|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
30.10.2007 22:52:23   
felicia
no jaz grem tudi na spanje če ne bom jutri spet melča oči z zobotrebci podprte da so lahko odprteuser posted image

lahko noč majčke

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
30.10.2007 23:04:16   
Majchi
Jaz grem tud v mižule. Nočko!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
31.10.2007 6:29:02   
felicia
ojla dobro jutro mi smo pokonci že od 5-ih pa jaz bom čist po.... Edina dobra stran tega je da vidim kako se rojeva jutro ker drugač ziher zaradi tega ne bi vstala pa kavico spijem pa z mulčkom mal čabljam.

sem našla pa link za rogljiček ko boš enkrat v tujini, mogoče najdeš še tam kakšno za kavico- slovenko.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1837983

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
31.10.2007 17:14:28   
ancka1
Dan, babnice!

Pišuka, ste spet klofale. user posted image  No mi smo nazaj. Bilo je super fino fajn in oh in sploh. user posted image  Ne, res, luštno. Tevžek priden, mami za 2kg težja....
Najbolj nadležno delo je mimo-smo že razpakirali. Sprobali Fredov obroč-mali užival 100 na uro.
Kasneje kaj več.

LP, drage moje.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
31.10.2007 17:18:13   
lex
Super, da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
31.10.2007 17:36:58   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
mi ženska prijavi kdaj maš pa ti rokuser posted image
Felicia, to se je meni kar redno dogajalo, ko je bila Vesna že leto, dve, tri starauser posted image Ker so mi trebušne čisto popustile, nisem pridno telovadila, pa če nisem pazila je bil trebušček za ene 6 mesecev. Ampak vseeno, ponavadi se ne butne ka rdirekt ven, če si noseča! Kaj pa če kakšna revca ful ne more zanosit, ali ravno po splavu? Kakšne so res brez občutka (jaz tudi včasih kakšno trapasto ven vrženuser posted image ).

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
31.10.2007 17:47:31   
Putka
Uau! Cel dan Putke ni na RRuser posted image . Zjutraj sem tolk računalnik zalaufala, da sem dol potegnila Housa (tretja sezona) in Heroes (druga sezona), ne rabim Itivi, pa je obe seriji Torrent povleku medtem, ko sem Katjo previjala.

Spet smo bile punce same (očka spal po nočni), šle do tržnice peš, Vesna z biciklom, pa je bilo vse razen cvetja in kofeta (zaničuser posted image ). Vreme lepo, sprehod tudi.

Grem telovadit.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
31.10.2007 19:02:03   
Majchi
Mi smo se pa danes cel dan potepali. Dopolne na kavico k tistemu paru, k sem včeraj omenila, potem pa na Dolenjsko na grob. Lana je bila super pridna, edino na kosilu smo si jo malo podajali in se menjali pri hrani. Še dobro, da tašča vedno reče: ti kar jej, bom jaz!
No, zdele jo je pa moja mami k sebi v hišo odnesla, tko da imam spet mal lufta.

Moja prijateljica se je pa ravno vrnila s križarjenja. Dela v turistični agenciji in je sama zorganizirala to križarjenje. Vse od A do Ž. Potem je pa še sama vodila. Včeraj sva se videle in po njenem poročanju je to moralo biti bajno. Tudi stranke so bile super zadovoljne. Tko da punce, če bi šla katera križarit, za januarja planirajo novo turo (Aruba, Barbados,...)...user posted image .

Anči, ste že nazaj? Upam, da ste se kaj spočili. No, še kaj poročaj.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
31.10.2007 19:13:49   
felicia
Majchi- jaz bi šla takoj user posted image  sej enkrat tudi bom.

Ancka1- lepo da ste nazaj, pa da ste uživali

putka- kateri program uporabljaš za nalaganje filmčkov? si dobila zs?

no se še pišemo

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
31.10.2007 19:23:24   
Cappy96
Helou!

