|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
20.9.2007 6:51:17   
Lanchy
Katka 37,user posted image user posted image user posted image ...super novicka!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
20.9.2007 7:13:09   
Janey
Dobro jutro.

Samo se oglasim, povem da sem živčna ko hudič...namreč danes imam pregled in UPAM da se bo videlo al ima luliko al binglauser posted image  tako zelo si želim vedet..

joj joj joj

včeraj sem mislila da me zgaga daje...no nakar sem ugotovila da ni zgaga ampak vneto grlo + prebavne motnje, danes sem se zbudila z bezgavkami pri bradi, rdečim grlom z belimi pikami in vsa smrkavauser posted image user posted image user posted image ...zgaga pridi nazaj....

lep dan vam želim...se pol oglasim ko pridem s pregleda...najprej pa nardim vse...da bom lahko pol samo lebdelauser posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
20.9.2007 8:08:25   
Suzi*
Dobro jutro. Pri nas popolnoma megleno.

Njaprej, Katka, čestitke za dobre izvide in zdravega user posted image . user posted image user posted image user posted image  To bo luštno pri vaši hiši. No, saj mogoče bo pa v četrto user posted image . user posted image  user posted image

Pina, a si si privoščila malo čokolade z rozinčki popoldne?? user posted image user posted image user posted image

Janey, držim pesti, da izveš kaj imate, pa hitro se pozdravi. user posted image user posted image

Jaz sem kar uredu. Redno vsak dan spijem en Magnesol, ker me drugače krči dajejo, malo trmo bolj ali manj uspešno krotim s pomočjo nasvetov tukaj iz RR, bebica pridno brca.

Jedilnik: včeraj sem kuhala pire krompir, brokoli, cvetačo in kotenček na maslu in cordon blu, zraven rdečo peso, danes sem zjutraj jedla domač tunin namaz na domačem kruhu user posted image  , sledi pa še jogurt (le kateri user posted image ), zdenka sir in če bom ujela pekarno še kakšen dober slasten kruhek, drugače pa prepečenec.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
20.9.2007 8:20:08   
ella79
katka37user posted image user posted image user posted image za zdravega user posted image
Današni jedilnik: banana, jabolko, tunin sendvič, kosilo: filana paprika user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
20.9.2007 8:28:01   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Danes pa je prav mrzlo, ma bo že sonček ogrel. Včeraj ko sva našega psa peljala na špancir, sem imela oblečene dve dolgi majici - ena je bila velur + vetrovko in mi je bilo glih prav toplo. Pa še burja je pihala. Pa sej sem itak bolj zmrzavi tip, pa pravijo, da je user posted image  vedno toplo. user posted image  

Katka čestitam za dobre rezultate user posted image user posted image

Včeraj sem spet s čipsem basala, mislim full zdrava hrana user posted image . Na srečo ga zdej nimam več, pa tudi kupit ga ne smem, ker potem ne morem nehat.
Suzi njami kako dobro jedilnik.

Noč sva prespala na Dormeotu in moram rečt da se zjutraj nisem zlomljena zbudila. Samo boki oz. ritne mišice so me ponoči bolele, ker samo na bokih spim. 

Za malico imam pa s sabo topten in banano, za zajtrk sem pa spet čokolino zmazala.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
20.9.2007 8:34:34   
Marusah
Dobro jutro... da se še jaz pofučkam, da ne boste rekle, da sem plavega vžgalauser posted image .

Katka 37 čestitke za vašega fantka!!!user posted image  Če bomo imeli mi user posted image  bom tut imela 4 moške pri hiši. Ima moj dragi od prej 2 sina, tako, da je čisto normalno, da vsi navijamo za user posted image .

Ja nič punce...imejte se lepo, jaz namreč jutri odletim na poročno potovanje in me nadaljnih 10 dni ni!!! Sedaj pa šibam še v mesto, ker imam še nekaj opravkov, popoldan pa grem še malo na obisk k mamic. Tako, da ne vem če bom danes še kaj za računalnikom - mogoče zvečer.
Glejte, da boste lepo čvekale, da si bom po dopustu morala vzeti še kakšen dan, da bom ve prebralauser posted image .

