|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
21.8.2007 8:38:51   
itata
dobro jutro!
mal odgovarjam k je blo govora o trebuščkih. men je začel moj mal rast. najbolj očitno so mi še vedno zrasle joškeuser posted image  zredila sem se pa 1kg kolikor jaz vem. bomo videli kaj bo rekla v pet ginekologinja.
mene tud dost glava boli tkole ko se vreme menja. v nedeljo sem imela pritisk 95/60 se mi je skoz vrtel. zdej je pa ok. sam kavo pa morm spit vsaj eno zjutraj. tko pač je. ne morem nič pomagat, če ni ful priporočljivo.
pa sem se glih zmenila s teto, da pridem v celje v kratkem kako nosečniško zadevo kupit (kavbojke me tiščijo, ostalo mi je še vse prav) pa zasledim, da bomo v lj dobili tud nosečniški H&M oddelekuser posted image  odlično!
danes mi je blo prav fajn v službo pridet! breme je padlo res. hvala vsem za spodbudne besede!
pridne ostanite...

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
21.8.2007 10:05:24   
polonca78
danes pa spet malo manj klepetamo! zgleda se počasi nehujejo počitnice in je več dela po službah, bližajo izpiti in je več učenja,....

itata, tebi samo kavbojke niso prav od starih oblačil? user posted image jaz nič več ne morem oblečt, pa sem se zredila za 1,5kg, ampak trebuh imam pa taaaak, da ne gre več v nobene hlače. še moje kratke hlače, ki jih imam za doma in so mi bile vedno široke, so mi premajhne in jih nimam do vrha zapetih, pol mi pa vsakih par minut na tla padejo. user posted image user posted image user posted image kar se pa nosečniškega oddelka tiče v H&M v ljubljani, sem pa jaz tudi neznansko vesela. ostale nosečniške trgovine so mi pogojno všeč, najbolj mi gre pa na živce, ker izkoriščajo in so cene fuuul nabite. zdejle bodo pa gagat začele, ko jim bo promet padel. razen, če se ne bomo vse 22.08., ko se odpre, zapodile v H&M in vse pokupile. user posted image user posted image uživajte še naprej!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
21.8.2007 10:13:14   
speli
punce moje jaz že 3 tedne nosim nosečniške hlače...pa ugotavljam da mam skoraj tako velik trebuh kot sem ga imela pri Hani pri 7 mesecih):
je pa res da se tolažim, da sta dvauser posted image
H&M upam da bodo še kaj pustili do petka ko grem jaz napadat...
Mimo grede, če ima že katera mladičke v hervisu so znižane čevlje marell, toplo priporočam za zimske dni..

Neposredna povezava do sporočila: 1603
21.8.2007 10:22:55   
mlavla
jst sem pa malo nevedna..pa me zanima, kje se bo odprl ta nosečniški oddelek H&M? A v City parku...?

lp

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
21.8.2007 10:23:51   
speli
jap v city- parku 22.8.2007....baje naj bi bil v dva štuka in naj bi bil zgoraj otroški ter za bodoče mamice..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
21.8.2007 10:29:19   
lillchy123
jst pa že komi čakam, da bo moj buši tolk velik, da bodo vsi takoj vedeli, da sem user posted image  . in ker pridno raste user posted image , se bom jutri verjetno zapodila v H&M. Bo jutri res invazija user posted image . user posted image  

Meni moj user posted image  vsak dan pove, da bom najboljša mami na svetu, in ker je tako vztrajen, mu počasi začenjam verjet. user posted image  Me je pa ful strah, da moje dete ne bo maralo živali. user posted image  Pa občasno imam nočne more.. Kot danes.. da imam večplodno nosečnost in sem morala na splav... user posted image  Ampak takšni strahovi so po moje čisto normalni in samo kažejo na to, da nas že zdaj skrbi za našeuser posted image . in zato sploh ne dvomim, da bomo res najboljše mamice. user posted image

Drugače pa komaj čakam, da začutim brcike in da spet slišim user posted image  najinega user posted image .

naj vam sije sonček

Neposredna povezava do sporočila: 1606
21.8.2007 10:30:04   
bamby
Jaz pa nekaterim od vas prav zavidam, da ste se do sedaj uspele zrediti le za kilco ali dveuser posted image user posted image . Meni pa teža niha. Včeraj npr. sem imela zjutraj celo kilo in pol več kot danes. Je pa res, da sem hodila več lulat, pa danes imam zato noge manj otečene, tako da ugotavljam, da to niso vse pridobljene kile.
Jaz sem si pa kavbojke in še ene hlače kar pri quelle naročila. Upam, da bodo vredu, drugače jih pošljem nazaj.
Sem pa nocoj za spremembo prejšnje noči spala kot ubita. Ne vem, ali je bilo prejšnjo noč kaj v zraku, ker sem tako slabo spala. Ob 5.30 sem bila čisto budna in bi lahko takoj vstala, pa se mi je zdelo prezgodaj user posted image . No, danes sem pa vse nadoknadila.