Majchi, hvala za mail! S Karibi si mi pa fajn lušte naredila. Ma je tolk lepo. Midva sva bla enkrat v Dominikanski in smo imeli en dan tud križarjenje po Karibih. Ludo i nezaboravno.
Kolk pa pride tak aranžma?

Lana je pa dons več spala. Sem se ji tud sama pridružla pri popoldanskem spancu. Je pa tolk hecna ratala. Ful bi se objemala in lubčkala.....in to na zelo moker način user posted image . Pa praska in grabi za obraz, lase, zobe,... Pa sebe za tamalo. Enkrat se je celo do krvi user posted image . Ko je pokakana in na previjalni, moram še na njene rokice ful pazit, k ji uidejo glih tja, k ni treba.

Putka, jaz sem bla že čist odločena za PP prima papa, zdej si me pa na trip trap spomnila. A je uporaben že čist od začetka?

Ančka, super za fajn dopust! Paše mal okolje spremenit.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
31.10.2007 19:24:05   
tejč
user posted image user posted image  vse sem spisala, kako je blo in kaj smo delali, vmes pa Mašo mirila in mi je seja tajmd aut!user posted image user posted image Kako se že to zrihta?

NA kratko: Ajša viroza (bruhala celo noč), mami (bruhala naslednjo noč in driskala cel danuser posted image ), prababi pomagala tamale rihtat na Dolenjskem, kamor smo se ospravili v ned zvečer.
Bilo super vse drugo, veliko časa sem posvetila Ajši-slikanje, risanje, žoganje, gozd, kmetija (sva šli gledat kravouser posted image , me je bilo strah), ...

Ve pa spet tok klofale.user posted image user posted image

Majchi, mi bi šli na križarjenje, sam naj mal zrastejo. Še nikoli nismo šli/šla, pa bi...

Maša pa že tko lepo sedi.  zAdnjič se je v vozičku kar lepo sama vsedla-odmaknila od podlage in tko sedela. Sem kar pogledala! In če jo dam na tla sedet, jo tok zanima, kaj Ajša dela, da kar lepo sedi in sega po igračah k njej, jaz pa sedem za njo in jo lovim.user posted image

Poskušam, da bi se navadila flaše-dam ji vodo za pit, pa ne zna cucljatuser posted image , kar z jezičkom cucelj ven poriva.

Pa tko se zvija v lunco, najbrž res karakter, Majchi, ne vem...Ko hoče kaj dosečt, al pa če je pretirano utrujena.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
31.10.2007 19:39:30   
Eca
Hej!

Jaz se predam.....tako ste pridne, toliko napišete, jaz pa ne uspem niti brati večuser posted image .

Danes smo bili v Avstriji - sem si kupila ene pol škorenjčke za 70euruser posted image , da bodo pasali k enemu fansi plaščku, ki sem si ga kupila letos pozimi na razprodaji - ko sem imela trebuh. Sem res asica, da kupujem drage stvari, ko sem nosečauser posted image . Prejšnji teden sem si še kupila en volnen črn kostim + eno volneno jakno, ki paše k kostimu za pokombinirat. Zdaj čakam priliko, da lahko to oblečem. Evo, pa sem se považla. Pravzaprav sploh nisem hotela tega napisatuser posted image . Aja, no ko smo se vozili v A je Mark rekel, da se peljemo k mojim staršem, pa še moja sestra je bila zraven. Potem je bil ves čas siten. Popoldan so moji starši prišli po sestro in valda se je Mark zapalil, da gre z njimi - na počitnice. Sprva nisem bila navdušena, predvsem zato, ker sva bila včeraj pri zdravniku in se je njegov nedolžen prehlad razvil v "ne vem kaj" in je dobil ospen za 10 dni. Ker je drugače ok (nič vročine in nič tečen, samo kašlja in šmrka) sem potem popustila. Evo, pa bom imela do nedelje več časa, da vas berem.

