|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
24.11.2007 9:22:27   
ancka1
Dobro jutro, mačke!

Tevž že terorizira, ne morem nič več napisat. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
24.11.2007 9:25:24   
Majchi
Anči, všeč so mi tvoji dooolgi posti user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
24.11.2007 9:28:49   
felicia
Ojla
moj lubi dela in sva sama z Urošem. Smo pa vstali ob rani zori ob 6.00 in kot pregovor pravi ko rano rani rano dan zaj....user posted image  Upam da ni res.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
24.11.2007 9:32:58   
iwa
ja hvala za vabilo majchi mislim da nama bo uspelo...se že z mojim menim kako bomo s prevozi tko da se vidimouser posted image
tud jest se že zelo veselim da vidim vse te cortkeuser posted image

mi tud zgodej dons že migamo, Ema je mela dost spanja ob 6.20user posted image user posted image user posted image jupi!!!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
24.11.2007 9:38:14   
Putka
Mi smo tudi že pokonc od 7h! Obe, prvo Katja in njeni BA BA, pa še ta velko kričalo. Ko je dragi z nočne prišel kar ni verjel, me že vse pokonc. In sem po zgledu Tejč prvo posesala (ker se mi je kar bruhal bosa po drobtinah in blatu hodit) in kuhinjo pospravila.

Ima Vesna nove čevlje, je šla z njimi včeraj v vrtec in na vsakem 1kg blata gor prinesla. Se je čez noč lepo posušilo in zdrobilouser posted image . Pa seveda voziček imamo v stanovanju, tudi tam se svinjarija gor nalimauser posted image .

Moram pa KAtico pohvalit, da spet po ta starem spi, samo ene 2-3x se zbudiuser posted image . Ta prvič spet okoli polnoči, potem pa že nekje proti 5.zjutraj. Luksuz!

AjdaN
, če ne boš tole nalsednjič čez mesec brala, daj še ti na Vič pridi, že dolgo nismo Ane in Lovra videle!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
24.11.2007 9:43:17   
rogljicek
Jutro. No, če pa že vse pridete v sredo, pol se bova pa verjetno še midve pridružle, saj bo verjetno zdej res še redka priložnost vas videt. Kranjčanke, a ve tud pridete?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
24.11.2007 9:44:22   
Majchi
Sem še ostale albume prečekirala. Nace, kakšen lep fantek! Pa kako očarljivo gleda!

Iwa, a je Ema tud vse laske zgubila. Ko sem šla še prejšnje albume gledat, sem opazila, da sedaj izgleda podobno kot naša Lana-skoraj brezuser posted image .

Mah, vsi so luškani! Kaj bi govoril! Moram še jaz par fotk noter dat.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
24.11.2007 10:35:36   
rožica81
Morgen user posted image

Sem danes ponoči končno spet dala Naceta v njegovo posteljico in je mali celo spal user posted image  Prvič po dooooolgem času sem se lahko normalno obračala po svoji postelji user posted image  Ker hud filing user posted image

No, sedaj pa spet spi user posted image  Mene pa čaka cunja, da jo zgonim po stanovanju user posted image  Kolk se mi ne da.

Za srečanje pa ne vem, ali bova prišla ali ne. Pa že toooooolk dolg nisem bila na Viču, sem včasih tudi tam delala...

Res so fletni teli otroci. Majchi, a Lana je pa že mali hekerček user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
24.11.2007 10:42:43   
Majchi
Evo, sem dala še jaz fotke v album. Sem naredila dva albuma: oktober in november.
Poleg tega sem še dodala Ančko in njenega Tevža v album VSM, ker mi do zdaj nikakor ni ratal, čeprav sem večkrat probavala.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
24.11.2007 12:25:09   
iwa
ja smo bli vmes že čist plešasti skor, zej pa spet pospešeno poganja....sej majo cajt tele lepoticeuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
24.11.2007 14:43:23   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
AjdaN, če ne boš tole nalsednjič čez mesec brala, daj še ti na Vič pridi, že dolgo nismo Ane in Lovra videle!

Sej berem vsak dan (še večkrat), sam pišem neuser posted image .

