|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
23.11.2007 14:11:36   
Eca
Evo še mene pred odhodom.

Majchi - meni so kar solze šle....ko sem brala tvojo zgodbo (sem nekam čustveno razpoloženauser posted image ), je pa tako, da ko se ena vrata zaprejo, se zagotovo odprejo druga, pa ne ena, ampak več vrat. Ti moraš samo izbrati skozi katera bo šlo tvoje življenje naprej.user posted image .

Juniorka- za vročino lahko probaš še z mehaničnim hlajenjem, pa z mlačnimi obkladki, pa krompirjeve ploščice narežeš in  daš na podplate. Eni starši dajejo tudi voltaren svečke, samo ne vem če so že primerne za naše polletnikeuser posted image . A prejšnja cepljenja je pa dobro prestal, brez vročine in otekline?
Ste nabavili avto sedež? Nel je pravi cuker in njegov smeh me spominja na mojega Marka, ko je bil enake starosti. Dorian nima take vrste "napadov" smeha.

Tejč - moje sožalje, sva pa na istem - oba otroka doma, pa še bolana za povrh.

V torek sem vozila Marka k pediatru, zaradi tiste presekanine na bradi in sem vprašala, če naj pokažem še Doriana, ker je začel sumljivo kašljat. No, ga pokažem, p. reče samo malo je prehlajen, špricajte nos z fiziološko. Gremo domov...večerja, spanje....mali začne kašljat in se dušituser posted image user posted image user posted image . Sem se že videla, kako bodo Kanarski odpadli. Potem sem ga celo noč po rokah nosilauser posted image user posted image user posted image user posted image , seveda se je pomiril in veselo nekaj čebljal. Okoli 5h zjutraj pa je zakuhal 39 stopinjuser posted image . Meni je že padel "mrak na oči". Mož seveda šel v službo in me pustil z obemauser posted image samo. Zdaj ko bi si končno rada odpočila, pa zakuha še tamali. V sredo je čez dan vse lepo jedel, se smejal in bil kot običajno, razen kašlja seveda. Zvečer je spet zakuhal. Sem mu dala Calpol in smo celo spali od 23h- 5h zjutraj z kratkimi kašlji. Včeraj je bilo tudi ok in sva se z mojim odločila, da greva vseeno na potovanje in peljema zvečer otroke k mojim. Mali sedaj že šmrka, kašlja, vročine nima. Je pa prvič bil brez mame in zato (zanimivo!!!) ni mogel spati (doma vedno sam zaspi v svoji postelji) in je klical mama, mama,.....do 23 zvečer. Potem je zaspal in spal do 8h zjutraj. Zdaj se smeje moji mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem si kar oddahnila. Mark pa me je zvečer klical po tel., če sem že prišla v službouser posted image Moji starši so mu namreč rekli, da sva z atijem morala v službo.

Punce lepo se imejte, na srečanju uživajate...jaz zagotovo bom.
Moram še v kovčke zmetat zdravila, pa priboljške....ponoči pa že potujema.

Uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
23.11.2007 14:22:34   
lex
ECA Uživaj 10000000000000000 na uro, misli na nas (samo čisto malo) kak nas zebe v primerjavi s tabouser posted image  in posvečaj se sebi in dragemu, on naj se pa samo tebiuser posted image . pa srečno pot vama želim!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
23.11.2007 14:43:02   
kjava
Eca, ti ful privoščim tale dopust, da si boš mal nafilala baterije. Uživaj maksimalno!!!!!!!!!!!!

Sam neki- a to že Dorian pravi mama??

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
23.11.2007 15:01:13   
Eca
Kjava - ja, mali že kar nekaj časa govori mama. Sprva sem mislila, da pač vadi govor, pa se je že večkrat izkazalo, da ko je lačen ali me ni, da me začne klicat. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iz Krvavca sem dobla. A še lahko gre kaj narobe, preden odrinem. Cel dan me že spodaj nekaj zvija, pa par dni mi že samo sladko paše, evo zdaj pa se je ulilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem malo odležat.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
23.11.2007 15:10:51   
BAMBINA_
Majchiuser posted image user posted image ti si pa res taka pozitivka. Ti je pa Eca tako lepo napisala, da se kar pod njene besede podpišem.
feliška hvala za tvoje odgovore... ti sporočim kako in kaj user posted image
anči a vi2 sta posteljico po načelih feng shui-ja postavila? No, naša spalnica je že itaq zaradi ogledala nefengshuijevska user posted image
Eca želim vama res nepozaben dopust, da bi čas na Kanarskih tekel kar najpočasneje... komaj čakam fotoreportažo. Kar se pa "govorjenja user posted image " tiče, pa naš gospodič vedno govori am, am, kadar je lačen, pa tudi ta njegova mama mu gre že gladko. Zadnjič grem mimo spalnice, pa slišim, da se nekaj dogaja, vstopim in Griša se je med spanjem nasmihal in šepetal: "mama, mama, mama..." Pa ati je zdaj tudi prišel na svoj račun, ker je zdaj začel tudi z ata, ata... user posted image Pa pohvalit ga moram, ker zdaj pa res že ful obvlada obračanje na bušija, pa tudi čiča že za par sekund samostojno, ampak ga nekam zelo naprej nagiba user posted image

