|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
17.10.2007 14:58:19   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Punce jaz imam eno veliko prošnjo...Na vseh teh spodnjih linkih glasujte za DANI(ona je svakinja od sodelavke) in zdaj poteka vsak dan izločanje. Na vseh liknih lahko včerat nastiskate glasuj. Pa če bi vsaka samo enkrat stisnila za dani bi bili veseli. PLIS in hvala

http://ema.mtv.es/votenow#/new-sounds-of-europe/

http://ema.mtv.co.uk/nsoe/voteNow#

http://www.ema.mtv.it/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.de/voteNow#/new-sounds-of-europe/

http://ema.mtv.pt/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.it/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.se/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.dk/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.fr/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.com.tr/nsoe/voteNow#

http://ema.mtv.ro/nsoe/voteNow#

http://ema.mtvadria.com/nsoe/voteNow#

www.sonyericsson.com/mtvema

Jaz sem tut parkrat kliknila....upam, da bo kaj pripoglo user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
17.10.2007 14:59:00   
katka37
Dolenjka, in kako je kaj živeti v Bruslju, v primerjavi z nami, našimi plačami, cenami?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
17.10.2007 15:00:04   
vrtnica76
Evo, Janey sem glasvala povsod!user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
17.10.2007 15:00:11   
Suzi*
Dolenjka, kje na dolenjsekm boš pa ti potem živela???? Babji firbec, vem. user posted image

o, Katka, spet z nami. Lepo da se je tvoj spomnil na izpolnjevanje zakonskih dolžnosti!! user posted image

Janey, bravo za tvojo mami!! Kako lepo, da se tako razumete. Meni je to ful všeč. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
17.10.2007 15:00:30   
ella79
Sem zdejle klicala v Kranj za materinsko šolo, pa vprašam za termin. Pa reče glede na to, da mam rok 2.2., pride v poštev 6.1. user posted image Men se zdi to zelo pozno. Pa rečem kaj pa prej, pa pravi no ja, načeloma lahko tudi 12.12., če že hočm user posted image . Kok prej boste pa ve šle?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
17.10.2007 15:01:51   
Suzi*
uh, Ella, januarski termin je absolutno prepozen. Jaz bi na tvojem mestu šla kar lepo decembra. Jaz sem imela prejšnjič rok 4.3., pa sva v šolo hodila decembra.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
17.10.2007 15:03:51   
Janey
Joj babuške kak ste zlate da tak pridno glasujeteuser posted image user posted image user posted image  res ste prave face!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
17.10.2007 15:04:27   
Marusah
Jaz bom šla v materinsko šolo novembra. December je bolj prazničen in nakupovalen, tako, da verjetno ne bo časa user posted image . Januarja pa je že prepozno.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
17.10.2007 15:06:16   
dolenjka
Čist odvisn kje delaš. Če si zaposlen v eni od institucij EU (parlament, komisija, Odbor regij, ....) so plače dobre (odvisno od funkcije, od 2.400 EUR dalje), drugače pa imajo belgijci povprečno plačo 1500 EUR.  Najemnine so drage (opremljeno stanovanje, če hočeš da je kulturno, od 800 EUR naprej).
Cena hrane je tako kot v SLO (kvaliteta veliko slabša - še posebej meso), razen sadja in zelenjave, ki sta plastična in resssss dragaaaa! 1 kg pomaranč 2,7 EUR ali več, tudi 4,3 če ne paziš kam greš v trgovino! 1 kg jabolk 1,7 EUR, banane 2 EUR za kg... user posted image  user posted image  user posted image
Cunje tako kot pri nas, samo izbire več (kadar pa kaj rabiš, npr. pončo pa nikjer nič user posted image  ), umazano bolj, tudi zrak, prometa ful, drugače pa zelo dober javni promet (tramvaj, metro, bus), izredno dobra čokolada, kruh, piškotki se tut najdejo, pa seveda znameniti vaflji in seveda nepogrešljivih več kot 400 vrst piva user posted image
Ni tko slabo, samo ko prideš mal v SLO in vidiš naše gore, pa prijatelje in kaj dobrega poješ, se pa mal sam sebi zasmiliš user posted image
Aja, pa porodniška samo 5 mesecev (najmanj 1 mesec prej začneš, jaz 1,5 meseca), pol pa vrtec poje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
17.10.2007 15:06:55   
ella79
uh, Ella, januarski termin je absolutno prepozen. Jaz bi na tvojem mestu šla kar lepo decembra. Jaz sem imela prejšnjič rok 4.3., pa sva v šolo hodila decembra.

