dvojcek33 -> Tjazy je imel prav....in zgodilo se je (22.5.2007 9:42:44)
|
Živjo. Mogoče se nekateri spominjate mojega posta od lanskega leta. No pa naj ti povem Tjazy , da si imel večino prav ko si rekel , da se moram pripraviti, ker prej ali slej se bo zgodilo.. ( kdor ne ve o čem govorim si lahko pogleda moj post "ali sem starokopiten"). No ženka je res svoj firbec ali željo, ne vem kako naj to imenujem potešila in moram priznat , da so mi tvoji odgovori veliko pomagali že lansko leto in sva precej z ženo debatirala o tem in enkrat sem bil bolj za drugič malo manj odvisno od vzdušja. Vedel pa sem , da me to čaka in da moram to njeno izkušnjo sprejeti karseda zlepa in sem jo. Vesel sem ,da se mi je zaupala in mi povedala o svojem dogodku. Res pa je , da mi je to povedala šele zdaj , ko se je mesec po svoji izkušnji zapletla še z enim moškim sicer ni prišlo do sexsa je bilo pa vse skupi delano na tem in zelo blizu, če ne bi zvedel da se nekaj plete. Najbolj me je prizadelo, da ko sva enkrat razčitla in mela mukotrpne razgovore mi je še kar naprej lagala v obraz (glede drugega dogodka). Njena prva izkušnja ni bila tisto, kar si je predstavljala da bo in mogoče si je mislila ,da bo pa še z drugim drugač. Sam sebi se čudim , da sem toliko toleranten in razumevajoč do nje, vem pa da je bonus do konca izkoristla, ker še ene laži pa ne bom toleriral več. Glih včeri sva še do konca razčitla in zdaj vidim, da je tudi njo vse skupaj streznilo in sva se odločila da greva skupi naprej in da začneva znova. Glede prve izkušnje,ko si je "potešila" firbec , pa moram povedat, da me sploh ne moti toliko kot sem si mislil da me bo. Sem bil že kar pripravljen , da ji privoščim. Žal je pa izpadlo, da v tej izkušnji ni dobila tistega, kar je pričakovala in sem kr mal jezen na tipa , da ni opravu kot je treba. No pa pustmo zdaj to. Važen je da se končno čutiva zelo povezana in mogoče sva rabila, da je vse skupi tako izpadlo in sva se oba velik naučila od tega. Gremo naprej k novim zmagam. Tebi Tjazy pa hvala za vse , ker si mi pokazal pot k drugačnemu razmišljanju. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|