Za takole srečanje, pa ne vem če mam živceuser posted image . Lovro ne zna bit sekunde pri miru in če ni zraven igralnice lahko pridemo za 20 minutk pa letimo naprej. Za to je pa LJ mal daleč. Pol se mi pa oba dereta - Lovro ker more bit v vozu, Ana pa al zarad utrujenosti al pa zarad "solidarnosti"user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
24.11.2007 16:09:15   
lex
Moja dva cukra sta pa dans spala do 8.15user posted image user posted image user posted image user posted image , pa midva z atijem tud - PO DOOOOOOLLLLLLLLLLGEM časuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam jaz sem spet tak crknjena ko user posted image , no evo preberem do konca pa se tamala cmeri (ati je pa šel ke enmu kolegu neki pomagatuser posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
24.11.2007 20:22:13   
Majchi
Dober večer!
No, mi imamo danes za sabo delovni dan. Moj je včeraj in danes cel dan pral avtomobile-vse službene in vse domače, pa še od kolegice. Ima veselje s tem, zraven pa še nekaj zasluži.
Jaz sem pa cel dan nekaj prčkala za lokal in cel dan nekaj pospravljala. Še kopalnica mi je ostala.
No, se moram pohvalit, danes, tako kot lansko leto pri nas v lokalu RD praznuje član skupine Billy´s private parking. Povabljeni so pa še Tabu, Siddharta in še kar nekaj slavnih. Potem si pa naštimajo lap topa, pa mikrofone, pa projektor in pojejo, igrajo, pijejo in se zabavajo. No, vsaj tako je bilo lani. Upam, da jim bo fajn tudi letos.

Lana je pa tok pridna. Danes je dopoldne pojedla celo banano in pol jabolka. Zdele zvečer pa ful gresa in potem se je mojmu, ki jo je futral, zdelo, da bi še jedla. Sem ji naštimala še malo rižolinota in je še to zmazala.
Jutri začnem z zelenjavo. Mislim, da ji bom skuhala korenček. Če ji bo pa zanič, bom pa z jabolčkom zmešala. Upam, da rata.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
24.11.2007 20:47:23   
tejč
Zdaj pa kar hitro, mogoče mi tokrat uspe napisat:

Majchi, iz dna srca ti pošiljam en user posted image . Ne vem, nisem še utegnila brat, kaj ti svetujejo druge, ampak trdno sem prepričana, da si fuuul sposobna punca in da ti uspe vse, česar se lotiš. Če ravno lokal ni bila prava izbira, veš sama. Tisto, glede Mustele pa se mi zdi sv... od šefice, zato se nič ne obotavljaj z mislijo, da bi ostala tam. Si pa preveč vredna in jaz vem, da si boš našla nekaj zase,nekaj, kjer boš zares uživala. Si v najlepšem obdobju svojega življenja. Trenutno imaš pred sabo največji cuker sveta in prepričana sem, da boš naredila vse zanjo. In tako je prav. Zdaj pa le izkoristi trenutke, ko (še) nisi v službi. Delala boš lahko še celo življenje, z Lano pa uživaj zdaj 100%, ker si to zaslužiš. Lana raste (o, hudiča, kam sta minili zadnji dve leti??!!), spomnila se boš na tele moje besede, boš videla...Tako frči vse...Ko pogledaš v te majcene očke,...pa postane vse tako nepomembno...

Seveda te razumem. Tudi jaz sem rada trdno na realnih tleh. IN vem, da se ne moreš iti družine, če nimaš osnovnih pogojev. Razumem. Ampak vidva že vse to imata. Tudi služba bo. Boš videla. Ne se sekirat. Ti si človek uspeha. V to verjamem, odkar te poznam. Glavo pokonci.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
24.11.2007 20:49:09   
BAMBINA_
Uuu  Majchi to pa bo fešta. Vaša Lana bo pa prava manekenka, suha pa dolga kot ponedeljek. Luštna je user posted image
juniorka kako ste se kaj imeli na praznovanju? Torta je bila dobra? user posted image
Avtosedež mi2 sva se pa za Key1 isofix od Chiccota odločila. Je na listi tistih, ki jih AMZS priporoča. A veste ve slučajno za kakšne slabosti?

Mi smo pa danes imeli nadvse živahno noč... Griša je kar naprej nekaj jamral, jaz sem pa ves čas vstajala, pa mu dudo tiščala v usta. Tako sem vstajala vsake pol ure.. tole spanje na obroke me pa res totalno izmozga. No in okoli pete se je mali začel jokati, ker je bil lačen, pa je to celo (!!) moj dragi slišal. In kaj je storil? Je pripravil papico in ga nahranil? Pajade, prav uvidevno me je potrepljal in rekel, da se Griša joka user posted image user posted image user posted image Jao moški!! Mi je tako pritisk nabilo, da sem celo stanovanje pospravila, vse perilo oprala... Pri eni žehti je po končanem pranju bilo v bobnu še polno pene user posted image Med kuhanjem kosila mi je jajc počil v rokah in se fino razpacal po bež tepihu user posted image . Z večerno nego sem bila malo pozna, očitno je Griša že tako navajen na svoje urice, da je bilo tako dretje (se mi zdi, da je jokal približno tako močno, kot na odvzemu krvi) in ga nikakor nisem mogla pomiriti... Skratka za menoj je prav prijeten, čudovit dan! Mogoče ima pa luna prste vmes user posted image

