|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
28.6.2007 16:37:11   
petrazg
Oj mamičke

Midva z Anžetom sva včeraj imela prvo posvetovalnico in je bil naš mali lepo pohvaljen, da se lepo razvija glede na to , da je bil nedonošenček   HALO user posted image user posted image user posted image ... naš Anže se je rodil po roku... Potem mi pa moja pediatrinja pove, naj se ne sekiram, saj je čisto brez problemov, glede na to da je bil rojen v 37 tednu... Punce, mene je skoraj kap... meni nobeden ni nič povedal...  Zdaj pa ne vem več kdo je nor, ginekologi ali ti otroški zdravniki??? In zdaj morava hoditi v razvojno, ob tem da je z malim vse okuser posted image user posted image user posted image To mi je potrdil tudi družinski prijatelj, ki je šel pogledat rezultate, ker me je postalo full strah, da je kaj narobe, pa ne želijo povedat...

Vglavnem punce, jst nobenemu več nič ne verjamem... pa mi dol visi kaj bodo še ugotovili, samo da bo z Anžetom vs eok...

No, še mere našega "nedonošenčka" pri 1. mesecu:
59 cm in 4.950 g

Putka, se zmenimo za sprehod naslednji teden, ko prideva v Lj.

Za kavico sem pa tudi jst, pa sreda nama tudi odgovarja...

Kje je pa Majchi?

No zdaj se je pri nas sonček pokazal, grem hitro malo ven...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.6.2007 17:14:15   
Putka
Petrazg, sem za sprehod ob taki uri kot prejšnjič. Če nimaš moje mobi cifre ti jo pošljem.

A niso nedonošeni otroci rojeni pred 36 tednom? Kolikor vem je od 38-42 tednov smatrana normalna nosečnost. Pa Anže po merah res ne kaže nezrelosti. Saj se sploh ne čudim več tem zdravnikomuser posted image

Aja, sem še nekaj Vesninih štosov pozabila - pije iz Katjine flaške vodo/čaj, krade ji dudo, jo vsake tolk uščipne (iz ljubezni).. Ampak je mala ful potrpežljiva, bolj kot mamiuser posted image

Ta vikend je Ana Desetnica v Ljubljani, pa kar nekaj predstav bo za otroke. Če se nimate kam dati pojdite v mesto na ogled in sladoled.

No, potem se dobimo pa drug teden na Zbilju, mi pridemo. Mislim, da je to 4.julij. Dopoldne, ob 9.30?

Grem starejšmu otroku dvd naštimat. Gleda non-stop Bambija, se čist vživi..

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.6.2007 19:56:55   
rožica81
petrazg, samo teli zdravniki so pa res user posted image  Saj ne veš več, kaj je prav in kaj ne...

Midva z Nacetom bi se vam z veseljem pridružila v sredo na Zbiljah, ampak nama po moje ne bo zneslo user posted image  Pa naslednjič, kajne user posted image

Sicer sva pa sedajle ravno s sprehoda, zdej pa počasi v banjo (je že ful majhna tale banjica), pojest in spat. Včeraj je šel po moje prvič spat ob pol devetih in je v 15 minutah zaspal. Pa še to je ratalo v njegovi postelji in ne na joški user posted image  user posted image  user posted image

Nacetu je pa ful osel na tistem loku na igralni blazini všeč. Skoz ga lovi user posted image  Kolk je luštkan user posted image

tejč, jaz ne dvomim, da se ful trudiš, ne moreš pa biti na dveh koncih naenkrat. Upam, da je to samo faza, ko Ajša tako protestira. Sicer ti pa pošiljam en vzpodbudni user posted image

A vaši majčki in majčice tut skoz roke v usta tiščijo? Moj bi dal kar obe roki naenkrat pa še joško zraven, če bi šlo. Se je pa ful razvadil - se dojiva z nastavkom in ko poskusiva brez, se samo igra in takoj vidim, da mu ni všeč. Je fin nastavek, ker se mu ni treba tolk matrat user posted image  

Punce, lep preostanek dneva vam želim!

LP, rožica user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.6.2007 20:58:58   
Majchi
Ojla, sem še tuki. Je pa res, da je Lana po cele dneve budna in se veliko z njo zabavam in ne z rr user posted image . Včasih  mi gre kar na jok, ampak saj bo. Zdele jo mam na joški, jasno, tko da ne bom dolga.

Se vam pa z veseljem pridružim v sredo na kavici. Komi čakam, da vas vidim in vaše sončke.
Tejč, drži se! Res si faca, velik preneseš, in to z nasmehom user posted image . Daj prid še ti v sredo, no. Če boš valjda lahko.
Putka, pri tebi sem pa tud vidla, kako to zgleda user posted image . Saj pravim, dobre ste punce.

