|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje s skupinami
28.5.2007 17:56:05   
Anonimen
za samopomoč, terapijami???

Zanima me, če je kdo vključen v kakšno terapijo;
pa naj bo to individualno ali skupaj s partnerjem.....
....skupinska terapija....???

vezano na družino in partnerske odnose, samozdravljenje,....osebne težave, duševne stiske,.....

Zanimajo me vaše izkušnje...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje s skupinami
28.5.2007 17:58:34   
Anonimen
Ni dolgo tega kar sem bila vključena v takšno skupino.Če te kaj zanima,mi piši na ZS.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2007 18:35:25   
Anonimen
Sem bila par let nazaj v skupini, samo mi ni odgovarjalo, ker ni bila zaprta in je kar vsakih 14 dni recimo nekdo nov prišel. Nekak mi je bilo težko vzpostaviti zaupanje na tak način, pa vsakič na novo razlagat kako in kaj je s tabo - kar stagniraš na tak način, ne napreduješ oz. gre veliko počasneje. Jaz sem potem obupala in skupino zapustila. Zaradi te svoje izkušnje ti priporočam, da najdeš zaprto skupino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2007 20:41:02   
fuzzy
Prijateljica hodi na skupino in pravi, da je odlično. Pravi, da ji je ravno skupina pomagala ostati normalna v času, ko se je ločevala.
Skupina pa je zaprtega tipa in o stvareh, ki jih predebatirajo tam, ne smejo govoriti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2007 9:18:14   
Anonimen
Midva s partnerjem hodiva na terapijo oz svetovanje, ampak ne v skupini, temveč individualno, kar se mi zdi za začetek najboljše.
Ja, imela sva krizo in sva se odločila (oz me je moj mož prepričal - hvala mu). Sem že v enem postu pisala, da nama je to ful pomagalo in sva resnično na pravi poti, da rešiva najine težave.
To ni noben bav bav, naj vas ne bo sram, s tem lahko rešite svojo ljubezen, družino, svojo srečo.

Srečno!

(odgovor članu fuzzy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2007 9:38:23   
Anonimen
JSt si kej bolj noorega ne morm predstavljat. ker vsa fora je v filingu..

Ce imas filing do enga cloveka.. pol itak se vsi vidi v uckah..

Ce pa ga nimas.. ga pa nimas.. in kako bo men tam ena skupina umetno ustvarila filing? Nemogoce.. in zame nesmiselno.. Pranje mozganov.. torej je vse narejeno z razumom.. torej bo trajakp samo do takrat.. dokler ti nekdo ne opere mozgane drugace..

Umetni joski niso nikoli tko lepi, kot naravni.. pa ce jih se tako oblikujes in negujes.. in bla bla.. ker manjka filing.. ker je bil narejen poseg.. ker to nisi vec ti..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2007 10:02:08   
trojči
Tyazy, ne boš verjel, a "skupine" pomagajo, imajo določena orodja, ki izboljšajo kvaliteto posameznikovega življenja, posledično tudi partnerskega odnosa.

Priporočam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2007 10:04:40   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Tyazy, ne boš verjel, a "skupine" pomagajo, imajo določena orodja, ki izboljšajo kvaliteto posameznikovega življenja, posledično tudi partnerskega odnosa.

Priporočam!

skupinske terapije pomagajo predvsem sugestivnim ljudem.. ljudem, ki imajo zelo malo samokontrole in samodiscipline..

takim ljudem to sigurno pomaga.. vendar morajo potem v takih skupinah delovati celo življenje.. ker če bo tak človek padel v negativ take skupine.. se bo odpeljal z njimi..

se pa ne strinjam s Tjažijem.. umetne joške so lahko lepe!!! user posted image

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2007 10:09:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

se pa ne strinjam s Tjažijem.. umetne joške so lahko lepe!!! user posted image

Nooo pa sva nasla kost za danes.. user posted image

Poglej.. ce so joski umetni.. pol... bla bla.. he he user posted image user posted image user posted image   Rajs ne bomo.. k bo spet user posted image   user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2007 10:11:01   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Nooo pa sva nasla kost za danes.. user posted image

Poglej.. ce so joski umetni.. pol... bla bla.. he he user posted image user posted image user posted image   Rajs ne bomo.. k bo spet user posted image   user posted image

če so naravni joški iste oblike kot umetni.. vsekakor navijam za naravne!! user posted image

če so pa joški čudne oblike.. potem pa narava meni ne prednjači user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2007 10:19:20   
trojči
Zahi, replikaaaaaaa!!!user posted image

Sugestivnost praviš, moram rečt ne, ni tako. Nisi še videl večjega "analitika", bojazljivca pred pranjem možganov od mene, v vsem najprej preučim možnost, da je to vpliv nekoga drugega, da iz ljubezni včasih sami sebe prepričamo in delamo ene stvari, ki jih sicer ne bi, če ne bi mislili ali vedeli, da ljubljena oseba, te stvari želi.

Kolikor jaz vem, gre pri vseh skupinah (poznam samo eno) zato, da sam poveš, naglas, da si v krogu ljudi, ki upajo povedati nekomu za svoje strahove, stiske, upanja in želje, ki se en od drugega učijo, poslušajo, na tak način nastaja neke vrste možganska nevihta, ki omogoča osebno rast. Prepovedano je direktno komuniciranje, repliciranje, "učenje" drugih, kako je treba živeti. Vsak za sebe pove, kaj misli. Tudi vodja skupine, če je strokovnjak ali laik, nima nobene pravice dajati nasvetov in tega ne dela. Nihče ti ne pere možganov.