Nočko!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
24.11.2007 20:54:16   
ancka1
Kaj naj rečem BAMBNA_...drž' se!!! user posted image  Tak je ponavadi moj povprečen dan. user posted image  user posted image  user posted image

Nočko vsem-grem-mam dost!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
24.11.2007 21:44:57   
felicia
sam povem vam da delam nutelino torto prvič upam da mi rata! javim rezultate.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
24.11.2007 22:49:24   
petrazg
Da se še mi po dolgem času javimo na hitro javimo... Še vedno brez interneta, ampak nisem mogla več brez rr... gremo kar preko telefona...

Anže je ok, o bronhitisu ni več ne duha ne sluha. Dihamo normalno, odkašljati se tudi znamo. Je pa zgledalo na začetku kar hudo, ker je full težko dihal. Potem so mu pa dali preko maske 3 litre kisika in zdravila, pa je bil po 10 minutah kot nov... Je pa revček full priden in ni niti enkrat samkrat zajokal, ko mu preko maske damo zdravila. user posted image user posted image user posted image Zdaj ga samo še lovimo, al po predsobi ko se velja sem in tja, al po previjalni kjer nima obstanka... Res, ta otrok je hiperaktiven. Skoz se mu mora nekaj dogajat, če ne je slaba volja. Fant moj bi samo stal, sedeti pa še vedno ne zna čisto lepo... ga še malo miga sem in tja.

Imamo pa že dva lepa bela zobka user posted image user posted image user posted image ... Roke so pa še vedno zelo pogosto na obisku v ustih...user posted image user posted image user posted image

Nič, grem na hitro še malo za nazaj prebrat...

Majchi - nisem pozabila nate, samo smo imeli full gužvo. Se zmeniva v ponedeljek...

Putka - končno kavica po dolgem času... user posted image user posted image user posted image   Se še priporočamo.

Nočko bejbike!

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
24.11.2007 23:25:44   
lex
bambina pride tak jeb*** dan, ampak tud tega je enkrat konc.user posted image

petrazg super, da je Anžetu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je res hudo ko tako kašljajo.

uživajte - jaz bom tud v mižulah

kako šele naša Eca uživauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
24.11.2007 23:32:04   
s u g a r
dober večer punce

tudi jaz se malo "pokorno" javljam. Dnevi mi bežijo kot .............. da ne rečem kaj.

Malce sem si prebrala za nazaj in svetovne ste.
junijorka - komaj čakam, da se bo Vall tudi začel takole smejati kot se vajin Nel, cuker pravi cuker je. Mi imamo to ob ku - ku, ko se pokriva ali z oblekicami, ali planičko, dekico igračo,... ampak le 1/3 tega, pol so samo ČRNE OKE in nasmešek z aaaaaaaaa.
majchi - kot pravi Eca, ko se ena vrata zaprejo, se zagotovo odprejo druga. Jaz pa pravim, če je pa potrebno pa nekateri uporabijo tudi okna.
Ne dvomim v tvojo iznajdljivost in moč, ki jo imaš, sigurno boš poštimala tako, da boste imeli kar se da dobro. Pol leta je še dolga doba. Tvoja družinica je najpomembnejša in to veš tudi sama zelo dobro.
Eca - izredno UŽIVAJ.
Petrazg - veseli me da ste ok. Moralo pa je biti zelo stresno, ampak mimo je in super ste. Bravo.

Mi smo, no Vall je en veliki sračko, kako to zdej kaka k je začel jest GH, halo danes mu je vse vn prteklo. Drugače sprejema kar ok, probal je že veliko variant, ampak ni pa ne vem kak grozni jedec, on bi kr še mleko. Prav hecen je, poje kar velik zalogaj, pol čez pet minut pa mami dej - no to ne reče, ampak pokaže tko da se začne slint in mehurčke spuščat in hmmmm mmmm delat. Ga dvignem se pa skor z modrcem stepe, pol pa tko pije in pije (2 minute), zravn me pa tko navihano gleda direktno v oči in smeje se zravn, za posladek me pa še mal ugrizne. Uau kako je to fajn.
No takole.
Hvala bogu zobkov še nima, drgač bi nehala dojit, ker je prou žleht (po očiju - zihr).

