|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zaljubljenost preko neta
23.5.2007 21:48:08   
Slončica
Ma bolana si,pejd rajš k tvojem da te pošten nategne pa bo volk sit pa koza cela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.5.2007 21:52:09   
sky
Ma sploh nima veze, če ni na Kosovem. Je pa v Afganistanu ali pa kje drugje. Žalostno je to, da ima doma ženo. In žalostno je to, da imaš ti doma svojega moža oz. partnerja. 

BK.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.5.2007 21:52:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
23.5.2007 22:00:04   
Slončica
A bomo zdej počas tole anonimko razkrili?
Katero ime je že nekaj časa izpisano na zgornji polovici ekrana?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.5.2007 22:02:00   
sky
Spet si bo morala ena nick zamenjat!user posted image

BK.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.5.2007 22:04:55   
Slončica
Ja naivnica mala,packa si anonimna......

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.5.2007 22:17:39   
caillou
Da bi se zaljubila v človeka preko neta preko slik kamere pisem

Sam da ni kakšen star perverznež s sliko izpred tavžent let user posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.5.2007 7:24:07   
mika
Sam da ni kakšen star perverznež s sliko izpred tavžent let .

tud to je možno.......
druga možnost pa je, da je 'zamaskiran' mož........

ja kaj naj napišem.......res si packa in ta tip tudi. sicer v tvoji zgodbi ni pomembno kakšen je on.......žalostno je to, da imaš ti svojega moža za norca....a res moraš bit ti tista, ki boš pomagala uničit dve družini. če pa že, pa bodi tolko fer in bodi odkrita s svojim možem, naj si najde žensko, ki ga bo vredna.

upam, da boš prišla k sebi in nehala s tem sranjem.

user posted image babji in dedjiuser posted image

ps. tiste, ki sprašujete, če je normalno, da so vaši partnerji na frendi & flirt in ostalih podobnih spletnih straneh......anonimna vam je dala odgovor

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.5.2007 8:03:12   
Anonimen
Zaljubljenost preko neta
A se je kateri že to zgodilo?

Ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
24.5.2007 9:06:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Zaljubljenost preko neta
A se je kateri že to zgodilo?

Ne.

Ja meni se je zgodilo, s to razliko da on nima družine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
24.5.2007 9:12:20   
Zahi
Meni se je zgodilo.. čist po nesreči.. nikoli si nisem mislil, da je kaj takega možno..

sedaj sem srečen (upam, da ona tudi user posted image ) kot še nikoli prej..

tako, da.. anonimna pazi kaj si želiš .. mogoče se ti izpolni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.5.2007 9:12:51   
Mina1
Meni se je zgodilo.. čist po nesreči.. nikoli si nisem mislil, da je kaj takega možno..

sedaj sem srečen (upam, da ona tudi ) kot še nikoli prej..

