|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
16.10.2007 13:51:19   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Fotke iz Celja so v albumu, lahko pogledate.

IIIIIIIIIIIIIIIIII, saj jaz si res nisem všeč, ampak moja tamala in vsi ostali ste pa res cukri! Bambina, ful lepa hvala, lep spomin in KOLAŽ je zelo lep! Prav ponosna sem na malo in pa vesela, da vas poznam, ker ste 1A!user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
16.10.2007 13:51:40   
s u g a r
haj

Rogljiček no jaz še nimam user posted image , upam da je še nakaj časa ne bo. - sem že pozabila kako je imeti non stop neke planice (bogi naši mali, ki jo bodo nekje baje do drugega leta nosili - hlačke za enkratno uporabo ha)

Drugače mi tudi nismo prišli do tega da bi se Vall samostojno obrnil na bušija, ko pa je na bušiju pa po novem dvigne rit in sloni na kolenih. No sej bo počasi. Sigurno pa je, da ga malce ovira ekstenzija ker se zelo zelo zvija noge pa nikakor ne poveže v gib, no ja ko nekaj pobere desno ali levo mu pri tem ko pobira na desni rata pripeljat nogo zraven - levo še ne. Pa saj bo.

Drugače vam povem da se Vall ponovno zbuja od 3 in 5 in 7 in je fulll lačen in poje en nič in zaspi nazaj. Hudiček mali. Ampak ni panike. Je pa res da počne to od petka in je bil v nedeljo tudi dokaj vročičen - včeraj najbolj in je non stop bolj kot ne pančkal, bedel je ene tolko kot takrat, ko je bil star par tednov.
Danes je pravi razbojnik. Prav vesela sem, da je spet živahen malček.
Malo pa ima tudi nabrazdano spodnjo čeljust, ampak nič ni rdeče in nič ven ne gleda... mogoče pa le bo zobek. Prehlajen ni in kašlja tudi nič. Čudno ampak tako je.

Zaradi vročine včeraj nismo šli plavat, raj nisem reskirala in se mi zdi to bolj pametno. Da bi mi zaradi tega res kaj zbolel - ja nisem glupa, da bi ga kr tkole izpostavljala.

Uglavnem pol zvečer, ko je mali že spal, me je pa mal zvil - bila sem user posted image , res mi ni bil filing, k je bil mali tako brez volje in slab. No pa je tudi to minilo. Hvala bogu da imam takega deca, k me sliši in mi pomaga čez kakršnokoli krizo.

Aja naj vam povem, da sem slike dajala gor - vendar mi jih nekaj še manjka.

Kaj zdej za jutri se dobite na Zbilju ali ne?

Dejte mi sam neki povedat. Vall ima v ponedeljek cepljenje št.2. A je možno da gre pol plavat al raje ne? Prvega je ful fajn prenesel, ker se res nič posebnega ni dogajalo kot drugače - le da je imel alkoholni obližek še en dan po cepljenju.

Nič se še kaj javim, da vidim če mi bo katera uspela dati kak nasvet, pa tudi zato da vas mal preberem.

No uživajte.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
16.10.2007 13:54:10   
tejč
Kranjčanke, jaz bom pa v torek v Kranju-dopoldan sem zmenjena, po 12.00 pa frej do 14.00...Bi katera šla na kavo?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.10.2007 13:58:22   
tejč
Sugar, nikakor ne na plavanje z njim! Bo staknil kako infekcijo. 48 ur po cepljenju nič plavanja.
Nikoli ne veš, še vročina se mu lahko pojavi, pa sploh če ga že zobki matrajo.
RAje počakajta.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
16.10.2007 13:59:41   
tejč
Rogljiček, jaz tud nimam user posted image , mam pa Mirenouser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
16.10.2007 14:05:55   
Putka
Putka a si ti mejčkano žleht? user posted image Ti pa moram povedati, da imaš ene najlepših oči, kar sem jih videla. Res izredno lepe.
Ja sem! Sej zato me ne smete čist resno vzet. Razen kadar napišem - resno mislim.
Pa hvala za kompliment, že dolgo nisem kaj tako lepega slišalauser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
16.10.2007 14:06:45   
s u g a r
Sugar, nikakor ne na plavanje z njim! Bo staknil kako infekcijo. 48 ur po cepljenju nič plavanja.

res thx

vzeto na znanje.

