|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
20.9.2007 14:12:33   
Suzi*
Kaj je zdej to. Nič velik niste naklofale, ko me ni blo. user posted image user posted image user posted image

Jaz pa že s terena, pa kostanja kuhanga sem se napokala ravnokar v službi. Njami, je dober. Pa še tako dolgo sem si ga že želela jest. Njami, njami. user posted image  Mislim, da ga je še nekej v piskru..... user posted image user posted image

Pina, kar navali na mortadelco. A je z olivami??? Jaz jo obožujem. user posted image

Itata, kolk računaš za 5 mescev za dve uri hiperaktivnosti na dan? Jaz jo kupim. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
20.9.2007 14:15:56   
MetiLu
Ste pa tko lepo vse mislile name in na mojo diplomco, da sem jo šla prec naprej delat, sem jo čist naokol obrnila, pa zdej nepomembne zadevce že 1 uro ven brišem. Mogoče jo pa še dones pošljem mentorju v en tak predpregled, če jo pišem v pravi smeri user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
20.9.2007 14:16:10   
Suzi*
Katka, a veš, da jaz dost podobno čutim. čeprav si po enem fantu mogoče malo bolj želimo punčare, pa si po drugi strani mislim, da bi blo pa vseeno boljše, da je še en fant, ker fanta že obvladam (recimo). user posted image  Tako da dejansko je skor vseeno kaj bo. user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
20.9.2007 14:21:11   
pina-1
suzi tebe ni blo pa smo ble vse žalostne in nismo nič pisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem hotla sliko od bauhija dat v album pa mi hudič ne dela... mogoče vse skupi pregrozno zgledauser posted image user posted image  probam sem prilimat če bo šlo- pa ne greuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
20.9.2007 14:24:11   
Suzi*
pina, pomanjšaj bauhija, pa bo! user posted image  hecam.....a si pomanjšala fotko?????

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
20.9.2007 14:37:12   
Suzi*
joj, babuške, čist sem vam pozabila povedat. Včeraj bi me skor kap zadela. Eni kolegi, za katere smo sicer vedli, da so noseči, nimamo pa pogostih stikov, so včeraj sporočili, da so rodili...............TROJČKE!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mater, še zdej ne morem verjet. Rodila je pa 2 mesca prezgodaj, vsak ima dobro kilo, dobo še 2 mesca noter, so pa trije fantini. user posted image user posted image user posted image  da dol padeš, se mi zdi.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
20.9.2007 14:49:57   
pina-1
sem pomanjšala pa napiše napaka..bom probala jutri spet.

suzi a veš da je ta očka na RR.... sem brala da imajo tri pobaline in da so kar veliki.....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
20.9.2007 15:54:36   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Pa še to ,danes je moj slab dan upam ,da mi bo katera znala pomagat . Namreč od zavarovalnivce AS  sem dobila odgovor na pritožbo odškodninski zahtevek ,ki Je negativen.Imela sem poškodbo gležnja ,kjer so mi odšodnino poravnali. Po dveh mesecih jaz neroda zopet padem pri prestopu na pločnik in ista nezgoda isti gleženj pa še user posted image  povrh.Zdaj pa odškodnine nočejo priznati ker ponjihovem gre za ponaljajoči  se zvin ali izpah. Sem pa kolektivno nezgodno zavarovana . Moj osebni zdravnik  pravi da on ne more ali pa noče nič narest.Ali ima katera kaj izkušenj s tem .

LP,

Poišči si odvetnika!!!
Jaz sem imela pa poškodbo meniskusa, bila operirana in se mi je zdelo brez posebnosti, da odškodnine ne bi dobila. Pa so mi odškodninski zahtevek zavrnili, češ, da zaradi počepa ni bilo nezgodnega vpliva na telo. Jaz sem šla do odvetnice, kjer me je prepričala, da sem šla v tožbo. Po 2-letni proceduri je prišlo do predsodne poravnave, ker je bilo dovolj dokazov in so mi izplačali vso dnevno odškodnino, invalidnost, vse stroške tožbe in potne stroške ter seveda obresti.
Ne se pustiti, ker te bodo ociganili!!!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
20.9.2007 16:15:36   
bamby
Suziiiiiiiiiiii, kooooossssstttttaaaaaaaaaanjjjjjjj!!!!Jaz bi tuuuuuudiiiiiiiii! Mater se mi sline cedijo! Glede spola imam pa jaz isto mišljenje. Ne vem, kako bi znala user posted image  rihtat, če sem pa na user posted image  navajena? Saj mogoče so samo predsodki user posted image . Bi bila pa seveda vesela, če bi imelo tokrat user posted image . Bi imeli par!!