tako, da.. anonimna pazi kaj si želiš .. mogoče se ti izpolni

ja,

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.5.2007 10:01:37   
Anonimen
Anonimna, to je povsem mogoče. Z mano je isto, ravno zdaj, samo da moj mož ve, vse prebere, pri nas je malo drugače. Kajti mi smo se skupaj "spoznali" po netu z drugačnim namenom, še žena nama je pisala, vendar si je premislila, ker se je ustrašila - smo pač zelo blizu doma in tukaj se govorice hitro širijo .... zato bi lahko celo izgubila službo, če bi ljudje vedeli za naš namen (škoda, ker se tako boji in nama ne zaupa ....) O tem sem pisala pod naslovom Kaj je z mano (sedaj že stran 5). Moram ti povedati, da to potegne za seboj precej trpljenja, če oseba neha pisat in se nanjo navežeš. No, moj sogovornik se že več kot mesec dni ne oglasi več, ker sem ga pogruntala, kdo je. user posted image  Sicer je zanikal, a ravno s tem dokazal, ker se je umaknil, da je on res tisti. Najbrž zato. Zaupal mi je pa ogromno stvari, tudi to, da ima še eno ljubico in se najbrž boji, da ne bi bila tiho in bi mu uničila življenje, kar pa sploh ni moj namen. Samo sedaj ne vem, kako naj mu sporočim (ker nikoli več ne pride na msn, niti tja, kjer sva se spoznala), da nihče ne bo izvedel nič o njem ... Jaz pa ne vem, kako on izgleda - v obraz, izmenjala sva si pa nekaj drugih "žlehtih" slikc in razne fantazije .... in se šla malo vročih fantazijskih pogovorov. Samo pri nas je precej drugače, mož sploh ni ljubosumen, ampak celo malo jezen nanj, ker se ne oglasi več in me je tako prizadel. Bolje bi bilo, da bi napisal, da pač ne žei imeti več stika z mano oziroma z nama. Tako pa ostajam v negotovosti in me zelo skrbi, zakaj se več ne oglasi.
Samo pri meni ni zaljubljenost - najbrž, ampak bolj VPRAŠANJE - ZAKAJ in to mi sploh ne da miru ....
Svetovati ti nimam kaj. Če si z možem nista blizu, mu tega ne moreš povedat in se bo odvilo, kot se bo. Saj proti sebi ne moremo nič narediti .... Če pa misliš, da bi možu lahko o tem kaj povedala, pa daj. Ja, kjer ni zaupanja, pride do skrivanja .... skrivanje pa ponavadi pripelje do skoka čez plot ....

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
24.5.2007 10:05:49   
Anonimen
Da bi možu povedala?A si hecna malo?Seveda neve nič o tem.Niti si ne morem predstavljat kaj bi bilo,če bi vedel.Ampak sva se zmenila z tistim,da se ne bova videla saj sva tudi daleč narazen doma.Tako,da ostaja samo pisanje in nič drugega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
24.5.2007 10:18:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
24.5.2007 10:24:28   
jade1
Pa ne morem verjet? user posted image  
In, če bi svojega moža "dobila", da se takole dopisuje in osvaja s kakšno žensko bi pa pisala tukaj gor kakšnega p.... imaš za moža in kakšna boga revica si, ker ti ni zvest.
Ma na bruhanje mi gre, ko berem kakšne packarije se greste. Dajte bit tolk fer do partnerja, da če ga nimaš več rada, pejta narazen pol pa osvajaj druge. Ne vem kako mu lahko pogledaš brez slabe vesti v obraz, misliš pa na drugega.
Aja pa še tole. Mene osebno bi bilo sram, met vezanega tipa, če nisem tolk, da si lahko samskega najdem pol bi bila raje sama.  In seveda dol ti visi za njegovo ženo, če pa boš ti kdaj v taki situaciji, da ti bo katera speljala moža bo pa tista ženska največja k... na svetu. Sicer, če si pa tolk korajžna, da to počneš bodi še toliko korajžna, da o tem obvestiš še svojega moža.
No, ampak to je samo moje skromno mnenje user posted image user posted image user posted image .
Si pa ne predstavljam kako je, če si takole grdo prevaran, pa upam, da ne bom nikoli vedela. Lahko rečem samo: bogi tvoj mož in njegova žena.
Če si pa zaljubljena v tega tipa si pa edina oseba na svetu, ki lahko to ve samo ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.5.2007 10:25:34   
Dejča
V živo so lahko stvari precej drugačne kot takole preko neta, kjer vse poteka precej romantično, imaš čas, da premisliš, preden odgovoriš, predstavljaš se v glavnem v najlepši luči itd. Prisotno je tudi vznemirjenje, kdaj ti bo kaj napisal, sporočil lepe besede - vse, kar pri možu najbrž že nekaj časa pogrešaš, kajne? Ja, lahko se zgodi in to hitro - z nedolžnimi sporočili, smsi ... Ta navidezni svet nam daje svojevrstno potuho, ki jo lahko realni svet kmalu razblini. Ali pa ne? Pazi, da ne boš šla predaleč, kajti potem se bodo stvari precej zapletle. Saj veš, koliko razmerij se konča z novo zvezo - nič kaj veliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.5.2007 10:31:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Da bi možu povedala?A si hecna malo?Seveda neve nič o tem.Niti si ne morem predstavljat kaj bi bilo,če bi vedel.Ampak sva se zmenila z tistim,da se ne bova videla saj sva tudi daleč narazen doma.Tako,da ostaja samo pisanje in nič drugega.