Dorian priden, slini se grozno. Sem že mislila, da bolj ne greuser posted image . Mogoče bodo le zobki, čeprav ni nič za otipat in videt. Z gosto hrano sva malo prekinila - no poje vsak dan tisti rižolino z banano od Bebija. Čisto vsak dan, ko se pripravljam, da bom nekaj skuhala zanj, nekaj vpade in ga potem na hitro nahranim z mlekom ali rižolinom. Sem prav jezna nase. Midva bova verjetno res dočakala teh 6 mesecev, da začnema z gh zaradi mamine prezaposlenosti.

Predvčerajšnjim sem opazila da ima po prsih ene rdeče pikice. Sumim, da od vsakodnevnega kopanja, saj nismo nobene hrane uvajali. Včeraj smo kopanje preskočili in so se malo not potegnile. Danes sva ga spet kopala (če pa otrok tako uživa, mu pa res ne morem odvzet tega veselja) in me prav zanima kaj bo jutri.
A je katera tudi imela kaj podobnega?

Čestitke vsem 6mesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem tudi prehlajena, šmrkam, grlo boli, glava boli,.... mi je včeraj že šlo na bolje, pa danes spet kašljam, šmrkam.....bacili pač. Pa še spanje me muči, kot da bi jaz bila v  Kanadi in ne moj mož. Čez dan se mi spi, ponoči štejem ovčke, malo podremavam.....vsi pridno spijo, jaz pa user posted image . Zjutraj, ko vsi vstanejo pa bi jaz sladko zaspala.

Grem, bom izkoristila priliko in malo prebrala za nazaj, pa potem še mogoče kaj napišemuser posted image .

Lepo se imejte.

Eca

p.s.
Na kanarske bova šla novembra, čakava ugodno last minute ponudbo - to pomeni let iz Graca. Morava si malo odpočituser posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
31.10.2007 20:41:44   
BAMBINA_
Čer!
Glede papice... hmm, jaz se nikoli nisem obremenjevala s tem, koliko mm Griša poje ali koliko obrokov bi moral imeti. Ravnam se pač po njem. Pripravim mu toliko in tako pogosto, kot pač želi. Je pa res, da ima ful ustaljen urnik, kot švicarska ura... postane lačen ob 8.30, ob 12.00, ob 16.00, ob 19.00 in okoli pete zjutraj. Me je pa zdaj začel firbec mučiti in sem danes namerila, koliko mm poje... jp pride za cca. 180 mm. Ampak tiste, ki ste že tudi na GH... zdaj mi pa prosim povejte, koliko pojejo vašio malčki in za koliko časa jih to nasiti. Tiste pol banane... a je to dovolj za tri ure na primer user posted image A bom bajseka imela user posted image user posted image
Stolček jaz se tudi k trip-trapu nagibam, iz podobnih razlogov, kot jih je lex navedla.
Cappy, ja jaz sem bila zadnjič skoraj prepričana, da si ti. Ker pa sem pozabila, kako ti je imeuser posted image , bi bilo čudno, če npr. tisto ne bi bila ti, jaz pa bi rekla: "Živjo Cappy..." Ah, bom drugič bolj pogumna.
Majchi kako pa kaj tvoje počutje? Še kaj bruhaš in to?
Vsi, ki ste bolančkani eno user posted image , da čimprej ozdravite!!
Rožica in Tejč bravo user posted image user posted image user posted image user posted image za vajina user posted image user posted image , ki se že tako lepo usedeta.

Jaz sem pa danes Grišata ostrigla, je že bil tak dolgolasec, da bi lahko že malo začupal user posted image Danes sva oba ležala ne hrbtu, jaz sem mu pravljico čitala, on je pa slikice gledal. Je ves čas tako čebljal, pa vriskal...

Čauči!user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
31.10.2007 21:03:01   
BAMBINA_
Aja, smo včeraj imeli priprave za krst, pa je župnik pogledal v bukvo z imeni in je prav čukavo pogledal, ker je v tistem koledarju svetnikov tudi Griša naveden. Torej ime vendarle ni tako zelo neobičajno user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
31.10.2007 21:03:22   
Eca
Sem prebrala za nazajuser posted image .