Glede UZ pa prvič slišim, da bi bil škodljiv user posted image . In ga tudi delajo na vsakem pregledu, saj morajo spremljati razvoj otroka, če se je vse v mejah normale. S tem pa vam tudi vsakokrat povedo, kdaj vam predvidevajo PDP, zato je datum vsakokrat drugačen. Velja pa pa vam tisti glede na zadnjo menstruacijo in ga tudi upoštevajo za nastop porodniške.
Morfologijo vam pa po moje tudi pripada na zavarovalnico, ne da si jo same plačujete user posted image . Ponavadi jo dela kar vaš G sam, ali vas pa z napotnico pošlje kam.

Glede PDP bom mogla tudi jaz malo povprašat, če se mi niso malo ušteli, ker mi na RR in nosečniškem koledarčku izračuna 14.2., sestra mi je naračunala pa 17.2. Saj za porodniški bi bilo to kar vredu, da ga nastopim 3 dni kasneje, drugače se mi pa zdi, da  je vseeno bolje, da je vse tako kot mora biti.

Sandra, dobrodošla med user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1607
21.8.2007 10:33:17   
mlavla
ja kako fajn..jst grem tudi v petek po dolgem času malo v šoping... user posted image greva naslednji vikend na eno poroko, pa se mi sploh ne sanja v kaj se bom spravla... user posted image

me prav veseli, da so končno našli prostor tudi v Lj za nas nosečnice....

no, pri meni drugače stanje še nič kaj spremenjeno...ponoči sem imela spet pestro..sem kar ene trikrat user posted image
me pa tole zdejle že pošteno moti, predvsem pa ovira saj me konec meseca čakajo še izpiti..pa sploh nisem sposobna več kot pol ure sedet za knjigo....mah spet sam jamram user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
21.8.2007 10:39:35   
polonca78
lillchy123, odkod ti pa ideja, da ne bo maral/a živali? user posted image user posted image sicer se mi pa tudi ne zdi nič takega. čist jasno in glasno priznam, da nisem preveč navdušena nad vsemi domačimi živalmi, ki so za v stanovanje, ker je za moje pojme potem vse preveč umazanije. mačke in psi puščajo nenormalno preveč dlake in se mi potem pozna na oblačilih, najdem na piškotih in podobno. rožice mam pa rada. samo ne take preveč zahtevne. user posted image user posted image user posted image user posted image

speli, ti si poseben primer. normalno, da imaš tak trebuh, pa še večji bo user posted image user posted image user posted image

vidim, da bomo imeli ringaraja meeting v H&M jutri in cel ta teden. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
21.8.2007 10:47:29   
anandrej
No, danes pa kar čvekate user posted image

Zgleda,da se bliža sezona porok, midva greva tudi na eno, sicer v začetku oktobra. Moja draga je že poskušala eno obleko, ki jo je nosila na eni drugi poroki v maju - takrat še ni bila noseča (ali pač? hm). No zaenkrat ji je še prav, ker je tak model skoraj nosečniški user posted image , bomo videli koliko bo kaj zrasel trebuh do oktobra.

Nič, se vidimo v H&M user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1610
21.8.2007 10:52:22   
lillchy123
kaj če bi si kar takšne priponke z našimi nicki naredile? user posted image  da ne bom pol kakšno cukala za rokav, pa jo sprašvala če je ta pa ta iz ringaraje? Pa po možnosti še kakšno neuser posted image , ki jo bo samo firbec matru? user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
21.8.2007 10:54:46   
polonca78
ok, eno popolnoma začetniško vprašanje. user posted image user posted image kakšna preiskava je morfologija, kdaj se jo dela, zakaj in a to naredi vsak G ali je potrebno kam drugam hodit kot npr. za nuhalno? še dobr, da mam jst vas user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
21.8.2007 10:57:37   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

kaj če bi si kar takšne priponke z našimi nicki naredile? user posted image  da ne bom pol kakšno cukala za rokav, pa jo sprašvala če je ta pa ta iz ringaraje? Pa po možnosti še kakšno neuser posted image , ki jo bo samo firbec matru? user posted image user posted image

ja in se je reva samo ornk najedla za kosilo, pa se jo že obtožuje, da je noseča. user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
21.8.2007 10:57:44   
anandrej
Morfologija je tak ko en velik (preventivni) servis na avtu, kolikor jaz razumem user posted image Z UZ pregledajo naše user posted image od glave do pete, vse izmerijo in preverijo če je vse tako kot mora bit.