Lep dan...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
20.9.2007 8:42:01   
ŽogiMarogi
Marusah lepe medene tedne....

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
20.9.2007 8:49:35   
MetiLu
Jutro punce! Kako smo dones?
Katki najprej čestitke za dober rezultat in za user posted image  user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa spet samo o hrani govorite, bom spet prekmal lačna user posted image  Sem zdej začela s tistim sirupkom Floravital za železo, ki ga je Ella79 predlagala, pa ne smem zdej takoj neki mlečnega pojest (kar mi ponavadi najbolj zadiši za zajtrk), ker se potem baje ne absorbira tok dobr. Sem prec mal cedevite čez spila, ker ni glih najboljšega okusa - no boljše že kot pa suhe slive. No dost o mojih kapricah user posted image user posted image user posted image

Jaz še kar samevam doma, moj ima zarad Strojanov spet nore šihte... no comment!!
Sicer mi je pa mami spet prinesla par pajackov za našega user posted image . Je čist v  user posted image  Komaj čakam, da ga spet vidim, morfologijo pa imam šele čez 3 tedne user posted image , v 22. tednu torej. Trebušček je pa zdej že tok luškan, ga skoz neki božam. Samo zjutraj ko se zbudim je tako trd, prav celo bunko (beri matrnico) lahko otipam, ker je čist zatrdela. A je to normalno? No, zvečer se mi je spet zdelo, da je mali nekaj počel, čeprav še kar ne vem čist, če je to to user posted image user posted image

Marusah, želim ti res lep dopust, midva si po poroki žal nisva privoščila medenih tednov, pa mi je kar malo žal. Sva bila pa vseeno na morju user posted image

A je še kakšna študentka tukaj? Jest rabim malo spodbude, da se spravim diplomco spacat do konca user posted image  Zdej je to še edina stara zadeva, ki se mi vleče, vse ostalo se je že poštimalo (služba, stanovanje, poroka user posted image user posted image ).

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
20.9.2007 8:49:41   
Suzi*
No, sem ujela tole našo potujočo pekarno, pa kupila eno črno žemljico in jabolčni zavitek. Njamsi!! user posted image

Marusah, lepe medene tedne. Uživajta 100 na uro in še bolj!!! Kam pa gresta (sorry, če sem spregledala) ?

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
20.9.2007 8:54:17   
Suzi*
Meti, tole s trebuhom je verjetno otrdevanje......probaj kakšen Magnesol spit, ker ti verjetno magnezija manjka. Meni pomaga, ker drugače imam tudi jaz take krče.
Hej, ampak se boš mogla res malo potrudit. Saj ko boš začela tole diplomo skup pacat, potem bo kar hitro letelo. Ko bo enkrat otroček tukaj, ne bo časa, veš!!! Ajdi lepo se loti, pa boš potem še bolj ponosna nase, pa še v miru boš cartala vašo bebo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
20.9.2007 9:03:40   
pina-1
jutro...pa brez dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mater so me tu v službi našpičili na vse zgodaj zjutraj. Ma ta folk res ni normalen... Kot da smo vsi rivi ker nekateri morajo končno nekaj delat. Pol pa težijo ker niso pripravljeni papirji, ki jih rabijo pa še povedali niso kateriuser posted image user posted image user posted image user posted image . Še dobro da sem se za zajtrk fajn napokala cukra ker če ne bi blo šele hudouser posted image

Skratka..... pri nas je mrzlo ampak sonček pa sije.... Bo lepo vreme inkončno brez dežja. Pa še nove hlače bojo končno oprane in pripravljene za nošnjo....

Katka čestitke za dobre rezultate AC in pa še za enega lulekauser posted image user posted image user posted image user posted image  Ime bo pa ta vaš pobalinček mel isto kot moj bratec. Jupiiiiiiiiii, pa še februarski bo ( moj bratec je tudi febrarja rojen) Skratka BRAVO.
Jaoj marele si jedla, jaz bi tudiiiiiiiiiiiiii smo mi tako dobre- na maslu popražene in pol posute s peteršiljem....jupiiiiiiiiiiiiiiii

Me ni par ur on line ve pa kar naprej o ČOKOLADI: A nosem rekla STOPuser posted image user posted image user posted image
No jaz si rozin nisem privoščila včeraj, pa tudi danes sem jih pozabla kupit, no sem se pa posladkala z Mota piškotkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

marusha tudi pri nas je bla situacija taka, ko smo čakali Mio. Ma moj moćek dva sina od prej in smo vsi navijali za piškico. Sedaj pa mi je čisto vseeno.... No recimouser posted image
Aja pa lepo se mej na poročnem potovanju.

