madela -> RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je (22.5.2007 13:23:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33 No jaz pa vem , da ni tko. Zdaj ste pa mal zabluzili tlele. Nobeden naju ne pozna in sam midva veva kakšna sva. Ni bilo to kar naenkrat ,sva se pogovarjala o tej možnosti skor en let, da bi oba enkrat to probala. Men zaenkrat ni bilo do tega, da bi šel s kakšno, zavedam se pa da sem lahko sam v takšni situaciji k bom pr 40tih in me bo začel kej metat. In vem , da takrat bom lahko tudi jaz imel odprte stvari in si privoščil kej. Ona si je zdaj to privoščila. Jaz si bom lahko pa pol , če bom seveda to hotu. Jaz tko jamljem zdaj te stvari. Nekaj mi ni jasno.Po eni strani pišeš,da je izkoristila tvoj "bonus" in da si prizadet,ker ti je lagala,zdaj pa pišeš spet drugače,da je to vajina stvar! Saj je vajina stvar,sam ne vem kaj želiš od nas,da ti čestitamo,ker dovoliš da te žena vara,da si ji oprostil,al kaj..res ni mi jasno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Le malo je takih,ki ti bodo čestitali,dobil boš samo nasvete,da raje pojdi zdaj in zaživi na novo z osebo,ki te bo znala cenit in bo samo tvoja,ali pa povečaj svoj "bonus" doživljensko! Oprosti,ampak stvar je pač takšna,prej boš to spoznal bolje bo zate.
|
|
|
|