s u g a r
|
dober večer punce tudi jaz se malo "pokorno" javljam. Dnevi mi bežijo kot .............. da ne rečem kaj. Malce sem si prebrala za nazaj in svetovne ste. junijorka - komaj čakam, da se bo Vall tudi začel takole smejati kot se vajin Nel, cuker pravi cuker je. Mi imamo to ob ku - ku, ko se pokriva ali z oblekicami, ali planičko, dekico igračo,... ampak le 1/3 tega, pol so samo ČRNE OKE in nasmešek z aaaaaaaaa. majchi - kot pravi Eca, ko se ena vrata zaprejo, se zagotovo odprejo druga. Jaz pa pravim, če je pa potrebno pa nekateri uporabijo tudi okna. Ne dvomim v tvojo iznajdljivost in moč, ki jo imaš, sigurno boš poštimala tako, da boste imeli kar se da dobro. Pol leta je še dolga doba. Tvoja družinica je najpomembnejša in to veš tudi sama zelo dobro. Eca - izredno UŽIVAJ. Petrazg - veseli me da ste ok. Moralo pa je biti zelo stresno, ampak mimo je in super ste. Bravo. Mi smo, no Vall je en veliki sračko, kako to zdej kaka k je začel jest GH, halo danes mu je vse vn prteklo. Drugače sprejema kar ok, probal je že veliko variant, ampak ni pa ne vem kak grozni jedec, on bi kr še mleko. Prav hecen je, poje kar velik zalogaj, pol čez pet minut pa mami dej - no to ne reče, ampak pokaže tko da se začne slint in mehurčke spuščat in hmmmm mmmm delat. Ga dvignem se pa skor z modrcem stepe, pol pa tko pije in pije (2 minute), zravn me pa tko navihano gleda direktno v oči in smeje se zravn, za posladek me pa še mal ugrizne. Uau kako je to fajn. No takole. Hvala bogu zobkov še nima, drgač bi nehala dojit, ker je prou žleht (po očiju - zihr). Od danes naprej se bom javljala bolj pogosteje, ker to ne pelje nikamor, ker pol mam ful za brat. BZ. Za srečanje v sredo pridem tudi jaz, da vas po dolgem času spet vidim. Saj je 28.11. kajne ob 11.30 No za danes bom rekla lahko noč - še štrudl dam ven iz pečice in grem u mižule. Ati je pa na žurki - kolega vrti v Bolivarju. No jaz bi tudi šla, ampak me je zadnja izkušnja, ko sva šla oba ven (na koncert od Koshen v Orto baru) je bil mali z dedijem in ni bilo preveč ok. Mami mi ga bolje poštima, al pa sam oči (tko k v sredo - no še danes nisem prišla na račun da se končn naspim, jutri si vzamem čas, če ne bo oči čist adijo ) ps - večerja v prelepi Padovi je bila odlična, žur pol pa še bol. no se skidam spančkat. papa - pa lepe sanje.