Stolček imamo PP Prima Papa - sposojen. Meni je super, smo ga uporabljali tudi pri Marku do letošnjega marca, aprilauser posted image . Moje izkušnje so te, da se lepo čisti, mu nastaviš naslon. Ima pa tudi dve slabosti - no to sta zame slabosti: zaseda precej prostora tudi ko je zložen in ima zatič med nogicami, da ga ne moreš povsem potisniti do mize.
Skratka  Mark je prišel z idejo, da hoče sedeti z nama pri mizi. Tukaj je nastal problem, ker ima med nogicami tisti "zatič", ki ovira, da stolček potisneš čisto do mize oz. otrok ne more jesti iz krožnika, ki je na mizi. Saj razumete, kaj hočem povedati? Potem sem pri kolegici videla en stolček - nastavek, ki se pritrdi na kakršenkoli jedilniški stol, se nastavi po višini, se da pripasat otroka od firme OK baby. Ta stolček smo potem iskali po celi A in ga končno našli pri nas v Arielu - v trgovini, kjer imajo stvari, ki grejo iz prometa. Zato sem ga dobila za 10eur ali nekaj takega. Bom ga probala poslikat, da boste videle kako uporabna stvar, za kasneje. Ta nastavek je plastičen in ga lahko lepo umiješ in zame zelo pomembno - lahko ga vzameš s seboj na dopust, k babici,....v restavracijo, ker zaseda malo prostor, je lahek in enostaven za montažo. Dorian že sedi v PP z nami ko jemo in veselo odpira usta in cmoka in se živčno trese, ker nič ne pade k njemu v usta. Aja, včasih mu dam za piti vodo iz kozarca in moram priznat, da že kar obvlada.

No pa smo že pri magičnem lončku - jaz že imam nastavek, vendar mu ga še nisem dala. Se pa spomnim, da je bilo pri Marku enako kot pri Juniorki. Je slamico prej pogruntal kot nastavek.

Glede količine obrokov - če je mleko potem 180ml, če je rižolino pa ga tudi naredim iz 180ml mleka, včasih tudi 200ml in je potem mir za 3,5 - 4 ure. Imamo pa 5 obrokov dnevno in nič obrokov ponočiuser posted image .

Premik ure nas nič ni zmotil, pardon mene je popolnoma zmešal. Dorian pač gre sedaj spat eno uro prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , torej do 19.30 že sigurno spi in potem do 6h zjutraj, razen če se čez dan nisva vredu nasitila potem me vrže ob 4h ali 5h in zaspi nazaj do 7h. Potem pa po zajtrku zopet malo zadrema za kakšno urico, da se lahko mama v kopalnici porihta in da prat in zmeče posodo v pomivalca. Jah, je treba vsako sekundo izkoristit, ko zapre očke.

Tak, zdaj grem pa možeka pocartat, še nisem imela prilike od kar je prišel iz kanade.

Se beremo!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
31.10.2007 21:17:24   
Putka
Felicia, dobila zs, čakam še en e-naslov od ene, ki je k nam majčicam špegala. Ti se pa za barvo odloči, da bo lahko ona čimprej naročila, če se boste odločili.

Prišla prijetno utrujena s stepa, doma pa dragi čist preč, ker Katja noče flaške. in pravi da je ne bo čuval, dokler ne bo jedla. Bravo moškiuser posted image , včasih res ne vem, zakaj ga imam. Še ko je treba smeti ven nosit se pritožujeuser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
31.10.2007 21:38:59   
kaya2007
mi smo bili pa danes v italiji, smo šli malo pogledat naš novi čoln..je bilo kar luštno.

vidim da se še vedno o stolih pogovarjate. sem šla prav pogledat, če ima naš kakšen zatič med nogami (imamo chiico stol-isti princip kot PP) pa ima neko stvar za med noge na mizici, če jo daš stran (ko hočeš dat stol ob jedilno mizo) pa ni tega zatiča, tako da je kar se tega tiče očitno malo boljši.
trip trap pa mislim da ni primeren od začetka, šele pol ko otrok fino sedi.

kaji sem dala danes malo hruške in se mi zdi da ji je vedno bolj všeč GH user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
31.10.2007 22:16:10   
Majchi
O Tejč! Si se vrnila na RRuser posted image . No, sam da ste zdraviuser posted image !