Dopoldan sem šla pohajat, malo v šoping na tržnico. Sem kupila tokrat en kovter za zakonsko posteljo, da nas ne bo zeblo user posted image . Pol je bilo treba pa kosilo hitro narest. Danes so bile filane paprike, pire krompir in solata. Po kosilu je pa že tašča klicala, če lahko pridejo po tamalega, da ga peljejo s sabo na vikend. Itak sem ga pustila iti, ker se ima tam tako fajn v naravi in se lahko znori. Zdaj sva pa z user posted image  sama doma.
Medtem, kosem vas brala, sem pa že čokolado zmazala user posted image user posted image . Včeraj ste mi lušte delale, danes se ji pa nisem mogla več upreti.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
20.9.2007 16:26:36   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Suziiiiiiiiiiii, kooooossssstttttaaaaaaaaaanjjjjjjj!!!!Jaz bi tuuuuuudiiiiiiiii! Mater se mi sline cedijo!

Men tud, jest mam kostanj noro rada, kje se ga pa že dobi? Včasih smo ga tok nabral na jesen, da ga sproti nismo mogli pečt, zadnja leta ga pa prov pogrešam.

A bi mi ena zaupala recept za filane paprike, jest si jih želim že odkar ste prvič začele s temi filanimi paprikami, pa jih ne znam narest user posted image  oz. se jih sploh še nikol nisem spravila kuhat.
Jest bom dones naredila mlade goveje zrezke v omakci, pa solatko, za prilogo pa še ne vem kaj bo  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
20.9.2007 16:27:20   
MetiLu
ah, kako sem pa zdej tole sporočilo oddala user posted image user posted image user posted image  mi še ne gre čist tale ringaraja...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
20.9.2007 16:50:33   
bamby
Ti ga bom kar jaz napisala, ker sem jih ravno danes kuhala!

Za 4 paprike potrebuješ 25-30 dag mletega mesa, ki ga na olju s čebulo tenstaš. Dodaš strok česna, soliš (ali vegetaš, ali dodaš kocko-stvar okusa). Ko se meso tensta kake pol ure, mu dodaš še nekaj žlic riža (4,5 ali 6 odvisno od količine mesa in velikosti paprik), priliješ malo vode in dodaš lahko še sesekljan peteršilj. To kuhaš še kakih 5 minut, da riž popije vodo in potem odstaviš. Medtem tudi očistiš paprike. Okrog peclja zarežeš in ga s semeni vred potegneš ven. Semena odrežeš stran, pokrovček pa prihraniš. Paprike nafilaš z mesnim nadevom in potisneš pokrovček na vrhu, da ti nadev med kuhanjem ne pada ven.
Sedaj pa pripravimo omako:
Na precej olja (dobre pol deci) damo pražit veliko sesekljano čebulo, ko postekleni, dodamo veliko žlico moke in mešamo nekaj 10 sekund. Dodamo mezgo (kaki 2 žlici) in pribl. 3/4 žlice mlete rdeče paprike. To premešamo in prilijemo 3/4 l vode. Začinimo (jaz dam eno kocko in vegeto), strok sesekljanega česna in baziliko ter lovorjev list. Zavremo in v to omako damo kuhat nadevane paprike. Če jih jemo takoj, jih je treba kuhat pribl 45 minut, če se pa malo počaka, jih kuhaš 30 minut, ker se še same skuhajo dalje od toplote.

Pa dober tek!!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
20.9.2007 18:45:06   
MetiLu
uuuuuuuuuu, bamby hvala za recept, bom probala prec ta vikend, ko moj dragi pride iz Gotenice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
20.9.2007 18:47:28   
amaya
javim se da sem še vedno med živimi...delam in grozno mi je dolgčas ...da bi vsaj PC imela in bi z vami klepetala...user posted image user posted image user posted image sm kr žalostna, ker vidim da ful zamujamuser posted image user posted image user posted image user posted image še malo

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
21.9.2007 8:02:50   
Suzi*
Dobro jutro v to ledeno sončno jutro!! Pri nas je le 4 st.C. brrrrrrr

