Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 11:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Waaaauuu.. a lahk ugibam kdo si?? he he.. Eno vprasanje.. a tvoj rad igra sah mogoce? :))) Drugace pa.. zakaj hoces na tole? kaj vids.. ko ga pogledas v ucke? A ni to bolj pomembno.. kot pa neka skupina.. Tjazy ne moj ne igra šaha, še nikol ga ni. Kdo je pa reku da bi se vklopila v skupino zaradi partnerskega odnosa in s partnerjem??? Aha.. no pol pa dobr.. :)) Ce ni zaradi partnerskega odnosa.. pol pa povej zakaj isces pomoc..?! Potem je lahko situacija cist drugacna.. A razmisljas.. al bi mela umetne.. al raje naravne? Je to ta dilema?
< Sporočilo je popravil Tjazy -- 29.5.2007 11:02:18 >
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 11:06:31
|
|
|
|
daddy
|
Mogoče je pa za anonimne alkoholike ?
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 11:07:01
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Takšne skupine ti lahko dajo tolažbo, delijo s teboj izkušnje, celo praktične rešitve,.... Vendar moraš pot še vedno prehoditi sam. Kar se tiče pa partnerskih odnosov. Ljubezni ti ne bo povrnila noben skupina. Lahko pa se naučiš kako biti bolj strpen en do drugega, kako lepše reagirati pod pritiskom, bla bla bla.
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 11:11:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Mogoče je pa za anonimne alkoholike ? Joj kok znate bit zadnje čase neumni in pametni eni na RR, ko nekdo neki sprašuje.......bahhhhhh.
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 11:14:22
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Joj kok znate bit zadnje čase neumni in pametni eni na RR, ko nekdo neki sprašuje.......bahhhhhh. To je pa po mojem zato, ker dokler ne veš dovolj je težko povedati karkoli. Nazadnje je bilo tako, da je ena napisala površen prvi post, pa smo vsi v luft skočili, pol drugi post, k je bil že lepši in na koncu še enga, po katerem sem se 8vsaj jaz) počutila bedno, da sem sploh kaj komentirala.
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 11:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Takšne skupine ti lahko dajo tolažbo, delijo s teboj izkušnje, celo praktične rešitve,.... Vendar moraš pot še vedno prehoditi sam. Kar se tiče pa partnerskih odnosov. Ljubezni ti ne bo povrnila noben skupina. Lahko pa se naučiš kako biti bolj strpen en do drugega, kako lepše reagirati pod pritiskom, bla bla bla. To vem, da moraš pot prehoditi sam, se strinjam MaruškaŠ. Šlo bi se za izmenjavanje izkušenj, debatiranje o prebranih knjigah, skupna druženja,... spodbujanje,.... Bil bi nek nov začetek v tej moji situaciji in čez čas po prehojeni boti bi se zadeve bolj izkristializirale.
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 18:31:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Da bosta Tjazy in Zahi vedela zakaj se gre!!! ************************************************* "Posameznike po uvodnih individualnih pogovorih glede na njihov problem usmerjamo v individualno ali skupinsko obliko svetovanja. Individualno svetovanje in skupinsko delo vodimo strokovni delavci zavoda. Terapevt načrtuje obravnavo vsakega posameznika - s klienti ima individualne svetovalne pogovore, vodi terapevtsko skupino, načrtuje aktivnosti v skupini. Skupine so polodprtega tipa, kar pomeni, da kliente vključujemo v že delujoče skupine. Trenutno deluje šest terapevtski skupin z različno tematsko usmeritvijo. V dveh skupinah se osredotočamo na partnerske odnose in probleme v zvezi z družinskim življenjem. Ena skupina je namenjena odraslim posameznikom s problemi različnih oblik zasvojenosti ter duševnih stisk. Tri skupine so namenjene mlajšim ljudjem v stiski, ki se nahajajo na prehodu iz mladostništva v odraslost in imajo težave pri vzpostavljaju avtonomnosti; ena skupina je namenjena zdravljenju motenj hranjenja. Pri delu upoštevamo enega temeljnih terapevtskih principov, ki pomaga posamezniku pri preseganju stiske, to je aktivacija posameznika na temeljnih področjih delovanja - telesnem, čustvenem, intelektualnem in odnosnem. Poslužujemo se terapevtskih sredstev, kot so: vztrajnostni tek, planinski pohodi, branje, pisanje, izleti, druženje preko različnih skupinskih dejavnosti in prireditev… Vsaka skupina ima obvezen program dejavnosti, ki pomaga vzpodbujati potenciale za aktivno reševanje lastne problematike. V terapevtsko skupino lahko vstopi vsakdo, ki se vzdrži uživanja vseh psihoaktivnih snovi in sprejme terapevtski delovni dogovor, pri čemer je končna odločitev o smiselnosti psihosocialne obravnave v okviru naše inštitucije odvisna od presoje terapevta, ki vodi obravnavo"
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 19:54:08
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tjazy in Zahi nehajta mi smetiti teme z nekimi joški. Vidva potrebujeta skupino za učenje lepega vedenja in obnašanja. Če bi bila vidva v moji situaciji, bi tudi iskala pomoč v svetovanju in individualni terapiji. Tjazy vem kje te najdem(te poznam zato se pazi), Zahi tebe bom pa tud kmal zgrabla za neki Zdaj pa vem, kdo si.