Petrazg, pri teb ga pa res serjejo tile dohtarji. Najprej dobiš dva PDP-ja, potem greš čez oba roka, potem dobiš pa še nedonošenčka user posted image user posted image .
Aja, glede morja. Midva še vedno ne veva, kam it, ampak destinacija bo ziher bližina Poreča, upam, da se vidmo.

Mi imamo pa jutri pediatra ta prvič, ker so zadnjič vse zamočil, saj sem vam pravla o tem. Upam, da bo vse ok. Aja, pa še jaz imam prvič G. Upam, da dobimo zeleno luč za user posted image , he he. Z mojim se že kar pogrešava. Poleg tega bi res rada začela telovadit. Zadnjič sem vam že rekla, da bom začela, pa me je v trebuhu vse začel bolet in sem nehala.

Zdej mi je pa tamala zaspala na joški. Kako naj jo pa zdej skopam user posted image ?

Šibam, pridne bodte.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 404
29.6.2007 14:22:24   
rogljicek
evo, sva iz posvetovalnice!!! končno se lahko tud jaz pofočkam, Reya je še drobižek napram vašim korenjakom, 55cm in 4,090kg- pri 6 tednih. ampak pediatrinja pravi, da je to čist cool in, da se dobro razvija- rojena je namreč kar majhna, 49cm in 3,150kg. sedaj pa kapljice: mi je seveda hotla predpisat d3, pa sem ji omenila, da menda povzročajo krče in je rekla, da so to samo govorice user posted image  in, da so tiste avstrijske kao boljše samo zato, ker so avstrijske. slovenci in večni manjvrednostni kompleks. no ja, potem mi je vsaj predpisala ad3. me je full strah začet dajat kapljice, sploh zato, ker do sedaj mala ni mela nobenih krčev user posted image  drugače mi je pa zelo priporočila se cepit za rota virus, vendar sem pa slišala, da ni najbolj učinkovito cepivo. a katera kaj ve o tem?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 405
29.6.2007 14:38:11   
Putka
Mi imamo pa danes 2 meseca! Čestitke tudi Tevž in Nel!user posted image user posted image
zjutraj sva bile spet na tržnici, jaz sem nora na maline in jih en fajn stric prodajauser posted image
Pa še na sladoled sva šli. In sem zapravljala v OshKoshu - lastnik je ful prijazen in mi je dal že zdaj popust 40%user posted image .

Zdaj gremo pa malo ven, popoldne pa spet obiski. Sem šla vesno po kosilu iskat, to je zanjo cel praznik!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 406
29.6.2007 16:04:42   
Majchi
Samo na hitro. Smo ravno iz posvetovalnice. Lana je zrasla na 60 cm (res je dolginka), zredila pa se je na 4.100g. Obseg glavice ima sedaj 37 cm. Aja, stara je pa 5,5 tedna. Očitno se moj G ni zmotil, ko je že na UZ opazil, da bo imela dolge noge. Pa tud podplate nima glih majhne user posted image .
Drugače pa je zdrava in je vse ok, kar je najbolj važn.

Moj pregled je bil pa tud ok. Mi je G dal zeleno luč za vse, kar sem vprašala user posted image .  Tako, da bo danes zvečer juhuhu user posted image .

Grem kosilo končat, ker dons sem spet sam baby piškote jedla user posted image . Samo sladko mi paše, zdele se bom prov pomatrala s čufti in pirejem.

Čao.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
30.6.2007 11:01:28   
rogljicek
Majci, kaksno veliko punco imaš user posted image ! Mora pa res bit zelo postavna, glede na to, da je full, full dolga. Mi še kar vztrajamo pri številki 56. Kaj češ, Gorenjci moramo vse dodobra izrabit. user posted image  

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 408
30.6.2007 12:01:31   
Majchi
Oh Rogljiček, saj mi imamo še tudi št. 56, ker je taka suhica. Redi se sicer normalno, ampak ima dejansko tako suho in dolgo konstrukcijo. Isti oči. Moj je namreč tako suh, da je to že kar grdo. Pri 185 cm višine ima 63 kguser posted image . Jaz sem jih pred zanositvijo imela 60 user posted image , pa sem čist normalno zgledala. A si potem lahko predstavljaš? Ampak so pri njih v družini vsi taki, razen mame (ki je pa big mammauser posted image - nič slabga ne mislim), samo da so z leti mal bušija dobil, pa še to verjetno od piva, ne od hraneuser posted image .
Se pravi, na koncu nosečnosti sem imela 79 kg. Če bi me revež hotel dvignit, bi ga verjetno polomila user posted image . To je zame včasih prov frustrirajoče. Tamala bo zgleda ista. Ampak pri punčki bo taka konstrukcija prednost. Ima tud ful dolge nogice user posted image .

