Eca
|
Hej! Ja, glede ure sem tudi jaz opazila, da nekaj ni ok Zdajle, ko tole pišem je 6.20, me prav zanima kaj bo pisalo ob objavi Najprej Tejč zate par . Upam, da se čimprej konča. Mi na srečo nimamo teh težav, ker je Mark navezan na atija. Ata je zakon. Se mi je pa parkrat takoj po porodu zgodilo podobno kot pri tebi. Mark me je hotel imeti zase zvečer, jaz pa sem morala Doriana dojit . Kar srce se mi je trgalo in šlo mi je na . Sicer pa nimam nobenega nasveta zate. Naš Dorian ima danes 8 tednov. Sploh si ga ne upam tehtati, ker me bo sigurno kap. Že v obraz je prava bombica, da ne govorim o njegovih nogicah in rokicah. Nova hrana nam nič ne pomaga, je enako lačen, se enako redi, edino zaprt je še bolj , pa še zvija ga, ker ne more kakat. Danes bom šla do pediatra, da mi pove, katero hrano sedaj....oz. mi napiše recept. Koze je dobil na srečo samo enih 10, ravno za vzorec in vse so že kraste , tako da je res dobil samo blago obliko. Tudi vročine ni imel, praskal se ni in sem prav srečna, da je tole za nami. Glede oblačil vam moram povedat, da je št 56 pri nas tudi že pospravljena, razen enega bodija, ki je zelo elastičen in se ga da fino nategnit. V soboto sem bila v Okaidiju in sem mu kupila 2 kompleta za 3m (kao za 60cm). Nič od tega mu ni prav, tako da nesem danes nazaj zamenjat, če bom sploh še kaj dobila, ker je vse izropano. Tile Francozi imajo res neke čudne velikosti! Še pri Marku smo vedno sfalili pravo velikost. V petek smo ga slikali za osebno. Danes bom šla urejat papirje na občino in kmalu bomo lahko šli tudi v Avstrijo po nakupih . Večino pohištva bomo itak kupili v Ikeji, tako da bomo rabli vsi dokumente. V soboto sem poiskala sliko Marka od osebne, kjer je enako star kot sedaj Dorian. Nisem mogla verjeti. Ko sem primerjala sliki - kot enojajčna dvojčka sta. Dorianu se niti ne vidi kakšen buco je. Putka - naš Mark ima tudi takšne dneve, kot tvoja Vesna. Pri nas je to znak pomanjkanja vrtca. Pa naš Mark jih tudi dobi po riti. Saj je kruto, samo naš Mark samo sprobava kako daleč lahko gre. Ko jih dobi je potem mir. Bi vam napisala dogodek z njim v petek, samo bi predolgo trajalo.....kdo bo bral to mojo solato V četretek imam en razgovor za službo....ne me čudno gledat. Po končani porodniški bom itak brez. Skratka na en razpis sem se prijavla pred dobrim letom dni, ko se mi niti sanjalo ni, da bom noseča. Prejšnji teden so me dali na testiranje, ki sem ga uspešno opravila, sedaj pa imam razgovor , pa še sploh ne vem natančno kaj bi naj delala. Sem pa dobila navodila, da moram prinesti en kup papirjev, med drugim tudi slliko na modrem ozadju Mož pravi, da sem sigurno sprejeta in je to zgolj info sestanek. Jaz jih pa bom morala sedaj prepričat, da me morajo počakat do aprila 2008 , ko končam s porodniško. Razen, če se bo izkazalo, da je to res super služba....in za na konec imam seveda paranojo, da bo služba sanjska in za ned. čas (kar mi še do sedaj ni uspelo imeti) in da bom morala septembra začeti....mi bi se pa naj selili, šli na morje, pa varstva za Doriana nimam in potem ponoči sanjam razne neumnosti na to temo. Bomo počakali do četrtka, pa bomo videli kaj mi bodo ponudili. Tak grem sedaj, Doriana zvija od te čudne hrane.... Lp, Eca