Čau bau!

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
23.11.2007 15:33:43   
juniorka
Nel se zahvaljuje za komplimenteuser posted image !
Pri nas se večinoma vsak dan najde kaj, da se na glas nasmeji, včasih se samo sklonim, da poberem kako igračo in ko se dvignem, se on smejeuser posted image , enkrat sem mu abecedo govorila, pa je bil tudi tak smeh, ampak je filmček predolg, da bi ga dala gor.
kjava- mislim, da je windows media player, kar moraš imet, da lahko gledaš in se samo downloada user posted image - ti bo ktera druga napisala, k se bol spozna..
Mi smo že boljš, vročine ni več, ampak flek je pa grozen- kamilice niso pomagale, zato sem danes s skuto probala-hvala lex, pa mislim, da kar deluje, ker mali ima kar modrikasto že, 5x7 cm, skor celo bedrouser posted image  Prvič pa ni blo nič, samo mala bunkica!
Eca, sem ti kar fouš, ampak si zaslužiš in uživaj- držim pesti za čimkrajšouser posted image  in da bosta otroka lepo pridna v varstvuuser posted image !
Rogljiček- pr nas tako piha že 3 dni, da groza- no, danes malo manj, sva bila 10 min zunaj- saj bi šla za dlje z dežno prevleko na vozičku, ker je toplo, pa mali spiuser posted image  Očitno mora od včeraj nadoknadit!
Anči, sem tudi jaz postlo obrnila,sprobali vse variante, pa nič ne pomagauser posted image  Mi pač ni usojeno mirno spanje, pa po novem se spet čisto prebudi za kakšno uro.. ah, kaj bi o temuser posted image
Jutri mi pa ne bo treba kuhat- mami praznuje 50 let in gremo ven, pa torta bo padlauser posted image . Sem ji kar 100€ spakirala, pa si naj kupi, kar če!
Mejte se!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
23.11.2007 17:04:33   
iwa
Punce vidim da vam fuuuul dogaja....jest sm te dni čist iz debate izpadla k sva bla brez monitorja!!!!!!!tko da me za to ni blo nič.
Pa na hitro,
majchi ti kr pogumno!user posted image user posted image user posted image user posted image Se bo že vse uredilo. Se podpišem pod ostale vzpodbude.

Ostale k mate tamale bolne, držim pesti da se čim prej vse uredi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede mer, mi smo mel prejšnji teden pregled, tretje cepljenje, ma pa Ema pri 5,5m 66cm in 6950g.user posted image user posted image user posted image
S povštri že sedi, zadje par dni pa tud sama, sam še mal jo včasih zanese a sej mamo še cajt, a ne?!user posted image user posted image user posted image

Vidim da ste se neki menile za srečanje in sm zasledila da na Viču. A to velja?

No pridne ste in mate zlate sončke. Bom probala še jest kero slikco prilepit....

Papauser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
23.11.2007 17:10:19   
iwa
ne znam limat slikce direkt v sporočilo....bo že....sej bom kmal album nardila

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
23.11.2007 17:18:54   
iwa
no pa sm dala gor album, naša Ema pri skoraj 6m pa si poglejte....pa lep vikend vsem!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
23.11.2007 18:43:51   
rogljicek
Majci, jaz te čist štekam, ko praviš, da ti tale negotovost ni všeč, sploh, če si ziheraš po duši. Ampak, tako kot je napisala Felicia, mlade smo, izobražene, sposobne in pametne. Ni vrag, da ne bi našle kaj primernega zase in za svojo družino. Službe je na pretek, družina je pa ena sama.

Iwa, kakšno lepo dekletce je tale tvoja Ema.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
23.11.2007 19:22:00   
Putka
Juniorka, Katja ima zelo podoben smeh kot tvoj Nel! In jo moram res posneti, tako lepo je potem take trenutke čez par let gledat. Pri nas pa Vesna afne gunca, da se Katja krohota.