Punce grem zopet med goro papirjev, ampak pridem zopet mimo, tako da je tema Č.... še vedno CENZURIRANA.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
20.9.2007 9:12:43   
MetiLu
Suzi, sej nimam krčev zraven, samo trebuh mi otrdi, boli me pa ne in ko vstanem je takoj boljš user posted image

Ja, za diplomco se bo pa res treba pobrigat, čas tako hitro mine, še malo pa bom že na polovici nosečnosti user posted image  Punce, če se vam da, me kar vsake toliko malo priganjajte user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
20.9.2007 9:17:03   
Marusah
Upam, da bova uživala.... Najprej sva imela v mislih kakšen tropski kraj ali pa križarjenje, ampak sva se zaradi user posted image  odločila, da izbereva bolj bljžnjo destinacijo. Tako, da greva v Grčijo na otok Santorini v nek wellnes hotel...glavno je, da imava v suiti svoj jakuzi user posted image . Zavarovala sem se tut fajn, celo helikopterski prevoz sem dala, če bi se slučajno kaj zgodilo - nikoli ne veš...

Jaz se že zelo veselim, ker bo to najin prvi (in zadnji user posted image ) daljši dopust, da greva sama. V teh letih odkar sva skupaj sva vedno šla poleti na morje in pozimi na smučanje z njegovimi otroki (če jih imam pa tak rada, pa mi je lepo, če so z nama). Sama sva seveda skočila za vikede na morje ali pa kam v tujino, ampak tisti trije dnevi tako hitro minejo... 