Eca, baje se tisti zatič med nogami da odšraufat dol, ko ni več nevarnosti, da ti otrok ven pade. Midva sva to v trgovini gledala, potem je pa še trgovka potrdila.

Kaya, kakšen čoln pa kupujeta z dragim? Midva imava 3m gumenjaka, pa kar močen motor gor (na švercuser posted image ), leti ko hudič. Pa je ful lušno se polet mal vozit po zalivčkih. Glih tok je dolg, da ga še ni treba registrirat, prikolice tud ne rabiš, ker ga daš lahko v avto, pa tud žre ne preveč. V glavnem, nekaj čist na easy, veselja pa ful... Sploh moj bi imel (ko bo velik) ne vem kakšne hude čolne, pa gliserje, pa jahtice, pa skuterje, pa bla bla. Jaz se mu zmer sam režim, na koncu mi je pa vse, kar kupi ponavadi ful všeč in se rada vozim. Upam, da bo drugo leto Lani všečuser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
31.10.2007 22:19:09   
lex
bambina naša punca po novem je 1/2 banane, 1/2 breskve in malo hruška. Pa še tega ne poje vsega, mleka zmečem vstran še pa še. spije okoli 120ml, naredim ji pa 170ml (150ml vode), ker včasih pa le poje vse. Pa kot si jo videla ni suha. Tvoj Griša pač lepo je. Uživaj dokler tako je. Jaz bi zraven mojega Aleksa lahko dobila živčni zlom, ko je, ker skor z žlico letam okoli da bi jedel. On nikoli ne bi sedel tako kot Ecin Mark na srečanju. Povej Eca kaj delaš, da maš tak pridnega fanta. Nič ga grem spat spravit - je popoldan vlekel skor 4 ure. Je blo prav fajn sem si speglala goro perila - se mi zadnjič ni ljublouser posted image .
Nočko

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
31.10.2007 22:30:11   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96
Je pa tolk hecna ratala. Ful bi se objemala in lubčkala.....in to na zelo moker način user posted image . Pa praska in grabi za obraz, lase, zobe,... Pa sebe za tamalo. Enkrat se je celo do krvi user posted image . Ko je pokakana in na previjalni, moram še na njene rokice ful pazit, k ji uidejo glih tja, k ni treba.

Ej Cappy, čist isto je pri nasuser posted image . Vse, kar si napisala, je do pike isto pri nas. Sploh pa tisto s tamalouser posted image . Mater, se čofne po njej, pa roke direkt v kremo, preden ji plenico namontiram, kar je pa itak cela umetnost.
Res, v zadnjih 10ih dneh je tak divjak ratala, da se ji vsak dan sproti čudim. To skoz vse miga in brca! Tok je lušna, sploh se ne morem nagledat te živahnosti!

Aja Tejč, bravo za Mašo za sedenjeuser posted image . Pri nas se kar zlije potem na stranuser posted image

Eca, bravo za nakup. Včasih paše, a ne? Pa čeprav pol mal denarnica švoh zgleda.
Jaz si bom pa eno kul bundo umislila. Sem zadnjič eno v Mangotu uočila, ampak sem jo šla kasneje probat, pa mi ni bla več všeč. Aja, pa jeanske! Nujno jih rabim. Nimam niti enih teh ta modernih, temnih. Pa bom verjetno še mal počakala, ker planiram še eno rundo Montignaca.

Bambina, meni se še vedno občasno vrti, slabo pa mi ni več. Je očitno pritisk v igri. Sem se pa zadnjič pogovarjala z mojo frizerko, pa mi je rekla, da se je njej čist isto zgodilo kot meni en dan pred VSM-jem (ko sem komaj vstala, slabost, huda vrtoglavica, bruhanje žolča, visok pulz in totalno nizek pritisk). No, in tud ona je bila do popoldneva že čist dobra-tko kot jaz.
Ne vem, jaz to povezujem z nizkim pritiskom. Hvala za skrbuser posted image .