Majchi, so že druge napisale, se pridružujem. Bomo pa Mustelo na RR bojkotiral, pa bodo še tej frajli plačo znižaluser posted image

Ampak da štajerci že govorijo! Pa fantki so ponavadi bolj počasni. Ja, čestitke! Katja pa samo ba ba in ge.

Ja, Monti. Sem si eno fajn solato za večerjo naredila, je bila dobra. Potem pa vanilijev sladoled z banano, nisem mogla zdržatuser posted image . Včasih tako paše.

Nič. Punce grem umit. Katja ni bila v banji že par dni, je že kar malo kisla.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
23.11.2007 19:26:33   
Putka
Katera zdaj pride v sredo? Je v sredo? Kjava, ti kar knjigo s sabo prinesi, ti bomo otroke čuvale, da boš za izpit ponavljalauser posted image . Aja, pa v Servierju imamo radi veterinarje, je vsaj pol terencev s tvojega fohauser posted image .

Pridejo:
Kjava
Putka
Felicia
Kaya
Majchi
Tejč
(ker bosta punci zdravi)
Lex

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.11.2007 19:42:04   
Eca
Jaz še kar tu visimuser posted image , sem odvisnica od RRuser posted image user posted image user posted image .

Sem že spakirana, upam vsaj no. Moj se je tudi spakiral, zdaj pa še moram pregledat kaj tu dogaja. Če so kakšne novostiuser posted image .

Aja, tole še vam moram napisat. Včeraj ko smo se peljali k mojim z otrokoma je bil po radiu komad Sex bomb. Mark ni čisto dobro slišal teksta, melodija pa mu je bila očitno zelo všeč in je prepeval sek po, sek po......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko sva z mojim dojela je moj takoj spremenil radijsko postajo.

Zdaj pa res grem. Uživajte in en velik user posted image za vse! Pogrešala vas bom.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.11.2007 19:51:11   
Putka
Ni mi jasnouser posted image Tale Tobi, ki mi je všeč za Katjo dobim preko eBaya (vključno z poštnino 8€) za 203€, pri nas v BC je 279€. Kaj imajo 300 % marže?

user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.11.2007 20:11:48   
Eca
Nisem še šlauser posted image . Sem gledala slike od Ivine Eme in sem morala še na hitro v naš album dati malo slik.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.11.2007 20:36:16   
kjava
Iwa, ja, srečanje v sredo, 28. 11. ob 10.30 v Interšparu na Viču. Pridi! user posted image  Pa ful maš luškano hčerkico, ime ma pa itak najlepše user posted image .

Putka, ma ni šans, da knjige s sabo prvlečem, otroke ti pa vseen lahko prepustim, da se bom bolje z majčicami spoznala user posted image . Se hecam. Pa to tud vem, da v farmaciji (sej mam prov, da je to farmacevtska firma user posted image ) je prostor za veterinarje, ampak je ne študiram zato, da bom pol terenc tam. Čeprav, nikol ne veš user posted image . Tud na klavnicah rabjo baje inšpektorje, bom pa tam začela.

Tejč, srečanje je v sredo, ne v čet.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.11.2007 21:27:45   
ajdaN
Samo pozdravimuser posted image . Smo še živi. Nič novega. Spimo bolj za en drekuser posted image , o "pridnosti" bi se dalo razpravljat (pri obeh), GH laufa, no zelenjava je mal bljakuser posted image . Novih zobkov ni - dlesni so vse bele. Frizurco smo strigl že 2x.

Za kej konkretno pokomentirat je pa preveč postov. Samo še slikici mojih lumpov:
user posted image

user posted image

LP, pa uživajte!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.11.2007 21:28:45   
felicia
Ojla samo nahitro

Eca- uživi sto na uro še za nas malo!

Komi čakam sredo in srečanje!

zdej pa šibam spat lahko nočko!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.11.2007 21:40:01   
rožica81
Iwa, kolk je luštna Ema user posted image  Pa AjdaN, Eca... Luštni otroci, ni kaj! Bom še jaz mal fotk dala v album...

Eca, uživajta z možem na dopustu in se razvajajta kolikor se le dauser posted image  

Jaz sem pa danes sama s ta malim, je šel možek na pijačko. Midve z Ančko bova pa tut pičle en večer, a ne Anči user posted image  Pa se mal nališpale user posted image  Upam, da se še znam. Ah, pa saj tega ne pozabiš kaj hitro, a ne user posted image  Se že tolk časa nisem, da je kar joj...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.11.2007 21:46:45   
rožica81
Evo, nove fotke so v albumu.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.11.2007 22:03:39   
BAMBINA_
Jooj, punce kako lepe otročke imaste!! Ampak res, no! Nace tak čedno gleda, bi ga kar stisnila user posted image , pa saj bi vse male majčice in majčke. 

