Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaljubljenost preko neta 24.5.2007 11:08:17
|
|
|
|
Mina1
|
Hudo, pri tej anomni mi ni jasno to - enkrat piše da se bosta srečala, drugič, spet da ne a je ta anonimna samo malo zmedena??? pomoje ni zmedena, pač pa so odgovori tule pričakovani ne, zato pa se malce odmika od tistega kar je res.
|
|
RE: Zaljubljenost preko neta 24.5.2007 11:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sprva sva si pisala,da bi se srečala ampak sva se zdaj zmenila,da bo bolje,da ne.Ker sama veva,da iz tega nebi bilo nič dobrega.Za en **** se ne splača jokat celo življenje.Je tudi sam tolko pameten da noče met problemov.
|
|
|
|
RE: Zaljubljenost preko neta 24.5.2007 11:22:49
|
|
|
|
jade1
|
Če bi šlo samo za dopisovanje in nič drugega ne vem zakaj potem spršuješ, če si zaljubljena. Kar takole pa jaz ne bi pošiljala svoje slike in slike otrok, ker nikoli ne veš kdo je na drugi strani. Si lahko koga nakoplješ na vrat, ki se ga ne boš več mogla znebiti.
|
|
|
|
RE: Zaljubljenost preko neta 24.5.2007 11:25:09
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ja sprva sva si pisala,da bi se srečala ampak sva se zdaj zmenila,da bo bolje,da ne.Ker sama veva,da iz tega nebi bilo nič dobrega.Za en **** se ne splača jokat celo življenje.Je tudi sam tolko pameten da noče met problemov. Potem pa najbolje da si nič več ne pišeta......nič več in nikoli več.....ker bosta kmalu oba hotela tisti "****".
|
|
RE: Zaljubljenost preko neta 24.5.2007 11:25:27
|
|
|
|
Mina1
|
Mimogrede, jaz sem ostala sama z dvema otrokoma, mojemu se je verjetno nekaj podobnega zgodilo in je podlegel. Ampak mislim, da je tule gor vsak zase pameten in toliko star, da ve kaj dela. Po eni strani te razumem anonimna, ker verjetno vama v zvezi nekaj fali in prevladuje navada in praznina, ali pa tudi ne, zato ti to paše početi. Nevem, kaj naj ti rečem. Jaz sem se komaj pobrala, res komaj komaj, bilo je hudo (če prebereš prvi moj stavek tule gor). Srečno...
|
|
RE: Zaljubljenost preko neta 24.5.2007 11:29:27
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 Nevem, kaj naj ti rečem. Jaz sem se komaj pobrala, res komaj komaj, bilo je hudo (če prebereš prvi moj stavek tule gor). Srečno... Mina1 vesela sem, da ti je uspelo. Drži se še naprej, približno vem kaj se ti je zgodilo. Objemi tvoja sončka.
|
|
RE: Zaljubljenost preko neta 24.5.2007 11:31:40
|
|
|
|
Mina1
|
Mina1 vesela sem, da ti je uspelo. Drži se še naprej, približno vem kaj se ti je zgodilo. Objemi tvoja sončka. ja bilo je hudo res hudo, sem se pobrala, se spet smejim, se mi dogaja, se spogledujem, zdaj lahko, sem samska in tako ... Hvala...
|
|
RE: Zaljubljenost preko neta 24.5.2007 11:32:35
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 kateri izmed vas ne prileti na mino mimograde. --------------------------- Nek preblisk (in tako) sem dobila ob tvojem postu ...
|
|
RE: Zaljubljenost preko neta 24.5.2007 11:38:57
|
|
|
|
Mina1
|
Nek preblisk (in tako) sem dobila ob tvojem postu ... ti ti ti , pa res, dvoumno je tole malo , ups...mina ha ha ha.
|
|
RE: Zaljubljenost preko neta 24.5.2007 11:43:17
|
|
|
|
Rožica I
|
Ja, zgleda da zdaj ob vsakem tvojem postu kar čakam(o), kje bo kakšen namig ! Simpatično, ni kaj !
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?