Jaz sem računala na termin 21.11., k december je res že sam po sebi sam kaos. Pomoje bom kar poklicala pa rekla, da se prijavljam na ta termin user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
17.10.2007 15:08:43   
katka37
Suzi, sem mu toliko govorila o joti, da mu drugo ni preostalo. Pa če verjamete ali ne, sem ga malo prestrašila z vprašanjem, če si moram koga drugega poiskati namesto njega, sem ga skoraj malo preveč pičila, ampak, saj veste, če je sila, je sila. Je pa res pomagalo, tako da, se je splačalouser posted image .

V materinsko šolo pa jaz nisem šla niti prvič, zdaj pa tako in tako ne. Kar se mene tiče, je pravilno dihanje na prvem mestu, tokrat pa bo še moj prvič zraven, da bo masiral. Mogoče bom šla samo na kako predavanje v porodnišnico.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
17.10.2007 15:10:00   
gerilum
Pozdravljene,

meni tudi popek že "skače" ven :)
Moja mama je tudi mlada babica (43 let) in je prav tako sama razmišljala ene par let nazaj da bi še enega user posted image imela user posted image . Se pa zelo veseli tega da bo babica, pravi da važno da je user posted image pri hiši, če pa ni njen bo pa pomagala če bom potrebovalauser posted image !

Moj ne bo šel z mano v materinsko, ker ima tak smotan delavnik, hiti pa veselo brat Dojenček: navodila za uporabo, največ pa se bo itak sproti naučiluser posted image .

Aja pe še moji podatki za seznam

Starost: 23
1. nosečnost
naslednji pregled (z morfologijo): 12.11

Žal nisem srečkla ki bi imal pogoste UZuser posted image .

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
17.10.2007 15:10:24   
dolenjka
Med tem sta pa naštepale user posted image  user posted image  user posted image
Suzi midva imava drugače hiško malo ven iz Ivančne Gorice, tako da bova z Meti skoraj sosedi user posted image  zato pa sem jo vprašala za imena, da ne bova imeli enakih user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa sploh ne vem če bom ujela materinsko šolo user posted image
V SLO se selim 19.12. in takrat bo decemberska že mimo, januarja pa vprašanje če jo bodo imeli v Ivančni, običajno je na 2 meseca user posted image  A misite da bi šla lahko v Grosuplje? Sam sem si res želela it v Ivančni, ker je baje fajn babica in bi jo pol že poznala, ko bi domov k user posted image  prišla user posted image  Kaj pa vem kaj bo, ampak res bi šla rada, pa moj možek tudi  user posted image  user posted image  Ker pri prvemu tega še ni bilo (pred 28 leti) user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
17.10.2007 15:10:29   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Aja, pa porodniška samo 5 mesecev (najmanj 1 mesec prej začneš, jaz 1,5 meseca), pol pa vrtec poje user posted image

Bogi otročki, sej še komaj zizat pošteno začnejo, pa morejo že v vrtec...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
17.10.2007 15:15:31   
dolenjka
Ja, res je Marusah. Mi, ki smo v institucijah imamo vsaj to srečo, da imamo pravico do starševskega dopusta 6 mesecev (lahko tudi manj) in dobimo vseeno neko malenkost plačano. Ostali pa se mi res smilijo. Dokler za to varianto nisem vedela, sem enostavno razmišljala o odpovedi, ker pri 5ih mesecih je pa mal zgodaj za vrtec in to avtomatsko pomeni, da moraš nehat dojit, kar je skregano z današnjimi priporočilo. user posted image  pa taka Evropa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
17.10.2007 15:16:11   
katka37
Ojoj, potem pa porodniška pri nas kar sdolgo traja. Ampak v Avstriji pa kar 2 leti, dostikrat podaljšajo še za pol leta.