Hah ha ha, user posted image user posted image  vidim, da sem vsa s kostanjem malo premamila. Hja, se bo treba kar v bližnji gozd odpravit po njega (v trgovini ga še nisem vidla). Jaz imam sodelavko, ki ful rada po gozdu nabira vse možno, pa ga je prinesla. user posted image  hura zanjo!!!!  danes je šla pa tašča nabirat gobe, pa bo verjetno tudi kaj pri nas mimogrede odložila......tako da verjetno bodo jutri gobe na jedilniku. user posted image

No, jaz sem uredu, razen tega, da že cel teden živim skor samsko življenje. Mojga občasno vidim samo v postelji, pa še takrat spiva. user posted image user posted image  Res cele dneve ga ni (služba) jaz sem pa ful žalostna. A je še katera taka, ki je kar naprej brez user posted image ??? user posted image

Tamal je pa kar uredu, nekih takih izpadov kot zadnjič več nima, normalno pa da se malo potrmari. Je pa srček. Danes je mojmu zjutraj naročal (gre v MB na en sestanek) da naj bo priden, da naj ne teka okrog in naj nič ne joka. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, sem se že navsezgodaj nasmejala. user posted image

Lepo tipkajte!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
21.9.2007 8:23:21   
ella79
Jaz sem šla tudi včeraj popoldan v gozd na sprehod, pa sem seboj eno vrečkico vzela in res malo kostanja nabrala. Zvečer sem ga potem spekla, pa je bil user posted image   prav vesel. user posted image user posted image
Suzi jaz sem tudi cele dneve sama. Prej kot ob osmih, devetih ga ni iz službe. user posted image Sem se mogla kar navadit. Se potem po svoje organiziram, da se vedno nekaj dogaja. Sam sem mu pa dala vedeti, da ne mislim bit cele dneve sama z otrokom in da se bo mogu tako organizirat, da bomo tudi kaj skupaj. Namreč vedno je govoril, da bova imela bebiko, ko bo res čas zanjo, zato upam, da si ga bo vzel. user posted image Tkole mamo...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
21.9.2007 8:27:00   
ŽogiMarogi
jutrčko!

brrr res je mrzlo. Včeri smo dobili dva nova user posted image , no ne mi, temveč moja frendica je dobila hčerkico Mašo in sodelavec sina Jaka. Oba sta pa imela 4 kg. To je fullllll. Moja svakinja je imela le 2.80 in če jih primerjaš...
No tako, da smo ga mal nalili včeraj - sokeca seveda in čevapčičev najedli.  Pa me v službi že izkoriščajo, ker ne morem drugega pit, moram biti pa za taxistko.  Sam ne dolgo več!! user posted image

Od sodelavca  je imela rok 17 dni nazaj, pa je komaj včeraj rodila. Se je obem že mešalo, v bolnici pa nič, kr neki so bluzili. Pa so ji umetne popatke dali, pa ni nič primlo. Mislim, kar neki so cincali, da smo že mi bili v skrbeh.  user posted image  Na srečo je vse OK.

Kostanji, hm njami, tudi mi smo jih če jedli prejšni vikend - pečene.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
21.9.2007 8:32:22   
lillchy123
Jutro lepotičke!

Če vam je Pina včeri cenzurirala čokolado, vam bom jst dons konstanj! user posted image  Jst že kakšen mesec sanjam o pečenem, pa pri nas o njem ne duha ne sluha....user posted image
drugače pa končno... SONČEK JE!

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
21.9.2007 8:37:55   
pina-1
dobro jutro..
Meni se spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. To noč sem spet končala na kavču. Moj user posted image  je tako drva žagal da bi ga najraje zadavlauser posted image . POl me je še trebuh začel bolet, pa kao krulit da sem lačnauser posted image  skratka sem spala za en kuser posted image . No ampak sedaj sem že spila en magnesol proti krčem, pojedla en rogljišček, ki je bils čokolado ( bljak) in evo sem že na delovnem mestu.....

Sicer pa je danes itak kratek delovni dan. Delamo samo do 13:30 pol pa šibamo na kosilce in domov...juhuuuuuuu spet bo zelje na sporeduuser posted image user posted image user posted image

Meti vidim, da ti je bamby že povedala recept, jaz nardim isto le da mesa ne pražim prej, jaz kar surovo zmešam in nafilam paprike pol pa kuham.... Se mi ne da tolko packat.....

