|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
31.8.2007 23:53:27   
Suzi*
Čer!

Sem preživela piknik, zdaj sva pa še sama s tamalim, pa nekak ne morem it še spat. user posted image  Sem bila prej prekajena kot kakšen čevapčič, smrdeli so lasje, blek, zdaj sem pa cela sveža, lasje mehki in dišeči, trebušček lepo namazan in se počutim kot nova.user posted image user posted image  Sem se pa tako fino najedla (bila je postrv na žaru, njam), zdaj pa meljem še kremšnito. Vem, res je nemogoča ura za sladkarije, ampak mi je tako zapasala. user posted image user posted image

Pina, krasno za pregled. Me pa zanima kaj je to ČHT? za THt sem že slišala ta Čht pa res ne. user posted image  

TORCICA, PO MOJE DODATEN PREGLED, ČE JE BILO NA ns VSE OK NI POTREBEN (ups, črke user posted image ).

Srečka nosečka, krasen trebušček. Čist pravi nosečniški. user posted image

OJEEJJJ, sem se zdajle merila okol trebuha, tam, kjer je najširše. Sem trikrat preverila, me je skor kap trofla. user posted image  Moj obseg kaže že 95 cm!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer sem sita pa zvečer je......bom probala še enkrat zjutraj, če bo kaj manj. Upam!!

Lep vikend vsem, pa se beremo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
1.9.2007 9:19:24   
misar
Dobro jutro mamice...kaj vse še zabušavate. Jaz sem danes user posted image  aktivno v službiuser posted image user posted image user posted image .ja sevedauser posted image user posted image user posted image
Bi blo pa sigurno bolj pametno doma bit, saj se danes seliva v nov razsuti flat...Razsuti? ja dobesedno. Nimava kje spat, saj so nama ravno polakiral parket, nimava elektrike povsod, kopalnica je raztur.danes nama školjko montira. notranja vrata pridejo čez 2 meseca in pohištva tud ni. In to vse, ker se nama je podrl sistem pred enim mesecem. Midva veselo odpoveva najem s 1.9. Pa user posted image  keramičar ne pride ob času..iščeva 14 dni novega, v tem se nama skuja vodovodar (cela štala- nama ukrade nove radiatorje in izgine).  Pri tipu kjer mava naročena vrata se podre sistem, dobi vmes posel in reče, da je tak pač biznis. Mater mu biznis user posted image user posted image . In tako se danes seliva povsem na svoje v prazen nič. oz v goro svinjarije in prahu. adijo pamet user posted image  saj se še jezim ne več, škodi men in moji mali bebici. sem vam sam hotela popestrit sobotni dan.

lupčka vsem februarčicam.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
1.9.2007 10:28:08   
amaya
user posted image misaruser posted image
jaz bi tudi šla...mojemu sem rekla, da če do novembra ne bo še konc se bom kar na beton selilauser posted image

joj, ne vem katera je napisala da bi jedla pire in špinačo: JAZ BI TO VSAK DAN JEDLA. Pa tudi juhe in tiste kroglice notri, ki jih nisem nikoli jedla (do sedaj)...no s tem lahko pridem do februarja...aja...pa še solatauser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
1.9.2007 10:31:05   
amaya
pina:o telovadbi se napisala pod Obala 2008. preberi si

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
1.9.2007 11:26:32   
*Naja
Drage moje, tudi jst se poslavljam za teden dni in grem končno mal uživat na morje. Pridno pišite, sem potem še teden dni doma, tak da bom imela časa ne pretek, da preberem vse, kar boste načvekaleuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
2.9.2007 9:27:44   
amaya
lara: uživaj

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
2.9.2007 19:49:50   
itata
čer,
sej vem, da smo to že enkrat "jemale", ampak kako ste si tiste listke naštimale, ki se pojavijo, ko daš gor miško na nick???

srečka nosečka: jaz pa ne morem videt tvojga bušija... zakaj?

vikend na izi. sem bila pri sorodnikih na naši obali. jedla in počivalauser posted image  sem si pa kupila Angel Sounds in poslušam vsak dan enkrat dojenčka - da mal "bondava" user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.9.2007 7:28:52   
Janey
Dobro jutro.