Še enkrat: toplo priporočam, zgubit nimaš kaj!

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2007 10:19:24   
Anonimen
Tjazy in Zahi nehajta mi smetiti teme z nekimi joški.

Vidva potrebujeta skupino za učenje lepega vedenja in obnašanja.

Če bi bila vidva v moji situaciji, bi tudi iskala pomoč v svetovanju in individualni terapiji.

Tjazy vem kje te najdem(te poznam zato se pazi), Zahi tebe bom pa tud kmal zgrabla za neki user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2007 10:28:51   
daddy
Če ne probaš, ne veš. In če torej čutiš, da bi morda lahko pomagalo v vajinem odnosu, nč čakat ( pa tud nč kej spraševat za mnenje ostalih ) ..... .

.... še "medklic": umetni joški sicer lahko izgledajo lepo, a so še vedno umetni, zgolj in samo to user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2007 10:37:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tjazy vem kje te najdem(te poznam zato se pazi), user posted image

Waaaauuu.. a lahk ugibam kdo si?? he he.. user posted image user posted image

Eno vprasanje.. a tvoj rad igra sah mogoce? :)))

Drugace pa.. zakaj hoces na tole? kaj vids.. ko ga pogledas v ucke? A ni to bolj pomembno.. kot pa neka skupina..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2007 10:40:34   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Kolikor jaz vem, gre pri vseh skupinah (poznam samo eno) zato, da sam poveš, naglas, da si v krogu ljudi, ki upajo povedati nekomu za svoje strahove, stiske, upanja in želje, ki se en od drugega učijo, poslušajo, na tak način nastaja neke vrste možganska nevihta, ki omogoča osebno rast. Prepovedano je direktno komuniciranje, repliciranje, "učenje" drugih, kako je treba živeti. Vsak za sebe pove, kaj misli. Tudi vodja skupine, če je strokovnjak ali laik, nima nobene pravice dajati nasvetov in tega ne dela. Nihče ti ne pere možganov.

sej vse lepo in prav.. vsak po svoje opravlja s svojimi problemi.. meni npr. nobena skupina nebi mogla "pomagati".. pomagam si lahko samo sam.. da me pa skupina prepriča.. pa tudi ne.. samo jaz vem kaj je dobro zame..

skupinsko učenje ne rečem.. premagovanje neki psihičnih težav in pa problemov.. pa ne.. to mora vsak posameznik sam..

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2007 10:44:34   
Zahi

Tjazy vem kje te najdem(te poznam zato se pazi), Zahi tebe bom pa tud kmal zgrabla za neki user posted image

pol pa res rabiš pomoč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2007 10:45:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Waaaauuu.. a lahk ugibam kdo si?? he he.. user posted image user posted image
Eno vprasanje.. a tvoj rad igra sah mogoce? :)))
Drugace pa.. zakaj hoces na tole? kaj vids.. ko ga pogledas v ucke? A ni to bolj pomembno.. kot pa neka skupina..

Tjazy ne moj ne igra šaha, še nikol ga ni.
Kdo je pa reku da bi se vklopila v skupino zaradi partnerskega odnosa in s partnerjem??? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.5.2007 10:45:33   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

.... še "medklic": umetni joški sicer lahko izgledajo lepo, a so še vedno umetni, zgolj in samo to user posted image .

so umetni.. tega noben ne zanika.. samo kaj če zgledajo bolš k naravni v danem momentu?? user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.5.2007 10:47:01   
Zahi

Kdo je pa reku da bi se vklopila v skupino zaradi partnerskega odnosa in s partnerjem??? user posted image user posted image

beremo med vrsticam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.5.2007 10:47:52   
Anonimen

pol pa res rabiš pomoč user posted image

Itak da jo rabim Dolenjček user posted image (da nisi kje par metrov stran user posted image ), samo pazi da te najdem, pol boš pa tud ti rabu skupino za odvajanje od odnosov, bilo kakšnih že. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.5.2007 10:47:59   
daddy

so umetni.. tega noben ne zanika.. samo kaj če zgledajo bolš k naravni v danem momentu?? user posted image

Če jih imaš za gledat, potem je seveda vseeno .... če pa si v situaciji kaj konkretnega početi z njimi, je pa opazna razlika. Ne zamenjam user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.5.2007 10:49:04   
Anonimen

Ne znaš brat! In ne veš zakaj jaz sprašujem o tem, zato bodi raje tiho.

beremo med vrsticam...

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
29.5.2007 10:50:42   
Zahi

Itak da jo rabim Dolenjček user posted image (da nisi kje par metrov stran user posted image ), samo pazi da te najdem, pol boš pa tud ti rabu skupino za odvajanje od odnosov, bilo kakšnih že. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa kr.. in k boš "zdrava" se oglas na cviček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.5.2007 10:52:26   
Zahi

Če jih imaš za gledat, potem je seveda vseeno .... če pa si v situaciji kaj konkretnega početi z njimi, je pa opazna razlika. Ne zamenjam user posted image

seveda je razlika.. vem.. in tudi jaz jih ne menjam za "moje" user posted image

samo pravim, da so vseeno lahko (kljub plastiki) lepi in v marsikaterem primeru "lepši" od naravnih.. samo to user posted image

če imam pa na izbiro "moje" in pa umetne.. potem pa seveda ni niti sekunde razmisleka.. "moji" zmagajo..

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.5.2007 10:53:32   
Zahi

Ne znaš brat! In ne veš zakaj jaz sprašujem o tem, zato bodi raje tiho.

no.. ne bit užaljena zdej no user posted image  sej si zato anonimna ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?