Kaj boste kej čez vikend delale? Midva sva njegove + njegovga brata in punco povabla na piknik. Torej družino suhcev. Edini jedci smo ženske-midve s svakinjo sva zmer najdlje za mizo in pa mama.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 409
30.6.2007 13:17:55   
iwa
No še jaz na hitro...ful ste pridne vse tolk pišete...men znese vse prebrat pisat pa bolj malo...Ema je bla v čet 1mesec, smo bli na prvem pregledu in je vse super: zredila se je za 1400g in zrasla 3cm tko da je zej 4220g in 53cmuser posted image user posted image user posted image očitno je mama prava mlekaricauser posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače vse super, le dvakrat po eno urco na dan seveda krči a jih obvladujemo!
Me veseli da so tud vaši sončki OK, mene verjetno naslednji teden še ne bo, bomo pa naslednjič prišli.

Želim vsem lep vikend in veliko srečnih trenutkov!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 410
30.6.2007 13:38:23   
Putka
Tale polna luna danes je pa juhu! Naši punci sta bili zjutraj ob 5h obe budni in veselo čebljali. Vesna je že sredi noči prišla v spalnico, nekje ob petih, ko se je danilo (pozabila rolete spustit user posted image ) je vzela knjigo pravljic in začela listat in "brat". Potem se je Katja pokakala, smo se šli previjat. Ob 6h je Vesna že gledala Baby TV (hvala T-2). No, vmes je nekje zaspala, ker sem jo ob 10h (ja, takrat sem vstala) našla spat na kavčuuser posted image .

Evo, spet smo same punce do jutri zjutraj, ko pride oči z nočne. Popoldne ima pa neko gasilsko tekmovanje user posted image . Blagor meni.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 411
30.6.2007 18:08:32   
ajdaN
Uuuuuuuuuuuu Putka tegale zgodnjega vstajanja ti pa nič ne zavidam. Pri nas polna luna deluje ravno obratnouser posted image . Lovro že 2 dni vleče do devetih zjutraj (zaspi najkasneje ob osmih), Anči pa nekje do pol desete, desete. S tem da ponoči samo še 1x jeuser posted image . Prejšno noč je zaspala ob osmih, spala do 4, pojedla, ob 8 sem jo pa v spanju nafutrala, ker je mene že vse bolelo, potem pa je drnjohala še do 10, ko smo jo moral zbudit, ker smo šli na teren. Včeraj je pa zaspala "šele" malo pred deveto, ampak je potem potegnila do petih zjutrajuser posted image . Meni se dobesedno meša od sreče! Upam, da tako ostane.

VIdim, da se spet menite za srečanje. Verjetno nas ne bo. Ker je spet totalno prevroče! Če bo pa kakšno srečanje v KR, smo pa zraven.

Drugače pa opažam, da jo vse bolj motijo zvoki. Prej je spala kot top, če je bilo ne vem kaj. Zdaj jo pa zmoti že vsak avto, ki pripelje mimo - če smo na sprehodu. Pa Lovrovo vpitje ji gre strašno na živce... Tako da sem jo danes popoldne ko je Lovro vstal dala, kar v spalnico. Po mojem se pri skoraj 2 mesecih ni več za bat, da bi zamenjala dan in noč. PA naj tam spi v miru. Pa še malo hladneje je.

Rogljicek ti kar na svojo pest začni dajat avstrijske kapljice. PA zdajle čez poletje tudi če jih ne daješ. Ne bo nobene panike. Jaz še zmeraj nisem začela. Za rota virus je pa jaz ne bom dala - mi ni vedela povedat nič konkretnega, tako da ne bo cepljena.

Cunje še zmeraj nosimo vseuser posted image . Ne vem kako vse jamrate, da vam je že premajhno, jaz ji pa brez problema spravim gor tudi še 56. Sicer res, da toste iz HM-a, ki so malo večje pa vseeno. Sicer pa nosi št. od 56-68. Čisto odvisno od firme.

Tako za danes dovolj - grem pogledat kaj dela princeska. Z vmesnim hranjenjem spi že 3,5h, Lovro je šel pa z očijem na kolo, tako da imam mir v bajti. Potem pa še na sprehod ob pol osmih pa zrihtamo otroke v "mižule".

