petrinja
|
ja pri nas je tako-dopoldne, ko imamo zelenjavco-poje cca 120-150ml, vmes sem mu probala že dati tudi kosilo z meskom, ampak, se je neki davil-ja koščki pa to ( kaj čmo če smo še kar brez zobkov ), tako da ima sedaj še kar malo dojenje, potem pa popoldne sano kašico, tega poje cca.150-200 ml, pa potem še zvečer melčni obrok ( ali skutke, ali grisolino, ali rižolino ) cca. 60-100ml. pa pred spanjem dojenje, in pa še pol pred polnočjo dojenje, pa ob 1h dojenje, pa ob 3h dojenje, pa 4.30 dojenje/duda in pa auf ob 6h . ja ja, pestro pestro . pa kaj. se tolažim da bo vsak dan bolje . Lana je pa res pravi požerušček-superca . Tako kot je Putka napisala, bolj je problem, če malček ne je ( sem imela dva primera doma-moje sestre-ena je imela pri enem letu 7600g, druga pa 8400g. nobena nič kaj preveč jedla, pa še dostikrat je bilo bruhanje v loku, pa konstantno tehtanje koliko poje, in... oh to je bilo res grozno, ker ti otroček skoraj hira pred očmi, in pediater pa te ''tolaži'' samo s tem, da se bo enkrat že odprlo in bo začel otroček bolje jesti ). ah, no šele pri dveh letih je začelo biti malo bolje, do treh let pa je dokončno postalo vse okej. tako da se nič sekirat, so šele v fazi okušanja, in sigurno bo otroček še pokazal z jokom če je še lačn po GH. zdajle smo najbolj na trnih kako in kaj, ampak sej bo še vse v najlepšem redu-hiti počasi . no pa še Matevževa kosmata prijateljica-še dobr da je tok potrpežljiva k jo skoz cufa