|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
17.10.2007 11:47:49   
dolenjka
Sej to je problem bamby, ne v roke, ne v noge na zetekam. No ja, zvečer včasih opazim malo, ampak res malo na nogah. Še preden sem zanosila sem včasih več zatekala user posted image  Kar se prebave tiče pa sem šla včeraj in danes malo, ampak že to, da sem šla 2 dni zapored na veliko potrebo, brez dodatnih pripomočkov (beri žal cigaret m- edini pomagal, pol pa tut to ne več). Zdaj sem najbolj važna. Se bom pa jutri doma zjutraj zvagala, ker se zdaj vsak četrtek in me zanima če bo že spet kaj + ali bo končno vsaj enako, kot je bilo user posted image  user posted image  user posted image
Če se ne bo nič spremenilo, bom mojmu naročila, da mi pošlje Portalak, ker je v nosečnosti dovoljen (Pušenjak).
Ne, spola vam ne bom pozabila povedat, upam samo, da user posted image  ni čist po mami in ima nogice skupaj user posted image  user posted image  user posted image  Z mojim sva se zmenila, da vseeno vprašava al je user posted image  al user posted image , poveva pa ne nikomur, ker je edini razlog ta, kda bi rada kaj res lepega kupila, pa je problem ker spola ne veva. Mogla sem nujno prisežt, da nobenmu ne povem kaj sem izvedela, potem pa sem se spogajala, da povem vsaj vam, ker ste "le" virtualne prijateljice in sorodnikom ne boste povedale. Kar naj bodo firbčni. Midva bova glumila do 22.2. (al kdaj že bo user posted image  )

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
17.10.2007 11:55:01   
vrtnica76
Lepo dolenjka, da boš samo nam kolegicam zaupalauser posted image !

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
17.10.2007 11:55:50   
bamby
Portalaks sem si pa tudi jaz na morju kupila v lekarni, ker nisem mogla na potrebo user posted image . Veš, probaj tudi suhe češplje jest na tešče, ki jih zvečer daš močit v vodo. To menda dobiš v kakšni trgovini user posted image . 10 ali 12, morda15 kosov bo kar dovolj. Če ješ kruh, potem jej samo iz polnozrnate moke. To ne pomeni kruha s semeni, pač pa iz polnovredne moke (z otrobmi). Si že kaj povečala doze Activie? Pa velik pij!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
17.10.2007 11:58:43   
Janey
dolenjka vsaka vama čast če bosta lahko glumila...nama jo tako pritiskali, da nama niti slučajno nebi uspelo. Sicer nama to nič ne pomeni če vejo al ne, tak da sma potem povedala, da bo lulek.user posted image
Sma pa tudi takoj letela po nekaj fantovskega. In sva kar nekaj dinarčkov pustila v h&m-u, pa mislim, da nisma bla več kot 15min not. Tak da kak bi bilo šele,če bi prav raziskovala. Uf...sma oba prava zapravljivca. Mah kaj češ...vsaj to imama oba željo za kasneje, da bi mora otrok najprej nekaj želet preden dobi. In tako tudi bo...pa če bom celo klep nabasala...mu nebom dala preden si nebo želel (še enkrat...ko bo malo večji)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
17.10.2007 12:02:18   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Lepo dolenjka, da boš samo nam kolegicam zaupalauser posted image !

Ko so bili naši v moji prviuser posted image tolk ferbčni in so skos spraševali, sem jim rekla, da lahko še kaj zraste, ali pa stran padeuser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
17.10.2007 12:02:30   
dolenjka
Bamby jaz sem ko žaba. Skoz pijem user posted image  user posted image  user posted image  
S češplami je tko, da sem si nabavla suhe marelce, ker tut pomagajo (sej mogoče so mi že), pol pa ugotovila, da tako marelce, kot češplje tukaj dobiš s poreklom iz Turčije, za katere pa se je zdaj pri Evropski komisiji ugotovilo, da jim pri izsuševanju dodajajo neko svinjarijo (pozabila kaj že) ki je strupena in dokazano povzroča raka na jetrih. In evo, še marelc več ne upam jest, ker na vrečki piše da so iz Turčije. Drugih se pa ne dobi, čist vse uni turki prdelajo user posted image

Aktivia mi pa že čez ušesa ven počas teče user posted image  Čakam, da še od kje drugje pogleda user posted image  user posted image  user posted image

Kruha pa ne jem od kar sem ugotovila da se redim ko slonica, mogoče 1 kajzarco na 14 dni user posted image

Ja, boga sem a ne? Glih to sem rabla. Hvala! user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
17.10.2007 12:03:53   
MetiLu
oj, deklice zale, sem se ravno vrnila z enega sestanka in ker se je hitro končal sem skočila še ... seveda, v kratek šoping in sem bogatejša za športne črne hlače z nizkim pasom in elastiko. Klasičen model in mi je prav tudi zdej ko imam bušija user posted image user posted image user posted image

Eno?  a je kateri že popek ven skoču? men še ni, pa tok so mi hecni, upam, da se mi ne bo ven zasukal user posted image  Tiste k ste že mamice, kakšne izkušnje?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
17.10.2007 12:07:11   
Janey
Eno? a je kateri že popek ven skoču? men še ni, pa tok so mi hecni, upam, da se mi ne bo ven zasukal Tiste k ste že mamice, kakšne izkušnje?