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 19:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Zdaj pa vem, kdo si. Res??? Pol me pa poišči
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 19:58:19
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ena skupina je namenjena zdravljenju motenj hranjenja. Upam, da ni to
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 19:59:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Zdaj pa vem, kdo si. Res??? Pol me pa poišči Ne, ne bom iskala. Samo mislim si. Kar pa še vedno pomeni...mislim si in ne VEM. Samo povezujem, ampak glede na to, da sem blond, je velika verjetnost, da brcam v temo.
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ne, ne bom iskala. Samo mislim si. Kar pa še vedno pomeni...mislim si in ne VEM. Samo povezujem, ampak glede na to, da sem blond, je velika verjetnost, da brcam v temo. Ja brcaš v temo, žal Ne gre za motnje hranjenja.
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:09:05
|
|
|
|
tanikaa
|
HB. Ker to je pa res velik problem. Mam izkušnje s tem. Ne jaz osebno, ampak nekdo meni zelo ljub in drag je mel s tem velike probleme in skoraj umrl. Samo še vedno mislim, da vem kdo si.
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Samo še vedno mislim, da vem kdo si. Evo če mi pošlješ ZS dobiš nagrado - čokolado - tvojo naljubšo, ok?
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:17:11
|
|
|
|
tanikaa
|
1. Čokolade ne maram. Se pa da zmenit za pivo in pohani sir. 2. In če pošljem sporočilo napačni osebi?
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa 1. Čokolade ne maram. Se pa da zmenit za pivo in pohani sir. 2. In če pošljem sporočilo napačni osebi? Če pošlješ napačni osebi te bo najbž ignorirala, no za pivo in pohan sir pa BP - oboje imajo v moji bližini. NO sedaj pa pošlji ZS.
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:27:11
|
|
|
|
tanikaa
|
ok . Samo tvoj post moram najti. In ob 20.40 najkasneje dobiš. Če ne, pa sem pač zluftala.
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:29:09
|
|
|
|
tanikaa
|
Poslano.
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Poslano. Zakaj mam pa potem jaz prazen kaseljc?
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:41:23
|
|
|
|
tanikaa
|
Zato, ker sem se več kot očitno zmotila in pripisala tvoje probleme nekomu drugemu. Se opravičujem tisti.
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Zato, ker sem se več kot očitno zmotila in pripisala tvoje probleme nekomu drugemu. Se opravičujem tisti. Pa te še matra kdo sem al' kaj??? Bi mogla detektivsko agencijo odpret al'ne???
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:45:41
|
|
|
|
tanikaa
|
Veš da me matra. Saj to je čist normalno, ali pa mogoče ne. Sem se očitno prenaglila. Upam, da nisem užalila tiste, ki je dobila moj zs.
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem se očitno prenaglila. Upam, da nisem užalila tiste, ki je dobila moj zs. Ne, mene nisi užalila, niti slučajno če je bilo tisto sploh ZS
|
|
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:51:19
|
|
|
|
tanikaa
|
Evo, stara odkrita in direktna Al bina.
|
|
RE: Izkušnje s skupinami 29.5.2007 20:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, stara odkrita in direktna Al bina itak in vedno.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?