Uh vidim, da nisem samo jaz mati samohranilka. Mojga tudi ni skoraj nikoli doma. No on s službe le pride ob 15:30 ampak pol pojemo kosilo in gre v svoj studio, pa ma svoje učence ( uči igrati kitaro) in tako sem cele popoldneve sama. Zvečer ko pride se jaz ukvarjam z otrokom ( kopanje, spanje), pol pa samo padem na kavč in me že ni več.... Ampak tako je življenje....

grem sedaj malo delat....sej kej dosti se mi pa ne da

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
21.9.2007 8:40:42   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Jutro lepotičke!

Če vam je Pina včeri cenzurirala čokolado, vam bom jst dons konstanj! user posted image  Jst že kakšen mesec sanjam o pečenem, pa pri nas o njem ne duha ne sluha....user posted image
drugače pa končno... SONČEK JE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se podpišem tudi pod to...tudi kostanje je CENZURIRAN. Tu pri nas ga skoraj ni kje za pobirat. Jaz bi ga pa tako jedla- pečenega... Moram mojga brateca angažirat da gre kaj pogledat ali sta una dva kostanja kej rodila.

Suzi pa ella se bom jaz k vama povabila na kufe pa gremo še kostanje nabirat.user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
21.9.2007 9:02:06   
MetiLu
No, jaz sem uredu, razen tega, da že cel teden živim skor samsko življenje. Mojga občasno vidim samo v postelji, pa še takrat spiva. Res cele dneve ga ni (služba) jaz sem pa ful žalostna. A je še katera taka, ki je kar naprej brez ???

Suzi, jaz se pridružujem, mislim da sva na istem, s tem da mojega zadnji teden sploh ni domov user posted image , tako da moram sama spat ... no ja, sej zdej sem v dvoje user posted image

Nehite s tem kostanjem!!! user posted image user posted image user posted image

En nasvet rabim, če cel teden mi zjutraj šumi v ušesih oz. slišim, kako mi srce bije v ušesih. Kaj je to?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
21.9.2007 9:03:48   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Suzi pa ella se bom jaz k vama povabila na kufe pa gremo še kostanje nabirat.user posted image

Ja, seveda, ti kar prileti!! Mene že sodelavka vabi, če pridem tja k njej, kjer jih nabira. user posted image  Nekje pri Otočcu. A pristavim za kavico??? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
21.9.2007 9:05:26   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Meti7707

En nasvet rabim, če cel teden mi zjutraj šumi v ušesih oz. slišim, kako mi srce bije v ušesih. Kaj je to?

pritisk??? user posted image  malo si ga daj prečekirat!
lahko da je pa samo od prehlada???? če si kaj prehlajena???

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
21.9.2007 9:05:43   
itata
jutro,
včeri spet klasično hiperaktiven danuser posted image  službica do 16h, letela v btc, ker je bil na obisku bratranec s punco, potem me je že klical moj, da je v mestu s svojim otrokom (prvič sam z njim in se je zmenil, da ga lahko peljeva midva na sprehod - me je skor kap, ker mu je to uspel! - sem rekla, da se neki dogaja in premika) in smo šli na sprehod, pol sta pa že klicale kolegice, da sta mi neko oblekco prinesle in sem šla še z njima na hitr na en čaj, ker sta ble glih ful v bližini mojga doma. tko da sem prišla domov ob 21h in sem sam dol padla... zdej pa rečte, če nisem jaz mal usekana - sam sem že skoz taka - tko da zdej se verjetno ne čudite več zakaj me hodita mama in fotr čekirat, če pol urce ležim in počivamuser posted image  
danes službica gužvica - so me že mal razjezil, ampak ni krize.
mogoče bi raj kot prodajala menjala mojo hiperaktivnost za kakšno masažo al pa kuharske tečaje al pa bi jo menjala za že kar skuhane zadeveuser posted image
pridne bodite.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
21.9.2007 9:11:47   
itata
meti: po mojem ti tud šumi od pritska... prenizkega... pa to s tem tvojim hemoglobinom je men mal zaskrbljujoče pa nočem te strašit al kej sam čudna mi je dohtarca tvoja - men je rekla dohtarca, da je meja 120, men je dala že pri 118 tablete in se mi zdej ne zmanjšuje. tko da se mi zdi, da je 100 pa reeees že zelo nizko in se res čudim, da ti jih ne napiše. jaz bi ji na tvojem mestu kar še enkrat mal zatežila. pa še nizek pritisk to ni fajn res. če ne bo šlo povej - ti jaz mal svojih pošljem al bom pa mojo nahecala, da mi jih mal več napiše!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?