Samo se javljam, da sem prišla nazaj z dopusta....kak je bloooooo faaajnnn...zdaj pa spet v službiuser posted image
imam že velikega bušija, zares velikega.

KO preberem vseh 20 strani, ki sem jih zamudila se javim.

čao

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.9.2007 7:50:05   
mala_pikica
Dobro jutro! Jaz pa že 2 noči tako slabo spim, prejšno noč me je začela že popoldan boleti glava in je nehela komaj ob enih 3 ali 4 ponoči, pa še nobemega lekadola nisem imela doma. Včeraj pa sem bila pri mojih na vikendu, kjer smo imeli piknik, pa sem se tako najedla mesa z žara in peciva, da me je skoraj vso noč tiščalo v želodcu, še zdaj imam občutek, kot, da imam kamne v želodcu.
Jutri pa imam jaz ginekologa zjutraj, že komaj čakam. Samo morfologije mi pa verjetno še nebo delala, sem 19 teden. Kaj pa ve že ima katera datum za morfologijo?
Jaz sem 13.9. naročena pri Dr. Miglarju. Me ful zanima kaj bomo imeli, v 1. nos. se do konca ni videlo kaj bomo imeli, pa sploh nisem imela veselja kupovati cotic, ker nisem vedela kaj naj izberem, sem kupla samo ene par nevtralnih kompletkov. Zdaj pa upam, da se bo videlo ali je fantek ali pa punčka. Je pa nama zdaj ful vseeno kaj bomo imeli.
Pa, da me nebo katera napadla, v prvo  sva malo bolj upala na punčko, seveda pa bi bil tudi fantek zelo zaželjen. Kaj pa ve, ima katera kakšno skrito željo po spolu? Aja sem si merila obseg trebuha in je že 81 cm. Lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.9.2007 7:55:14   
larisa
Dobro jutro pupe user posted image ,

jaz sem prav lepo pordela v nosek, me je sonce mal upalilo na morju!user posted image  Vidim da tud za vikend lepo čvekate!
Barbika, v sunny-u si ne merijo s polarji utripa ampak kar tako na roko večkrat pomerijo, prijateljica vodi že kar nekaj let, pa še ni bilo nobenih težav! Jaz ta teden ne morem it zarad službe user posted image . Bomo videli kaj bo drug teden. Ta ura ob 17.30 je kar malo zgodnja, vam ne??

Misar, si pa kr malo boga, ampak vseeno vesela ker greš na svoje, ne?!user posted image

No, da vidim kaj boste danes jedle???

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.9.2007 8:17:13   
srečka nosečka
dobro jutrooo

Mah sem vesela, ko je ponedeljek in sem v službi. user posted image  Sem cel vikend prelenarila, ker sva oba z dragim zmagovalca v kašlju. Presneto, celo noč sem se zbujala, zjutraj pa nikakor iz postelje. A katera ve kakšno dobro zdravilo zoper kašelj, pa da je primerno za user posted image . Sem že poskusila čaj z medom, med sam, prežgan sladkor, ... Pa mi nič ne pomaga. Uboga pikica v bušiju, jo verjetno fajn premetava, ko mami kašlja. user posted image

Itata - tisti trakec, o katerem sprašuješ - poglej malo na naše trakce pa boš videla www. strani. Izberi eno, vnesi podatke in potem prilimaj "kodo" v svoj profil. Upam, da sem bula razumljiva. Če pa kaj še ne bo šlo povej. OK?
Ne vem, zakaj ne vidiš mojih slikic - greš na moj nick in v moj album.

pa lep začetek novega tedna

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.9.2007 8:30:12   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Juhej, trgatve je mimo! SEm šla v soboto malo po trgovinah in po dveh urah in pol, ko sem čakala na blagajni s polnim vozičkom špeze, se mi je začelo vrteti in slabost. Nisem vedla al naj se kar na tla usedem al kaj.  user posted image   Pol sem spila mal vode in na srečo sem zdržala do avta.
Sem pa že videla 1x kako se je nosečka kar vlegla na tla v trgovini. Bolje kot da padeš!