A popek ven skoči? To pa nisem vedela. Jaz sem mislia, da tistim ki imajo taki popek že pred nosečnostjo pač še malo bol ven štrli, ostalim pa ne.Meni je to tak luškano ko tak popek ven štrliuser posted image  Pri meni v glavnem nič ne kaže da bo popek ven skočo, kvečjemu prej da bo mali ven skočouser posted image user posted image  kar skozi trebuh

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
17.10.2007 12:15:57   
ŽogiMarogi
user posted image  jest imam že takega od rojstva, no ne štrli dosti ven, je pa različen od ostalih, nekaj posebnega. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
17.10.2007 12:17:08   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Meti7707

a je kateri že popek ven skoču? men še ni, pa tok so mi hecni, upam, da se mi ne bo ven zasukal user posted image  Tiste k ste že mamice, kakšne izkušnje?

Meni v prvič ni, zdaj imam pa itak "podrtega" zaradi kile, ki pa že leze ven user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
17.10.2007 12:17:40   
Suzi*
Meni v prvi user posted image  ni nič popek ven skoču. Je bil pa velik in po porodu je bil ko ena postonjska jama. user posted image user posted image  Tud zdej je že precej globok, se vidi,da je bil že enkrat nategnjen do daske. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
17.10.2007 12:19:30   
dolenjka
Moj popek je šele nekaj posebnega. Me prav zanima, če je tista babica še v službi al je že v penziji, k ga je men tko fajn urihtala? Je v obliki sončka, prav zares. Nič ven ne štrli, če ga pogledaš je pa tko lep, ko da bi ga narisal. Pikica v sredini in naro črtice naokoli kot žarki. Moj user posted image  bi tut mel takega, sam ne vem kje naj uno babico iščem user posted image  user posted image  user posted image  
A če ga pri porodu pokažem in rečem naj takega nardijo bojo znal? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
17.10.2007 12:24:07   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A če ga pri porodu pokažem in rečem naj takega nardijo bojo znal? user posted image  user posted image  user posted image

Popek itak sam zvežejo pa z eno tako sponko spnejo, pol pa to samo odpade in se "sam naredi"....tako da po moje babica nič kej dost ne pomaga?? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
17.10.2007 12:29:14   
misar
ej jaz mam tud tak poseben popek, da mi je prej ko sem bila ful suha kar malo ven štrlel in zdaj ko mi trebušček napenja spet hoče ven pogledatuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
17.10.2007 12:30:51   
dolenjka
user posted image  Pol pa nč user posted image

Hvala za podučitev mama Suzi user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
17.10.2007 12:43:58   
Suzi*

user posted image  Pol pa nč user posted image

Hvala za podučitev mama Suzi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi "mama" pravimo starim mamam, prababicam od našga tamalga. tako da.....mi je tole ful smešno in se počutim najman 80 let stara. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
17.10.2007 12:47:19   
dolenjka
Pa ne no, sej nisem tko misla! Sam zato sem napisala mama, ker si me tko lepo podučila in si pač izkušenejša na tem področju.
Čez en let bom tut jst mama user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
17.10.2007 12:53:57   
ella79
Kar se tiče materinske šole in mojga user posted image zraven... meumno mi je to, k je celo paniko naredu iz tega, čeprav vem da bo šel. Pa kar poznam njegovih kolegov so tudi vsi bili prisotin.user posted image Me je pa res potolklo včeraj, da sem še danes vsa nejevoljna user posted image
Midva do sedaj še nikomur nisva povedala, da pričakujeva user posted image . Vam čvekam, pa res nisem mogla zatajiti user posted image user posted image Sam rečeva da veva in ne poveva. Pa potem nehajo drezat. Rečejo, če so že na NS povedal, potem je sigurno user posted image . Jaz se sam smejim potem user posted image . No mogoče pa res še lulek zraste user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
17.10.2007 12:57:37   
Suzi*
Dolenjka, je blo mišljeno v štosu. Nič nisem huda sploh! user posted image  
Ko smo že pri tem....kako pa vas kličejo ali vas bodo klicali tamaučki?? Pri nas sva mami in oči. user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
17.10.2007 13:10:04   
Janey

Pa ne no, sej nisem tko misla! Sam zato sem napisala mama, ker si me tko lepo podučila in si pač izkušenejša na tem področju.
Čez en let bom tut jst mama user posted image

Nisem vedela da ste vi tam v bruslju pa kar 15 mesecev noseči...lubica ti boš mama čez slabe 4 meseceuser posted image user posted image kar pripravi se..nimaš več toliko časauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
17.10.2007 13:10:55   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Dolenjka, je blo mišljeno v štosu. Nič nisem huda sploh! user posted image  
Ko smo že pri tem....kako pa vas kličejo ali vas bodo klicali tamaučki?? Pri nas sva mami in oči. user posted image user posted image

Mi bomo pa najbrž mami pa ati...vsaj tako je pri nas doma in najbrž bo šlo tudi naprejuser posted image  oči na štajerskem skorajda sploh neobstaja...je kar ati

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
17.10.2007 13:19:33   
ella79
Na gorenjskem tudi oči skorajda ne obstaja, tako da bo kar ati.
Sicer sem bolj navajena na oči, k sem prej živela v LJ.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
17.10.2007 13:25:31   
MetiLu
Midva bova tud mami pa oči, samo za mojo mami pa mojo staro mamo pa še ne vem kako se bomo odločili, smo vsi še tko mladi. Moja mami ima komaj 44 let, mama (torej stara mama) pa mislim da okol 73 user posted image  No sej to ni tko mal, samo sploh ne zgleda tko stara user posted image  Moj ata (star ata) bo pa pomojem kar še eno generacijo ata user posted image

To, da se ti popek ven izboči sem pa prebrala v Pušenjakovi knjigici user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
17.10.2007 13:25:46   
Janey
Punce kje je pa kaj Polonca???

Pa Katke tut že nekaj časa ni blo tu?user posted image user posted image

Packe packaste se nič ne oglasijo...kolko smeha zamujajouser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
17.10.2007 13:26:11   
torcica
Pri nas na obali pa smo običajno mama in tata

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?