|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
27.10.2007 10:17:58   
Majchi
Dobro jutro!

Lana se že 4. noč spet zbujauser posted image . Saj sem vedla, da je bilo prelepo, da bi bilo res!
Bambina, jaz bom pa probala tole foro, če je pretoplo ali pa preveč pokrita. Se mi zdi, da ji bolj paše hladno. Poleti npr. je bila v vročini neznosno tečna, ob deževnih dnevih pa je spala tud čez dan.
Fora je, da moj zapira okno in jo pokriva, pa itak je še v vrečiuser posted image . Pa se men skoz zdi, da pretirava.
Bom dons nalašč po svoje naredila, da vidim.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
27.10.2007 10:29:17   
kaya2007
hvala za komplimente user posted image  a slučajno veste v čem je fora...zdaj mi sploh več noče naložit novih fotografij-kao da so prevelike. če jih pa pomanjšam mi pa napiše napaka user posted image  in kako te "napake" zbrišem? jih še kar imam v albumu!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
27.10.2007 11:48:24   
Majchi
Ej Kaya, men čist isto delauser posted image . Imam še 3 fotke iz VSM-ja, pa jih ne morem dodat.
Znam pa zbrisat napako. Klikneš na sliko "napaka" in greš mal nižje dol, pa imaš zud opcijo Zbriši ali pa uredi.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
27.10.2007 13:34:42   
Putka
user posted image Kaj pa vam je? Najprej par dni nič, zdaj pa en dan mene ni na rr, pa moram prebrat od 101-107.. Čveke!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
27.10.2007 13:38:38   
Majchi
Ah Putka, moraš pa priznat, da tkole zvečer ni nič pametnega napisanegauser posted image . En sam ljubi čvek.

Se pa strinjam s Tejč, da bi mogle v ponedeljek nekaj naredit, ker plavanje odpade. Če ne bomo res čist ven padleuser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
27.10.2007 13:39:50   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
....čeprav sem očitno tudi iz tistega seznama majčic izginila user posted image
Boš morala še kdaj v živo prit poklepetat. Saj smo prav fajn veš, drugače se ne bi tako pogosto dobivaleuser posted image .

Se še katere z rr kaj družijo?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
27.10.2007 14:01:04   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Ah Putka, moraš pa priznat, da tkole zvečer ni nič pametnega napisanegauser posted image . En sam ljubi čvek.
Zdaj veš, zakaj imajo junijke tolk strani..

Bambina, hvala da misliš na naše nočno spanje. Ampak vztrajno okna odpiram, tudi pozimi. Moj dragi se ne more navadit in ga precej zebe (pač, eni smo bolj podloženiuser posted image ). Tako da ni nič prevroče, pa tudi v vreči ni.

Se pa strinjam s Tejč, da bi mogle v ponedeljek nekaj naredit, ker plavanje odpade. Če ne bomo res čist ven padleuser posted image .
Obvezno. Sem se v ponedeljek dopoldne z punco, ki mi pospravlja (tisto ta prvo, ni sms in neodgovorjenih dobila, tako da spet prideuser posted image , ker je fajn) zmenila da samo do 11.30, ker imamo potem plavanjeuser posted image A se čmo kje na kosilu dobit, ali pri Majchi na kavi?

Petrinja, hvala za idejo. Katja je spila ene pol dcl Frutkovega soka. Naj se malo na okus navaja!

Kaya, s tistega seznama sem te pa jaz dol zabrisalauser posted image , pa še cel kup drugih. Ker se nisi nič javljala. Kot kjava, ki je zadnje dni spet bolj pridna, prej bolj občasna user posted image . Tudi Marcelina se je še kdaj oglasila, zdaj pa nič. No, k sreči imamo nove čveke, hvala Felicia, Rogljiček in Cappy, da ste se nam pridružile. Ste super družba, pa vaši majčki/majčice tudi!

Rogljiček, z veseljem ti odkupim par kil medu. Čeprav ga Monti ne dovoli, ga moj dragi in Vesna zelo veliko pojesta.

Petrazguser posted image

Najprej ena user posted image za Anžeta in ena user posted image za Lano! Čestitke!

In za pol leta:
user posted image

Čestitke Matevž in Petrinja!

< Sporočilo je popravil Putka -- 27.10.2007 14:06:02 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
27.10.2007 15:03:27   
Majchi
Matevžek, čestitke za pol leta user posted image user posted image user posted image !!! Kar ne morem verjet, da je naš prvi majček dopolnil že 6 mesecev. Sedaj pa vsi lepo po vrsti za njim.