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.7.2007 10:14:03   
BAMBINA_
Dobro jutro, dober dan, ali je še kdo zaspan? user posted image Griša že nekaj juter štrajka in naredi ob šestih uzbono. Sicer spi od devetih do treh, pa potem do kakšnih pol šestih, ampak mami bi še vseeno kako urco potegnila. In danes sem ga potem zjutraj vzela k sebi v posteljo (kot sem to počela včasih) in je mali spančkal kot top. Ko se je pa zbudil se mi je pa tako lepo smejčkal, vsakič, ko me je pogledal. Joj, kakšen cuker. Očitno si je zapomnil, da sem ga kdaj vzela k sebi in zdaj si je mami končno prišla gor, zakaj noče zjutraj spati, razen če ni seveda pri njej. user posted image Pameten človkec.
Pa vedno daljša budna obdobja ima. Včeraj smo se s kolegi, ki imata tudi dva otročka, sprehajali po Celju cca. 3 ure in pol. Pa niti za pol minutke ni zatisnil očesa, pa nič jokal. Ves čas je gledal naokoli, bohnedi, da sem strehco dala gor. In je tak fajn, če ne spančka cele dneve, da se lahko špilava, pa pogovarjava. user posted image Joj še nekaj. Ga nihče ne more potolažati, kadar joka, ko pa ga potem jaz vzamem v naročje, pa še tisto sekundo neha. user posted image Moj lubek mali. Jaz sem taaako zaljubljena v tega svojega čmrlja. user posted image user posted image user posted image
Kar se številk tiče; mi smo še tudi na 56. Ampak tako kot pr AjdiN; H&M-ovih; pajacki 56 od Okaida so mu pa premejčkani.

Grem malo pospravit, kosilo bo pri mamici, popoldan prideta pa kolega.
Pridne bodite!
Čau bauuser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 413
1.7.2007 12:28:45   
ancka1
Dan!

Punce, tale luna je bila pa res huda! Tudi pri nas je bila noč po dolgem času čisto podrekana. Ne morem verjet, da ima lahko luna tak vpliv.
Midva z user posted image  sva imela pa v petek honeymoons (oz. medeni dan). Je bila moja mami varuška čez noč (že drugič). Sva se imela res luštno, pozni shopping po BTC-ju, večerjica, pa potem večer v romantičnem stilu naprej...user posted image  Čeprav je malo manjkalo, da nisva šla nazaj grede iz Lj po Tevža, ker sem ga jaz že čisto too much pogrešala.

Kako je potem z Zbiljam? Nisem točno zasledila ob kateri uri cca?

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.7.2007 12:45:36   
Majchi
Oj punce!

Ma ne morem verjet, moj otrok še vedno spi!!! Pa včeri je tud spala skor do 11-ih. Jaz pa seveda skupaj z njouser posted image . Uspe mi kakšne pol urce pred njo vstat.
Seveda se še vedno zbuja na 4 ure. Ampak sedaj smo tud mi ujeli neki ritem. Ob 21ih ponavadi poje in se potem še nekaj časa uspavamo (seveda začnemo že ob 20ih z vsem skupaj), potem pa punčka spi do 1ih, naslednje hranjenje je potem ob 5ih, potem pa ob 7ih zjutraj. Ne vem, zakaj se vedno zjutraj po dveh urah zbudi, pa tud v posteljco noče več, ampak spi pri mamici user posted image . Ponavadi potegne samo do enih 8ih, 9ih, zadnja dva dni pa do 11ih oz. 12ih. Ko tako spi pri meni, je tak cukerček. No, sej je zmeri cukerček, ampak takrat jo lahko ful dolg gledam (tko kot je blo v P).

A se men sam zdi, al ta ura na postih narobe kažeuser posted image ? Od Ančke sporočilo kaže 12.28, zdele je pa ura 11.50. To že par dni opažam. Sem že vse svoje ure preverla user posted image .

Aja, že vem zakaj Lana še spi! Včer zvečer smo šli na vaško veselico in je tam spala v vozičku do 23ih, mami je pa mal piva pri očiju spila user posted image  medtem. V bistvu ga je z nama žuralauser posted image .

Ups, zbudila se je...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
1.7.2007 16:08:03   
s u g a r
haj

no kok ste pridne, sam opažam da ker so naši malčki vsak dan bolj zavedni okolice smo mamice taaaaaako rade z njimi in jih OBČUDUJEMO. itak.

