BAMBINA_
|
Oj, da se še jaz malo oglasim. Zadnje čase samo čitam, prstov se mi pa ne ljubi razgibavati. Ema bravo za obrate . Griša pa še vedno štrajka. Ko mu dvignem nogico, tako kot je pokazala Majchi, se potem sam obrne, ampak čisto brez pomoči še vedno ne gre. Zato pa vztrajno rito gor tišči in se na kolenčke opira, ko je na trebuščku. Po moje so to že prvi zametki plazenja. Saj res, rožica a se Nace že zdaj čisto zares plazi, ko si že pred časom rekla, da se premika na levo in desno? Kar se tiče uvajanja GH, pa kar ubogaj pediatrinjo. Če imaš alergika, je res bolje, da paziš. Rogljiček bravo za prvo mesto. 200 kg medu, ja kaj pa boš počela z njim . Prodajala? Putka a si ti mejčkano žleht? Ti pa moram povedati, da imaš ene najlepših oči, kar sem jih videla. Res izredno lepe. Majchi tiste tri pleničke pa še vedno čakajo. Mi kar ni, da bi tvegala kakšno rdečo rito ali pa plenične izpuščaje... Saj vem, da sem čudna. Ma, bom probala danes dati gor. Griši pa spodnji levi sekalec izrašča. No, vsaj zdi se mi, ker ima neke ranice tam na dlesni, pa ponoči ima ful nemirno spanje. No ja, danes je sicer celo noč spal, ampak prej pa tri dni Aja, glede premagovanja odvisnosti od RR-ja ... jaz sem jo včeraj premagala zato, da sem se po telefonu kregala s svojo "taščo". Namreč okoli govori, da sem ji čisto sina odtujila, ga obrnila proti njej, da se cela njena familija zgraža, kakšen je postal, odkar je z menoj %# prekletababanora . Ko ji bom glavo odšraufala, pa ji jo v rit za... Čauči
< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 16.10.2007 10:23:22 >
|