Sem si pa kupila dve majčki za zimo, en pleten lajbič s paskom, tako da ne bo problema širit in eno majčko tako široko - moj dragi se je smejal in reku da sem ko natopirček ko roke razširim. Namreč je tako delana, nima rezanih rokavov. Je pa drugače full lepa, enostavna in lepo stoji. Vzela sem jo v Clarku.

srečka nosečka jaz tudi ne pridem do tvojega albuma - piše, da ne želiš razkriti svojega profila.

Danese sem samo čokolino za zajtr zmazala, kmalu pa bom spet kaki jogurt in banano.

Lep dan vsem, pa čeprav je ponedeljek...

Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.9.2007 8:35:43   
itata
Jutro user posted image ,
Srečka nosečka: meni piše, da ne želiš razkriti svojega profila... ne vem... druge albume vse normalno vidim. pa hvala za navodila. bom zdej videla a mi je uspelouser posted image  verjetno, da je.
jaz grem danes še z eno prijateljico (decembrčica) na aerobiko ob 17:30 v sunny-ja. če bo katera tam naj me pocuka za rokav. sem velika in blond (čop). oblečena bom v siv spodnji del trenirke in zgoraj v svetlo modro jopico na zadrgo. trebuh imam pa še tako majhen, da vprašanje, če me bodo sploh pustili na nosečniško vadbo. mogoče bolš, da prinesem s sabo še materinsko knjižicouser posted image
aja pa tisto zgoraj k sem se opisala kakšna bom je tko k da bi se za zmenek na slepo meni user posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.9.2007 8:39:40   
Janey
No evo mene...ve čveke samo o hrani in o bušijih čvekateuser posted image

Sploh ni bilo težko delo prebrat...no ja...sem prebrala recimo da pol vsega kar sem zamudila.
Kak je težko it v službo po 2 tednih počitka. Ojoj...
Pa še za dobro jutro sem morala iskat miško in tipkovnico, ki so si jo sposodili ko me ni bilo. Sem hitro našla. Ampak pogledala sem pa taaak ko sem stopla v pisarno in ju ni bilo.

Morje sem preživela mirno, super, načuvala sem se...sem mela predpriprave na jenčka. Kak so zlati...tolko smo se cartaliuser posted image user posted image

Kaj bo pa danes na jedilniku?user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.9.2007 8:48:04   
pina-1
Dobro jutro souser posted image !

Kakšen lep dam je danes..... Upam, da ste vikende preživele dobro in da ste uživale.

torcica- grem na ČHT, ker edino to delajo sedaj v Izoli, če sem prav razumela G. Nisem kaj dosti niti spraševala, ker me je full bolela glava in sem komaj čakala da grem domov....

suzy, ČHT naj bi bil četverni hotmonski test ali nekaj takega..... Po moje je zadeva ista kot THT ( ravnotako ti nardijo UZ, stehtajo in vzamejo kri)....

misar- ne se sekirat v kaj se seliš, važno je da greš na svoje. Midva sva se preselila tri leta nazaj in se do danes nisva rešla praha inzidarjev, ker skozi nekaj delava in popravljava, ampak sva pa vesela vsak dan ko pogledava kaj vse sva nardila in kako napredujeva..... Boš vidla kako ti bo lepo, ko bop stopila skozi vrata in videla kaj je bilo ta dan narejeno.... Sam,o korajžno.

Lara uživaj na dopustu....

Album od srečke nosečke pa si poiščite med albumi. tam se ga da videt... jaz ga še nisem šla pogledat, grem zdej takoj.

Pa še tradicija: danes sem zjutraj spila kozarec soka pomaranč, imam še višnjevo rezino, ki je začuda še celauser posted image , malica bo activia in krekerji pa kako sadje.... Kosilo pa verjetno z rezki, riž in brokoli.