Putka, v ponedeljek sem jaz pri kozmetičarki naročena okrog 10ih, pa bom ziher do 12ih, da bom fertig in doma. Če se boste zmenile že prej, bom pač mal zamudila.
Jaz bi raje kje na kosilu, še kuhat ne bo treba.

Dons sva bila pa oba z mojim že ful pridna. Jaz sem bila že pri frizerju zjutraj, pospravila sem stanovanje, v nulo spucala sedežno (to je cel projekt), skuhala kosilo, vmes pa dojila, previjala in uspavala.
Zdaj pa čakam našo pikico, da se zbudi, da pičiva mal ven.
Kasneje gremo pa v BTC še v Ariel, v Turbo Limača in še v eno štacuno v hali A za bundico pogledat. Če ne bom pa kar uno iz HM-a, ki mi je itak najbolj všeč, je najcenejša, podložena s flisom, ampak mal tankauser posted image . Sam sem opazla, da so vse nekaj tanke. Bomo videli.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
27.10.2007 18:52:39   
Cappy96
Ojla!
I am back....user posted image  
Ste se tolk fajn razpisale, me firbec matra, pa ne smem nč zamudit (manjka mi ene 10 strani za prebrat), tele ta zadnje mi je pa ratal predelat!

Hvala za čestitke! Mi2 pa Matevžku pošiljava 6 poljubčkov za 6 mesecev!

Jaz imam RD 9.6., PDP za Lano pa sem imela 22.5.

Sem dons vidla, da je tud v Domžalah odprta Pikapolonica. Smo šli mal pogledat, pa sem tam pustila 60 € (pa sem šla sam mal pogledat)!

Tolk na kratko iz moje strani.......grem zdej še mal brat!

Pa, pa

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
27.10.2007 20:07:35   
Putka
Majchi, jaz sem Katji že kak mesec v HM bundico kupila. Tako fajn vijoličaste barve, na stojalu z znižanji. So jih zadnjič imeli še par komadov, pa ene 15€ je bila. In je kar lepo debela, en mali puhek user posted image je v njej. Drugače pa je bila Vesnina prva bundica ena pistacija od Chicca, zelo topla, mogoče še tam poglej. So sicer malo dražje, boš pa mogoče našla kar iščeš. Ker ima Chicco zelo lepe stvari, če ti ni škoda malo več € odštet.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
27.10.2007 20:09:26   
felicia
Ojla bom popravila seznam rojstnih dnevov. Preidružujem se vsem čestitka za pol leta kako čas beži a ne!

Majchi- in vse ostale ki imate že stolčke- kako vam bebeti not sedijo jim je všeč?

Se še oglasim grem prvo kuhno spedenat!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
27.10.2007 20:36:29   
BAMBINA_
felicia, a lahko še enkrat linkaš tisto spletno stran s slikcami. Iščem, iščem, pa ne najdem user posted image  

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
27.10.2007 20:36:37   
felicia
user posted image

user posted image

11.02.- Lex

user posted image
04.03.-  Petrinja
23.03.- Kaya2007
31.03.- Rogljicek

user posted image

02.04.- Juniorka

user posted image

02.05.-   Felicia
09.05.-   Majchi
19.05.-   Tejč

user posted image

01.06.- Bambina
09.06.- Cappy
27.06.- Kjava

user posted image

26.07.- Ancka1

user posted image

10.08.- Eca

user posted image

03.09.- Rožica81

user posted image

03.12.- Putka

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
27.10.2007 20:38:15   
felicia
Bambina- tukaj

Sem popravila seznam zdej grem pa kuhat večerjo pa pomagat nmalega uspavat očitnio nam nagaja luna z zamudouser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
27.10.2007 20:47:12   
kaya2007
punce, danes ponoči se ura premakne nazaj-mene pa full skrbi kako bo tamala "preklopila" na zimski čas...ker mi je mal huda da bi se zbujala ob 6h namesto ob 7h!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
27.10.2007 20:56:11   
BAMBINA_
Kaya točno tole sem danes razmišljala. Griša ima namreč trenutno res fajn urnik, zdaj se bo pa vse prestavilo user posted image
felicia thx user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
27.10.2007 20:57:13   
Majchi
Oj punce!

No, sem danes za bundico pregledala še Chicco (predrago), Idexe (ni številk), Turbo Limač (nič lepega), SOliver (ni izbire), HM (zmanjkalo). Na koncu sva šla pa v Spara in za 19 eur dobila lušno bundico nežno roza barve, podložena s flisom in ta pravo številko. Mal ji je prevelika, ampak do novega leta ji bo že čist prav, do februarja pa že na knapuser posted image . Tako! Misija bunda zaključenauser posted image !

