Anonimen
|
Anonimna, to je povsem mogoče. Z mano je isto, ravno zdaj, samo da moj mož ve, vse prebere, pri nas je malo drugače. Kajti mi smo se skupaj "spoznali" po netu z drugačnim namenom, še žena nama je pisala, vendar si je premislila, ker se je ustrašila - smo pač zelo blizu doma in tukaj se govorice hitro širijo .... zato bi lahko celo izgubila službo, če bi ljudje vedeli za naš namen (škoda, ker se tako boji in nama ne zaupa ....) O tem sem pisala pod naslovom Kaj je z mano (sedaj že stran 5). Moram ti povedati, da to potegne za seboj precej trpljenja, če oseba neha pisat in se nanjo navežeš. No, moj sogovornik se že več kot mesec dni ne oglasi več, ker sem ga pogruntala, kdo je. Sicer je zanikal, a ravno s tem dokazal, ker se je umaknil, da je on res tisti. Najbrž zato. Zaupal mi je pa ogromno stvari, tudi to, da ima še eno ljubico in se najbrž boji, da ne bi bila tiho in bi mu uničila življenje, kar pa sploh ni moj namen. Samo sedaj ne vem, kako naj mu sporočim (ker nikoli več ne pride na msn, niti tja, kjer sva se spoznala), da nihče ne bo izvedel nič o njem ... Jaz pa ne vem, kako on izgleda - v obraz, izmenjala sva si pa nekaj drugih "žlehtih" slikc in razne fantazije .... in se šla malo vročih fantazijskih pogovorov. Samo pri nas je precej drugače, mož sploh ni ljubosumen, ampak celo malo jezen nanj, ker se ne oglasi več in me je tako prizadel. Bolje bi bilo, da bi napisal, da pač ne žei imeti več stika z mano oziroma z nama. Tako pa ostajam v negotovosti in me zelo skrbi, zakaj se več ne oglasi. Samo pri meni ni zaljubljenost - najbrž, ampak bolj VPRAŠANJE - ZAKAJ in to mi sploh ne da miru .... Svetovati ti nimam kaj. Če si z možem nista blizu, mu tega ne moreš povedat in se bo odvilo, kot se bo. Saj proti sebi ne moremo nič narediti .... Če pa misliš, da bi možu lahko o tem kaj povedala, pa daj. Ja, kjer ni zaupanja, pride do skrivanja .... skrivanje pa ponavadi pripelje do skoka čez plot ....
|