Sem se odločla, da bo treba začeti malo bolj zdravo jesti, ker če ne bom res prišla na 100 kg...

Mater sem smotana ampak mene ti kg res morijo. Sem bila tako slabe volje v petek ko sem stopila na tehtnicouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
3.9.2007 8:51:35   
srečka nosečka
bravo, uspelo ti je user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi nakaj pokljukala v svojem profilu, upam, da sedaj deluje

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
3.9.2007 9:05:09   
listek1
živjo,

itata potem pa se danes vidimo ob 17:30. Tudi jaz pridem na aerobiko in imam zelo podoben problem kot ti, ker imam tudi jaz še majhen trebušček, tako, da tudi ne vem, če me bodo spustili. Sicer pa že komaj čakam, ker sem res že pogrešala aerobiko. No, jaz bom imela pa rdeč spodnji del in zgoraj belo majico z dolgimi rokavi za napisom Only. Upam, da se spoznamo, čeprav ne pišem velikokrat na RR, ampak spremljam pa redno user posted image . lp

Neposredna povezava do sporočila: 2117
3.9.2007 9:21:02   
Janey
Listek in itata poročajta kako bo potekala aerobika, da vidim, če je dovolj akcije za meneuser posted image  hehe...kr če ni pol bom raje zdaj še malo sama pa bom pol šla ko bom mela VELIKO oviro. user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
3.9.2007 9:36:28   
itata
srečka nosečka: ja zdej se ga pa vidi. dobr si pokljukalauser posted image  lep je lep - me veseli, da je še ena, ki se še ni odpovedala tangicamuser posted image
pina: ne se preveč sekirat okol kg... važno je, da se boš čim bolje počutila in, da bo dete zdravo!
aerobika bomo vidl kako bo. jaz si glih ne predstavljam. važn, da se me mal podružimo!
v službi danes ni šefa, pa je kr malo bolj na izi vse skupi...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
3.9.2007 9:55:00   
listek1
Jest sem prej ful hodila na Pump, tnz, body step in sem parkrat vidla, da so nosečnice delale veliko na žogi, imele so tudi nekaj uteži... Tako, da upam, da bo tudi zame dovolj intenzivno, drugače bom šla pa še  mal na rpm (kolo). bom pa poročala jutri kako je bilo....... lp

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
3.9.2007 10:01:38   
Suzi*
Jutro, čveke!

Itata, jaz se tudi ne odpovem tangicam. user posted image  Čeprav eni pravjo da kao ni dobro pa to, ampak jaz sem jih prvo user posted image  nosila cel čas, pa zdaj jih bom tudi. Drugih večinoma sploh ne prebavljam, mogoče edino še brazilke kdaj nataknem na rito. user posted image

Danes je pa čudno gled ehrane...že cel dopoldne jem sladkarije.  user posted image   Zdaj bom malo na sadje prešaltala, potem bo pa tunina pašteta in prepečenec, pa mogoče Topfen creme, če bo nuja. Za kosilo pri nas meso z žara, popečene bučke, solata, za prilogo pa še ne vem ali bi riž ali široke rezance.

Pina, kolk kg si pa že pridelala? Mene tudi kar skrbi kaj bo vaga pokazala v petek, ko imam pregled. user posted image user posted image

Misar, držim pesti da si čimprej zrihtata stanovanje. Drugače pa čestitke za selitev!!!! user posted image