Aja slike bom dala prou v posebn album, pa vse bom lepo notri nabasala - tekom dneva.

Se tipkamo.

by

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
16.10.2007 14:11:21   
Putka
Jaz tudi nimam user posted image , pri Vesni dobila pri 10-ih mesecihuser posted image . Luksuz, nič ne pogrešam , imam ful bolečeuser posted image .

Jaz nič ne vem za Tošeja? Kaj je res umrl? Pa še neka reklama je bila sinoči na Tv za njegov nastop. Res žalostno, mlad in talentiran fant s celim življenjem pred seboj.user posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
16.10.2007 14:15:05   
petrinja
joj Bambina kako si lep kolaž slikc naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image . ma so res luštni otročki!!!! ja po  mamicah, ne?user posted image user posted image user posted image  

user posted image  imam pa jaz že 4 mesece- redno kljub dojenju. super da je že redna, manj pa da je sedaj bolj boleča!

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
16.10.2007 14:17:33   
Putka
Aja, sugar. Ko zobek ven leze se vidi taka rdeča ranica, pri Katji pa celo nazobčan vrh zobka. In očitno lahko leze ven več tednovuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
16.10.2007 14:49:21   
ancka1
BAMBINA_ pohvale za fotke!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Tejč, seveda se lahko dobimo. Danes teden, ne?

.....se nadaljuje. Mali user posted image  tuli, ker mu je dolgčas!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
16.10.2007 14:58:11   
rogljicek
Bambina, cool fotke. Kakšni korenjaki in korenjakinje so tile naši cc 5 mesečniki. Sem danes v ambulanti vidla eno 6 tednov staro bebico, pa je bla tako mala in tako tanek glasek je mela, ko je jokala. Pa pogledam Reyo in sedi ena velika donda na mojem kolenu user posted image  Sploh se ne spomnim, da je bla tudi moja bejba še ne dolg nazaj ena micena štruca. Še mal pa bomo sive user posted image
Reya ima danes rojstni dan, pa Sugar je rodila na tale datum, če se ne motim, a ne?!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
16.10.2007 14:59:54   
iwa
No tud jest se javljam, tud še nimam user posted image in upam da je še 100let ne bouser posted image user posted image user posted image tok je fajn brez nje, drgač mam jest tud boleče...

Življenje je lepo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
16.10.2007 15:40:11   
rožica81
Bambina, kako dobre fotke user posted image  user posted image  Kako so luštni teli majčki in majčice user posted image  Aja, pa mamice tudi seveda. Da ne bo kake zamere user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
16.10.2007 15:42:27   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: s u g a r

Kaj zdej za jutri se dobite na Zbilju ali ne?

Na Zbiljah, sugar, Zbiljah user posted image  ( Zbilje so, ne Zbilje je user posted image ) In ja, midva prideva. Pa Ančka in Tevž tudi, Majchi in Lana, še kdo?

Ob 11h? Vam ustreza?

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
16.10.2007 15:44:07   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

aja, a je še katera k še ni dobila user posted image ?

Tudi jaz je še nimam. Ampak ne bo preveč o tem, da je ne dobim prav jutri user posted image  Moje user posted image  so res ful boleče in jih ne želim še imet.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
16.10.2007 15:47:29   
rožica81

Saj res, rožica a se Nace že zdaj čisto zares plazi, ko si že pred časom rekla, da se premika na levo in desno?

Ne še, mu še ni uspelo. Se pa pridno obrača levo in desno, nazaj mu gre "plazenje" tudi počasi pod kožo, naprej pa niti ne. Pa saj bo ob svojem času. Se pa kar naprej obrača s hrbta na trebuh in kontra, tudi rokico ven vzame. Sploh uživa, ko to dela na previjalni (danes mu je ratalo odkriti lonček s hladilnim mazilom in roko notri pomočit. Bi se mogel samo še po ritki naučit namazat user posted image ).

