rogljicek
|
Jaz bi tud zelo rada prišla, pa imam ravno ginekologa. Upam, da bo vse u redu in mi da blagoslov za . Ancka1, ti se hvališ kako ste spali celo noč, za mano pa je ena peklenska noč, saj se mi zdi, da smo prebedeli čisto celo noč; tamala ves čas jamra in renči, izgublja dudo, jaz pa ves čas vstajam in nič ne spim, potem jo poskušam potolažit v naročju,... Moram pa priznat, da res vedno spi z mano, danes pa je morala v svoji posteljici, ker jo je v moji zamenjal fant, ki je prišel iz Nemčije za par dni. No in seveda, tamala čuti, da nekaj ni prav!!! No ja, sem pa vsaj v miru skuhala in pojedla kosilo, ker Reya že par ur skupaj spi- balzam in prijetna sprememba, ker bi ona najraje bila ves čas budna. Imam srečo, če zaspi po 15 minutnih obrokih dopoldan in popoldan par urc. Jaz v Müllerju še nisem kupila pleničk, sem Pampers velikost2 parkrat v DM, pa sem bila zadovoljna. Sedaj sem pa kupila velikost3, pa so tako šlampasto narejene, da bi poskusla še kakšne druge. Ali katera uporablja še katere druge? Npr. od DM, Müllerjeve, Lumpi,... in spita, jaz grem pa likat gore perila.
|