Od danes naprej se bom javljala bolj pogosteje, ker to ne pelje nikamor, ker pol mam ful za brat. BZ.

Za srečanje v sredo pridem tudi jaz, da vas po dolgem času spet vidim.
Saj je 28.11. kajne ob 11.30

No za danes bom rekla lahko noč - še štrudl dam ven iz pečice in grem u mižule.
Ati je pa na žurki - kolega vrti v Bolivarju. No jaz bi tudi šla, ampak me je zadnja izkušnja, ko sva šla oba ven (na koncert od Koshen v Orto baru) je bil mali z dedijem in ni bilo preveč ok.
Mami mi ga bolje poštima, al pa sam oči (tko k v sredo - no še danes nisem prišla na račun da se končn naspim, jutri si vzamem čas, če ne bo oči čist adijo user posted image ) ps - večerja v prelepi Padovi je bila odlična, žur pol pa še bol.

no se skidam spančkat.

papa - pa lepe sanje.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
25.11.2007 10:45:27   
felicia
petrazg- user posted image  bravo za zobke, drugi fantek z zobki! O kdaj bojo našmu prikukali venuser posted image  Pa sam da ste ok pa se vidimo na plavanju!

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
25.11.2007 10:47:18   
felicia
SEZNAM MAJČIC user posted image

user posted image

1) 27.04.2007 petrinja         user posted image Matevž (PDP 08.05.2007)
2) 29.04.2007 Ančka1          user posted image Tevž (PDP 02.05.2007)
3) 29.04.2007 Putka            user posted image Katja (PDP 08.05.2007)
4) 29.04.2007 Juniorka        user posted image Nelson (PDP 04.05.2007)
5) 01.05.2007 Rožica81       user posted image Nace (PDP 01.05.2007)
6) 01.05.2007 kjava           
user posted image Erika (PDP 04.05.2007)
7) 05.05.2007 BabyGirl        user posted image Hana
8) 06.05.2007 AjdaN            user posted image Ana (PDP 08.05.2007)
9) 07.05.2007 Eca               user posted image   Dorian (PDP 07.05.2007)
10) 10.05.2007 Kaya2007   user posted image   Kaja (PDP 08.05.2007)
11) 14.05.2007 Indy            user posted image  Mark (PDP 10.05.2007)
12) 16.05.2007 Rogljiček    
user posted image    Reya
13) 16.05.2007 sugar          user posted image   Vall  (PDP 23.05.2007)
14) 19.05.2007 Bambina     user posted image   Griša (PDP 09.05.2007)
15) 19.05.2007 Tejč           
user posted image   Maša (PDP 17.05.2007)
16) 20.05.2007 Felicia         user posted image   Uroš (PDP 21.05.2007)
17)  21.05.2007 Majchi        
user posted image   Lana (PDP 20.05.2007) 
18)  22.05.2007 lex             user posted image   Alina  (PDP 22.05.2007)
19)  24.05.2007 dodi           
user posted image   Vida in user posted image Vilma
20) 26.5.2007 Cappy96       user posted image  
Lana
21) 26.05.2007 petrazg      user posted image    Anže (PDP 24.05.2007)
22) 28.05.2007 iwa             
user posted image    Ema (PDP 25.05.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
25.11.2007 10:48:05   
felicia
vse naj naj Vida in Vilma!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
25.11.2007 11:45:37   
Putka
Ja, včeraj sva se s petrozg na kavi dobili, Anže je pravi frajer z zobki, pa na nogice se postavlja.. Sem jima sporočila, da morata v sredo nujno prit.

sugar, ob 10.30, če se ne motim. No, če takrat ne utegneš, pridi kasnejeuser posted image .

Mi smo kar dobro spali, tudi Vesna z nami. Spet prihaja ponoči v posteljo, potem, pa jaz z enim učem Katjo čuvam, z drugim kao spimuser posted image . In spet je kašljat začela, bom danes pri tašči malo za inhalator omenila.
Če se ravno ne potrudita, da bi videla vnukinji več kot 1x mesečno, naj pa drugače mal pomagata. Zelo materialistično, kajne?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
25.11.2007 11:48:03   
Putka
Aja, plenic za Vesno imamo samo še za danes ponoči! Potem sem ji rekla, da jih ne kupim več. Saj je zjutraj plenica že lep čas suha, bomo vidli!

Tako da držite pesti jutri! Pa dodatne rjuhe moram nabavituser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.