Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Ah Putka, moraš pa priznat, da tkole zvečer ni nič pametnega napisanega . En sam ljubi čvek. Zdaj veš, zakaj imajo junijke tolk strani.. Bambina, hvala da misliš na naše nočno spanje. Ampak vztrajno okna odpiram, tudi pozimi. Moj dragi se ne more navadit in ga precej zebe (pač, eni smo bolj podloženi ). Tako da ni nič prevroče, pa tudi v vreči ni. Se pa strinjam s Tejč, da bi mogle v ponedeljek nekaj naredit, ker plavanje odpade. Če ne bomo res čist ven padle . Obvezno. Sem se v ponedeljek dopoldne z punco, ki mi pospravlja (tisto ta prvo, ni sms in neodgovorjenih dobila, tako da spet pride , ker je fajn) zmenila da samo do 11.30, ker imamo potem plavanje A se čmo kje na kosilu dobit, ali pri Majchi na kavi? Petrinja, hvala za idejo. Katja je spila ene pol dcl Frutkovega soka. Naj se malo na okus navaja! Kaya, s tistega seznama sem te pa jaz dol zabrisala , pa še cel kup drugih. Ker se nisi nič javljala. Kot kjava, ki je zadnje dni spet bolj pridna, prej bolj občasna . Tudi Marcelina se je še kdaj oglasila, zdaj pa nič. No, k sreči imamo nove čveke, hvala Felicia, Rogljiček in Cappy, da ste se nam pridružile. Ste super družba, pa vaši majčki/majčice tudi! Rogljiček, z veseljem ti odkupim par kil medu. Čeprav ga Monti ne dovoli, ga moj dragi in Vesna zelo veliko pojesta. Petrazg Najprej ena za Anžeta in ena za Lano! Čestitke! In za pol leta: Čestitke Matevž in Petrinja!
< Sporočilo je popravil Putka -- 27.10.2007 14:06:02 >
|