Mi smo se tudi kar malo potuhnili, navihanček je glavni razlog za to. Trenutno je pri meni na nogah se gledava, pogovarjava in igrava z rokicami, spcialno se odriva od mami tako da niti za hip ni moja proč od njega.
Včeraj smo imeli spet ful aktivno in nas je bilo povsod dost, obiski, šoping, arburetum in končno sta oči pa mami letos prvič večerjala (sicer ful prepozno) zunaj ob svečkah in polna luna je bila tako lepa, mali pa je lepo pančkal.

Jaz sem mu kar pripisala kaplice ad3 (sem rekla kar bo pa bo) in jih lepo prenaša, čeprav sem mu ravno včeraj pozabila dati mal kamilic z aloe vero in je bilo kuj mal tečno, ampak se je pomiril dost kmal. Je pa res da jih zdaj ko smo dosti zunaj res ni potrebno dajat pol jesen pa spet (jaz mu jih bom sicer samo 4 pol pa pojačam na 7 kot rečeno).
Za rota virus ga tud ne bova cepla - bomo probal upam da bo kul.

Drugače ponoči tudi še vstraja na cca 3 ure hranjenja, zjutraj pa lahko spimo tudi do 9 brez problema. Pol pa se itak vstane.

Oblekice - tudi jaz opažam da smo bol pri tem da smo že večji (res se je potegnil) zdej ma cca. 57 skor 10 kot ob rojstvu. Lepo napreduje, mami ma pa tud dost mleka, čeprav je tko da je čez dan tudi bolj pogosteje - kamelce mu dam sam enkat na dan pa še to je tam ca 50 ml no kokr kdaj.

Petrazg - midva imava tud razvojno ambulanto ampak zato ker je bil fetalni destres (ker se je matral) in je to nekaj povsem običajnega ne znam pa si razlagat zakaj imata to vidva user posted image .

Kdaj se dobite na Zbiljah? V sredo kaj pa ura? Jaz bi pršla, oz. midva bi pršla.

No zdej pa smo mal sitnčakni in malce lačni in sej veste - akcija.

Pa pa pozdravčki in se tipkamo.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 416
1.7.2007 17:45:28   
Putka
Jou!
Evo mene, sem pri tastu in tašči, kjer so mi usposobili star laptop, pa sen zdaj čist vesela, k lahko surfamuser posted image . Katjo ful zvija zdele par dni, pa imam danes vsaj dodatnih par rok.

Kar se cunj tiče, Katja je že orenk prerasla 56, res da so bili eni bodiji iz Premaman in Leclerca že v štartu malo manjši, ampak ji je tudi HM že tesen. Hlačke imam pa že od začetka 62, take brez nogic, pa jih tako lahko dalj nosimouser posted image . No, zadnjič sem kupila body od OshKosha, pa je 0-3m in ful prevelik, imajo precej velike številke. Pri čevljih bomo pa pomoje kar z ene 18 štartal, ker ima ful dolga stopala (po mamiciuser posted image , no kot dojenček, zdaj imam 38).

No - spanje. Zvečer zaspi nekje okoli 9h, potem pa zbujanje ob 1h, 4h, 6-7h. Se pravi nekje na tri ure, če jo ob 7h dam nazaj spat, tudi spi do 9-10h, samo kaj ko je treba Vesno v vrtec peljat. Tako Katjo previjem, če nazaj zaspi jo samo v voziček preložim in nadaljujem s sprehodom.
Tudi shopping že izvajava, ampak je precej bolj naporno, ker včasih noče zaspat (ni čudno, ob vsem kar v BTC dogaja), potem pa joka in n koncu z eno roko porivam vozek, v drugi je Katja... Izvajam taktiko one-at-time, se pravi v eno štacuno, pa drugič v drugouser posted image  Ja, traja po cel teden, da nabavim plenice, jogurte in gate za Vesnouser posted image .

Kar se Mullerja tiče - eno veliko razočaranje!! Sem že na drugi temi razlagala, potem sem pa danes embalažo stran vrgla in user posted image . Na plenicah namreč piše Made in Poland!!! Sicer mi res niso bile všeč (čist ta obične pamperske, ker zaradi prenove niso imeli čist nobene izbire), ampak kaj?! Potem pa preberem na RR, da bi morale imeti tudi zelene neke elastične trakce... Pa solit naj se grejo, sem jim zaupala, zdaj pa takole. Sploh ne vem, če bom še šla tja notuser posted image .

A je v KR Mullerju kaj bolje?

Zbilje. Sreda 4.7. ob 10.30

Mislim, da je ta ura kar ok, tudi za tiste, ki se malce kasneje zbudite.  