Saj pravim, če tudi sicer nimata z možem zaupanja in živita bolj vsak zase oziroma drug mimo drugega, mu tega ne moreš povedat. Kot moj sogovornik ne more ženi povedat za ljubico in da sva midva sama čvekala po netu in si izmenjavala intimne slikce in govorila o tem, kako bi se poseksala .... Moj mož pa to ve, ker si zaupava in je najin odnos pač čisto drugačen. Moj sogovornik je to vedel in mi stalno govoril, kako fajn nama je. Zato je to odvisno od situacije, odnosa med partnerjema.
Torej mu ne povedat, z onim si pa dopisujta. Samo dvomim, da bo ostalo samo pri tem. Ali pač? Saj boš videla .... upam, da trpljenje ne bo prehudo .... za vse. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
24.5.2007 10:33:33   
Anonimen
Nimam njgove telefonske niti on moje.Sva se tako zmenila.Niti točnega mesta od kot sva doma.Samo okolico doma.Niti nočeva imeti nobene obveznosti en do drugega le dopisovanje.Izmenjala pa sva si fotke.Tudi fotke otrok.Ne piševa pa si kakšnih ljubezenskih pisem.Daleč od tega.In tudi ujela se nebi v pravem življenju,ker sva si preveč različna Tako,da nebo nič iz avanture.Le dopisovanje.In tudi fotk več ni na računalniku.Le tolko,da sva videla en drugega,da veva s kom si dopisujeva.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
24.5.2007 10:36:08   
Anonimen
Nimam njgove telefonske niti on moje.Sva se tako zmenila.Niti točnega mesta od kot sva doma.Samo okolico doma.Niti nočeva imeti nobene obveznosti en do drugega le dopisovanje.Izmenjala pa sva si fotke.Tudi fotke otrok.Ne piševa pa si kakšnih ljubezenskih pisem.Daleč od tega.In tudi ujela se nebi v pravem življenju,ker sva si preveč različna Tako,da nebo nič iz avanture.Le dopisovanje.In tudi fotk več ni na računalniku.Le tolko,da sva videla en drugega,da veva s kom si dopisujeva.

verjamem, da ti je vznemirljivo, ampak hitro lahko pride do srečanja, verjem mi. Mislim, da tule samo sebe mal tolažiš, da to ni mogoče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
24.5.2007 10:40:30   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

že iz tega posta je razvidno, da kakega zaupanja v vajini zvezi ni več.. neko skrivanje in strah pripelje samo do tega, da bo enkrat počilo...

če si pa izmenjuješ fotke, doživljaš neke občutke ipd.. ti pa pri tvojem možu nekaj manjka.. razmisli zakaj si sploh z njim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
24.5.2007 10:46:17   
mika
Izmenjala pa sva si fotke.Tudi fotke otrok

pa ti nisi normalnauser posted image ???????!!!!!!!!!!!!!!!!! slike svojih otrok si poslala nekemu tujcu?????????...a si slišala kdaj za pedofileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
24.5.2007 10:51:45   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

ja upam, da ni kej na mene letel, ker imamo to temo odprto že nekaj časa, ker sem vmes tamalo uspavala, pa za atinav po tel. govorila...

Sicer pa, najbolje da vse skupaj pozabiš...se mi zdi nefer do tvojega deca...kaj pa vem, pretrgaj stike in se svojemu posveti!

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 48
24.5.2007 10:55:01   
Mina1
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

ah dejte no, pa kaj pol če je anonimna in tako, ima pravico biti in čutiti tako kot čuti. A zdaj jo je treba razkrinkati, nikoli ne reci nikoli, kdaj ketera ali kateri izmed vas ne prileti na mino mimograde.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 49
24.5.2007 11:05:47   
Mala_princeska
Hudo, pri tej anomni mi ni jasno to - enkrat piše da se bosta srečala, drugič, spet da ne user posted image user posted image  a je ta anonimna samo malo zmedena???

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?