Čvekice, vas zapuščam, se verjetno oglasim proti večeru. Je bilo lepo poklepetati z vami, grem kar malo boljše volje na sestanek.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
17.10.2007 15:22:31   
Janey
dolenka v materinsko greš lahko tak kakorkoli želiš

katka lepo se imej

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
17.10.2007 15:23:30   
dolenjka
Ja, Slovenija, Češka, SLovaška, Madžarska in Avstrija so še mal socialne države, pa mislim da Poljska, pol se pa počasi neha! Mislim da je v Franciji samo 3 mesece user posted image  To je skregano z vso logiko.
In ko tole začneš razpredat, se najdejo pametnjakoviči, da kako so pa naše stare mame in tudi nekatere naše mame lahko šle v bistvu takoj oz. po enem mescu najkasnej na šiht? Ker druge izbire niso imele. Pa tudi ni bilo takih programov. Danes pa vse kar poslušamo je kako je nizka nataliteta, pa vsi so družinam prijazni pa bla bla bla in pol dobiš tole user posted image  Tale Evropa res ni glih obljubljena dežela, pa naj kdorkoli reče kar hoče.

Houk, govorila sem user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
17.10.2007 15:24:33   
dolenjka
A res Janey, a to pomeni da grem lahko v Grosuplje?? user posted image  Sam moram še ugotovit če bo januarja. Drugač bom mogla v LJ user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
17.10.2007 15:27:52   
Janey
Ja v amreriki maš 2 tedna če je vse po sreči. SPloh ni normalno to. Sej pa si ne nardiš otroka zato da te bo preživljal ampak za srečo in užitek. Za lepe trenutke z njim. Kako jih lahko imaš če čepiš v službi do 5,6,7ih??? Ma vse je skregano z logiko..grrrr

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
17.10.2007 15:27:57   
gerilum
Ojla!

Porodniška traja 12 mesecev, torej je ponavadi tako da ima otročiček 11 mesecev ko moraš nazaj delat. V tem času dobivaš nadomestilo namesto plače. Nezaposlene in študentke pa imamo starševski dodatek ki traja 12 mesecev, vendar se začne po rojstvu otroka - in je nepremirljivo manjši.

Tako da nič skrbet, boste lahko ostale doma 1 leto :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
17.10.2007 15:28:30   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A res Janey, a to pomeni da grem lahko v Grosuplje?? user posted image  Sam moram še ugotovit če bo januarja. Drugač bom mogla v LJ user posted image

Ja lahkouser posted image  lahko prideš tudi v mbuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
17.10.2007 15:30:07   
ella79
Ampak v Avstriji pa kar 2 leti, dostikrat podaljšajo še za pol leta.

Jaz bi se kar v Avstrijo preselila. user posted image Saj ni daleč user posted image . Pa če maš tri otroke en za drugim, si potem 6 let doma. Sploh ne vem, če bi potem še znala it v službo user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
17.10.2007 15:31:09   
Suzi*
v LJ je drugač ful dobra tale materinska šola. traja en mesec, pa zveš reees ogromno!!!!!

jaz vaz zapuščam. zvečer pa pokukam, če bo pina kaj spregovorila. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
17.10.2007 15:31:20   
Janey
Kokoške jaz grem...lepo se imejte še naprej. Pa kakšno jotico si privoščiteuser posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?