Glej spodnji link 20.teden
http://www.bambino.si/?d=clanek&id=137&h=morfologija%20ploda

< Sporočilo je popravil anandrej -- 21.8.2007 10:58:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 1614
21.8.2007 11:02:01   
polonca78
preventivni servis na avtomobilu? hahahahahahahaa, še dobr da se najde tud kak dec na forumu.user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
21.8.2007 11:02:11   
speli
ne ne polonca morfologijo ti obravi svoj lasten ginekolog pri 20-24 tednih. Pri tem ti izmeri vse ude otročka, preveri če ima vse prstke itd...
je najdaljši ultrazvok kar ti ga naredi...
in ti pripada..
je pa ena od modernih variant tudi 3D morfologija pri Dr. Strahovi, seveda samoplačniška stane 110EUR in ti res mladička poveča za 300X kar pomeni da vidiš učke, nosek ma vse kot bi se že rodil..to je podatek..
Dr.Strahova ima enega izmed najboljših ultrazvokov v SLO (razen v kranju je še novejši, ampak ga pomoje ne znajo uborabljatiuser posted image )....tko da je res bl za dušo..
ja H&M zna bit ta teden res zanimiv...ampak kaj morš jaz se morm  tud oblečt...

Neposredna povezava do sporočila: 1616
21.8.2007 11:21:34   
polonca78
hvala za obema za obrazložitev! user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
21.8.2007 11:31:43   
ella79
user posted image user posted image Jaz sem pa danes žalostna. Sem v službi zjutraj z kavo v roki letela proti pisarni in sem se na stopnicah spotaknila. Kava seveda polila (no, to itak ni tak problem), čevelj odletu... Sem potem kar paniko zagnala, a je z otročkom vse ok. Sem potem g. poklicala, pa je rekla naj popoldan pridem, da bova pogledali. Namreč v četrtek odhajam na tedenski dopust in bi bila rada mirna. Kakšne posebne bolečine ne čutim, krvavim tudi ne. Mogoče me mal hoče špikat. Samo to me je tudi prej, tako da nič ne vem. Bom pa popoldan vedela kako in kaj. Držte pesti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1618
21.8.2007 11:33:47   
speli
elle ne sekiraj se in misli pozitivno...jaz sem se pri prvi nosečnosti zaletela pri 5 mesecvih, mela hud pretres, ampak k ginekologu sem šla šele na naslednjem pregledu ker sem verjela da je vse ok..
ne kompliciraj takih padcev bo še malo morje..):
ampak prepričat se pa vseeno pojdi da ne boš nervozna..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
21.8.2007 11:37:01   
srečka nosečka
ella vse je OK, ne se sekirat, na pregled pa le pojdi. Verjamem, da te bo G najbolj pomirila.
Otrok je v naših bušijih zelo zaščiten. user posted image  Sem že velikokrat zasledila, da tudi močnejši udarci v trebuh ne morejo škodovat user posted image .

Upam, da bo takih nerodnosti pri nas user posted image čimmanj.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
21.8.2007 12:20:42   
larisa
Ela punce imajo prav. user posted image  so v naših trebuščkih zelooo zaščiteni in mislim da res ni nič narobe. Ti pa vrjamem da se ustrašiš, ampak nč se bat!!!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.8.2007 12:34:13   
polonca78
ella, verjamem da si se ustrašila. včeraj sem spregledala zadnjo stopnico in sem zaradi tega zelo trdo stopila, v trenutku mi je postalo slabo, pa trebuh me je rahlo zabolel, tako da te popolnoma razumem, da te je padec prestrašil. seveda bo pa vse v redu. user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.8.2007 12:37:53   
ella79
A sem preveč zakomplicirala? A se vam zdi odveč, da bi šla na pregled? user posted image Sej zdej sem že bolj mirna. Sam me je pa res kar stisnilo. Sodelavka je sam gledala.
Hvala, k ste tko optimistične. Sej sem jaz tudi. Zdej se že smejem mal, prej pa nisem vedela al naj jokam al kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1623
21.8.2007 12:40:14   
speli
ne ne punca pejd za svaki slučaj....boš bl mirna...ampak verjem da je vse ok....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.8.2007 12:42:23   
maja80
Ojla user posted image !

Jaz ravno s pregleda. Danes sem samo kri in vodo dala, pa malo sva izvid od NS predebatirali. Tko da me naslednjič čaka UZ! sem kr mal user posted image  k nisem nič mojga piškotka vidla ampak sej bo naslednjič tok bolj fino.

Za evidenco: naslednji pregled 17.9., krvna skupino mam pa AB negativno!

Lep dan še naprej!

papa

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.