|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaljubljenost preko neta
23.5.2007 20:56:31   
Anonimen
A se je kateri že to zgodilo?Da bi se zaljubila v človeka preko neta preko slik kamere pisem.Brez dotikov brez srečanja v živo.Meni se zadnje čase res dogaja to in se bojim,da se bom zaljubila.Že dolgo si dopisujem z enim fantom preko msn-ja si pošiljava slike gledava preko kamere..itd.Jaz sem poročena mož neve za moje maile ne za slikce nič.Tudi on je poročen.Spoznala sva se preko enega foruma.Moram priznat,da komaj čakam,ko prižgem rač.in ga vidim na sliki.Komaj čakam,ko se zbudim takoj pogledam pošto.Nevem kaj se dogaja z mano ampak z njim se pogovarjam(pišem)zelo sproščeno o vsem.On me potolaži,ko sem žalostna me pomiri,ko sem jezna...Komaj čakam večer,da si v miru pišem z njim.Moj seveda tudi ima rač..in nevem kaj počne gor z kom si piše niti me nije briga.Meni je lepo.Ampak veste česa se bojim.Srečanja z njim v živo.Trenutno ni niti v Sloveniji še nekaj časa ga nebo.AMpak,ko pride domov pravi da bi me rad srečal.user posted image user posted image user posted image Tudi jaz bi ga rada po eni strani po drugi pa ne.Tudi on komaj čaka večer,da si pišpeva.Mi pa vedno pove,ko pride žena gor,da si piše tudi z njo.Nevem kaj se mi dogaja ampak čedalje bolj ga pogrešam.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaljubljenost preko neta
23.5.2007 21:01:59   
ključek
po tvojem pisanju sodeč, si osamljena oz. imaš premalo pozornosti od moža?? lahko da se motim, a ko sem prebrala kar si napisala, sem dobila tak filing. lej jz tko mislm...če si ti samski, ni problema. ko pa si enkrat v resni zvezi, ko si poročen...je pa to druga pesem. pa nisem zdej ena staromodna oseba, daleč od tega, a jaz spoštujem zakon in osebo, ki jo ljubim. mogoče bi se morala pogovoriti z možem. ker nežno prijateljstvo te lahko pripelje do nesrečnega zakona. ko se bosta videla, kaj če ti bo tako všeč, da si boš zaželela kaj več?? si pomislila na to???? včasih nas trenutna evforija lahko zanese tako daleč, da potem obžalujemo.  ne vem, razmisli. ti pa želim veliko sreče in premišljuj po pameti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2007 21:02:24   
Slončica
A na Dobu majo net?user posted image
Ok resno,mogoče ti je sam dolgčas pa si se zaklepetala in si ustvarila podobo človeka v glavi,pripisuješ mu lastnosti za katere sploh ne ve da obstajajo...ne vem nisem za take fore.Če maš jajca de dobi z njim na javnem kraju kak city park...pa ko ga vidiš si ga oglej in če ti že vizualno ne potegne spizdi it  zadeva rešena.Lahko pa da je to tvoja sorodna duša.Sam družino na kocko postavt ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2007 21:06:24   
venezuela
Mislim, da vanj nisi zaljubljena temveč je to le kratkotrajna simpatija. Človek je v resnici čisto drugačen kot na sliki in preko računalnika.Ne vem no, jst sem mela te fore v srednji šoli, samo ti povem, da ko sem se z njim v živo vidla, pa sem bila zelo razočarana.Je pa tudi res, da sem jaz takšne vrste tip, ko se zaljubi v človekov značaj, dejanja....seveda čez čas. Na začetku je pri meni samo simpatičnost.
Dobi se z njim na kavi, a je iz istega kraja kot ti?Pazi, da te ne bo možek vidu.user posted image
Jst se na tvojem mestu z njim ne bi zapletla v resno razmerje, ker človeka ne poznaš. Kaj pa veš kakšne namene ima s tabo??Pa danes ko je toliko vsega.Ne vem, bodi previdna.Nikjer ne piše, da je vse kar ti je natvezu resnica. Mogoče ima že kartoteko na policiji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2007 21:07:11   
mika
 a si zher, da ne flirtaš s svojim možem?user posted image user posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2007 21:11:28   
Anonimen
Ja pa bi ga valjda prepoznala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2007 21:12:56   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: mika

a si zher, da ne flirtaš s svojim možem?user posted image user posted image

user posted image user posted image

Ja, lepše bi že bilo, anonimna... Tako kot v pravljici..