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 417
1.7.2007 22:39:28   
Putka
Cel cirkus. Vesna Katji že cel dan najeda (žgečka, vleče, liže podplate, krade dudo,...) na koncu jo je v avtu čez glavo pokrila z jopico. Do babice in prababice se je grozno obnašala, pa pri kosilu. Skratka user posted image . Po kopanju sem popiz.. do konca in jo za kazen poslala samo v svojo sobo brez pravljice. Če smo same (kot danes, oči fasal dve nočni), ponavadi spi v moji postelji. Danes pač kazen.

Torej - že eno uro tuli in hodi naokoli. Me je tolk razjezila, da me solze sploh ne ganejo. Zna pa user posted image , oho take debele. Saj na koncu bo zaspala, jaz bom imela pa slabo vest. Aja, pa trebušček jo boli, čez 5 minut se igračke boji, potem jo je komarjev strah.. Ne smem popustit, ampak se mi pa user posted image

A imate že temenca? Pri Katji se sploh ni videlo, ker ima čist svetle laske, danes na pravi svetlobi pa me je skor kap! Sej ni bila debela plast, ampak vseeno po celem lasišču!. No, pa sem danes vrstni red zamenjala, bi morala prvo z oljem natreti, potem umiti, jaz pa ravno obratno. Tako da sem ji zdaj z glavnikom pol skalpa olupila, pa zgleda kot en garjast mačekuser posted image

Majchi, jaz sem ful paniko včeraj zagnala, k je na rr čist drugo uro kazal. Sem mislila, da je na compu narobe in da eno uro zamujamuser posted image .

Pa že par dni rr-ovke ful rojevajo, po postih sodeč. Se vidi, da je polna luna te dni.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
2.7.2007 7:42:29   
Eca
Hej!

Ja, glede ure sem tudi jaz opazila, da nekaj ni okuser posted image Zdajle, ko tole pišem je 6.20, me prav zanima kaj bo pisalo ob objaviuser posted image

Najprej Tejč zate par user posted image user posted image user posted image . Upam, da se čimprej konča. Mi na srečo nimamo teh težav, ker je Mark navezan na atija. Ata je zakon. Se mi je pa parkrat takoj po porodu zgodilo podobno kot pri tebi. Mark me je hotel imeti zase zvečer, jaz pa sem morala Doriana dojituser posted image . Kar srce se mi je trgalo in šlo mi je na user posted image . Sicer pa nimam nobenega nasvetauser posted image zate.

Naš Dorian ima danes 8 tednov. Sploh si ga ne upam tehtati, ker me bo sigurno kap. Že v obraz je prava bombica, da ne govorim o njegovih nogicah in rokicah. Nova hrana nam nič ne pomaga, je enako lačen, se enako redi, edino zaprt je še boljuser posted image , pa še zvija ga, ker ne more kakat. Danes bom šla do pediatra, da mi pove, katero hrano sedaj....oz. mi napiše recept.
Koze je dobil na srečo samo enih 10, ravno za vzorec in vse so že krasteuser posted image , tako da je res dobil samo blago obliko. Tudi vročine ni imel, praskal se niuser posted image in sem prav srečna, da je tole za nami.

Glede oblačil vam moram povedat, da je št 56 pri nas tudi že pospravljena, razen enega bodija, ki je zelo elastičen in se ga da fino nategnit. V soboto sem bila v Okaidiju in sem mu kupila 2 kompleta za 3m (kao za 60cm). Nič od tega mu ni prav, tako da nesem danes nazaj zamenjat, če bom sploh še kaj dobila, ker je vse izropano. Tile Francozi imajo res neke čudne velikosti! Še pri Marku smo vedno sfalili  pravo velikost.

V petek smo ga slikali za osebno. Danes bom šla urejat papirje na občino in kmalu bomo lahko šli tudi v Avstrijo po nakupihuser posted image user posted image user posted image . Večino pohištva bomo itak kupili v Ikeji, tako da bomo rabli vsi dokumente.

V soboto sem poiskala sliko Marka od osebne, kjer je enako star kot sedaj Dorian. Nisem mogla verjeti. Ko sem primerjala sliki - kot enojajčna dvojčka sta. Dorianu se niti ne vidi kakšen buco je.