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
20.9.2007 9:18:05   
Marusah
Meti7707 bejži diplomo pisat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
20.9.2007 9:32:32   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Meti7707 bejži diplomo pisat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
20.9.2007 10:07:11   
itata
Katka: odlične novice. super. pri nas so pri tetah in stricih tud sami fantje pa smo se imeli prav super (še posebej jaz kot edina puncauser posted image )!! super.
Marusah lepo se imej na poročnem potovanju...
Bajsa: tebi eno user posted image  k maš slab dan. sej bo.
Meti, da se ne ponavljamo: sej veš kaj moraš še narestuser posted image
Pina: ja to je kriza k eni hodijo v službo pa ne zato, da delajo, ampak da čakajo da 8 ur mine. men bi se zmešal, če bi blo to tko. crknem če nimam kaj za počet... sej ste verjetno že opazile, da sem hiperaktivna.
Bamby: lepo da si pohvalila avatar: bom ga pa tud še kej spremenila, tko da morš se koncentrirat, ko čitašuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
20.9.2007 10:30:13   
itata
da vam povem kako je bilo včeraj z masažo. glede na moje aktivno večurno zlaganje stvari v škatle (že v torek pa še v sre popoldne) in glede na to, da je moj user posted image  bolj zadaj, me je seveda včeraj že konkretno bolel križ. tko da pol nisem šla na aerobiko, ampak na tortico potem pa na masažo ob 19h. imajo prilagojeno za nosečnice. vse lepo in prav pa nobl res ful. pa me tam peljejo do ene tjake, ki me je masirala. ležiš pa tko na boku, drugo je isto kot pri običajni masaži. tko da je blo super. dokler se nisem obrnila in ulegla na hrbet. pa sem navajena, da te v takem polžaju sam po ramah še mal zamsira pa mal delkolte. nič druzga. ja ne ta tajka me je kar lepo odkrila do pasu in me mal po joškah in trebuhu pomasirala... ko me je po joškah sem se mal smejat začela k me je tolk presnetila, ko me je po trebuhu, sem pa kar mal poskočila, mam vse v križu in me takoj kej zaboli k mi tko pritiska nazaj. pa je prec vidla, da mi ni ok in me je nazaj pokrila in masirala dalje po rokahuser posted image  izven tega nekaj deset-sekundnega dogodka je blo pa vse zelo fajn in sproščujočeuser posted image  taka prijetna tiha muzika, tajka dobro masira, vse diši in je res lepo čisto. me je križ prec nehal bolet.
bom šla pa sigurno še kam drugam se pomasirat, da vidim kako je oziroma se bom pri uni moji, ki doma masira prijavila. mi je ful fajn, ker je tko bolj domače in na izi pa še maserka je res faca. bom poročala še pol kako je bilo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
20.9.2007 10:42:59   
Suzi*
Itata, a lahko dobim en mali delček tvoje hiperaktivnosti, PROSIIIM!!!!!! user posted image  Bi mi res prav prišla, ker sem ponavadi popoldne že čist brez energije. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
20.9.2007 10:51:06   
ella79
Marusah - naj bo Grčija res medena user posted image user posted image
Meti - jaz čez 'železo' popijem deci 100% pomarančnega soka; upam da se to potem dobro asorbira. Ja, nikakor pa baje ne smeš mlečnih izdelkov čez.
Kar se diplome tiče, si pa samo reči, da si hodila na faks zato, da ga tudi narediš. Izpite maš, še diplomo, pa boš zmagovalka. user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
20.9.2007 10:54:24   
ŽogiMarogi
Itata mene je tud tajka tako presenetila, ko sem bila na masaži z eteričnimi olji, pa čeprav sem vedela, da te zmasira v celoti. Sam je tak smotan občutek, da bom v drugo že tkoj povedala, naj sprednji del kar spusti. user posted image user posted image
Pa tud meni bi prov pršlo mal tvoje hiperaktivnosti, čeprav boš polj brez ostala, če ti jo z Suzi pobereva. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
20.9.2007 10:56:27   
ŽogiMarogi
Aja, pa Meti,  k se že dolgo ni omenjalo tvoje diplome....sej veš česa se moraš pri priči lotiti, ne!? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2846
20.9.2007 12:32:58   
itata
Ni problemauser posted image  Hiperaktivnost za izvoz, če je treba. sam vaju moram razočarat, da vaju tale moj (v hecu mu rečem) "zajedalec" šiša in mi jo kar precej pobere... ampak še zmer se lahk kej zmenimouser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2847
20.9.2007 13:23:52   
itata
če smo že pri hiperaktivnosti, včeri sem mal ležala preden sem šla na masažo (20 min, ker me je itak bolel križ) pa sta me prišla mama in fotr pogled, če je vse ok k sem bila tam v tišini in pri miruuser posted image  kot da sem kakšna naravna znamenitost sta me čekirala... pa še smešn je bilo, ker sem tko na postelji ležala in imela noge gor dvignjene in naslonjene na kup škatel, ki so seveda sredi sobe in ovirajo gibanje po njejuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
20.9.2007 13:32:01   
pina-1
jaz tudi , jaz tudi rabim malo aktvnosti...itata prosim........

smrk smrk, tu okoli mene vsi jejo mortadelco, jaz pa sploh nisem bla lačna, do zdej...grrrr dišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
20.9.2007 14:08:10   
katka37
Meti, Meti, Meti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image  Navijam za tebe in diplomo.

Mi pa jemo danes sladko zelje, krasno (zmečkano s krompirjem), imam zelo rada. Še vedno sem kar zbirčna glede hrane.

Hvala še enkrat vsem za čestitke. Moram vam priznati, da čeprav smo si vsi res malo bolj želeli user posted image , sem včeraj občutila tudi neko olajšanje, dani punčka, jaz ja obvladam samo fante, tista, ki pri nas več joka in je bolj občutljiva, sem samo jaz, mene morajo bolj razvajati.  Ojoj, kakšen egoist semuser posted image .
Imam še to prednost, da za masažo ne rabim nič plačati, obvlada moj, pa še starejši sin je pravi tip, kar se tega tiče, ima nek občutek v rokah za masažo. Smo se že pogovarjali, če bo mogoče maser, ko bo velik.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?