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.11.2007 22:28:24   
lex
Putka Juniorka je spraševala o avtosedežih in SC (tako jo skrajšano kličemo) je napisala zanimivo ceno. Poiskusi tam pogledat avtosedeže.
No jaz bom Alini kar Romerja kupila in Eca naš ima 3 položaje ne samo 2eh je  pa Romer King, kupljen v Toysu v Grazu.

Bambina glede mojega pospisa je samo čista resnica, nam manjkata še 2 palčka in Sneguljčicauser posted image user posted image user posted image user posted image  (da ne boste čukasto gledale, neki sva se dogovarjali prek ZSuser posted image )

user posted image  naši majčki in majčice so najlepši otroci na svetu! Res mate luškane otroke. In iz tega razloga sva se midva odločila, da ne more biti tako malo lepih otrok na svetu in sva še 3user posted image  naredilauser posted image user posted image user posted image , evo se mi že meša, grem ajat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
24.11.2007 9:14:37   
iwa
punce, Ema se zahvaljuje za komplimente! tud vsi vaši user posted image so pravi sončki, ja kaj čmo majčki in majčice so najlepši!

hvala za info glede srečanja, mislim da nama bo celo uspelo, ma pa ema ravno 28. 6mesecev tko da bo feštauser posted image user posted image user posted image

se še tipkamo!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
24.11.2007 9:19:10   
Majchi
Dobro jutro punce!
Jaz sem imela pa včeraj zvečer migreno in sem šla ob 20ih spat, še pred Lanouser posted image . Lano je pa oči do konca zrihtal.
Mi gre na živce ta migrena, ker sem nekje do poroda še imela homeopatska zdravila in je bilo vse ok, potem je pa moj homeopat rekel, da jih kao ne rabim več, da bo vse ok. Ampak ni vse ok. Od poroda me je že kar nekajkrat glava bolela, včasih se je celo razvilo v pravo migreno z večkratnim bruhanjem zravenuser posted image . V glavnem, v ponedeljek ga bom poklicala in se zmenila, da hočem spet tiste kuglice, ker je bilo prelepo živet brez te nadloge.

Eca, hvala za lepe besede. Saj vem, da zdele že zajtrkuješ na Fuerteventuri, ampak ti vseeno želim prelep dopust, ki si ga še kako zaslužiš! Tudi me te bomo pogrešale.
Pa upam, da sta otročka že v redu, da bojo počitnice še bolj brezskrbne. A ta hudič od user posted image  se je moral pa ravno zdaj pojavit, al kaj!? Mal smotano.

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81
Midve z Ančko bova pa tut pičle en večer, a ne Anči user posted image  Pa se mal nališpale user posted image  Upam, da se še znam. Ah, pa saj tega ne pozabiš kaj hitro, a ne user posted image  Se že tolk časa nisem, da je kar joj...

Si me spomnila na zadnjič, ko smo se cela družba zvečer dobili na pijači in midva sva dala Lano spat in jo prvič pustila zvečer samo (moja mami je v najini dnevni TV gledala in potem začorila). No, men je tok dogajal, da sploh ne znam opisat. Sem se ful nališpala, tko da me je moj vprašal: kam pa ti misliš, da greš? No, in res! Šli smo samo na brezvezno pjačko v najbližji kafič in ob 24ih sva bila domauser posted image user posted image , jaz pa vsa nališpana in našpičena, ker sem šla kao ven! Pa še eno malo točeno pivo sem si privoščla (saj veste, zaradi mlekauser posted image ), pa sem bila itak še mal opita zraven. Jao, kakšen nepozaben poporodni žuruser posted image .

AjdaN, lušna sta tamala dva. Mal pa morta bit navihana, če ne sploh ne boš vedla, da jih imašuser posted image . Hecam se. Saj nam bojo še prehitro zrasli, potem nam bojo pa rekli: pa dej mami, nehi me lubčkat, no!

IZVIRNO SPOROČILO: iwa
Vidim da ste se neki menile za srečanje in sm zasledila da na Viču. A to velja?

Draga iwa! Veš, ko sem te spoznala, si mi bila takoj všeč in z največjim veseljem bi te spet videla in sem prepričana, da tudi druge majčice. Pa daj nam že pokaži svojo princesko še v živo, nouser posted image !

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
24.11.2007 9:21:10   
Majchi
Ups Iwa, sva istočasno pisale. No, res upam, da prideš.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.