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
16.10.2007 15:50:25   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

Kranjčanke, jaz bom pa v torek v Kranju-dopoldan sem zmenjena, po 12.00 pa frej do 14.00...Bi katera šla na kavo?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
16.10.2007 16:05:27   
ancka1
Rož'ca, kad krene krene, a? user posted image  user posted image  user posted image  Si nekaj časa zgolj opazovalka, potem pa pet post-ov zapored. user posted image
Mater je Tevž siten. Tudi 5 minut se nebi sam zabaval. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
16.10.2007 16:45:50   
Putka
Rožica, mogoče še midve s petrozg po moji telovadbi prideva. Če ste ob 11h zmenjene pa super, ker imam aerobiko ob 10h.

Pa seveda čestitke za 5 mesecev, Reyauser posted image in Vall user posted image  

< Sporočilo je popravil Putka -- 16.10.2007 16:46:11 >

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
16.10.2007 17:09:17   
s u g a r
Kul mogoče pa res prideva tam nekje okol 11-e.

Termin cepljenja so nam danes prestavili na naslednji petek. Juhu plaval bomo user posted image user posted image user posted image user posted image  brez problema - hudiča od vročine naumo klical.

Rogljiček in Reya ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 5. mesecev. ja in tudi mi imamo danes 5-ko. Kar mali praznik.

Ravno danes sem razmišljala in gledala prvo pižamico in prve bodije (vse minimalna št. mislim da 48 - etikete sem dala proč) 50 mu je bila kar ful velika in tooooooo gredo spomini nazaj - danes pa k ima žabice št. 68 so mu pa kr mal na knap.
Prav zanima me, če je tudi ta mesec pridelal 1 kg plusa, tako kot jo je vsakič do sedaj. Zvem se pravi nasl. petek.

Mal smo sitkani zdele - mu baje en kuža nagaja in je treba rešit. Ja valda. No grem da ne bo krokodiljih solz. Ful si ga na obraz vleče.
Po moje glede na uro - je čas za dremuckanje.

pa  4 now

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
16.10.2007 17:11:56   
rogljicek
Jaz ne bom nič obljubla, ampak bom probala prit.

Danes mi je prov dolgčas, Reya že cel popoldan spi.

Madoniš, ste pa vse full aktivne ratale. jaz sem tko k Majci, ne smem, ker mi bo pol mleka zmankal user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
16.10.2007 17:19:24   
Putka
Madoniš, ste pa vse full aktivne ratale. jaz sem tko k Majci, ne smem, ker mi bo pol mleka zmankal user posted image
Ja, sem se jaz pri Vesni tudi takole izgovarjala. Pa sem se zaklela, da bom drugič bolj pridna. Ene imate pač srečo, da se vam telo hitro na stara pota vrne, meni se pa prime vse, kar gre mimouser posted image . Mi pa gibanje (skakanje, raztegovanje) že kar malo manjka, tako da komaj čakam jutri. Tudi muskelfiber vzamemuser posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
16.10.2007 17:29:44   
petrinja
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Ja, sem se jaz pri Vesni tudi takole izgovarjala. Pa sem se zaklela, da bom drugič bolj pridna. Ene imate pač srečo, da se vam telo hitro na stara pota vrne, meni se pa prime vse, kar gre mimouser posted image . Mi pa gibanje (skakanje, raztegovanje) že kar malo manjka, tako da komaj čakam jutri. Tudi muskelfiber vzamemuser posted image

kar pogumno, najtežji je začetek, pol pa itak vse stečeuser posted image user posted image user posted image . prav fajn sede, ko končaš z vadbo in si ves prešvican in veš da si naredil nekaj fajn zase! tista urca tako sede, ko nisi okupiran s malčkom, ali pa pospravljanjem doma, ali pa z možekomuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
16.10.2007 18:03:26   
felicia
Oj
midva ne verjamem da prideva sej veste kašica in touser posted image .

No mogoče prideva  ne obljubim nič!

Drugače mam jaz že 3 mesece user posted image  sem jo dobila en mesec po prenehanju dojenja. Zdaj smo spet na tabletkah.

No se še kej pišemo je mali že živahen.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.