Amaya, ravno včeraj smo jedli pire in špinačo. NJAAAMM! user posted image

Lep dan vsem user posted image in vašim bušijem! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
3.9.2007 10:12:38   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:04.09.,13.09.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:M 11.09.
01.
nizy, 28let, 3. user posted image (A-) pregled:07.09.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:18.09.
02. user posted image
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31let, 2.user posted image (?) pregled:03.09.
04. brina2006, 30let, 1.user posted image (0+) pregled: 07.09.
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: M 24.09.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (A+) pregled:02.10.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (AB-) pregled:17.09.
05. user posted image
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
05. Bajsa, 25let, 1.user posted image (0) pregled:M 21.09.
05. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:22.08.
05. polonca78, 29let, 1.user posted image (A-) pregled:07.09.
06. ARIANNA L.05, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:M 25.09.
07.
user posted image katka37, 37let, 4. user posted image (A+) pregled:24.09.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:AC 03.09.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:04.09.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
09. anandrej, 34let, 1.user posted image (?) pregled: 11.09.
09. Marusah, 24let, 1.user posted image (?) pregled:M 28.09.
09. Sandra, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
12. mateja j., 29let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
lillchy123, 29let,1. user posted image (0+) pregled:30.08., 06.09.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled:05.09.
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:03.09.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 06.09., M 11.10.
15. anariya, 24.et, 1.user posted image (?) pregled: 16.09.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:M 26.09.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled:06.09.
16.
larisa, 29let, 1. user posted image (A+) pregled:13.09.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. bamby, 36let, 2.user posted image (0+) pregled: 11.09.
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:?
18.
Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: 13.09.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09.,
22.
dolenjka, 30.let, 1. user posted image (0+) pregled:12.09.
22.
pina-1, 29let, 2. user posted image (0+) pregled:12.09.ČHT, 28.09.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: ?
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 19.09.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
26. matejjana, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: NS 24.08.

27. user posted image torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:11.09., THT:11.09.
29.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09.,
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled:12.09.
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:?

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
3.9.2007 10:15:36   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

03.09. pegica1 (AC)
03.09. mary_lou
03.09. speli

04.09. p@tricij@
04.09. mala_pikica
05.09. ŽogiMarogi
06.09. listek 1
06.09. lillchy123
06.09. Meti7707
07.09. polonca78
07.09. Suzi*
07.09. tamala_82
07.09. Lanchy
07.09. brina2006
07.09. nizy
11.09. anandrej
11.09. zoya24 (M)
11.09. bamby
11.09. amaya
11.09. misar
11.09.
torcica(pregled,THT)
12.09. Mbee
12.09. dolenjka
12.09. BarbikaB
12.09. pina-1 (ČHT)
13.09. larisa
13.09. Lara76
13.09. mala_pikica
17.09. maja80
18.09. ella79
19.09. nuka
19.09. anariya
21.09. Bajsa (M)
24.09. itata (M)
24.09. katka37
25.09. Shana banana (M)
26.09. mlavla (M)
28.09. Marusha (M)
28.09. pina-1
02.10. srečka nosečka
11.10. Meti7707 (M)

držimo pesti za naše tri februarčice, predvsem pa za pegico-1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
3.9.2007 10:15:57   
lillchy123
Ojla! Jst že odštevam tedne, ko bom za kakšno leto zaključila delo v službi... Pa je še takooo daleč! Se pa toliko bolj veselim, ker se bova takrat selila.. Na svoje, ampak v kopico prahu.. user posted image  Upam, da buši še ne bo prevlik, da bom lahko drgnila, ribala..
Jst bi tud rada hodila na aerobiko, ampak mi je čist prezgodaj. user posted image  Služba do štirih, pa šus domov, pa en giro s user posted image , pa neki popapcat, pa je že večer... Študiram, da bi mojga spravla na plesni tečaj argetinskega tanga... Sam še ne vem kako.. user posted image
pa še statistika: za zajtrk čokolino, za mallico žemlja, rakove klešče in rdeča pesa, za kosilo paradižnikova solata, pire krompi, mal zelenjave pa en mesek. njami

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
3.9.2007 10:20:24   
pina-1
suzy a ti zopet delaš da te tako dlgo ni blo na spregled?user posted image user posted image user posted image  
do sedaj sem pridelala 2 kg, ampak na kakšno podlagouser posted image user posted image user posted image

pašteta pa meni še od dopusta smrdi- ko sem šla naravo malo pognojit..... tako da je v hladilniku ampak kdaj jo napadem pa ne vem.... Me je zopet zgaga začela zafrkavat...mater.... slabosti in zgaga.... bo veselo do februarja meseca se mi zdi meni.....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.