštevala njeno željo, čeprav bolj zaradi mojega vztrajanja - njemu se je zdelo, da itak ne bi imela proti, če bi zdaj zvedela zato, itd...
Ko pa sva se preselila, je povštrček ostal doma, se mi zdi, vsaj videt ga ni nikjer.

Ne kompliciraj;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.5.2007 7:35:55   
anabanana
Mah, ne vem, mene bi to ful zmotilo, pa je bil moj z bivšo 19 let, zaradi mene je bil lahko z njo tudi 100 let pa ne bi gledale njene slikeuser posted image user posted image user posted image Kot je ena pupa zapisala, že to, da je ni pospravil bi me verjetno ful odbilo in mi dalo mislit.

Jaz sem vse njegove albume z bivšo spakirala na podstrešje kjer so tudi albumi iz moje preteklosti in se mi zdi to čisto pravuser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.5.2007 7:56:45   
srki
Problem sta rešila na lep način, kar je lepo. In prav, da nisi grdo reagirala in takoj skočila v luft.  

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.5.2007 8:01:20   
maruškaŠ
Mene bi tut fuuul zmotilo! Če je bivša potem je bivša in naj gre tudi na mesto ki pripada bivši.

Bi še razumela, daje morda pozabil. Ampak, ko si mu rekla, mi pa ni jasno zakaj je ni takoj odstranil? Da je rekel, jo bom pospravil - kam zavil v vato in shranil al kaj?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.5.2007 8:05:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ne kompliciraj;)

Jap. 

A ni to lepo.. ce ima se vedno njeno sliko? user posted image  Ko bo tebe imel tko rad.. ko je imel njo.. bo pa zamenjal sliko..

Pretehtaj malo... 9 let.. in 2 meseca.. in ti bo takoj jasno.. Seveda,.. odvisno zakaj sta sla narazen.. ce ga je ona skenslala.. potem razumljivo.. da ima sliko.. samo ne more ta slika kar tako tam bit. .brez da bi tebi povedal kaj se cuti do nje..

Bolj je pomemembno kaj je v glavi.. ker lahko mu vrzes stran to sliko.. kaj pa tisto v glavi? Lahko vrzes stran?

To je lahko malo nespostljivo do tebe.. v kolikor ti nic ne rece o tem.. zakaj je tam.. kaj cuti.. kaj hoce.. kaj cuti do tebe.. itd..

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
31.5.2007 8:10:38   
mika
ja super, da sta zadevo rešila.

midva z mojim možem, sva po pol leta najene zveze vrgla vse stvari od bivših vstran.
s tem da je mož vrečko dal poleg koša za smeti in je tašča pliškote vzela ven, on pa tega ni vedel. ne enem rojstnem dnevu pri njih doma, je te igrače dala otrokom za igrat. ko je mož to zagledal, je zakuhal in jo nadrl če je normalna, da brska po smetehuser posted image . ko so vsi šli jih je odnesel ven v keson.  

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.5.2007 8:22:32   
srki
Pa še mogoče za tolažbo!

Vidva sta se (se) ubadata s sliko, jaz pa sem se z "živo" sliko.

Pa sem ga razumela. Ker je bila doba z njo dolga, ker ne moreš nekoga kar čez noč prebolet, sploh še zaradi zelo "ranljivih" stvari, ki so se jima zgodile.

Nekako je "kolebal" med mano in njo, bila sem mu tolažba, opora, lahko mi je izlil svoje občutke, vedela sem, da mu še ni vseeno za "bivšo", čutila pa sem, da tudi do mene čuti neko naklonjenost. Pa sem mu pomagala, da je tista svoja čustva premagal in se je splačalo.

No, to je dogla zgodba, ne bi vse pisala, baguSka pa jo pozna, a ne?

Saj res, kje pa si, te nič ne zasledim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime?
petruska

iščem med daljšimi imeni

Katarina (17%)

Valentina (11%)

Izabela (35%)

Veronika (17%)

Karolina (13%)

Kristina (7%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!