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
31.10.2007 22:31:00   
Putka
Še jaz.

GH - tudi Katja je danes par žlic hruške dol spravila, kar lepo je usta odpirala, potem pa še malo s šrsti v lonček, njamuser posted image . Koliko poje niti ne morem zmerit, pa saj bo. A je sploh še kdo razen Valla in Lane na mleku? No, Katja je tudi na mleku, ker niti za 1/4 obroka ne poje.

Gibanje in to - naša bejba že ene 14 dni kar lepo sedi, sploh če jo "podložim". Tudi v stolčku za jesti ji kar gre, se z žogicami igra - na tla meče - in včasih malce postrani zleze, takrat gre pa ven. Obračanje pri nas ni v igri, jo sploh ne zanima na trebuhu biti. Sem jo zdaj parkrat zmasirala in obračala, se zelo lepo na rokicah drži za par sekund, pa hop na hrbet. In potem trebušnjake delauser posted image .

Frizurca - laski rastejo, sploh spredaj se kar opazi, da jih je več - čist svetlih. Pa seveda tist kravželj je še na vrh glave (moj mali Pickouser posted image )

Glasovi - je vriskanje in cviljenje pogruntala, pa s knjigico se je danes pogovarjala, brrr in zraven ful sline in slinastih mehurčkov spustila. Aja, kašljanje je zdaj ko kaj ne paše ali ko koga kliče. Vesna je pa AA!

Flaške - fajn je da se navadijo pit. Tudi kozarec probavamo, samo kaj ko pije samo iz joška. Pa Vesna je tudi slamco hitro obvladala, kar je zelo praktično, bravo Dorian! Magični lonček je tudi pri nas za kozarcem prišel - ponoči da ni polivala.

Cappy
, tisto puljenje las in tlačenje prstov in slinjenje je pa, kot da bi Katjo opisalauser posted image . Dobim lupčka z odprtimi usti, včasih mi cel nos ali brado posliniuser posted image

Želim vam, da se hitro pozdravite, predvsem tejč in otroci. Aja, pa backspace moraš stisnit, pa skopirat in nov odgovor napisat.

Bambina
, nič ne razmišljal o debelosti! Eni se že rodimo taki, ko bodo začeli okrog šibat bodo vse porabili. Pa bolezni svoje naredijo, pa saj to veš!

Eca, možeka na večerjo peljat, pa nov kostim gor!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
31.10.2007 22:33:19   
kaya2007
Kaya, kakšen čoln pa kupujeta z dragim?

midva sva najprej imela skuterja, pol sva kupila gliserček-tak 7 meterski čist luškan, zdej pa mal večjega-13 metrov. je fajn ker smo res veliko na čolni in bom lahko vse za tamalo natovorila gor in kar tam pustila-ne bo treba vsakič vsega vlačit na morje.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
31.10.2007 22:36:28   
kaya2007
Aja, pa jeanske! Nujno jih rabim
kavbojke si bom pa tudi jaz morala nabaviti, so se mi v 2 tednih dvoje strgale čez celo rit user posted image  ne vem al so tok zanič, ali imam jaz preveliko rit?? user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
31.10.2007 22:38:01   
kaya2007
Aja, kašljanje je zdaj ko kaj ne paše ali ko koga

hi hi putka, a pri vas tudi kašljate?? kaja ima že nekaj časa to foro, včasih je prav smešna user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
31.10.2007 22:45:59   
BAMBINA_
Ja tole kašlanje je tudi pri nas aktualno. user posted image Drugače se pa zadnjih nekaj dni ful po ušeskih čoha, pa si jih vleče. Ampak, če pritisnem nanje ne joče, torej niso vneta, pač pa je to samo ena izmed for.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.