polonca78
|
ojla čveke in čvekač! v četrtek sem se vrnila z dopusta in ker vem, da me jutri čaka čista norija v službi, izkoriščam čas, ko dragi sesa, da se malo javim. verjetno mi ni treba povedat, da sem se imela enkratno! res sem se spočila, naspala, nalenarila in zredila, tako da sem sedaj na +3,6kg. na srečo nam je bilo vreme dokaj naklonjeno, tako da sem se kljub svinjsko mrzli vodi tudi naplavala! pri meni je novo samo to, da sedaj že resnično čutim brce! ve pa ste čveke! sem dva dneva porabila samo, da sem se prebila čez vse recepte, špikanja, čokolado in kostanje! ste mi jih tako osladile, da bodo danes popoldne na programu (jst sem med lenimi, tako da sem jih kupila). sem videla, da je bila vmes tudi kriza, ko so nas januarčice prehitele, ampak ste februarčice pridne napele vse sile, se totalno razčvekale ter tako ubranile naslov največjih čvek. najlepša hvala anandrej, da si tako pridno skrbel za seznam! enega deca imamo in še tistega ste čisto zapregle! čestitke tudi katki37 za dobro opravljeno AC in še ta tretjega fanta! to pa bo pestro pri vas doma! čestitke marushi za poroko , mlavli za dobro opravljene izpite,vpis v 4.letnik in za rojstni dan! čestitke pa seveda tudi vsem ostalim za uspešno opravljene preglede! v četrtek sem na veliko prala umazano perilo, v petek me je pa za nagrado dragi peljal v celovec in mi kupil eno tono nosečniških oblek. danes sem pa pridna in veselo kuham. za kosilo je bil chilli con carne, pire krompir z tartufi (sem odkrila cele ali narezane tartufe!!! ), pekla sem paprike in sedaj bodo padli še kostanji. v četrtek imam morfologijo in me je kar malo strah. upam, da bo vse v redu in pa seveda, da bova videla spol. uživajte v tej lepi nedelji še naprej!
|