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2007 21:15:41   
Anonimen
Marogica ne me j....Ravnozdaj si pišem z njim in me kar stiska v trebuhu.user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2007 21:18:22   
Slončica
Kaj je službeno odsoten,ti je povedu kje je...resno te sprašujem da ni tip v kehi pa sam blefira...Ponavad pravjo uni ko grejo sedet da grejo na dopust v Ameriko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2007 21:18:57   
Marogica
Punca, ti si se zaljubila. TO je definitivno. Me je kar strah tega razpleta zgodbe...

p.s. Pozdravi gauser posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2007 21:24:19   
sky
user posted image Upam, da ni v Peći!

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2007 21:24:23   
Anonimen
A v kehi tudi majo net.In si lahko pišejo do polnoči?Tega pa nisem vedela.Potem jim je boljše tam notri kot nam zunaj.

Ja je službeno odsoten do avgusta.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2007 21:26:05   
Slončica
In kaj dela?Ti je povedu?
Ne bit naivna...dost si stara da veš kaj delaš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.5.2007 21:26:24   
Anonimen
Upam, da ni v Peći!

Ja in kaj bi bilo,če bi bil slučajno tam????Je na eni misiji ja to lahko povem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2007 21:26:29   
sky
Ja, zgleda, da je.

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.5.2007 21:29:40   
Anonimen
Ja, zgleda, da je.

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
23.5.2007 21:30:32   
Anonimen
Oprosti ski ampoak ni v peći.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
23.5.2007 21:33:22   
Anonimen
Pazi anonimna,ker zgleda,da se boš počasi izdala in tisti tvoj frajer tudi.Kaj pa je v peči????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
23.5.2007 21:34:40   
sky
Ja, jupi! Pa doma ima ženo, pa po možnosti otroka. To je super, nimaš kaj. Potem pa se meni z ženo, pa še s tabo, po možnosti istočasno. Poznam nekaj punc, ki imajo moža in/ali očeta svojega otroka na misiji in verjemi, da nas je kar nekaj tudi tu gori. Kaj takega ni ravno fajn brat. Če bi se menila z mojim, bi user posted image

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.5.2007 21:34:49   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Pazi anonimna,ker zgleda,da se boš počasi izdala in tisti tvoj frajer tudi.Kaj pa je v peči????

Najbrž se kašna pita peče...user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.5.2007 21:41:32   
Anonimen
Aha,če bi se slučajno menila z tvojim bi bila jaz vsega kriva.On pa svetnik ne.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
23.5.2007 21:44:33   
Slončica
V Peći so Slovenski vojaki na misiji,to je na Kosovem.Če je tam pol si anonimna zame ena navadna k**** ker ga doma čaka družina ki ga pogreša in jim je hudo ker ga ni...in ti bi se dobila z njim.Si predstavljaš sebe na mestu njegove žene?Ne? Verjamem da ne..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.5.2007 21:44:44   
Anonimen
Nič bat Sky ni iz maribora.user posted image user posted image user posted image user posted image Oddahni si.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
23.5.2007 21:46:50   
Anonimen
Ma kakšno kosovo neki.Niti blizu kosova ni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
23.5.2007 21:47:59   
sky
Zdaj debatiramo o tebi in tvojih občutkih. Pa noben od vaju ni svetnik, če delata to za hrbtoma svojih partnerjev.

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?