Putka - naš Mark ima tudi takšne dneve, kot tvoja Vesna. Pri nas je to znak pomanjkanja vrtca. Pa naš Mark jih tudi dobi po riti. Saj je kruto, samo naš Mark samo sprobava kako daleč lahko gre. Ko jih dobi je potem mir. Bi vam napisala dogodek z njim v petek, samo bi predolgo trajalo.....kdo bo bral to mojo solatouser posted image

V četretek imam en razgovor za službo....ne me čudno gledat. Po končani porodniški bom itak brez. Skratka na en razpis sem se prijavla pred dobrim letom dni, ko se mi niti sanjalo ni, da bom noseča. Prejšnji teden so me dali na testiranje, ki sem ga uspešno opravila, sedaj pa imam razgovoruser posted image , pa še sploh ne vem natančno kaj bi naj delala. Sem pa dobila navodila, da moram prinesti en kup papirjev, med drugim tudi slliko na modrem ozadjuuser posted image Mož pravi, da sem sigurno sprejeta in je to zgolj info sestanek. Jaz jih pa bom morala sedaj prepričat, da me morajo počakat do aprila 2008user posted image , ko končam s porodniško. Razen, če se bo izkazalo, da je to res super služba....in za na konec imam seveda paranojo, da bo služba sanjska in za ned. čas (kar mi še do sedaj ni uspelo imeti) in da bom morala septembra začeti....mi bi se pa naj selili, šli na morje, pa varstva za Doriana nimamuser posted image in potem ponoči sanjam razne neumnosti na to temo. Bomo počakali do četrtka, pa bomo videli kaj mi bodo ponudili.

Tak grem sedaj, Doriana zvija od te čudne hrane....

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 419
2.7.2007 9:03:13   
ajdaN
Morgen! Se na hitrco javim preden se mi kdo od otrok zbudi. Tok sta pridna, da jh morm samo hvalt. Samo čakam kdaj bosta imel "svoje dneve". Naenkrat sevedeuser posted image !

Drugač imam pa tudi jaz fuuuul velikokrat slabo vest, ko mi tamal res cel dan najeda pa tečnar pa nerga in sem z živci že čist na konc, tudi kakšno nežno ujame (in potem 10 minut tuli od same užaljenosti), potem pa zvečer zaspi in ga grem pogledat in spi kot angelček... Se pa vprašam zakaj že sem bila jezna?!

Danes grem mal zvagat tamalo, da vidim koliko se je zredila. Posvetovalnico imamo itak šele čez dober mesec. In takrat jo imata kar oba naenkrat. Pa še oba bosta cepljena. Upam, da ne bo veselica.

Drugače pa nič novega - tamal je in se redi. Sploh ni primerjave s tamalim! Poje hitro, lepo se naje, je "samo" cca. 8x dnevno. Ma super!

Okaidi ima pa res čudne številke. Pri nas je za 2 leti majčke nosil ravno pri enem letu. Zadnjič sem mu eno dala gor, je pa zgledal kot en revež - vse prekratko. Ampak klinc - za doma je bil doberuser posted image .

Moram pa počasi spet obema pregledat cunje in jih zapakirat. Anči sicer še vse nosi, imam pa polno enih plišastih zadev še zvlečenih. Lovro pa končno ene cunje nosi več kot 2 meseca.

Putka dobra si, da v eni roki voziš voziček, v drugi tamalo. Jaz sem to pri tamalem naredila samo 1x. Ostalo se je pa lahko mirno drl pa sem se delala, da ni mojuser posted image , ko so me čudno gledali. V štacuni smo bili pa mi do sedaj enkrat - v troje. Od zdaj naprej bomo pa itak bolj pogosto, ker bo Lovro več ali manj pri meni doma. TO je pri nas tudi cel podvig. Že da se od doma spokamo traaajaaaaa. Pol se pa še Anči pobruha pa Lovro posračka... In moramo ene 3x nazaj - v glavnem nam ni dolgčas!

Drugač pa Putka KR Müller ni kaj dosti boljši. Plenice so dostikrat čisto izropane. Trenutno ne vem kakšna je situacija. Verjetno pa šibamo en dan tale teden mal prečekirat. Po možnosti jutri ko bo dež.

Eca pripravi se na čakanje na osebno. Mi čakamo že 14 dni. Baje imajo noro veliko naročil.

Drugač sem pa tudi jaz zadnjič gledala slike in jih dajal skupaj. Ma taaaakoooooo sta si podobna, da ne morem verjet!!!

Drugač pa - zakaj pa ne bi šel mož na porodniško, če je res dobra službauser posted image . Moj bi šel takoj. Itak pa mene iskanje službe tudi čaka. Kmalu po novem letu bo treba začet.

Tako šibam še mal uživat, dokler je mir, potem pa na teren.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 420
2.7.2007 9:27:55   
Putka
No, punce. Vesna je zapsala in celo noč prespala v svoji sobi. Smo jo komaj zbudili.user posted image

Okaidi ima blazno majhne cifre, jaz sem katji za 6 mesecev kupila in ji je prav. vesna pa nosi njihovo 6-ko, kakšne ožje celo 8-kouser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 421
2.7.2007 11:01:47   
petrazg
oj...