Včeraj sva se pa z mojim tok nasmejala. Sva probala, če zna prijet in pobrat kostanj (pincetni prijem, ampak je nisva z rozino matrala). No, ga je uspešno prijela. Kasneje pri kosilu sem jo pa jaz držala v naročju (sploh v bistvu ne vem zakajuser posted image ), midva debatirava, tamala pa kar naenkrat celo roko v moji rižotiuser posted image ! Evo nama pincetni prijem z vsemi prsti. Sva se režala še 5 min njeni navdušeni faciuser posted image .

Felicia, midva sva stolček zaenkrat postavila v dnevno sobo in jo sedaj večkrat na dan za kakšnih 10 min odloživa noter in ji naštimava igrače. Naslon ji dam v zadnjo stopnjo, tako da napol leži (podobno kot v lupinici, mogoče malo bolj pokonc) in se ful zabava. Ji pa zaenkrat dojadi po 10ih minutah.
Ampak sedaj tudi v igralnici ali pa v ležalniku ne zdrži več tok dolg. Čedalje več hoče bit v naročju in se crkljat. Z nogicami mi stoji na kolenih in me objema okrog vratu, obraz mi pa rine v moj vratuser posted image . Zraven pa jasno raznovrstna glasovna spremljava.

Prov za jest bomo pa stolček začel uporabljat čez en mesec. Sem zdele izkoristila tele bone v BC.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
27.10.2007 20:59:49   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

punce, danes ponoči se ura premakne nazaj-mene pa full skrbi kako bo tamala "preklopila" na zimski čas...ker mi je mal huda da bi se zbujala ob 6h namesto ob 7h!

Uf, pri nas bo čist isto. Nekje ob 7ih je bilo dojenje, ampak k sreči še potem potegne do 8ih, 9ih. Sedaj bo vse eno uro prejuser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
27.10.2007 21:29:44   
felicia
Drage moje glede na to da sem z Urošem danes vstala že ob 5.30 to pomeni da po novem ob 4.30! Jaz bom res mela žurko, dobr da je moj na dopustu pa bo mal pomagu ta teden!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
27.10.2007 21:34:56   
felicia
zdej pa spet nobene gor grem kar spat mali se mi neki zbuja pa zaspal je atiju v naročju, sam upam da ne bo to zdej ratala praksa! A je možno da so zobki, sam se ne slini tako močnouser posted image  No karkoli je upam da hitr mine.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
27.10.2007 21:35:55   
felicia
oj petrinja a si gor?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
27.10.2007 21:40:35   
Majchi
Felicia, jaz tud že neki zeham. Ne vem, če ne bom kidnla spat počas. No, še prej bom pa vseen speglala, ker nimam velik.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
27.10.2007 21:43:46   
felicia
ok potem pa kar lahko noč pa slatko "podaljšano" spanje!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
27.10.2007 21:53:23   
petrinja
juhuhuuser posted image

madoniš men začne neki štrom hecat, in me samo 2 dneva ni tle gor,in kabum moram brat ko utrganauser posted image . joj bo še dež!!!

Najlepša hvala za vse lepe čestitke mojemu nagajivčku Matevžuuser posted image . Ja res je šlo hitro naokrog-že pol leta smo stariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

z Gh nama gre kar dobro- jutri greva verjetno na cvetačko, po njej pa sliva ali pa breskev. rižolino zvečer še vedno ne obrajta baš-bi tok rada da poje malo več, da ga malo bolj nasiti, in da malo dlje pošlafa ( a ne Putka? ) in tud mene zdej malo skrbi ta premik ure, ker bom pol že ob 5h s Felicio tle gor viselauser posted image
Reakcije ni bilo nič kaj preveč po 3.cepljenju-tudi spal ni kaj preveč-ga je še luna čist zdrmalauser posted image .
sva pa danes šla v Atlantis, ker sta moji sestri praznovali 13.rojstni dan, in je Matevž čist norel tam v lobiju-verjetno mu je že znano, da gre pol tam čofa čofauser posted image , no danes pa tega žal ni bilo. Bomo pa verjetno šli kaj naslednji teden še z očijem, da mu mal pokažemo Matevžev kravl, pa hrbtno, ..user posted image  nimaš kej če so naši otroci genijalciuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
27.10.2007 22:04:24   
Putka
Sem samo vmes skočila pogledat, kako ste kaj. Se je že Katja vmes oglasila, pa je duda pomagala. Vesna mi je na trebuhu zaspala, med gledanjem filma. Sem si dol povlekla eno komedijo, License to Wed, z Mandy Moore (luštna mlada igralka) in Robin Williams. Kar gledljivouser posted image . Grem konec pogledat.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.