Zdaj ste me pa čisto prestrašile s temi številkami za cotke. Jst jih nekaj od Okaidi-ja niti probala še nisem, ker so se mi zdele prevelike številke, zdaj pa me je kar strah, če mu bodo še sploh prav...user posted image Moram potem nujno preverit... Sicer pa mi je kar malo žal, da sva mu tolk cunj nakupla, potem sva jih še pa dobila za darila full... Zdaj pa počasi dajemo nakup vse premajhne... Kolk to hitro rastejo ti naši lumpi.

Mi smo zadnje čase full pridni, spimo ponoči in trikrat tudi čez dan za kakšni dve urci. Veš AjdaN se je tisti nasvet pediatrinje obnesel... sicer dva dni je bila kar kriza, zdaj pa mali spi. Je pa res, da takrat ko bedi se mu mora skoz nekaj dogajati. Najraje ima, če ga nekdo nosi po rokah, da si on lahko vse ogleda, ti se moraš pa seveda skoz pogovarjat z njim. Je pa pravi smejko in tak dobrovoljčekuser posted image user posted image user posted image

Za razvojna je pa bojda nujno, da gredo vsi nedonošenčki (so nam rekli, da je rojen v 37. tednu) user posted image user posted image user posted image ... Ne vem Sugar, res nimam pojma. Sem se odločila, da se sploh ne bom več sekirala zaradi zdravnikovuser posted image , dokler bo z mojim pikecem vse ok. Bova pač šla, mogoče so tam bolj normalni...

Tejč - držim pesti za razgovor. Mogoče je pa res sanjska služba.user posted image user posted image user posted image

Putka - a gremo jutri malo naokoli? Predlagam, da "odrinemo" med 8 in 9 uro oz. povej kdaj greste z Vesno v vrtec, pa se midva prilagodiva. Danes sva sprehod prešpricala in uživava na terasi, mami za računalnikom, mali pikec pa sladko spi. Bomo zvečer z očijem nadoknadili.

Glede Mullerja pa tole... kupila sva dva paketa pleničk 2, oba s poreklom Nemčija, vendar so notri pleničke drugačne. Ene imajo elastične trakce druge pa neuser posted image user posted image user posted image ... ne rabim komentirati naprej. Da pa ne govorimo o založenosti trovine, ki je nikakršna.

Za sredo sem za in komaj čakam, da vidim še ostale bejbije.

Zdaj grem pa malo pospravljat, ker imamo tako kot da nam bi nekdo bombo vrgel...

papa

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 422
2.7.2007 12:30:52   
felicia
Ahoj

moj sonček spi in sem si vzela malo časa za rr.

Tudi mi smo kupili v Mullerju pleničke pa so vredu, zgleda smo dobili še ta prave, čeprav je trgovina bila kar izropana kar zadeva pelenic.

Drugače je pa mali že naredil nek ritem in spi samo dopoldne in sicer od 10 do 13. Popoldne pa skoraj nič. Verjetno mu tako paše, jutri pride patronažna za tehtanje in upam da nam ne bo treba več se čekirat glede teže. Čez en teden imamo pa posvetovalnico drugič.

Kaj pa kej delajo na drugem pregledu pediatri?

Kako pa kej vaše spanje po noči? Jaz sem bila pred porodom tak zaspane in me zdaj to kar precej utruja, da moram ponoči vstat. Tako bi se rada naspala pa ne podnevi ampak po noči. Mogoče zvenim sebično ampak res pogrešam celonočno spanje. Pa sej vem da bo. Ta skoraj dva meseca sta mi tako hitro minila.

Se pišemo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 423
2.7.2007 12:46:36   
lex
Evo mi se borimo proti razokanim bradavicamuser posted image . Malo še pa mi bo ena odpadla. Boli kot 100000000000000user posted image . Sedaj bom probala z nastavki, mogoče bo kaj boljše - upam. No in ker nimam toliko meka da bi bila ena dovolj - že prej, ji sedaj spet dodajam, da se mi tista v tem času malo opomore, tega ne privoščim nobenemu, ker resa svinsko boli.
Uživajte!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 424
2.7.2007 12:47:40   
ancka1
Jaz moram pa samo povedat, da smo danes neprekinjeno spali od 23h pa do 5h in potem še od 6h do 9h. user posted image  Ko bi to vsaj postala rutina!!!
Čeprav sem danes od tolikih ur spanca 100x bolj povožena kot bi bila sicer.

V sredo pridem, če bo vreme ok. Huda vročina našega mucka čisto zdela.

LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (18%)

Luka (49%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!