Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 15.5.2007 11:09:37
Mijavček
1. IVF kratek postopek; Gonal F - 3 ampule 4 celice - 3 nezrele, ena nepravilno oplojena brez ET
2. IVF - še poteka dolgi postopek; suprefact, Gonal F - 4 ampule naprej še ne vem
Pika, če lahk mal komentiram; tale statistika bo pomojem mela mal slabše rezultate od realnih, ker večina punc, ki so imele uspešne IVF-e zdaj "kruza" po drugih forumih, tako, da tukaj ždimo več takih, ki kvarimo povprečje.
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 15.5.2007 16:33:58
Neža81
Še jaz, še jaz....
1. IVF - dolg postopek (tablete Femoden, špike Dipherline in Gonal) - 18 celic vzetih pri punkciji, od tega je bilo 8 praznih, 2 se nista oplodili, ostalih 8 pa se je lepo oplodilo (6 zamrznjenčkov) - 1 transfer: vstavljeni 2 blastocisti - rezulta: ++ - noseča sem 16t6d, jutri bo 17 t - spol: in
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 15.5.2007 21:52:28
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Pika, če lahk mal komentiram; tale statistika bo pomojem mela mal slabše rezultate od realnih, ker večina punc, ki so imele uspešne IVF-e zdaj "kruza" po drugih forumih, tako, da tukaj ždimo več takih, ki kvarimo povprečje.
Ja, imaš prav. Pa ne sam to...moram dodat še to, da sem imela najprej kar mal pomislekov, al odpret to temo al ne... predvsem zato, ker je to še en dodaten seznam na RR... čeprou včasih je fajn malo prebrat in vidit, kako je pa pri drugih in se potem mal primerjat... konec koncev, vidiš, da nisi sam v tem šmornu .
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 16.5.2007 8:50:55
Špelka
Pika, če lahk mal komentiram; tale statistika bo pomojem mela mal slabše rezultate od realnih, ker večina punc, ki so imele uspešne IVF-e zdaj "kruza" po drugih forumih, tako, da tukaj ždimo več takih, ki kvarimo povprečje
Ja, se tud jest čist strinjam - ker tukaj manjka kar mekaj punc, za katere jaz vem, da so uspešno zanosile z IVF: Sisy, Kapica, Poopsie, Vampirka, Buškica, .... Pa verjetno še katera. Tko da ta slika sigurno ni realna.
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 16.5.2007 9:03:02
Sanja70
Živjo,...... še moji podatki.
1.IVF(dolgi postopek,.. Suprefact & Menogon 3 ampule. 8 jajčnih celic,oplojenih jajč.celic 6,v razvoju zaostalih zarodkov 4. Prenesena dva zarodka 5 dan. Punkcija ugodna Prometrium 2X200 mg na 12h. M.dobila 9 dan po ET,test negativen.
2.IVF( Sem še v postopku tako,da poročam kasnej. Upam,da bo tokrat uspelo,kajti sem zmenjena z Rešom,da mi naredi še stanjšanje zone pelucide z laserjem(LA-hatching):
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 2.2.2012 12:37:50
Anonimen
Ojla! Našla sem eno že staro temo,ki bi pa bilo fajn,da mal pokomentiramo o zdravilih in uspešnosti IVF.Kaj pa ve pravite?Meni bi bilo fajn,da si izmenjamo izkušnje. 1.POSTOPEK:kratek protokol ZDRAVILO:Puregon ŠT.CELIC:13 OPLOJENIH:11 NEZRELA:1 ET:5 dan vstavili 2 zarodka,zamrznjenčkov ni bilo TEST:negativen
2 POSTOPEK:dolgi protokol ostalo vam še sporočim,ker še ni končan
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 2.2.2012 19:45:29
športnica
1. IVF . icsi - dolgi postopek (diphereline in gonal) - 12 celic - pričakali dve blastocisti, obe vstavljeni, 0 zamrznjenčkov - 8. dan krvavitve, test negativen
2. IVF . icsi - dolgi postopek (diphereline in gonal) - 10 celic - pričakali dve blastocisti, obe vstavljeni, 0 zamrznjenčkov - 8. dan krvavitve, test negativen
3. IVF . icsi - dolgi postopek (diphereline in menopur ) - 8 celic - pričakali dve blastocisti, obe vstavljeni, 0 zamrznjenčkov - 8. dan krvavitve, test negativen
4. IVF . imsi - dolgi postopek (suprefact in puregon ) - 8 celic - pričakali dve blastocisti, obe vstavljeni, 0 zamrznjenčkov - 8. dan krvavitve, test negativen
5. IVF . imsi - kratek postopek (puregon ) - 6 celic - pričakali dve moruli, obe vstavljeni, 0 zamrznjenčkov - danes sem 9. dan po ETin čakamo
3.IVF/ICSI ( PO ) -kratek postopek ( Puregon ) - 1 celica -test negativen
4.IVF/ICSI (MB) -kratek postopek ( Menopur) - 18 celic - 2 sveža zarodka + 2 zamrznjenčka - Test + rezultat in , žal punčka je umrla v 20 tednu fantek pa je star 7 mescev Moj mali borec
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 3.2.2012 12:42:45
talika81
1. IVF dolgi postopek gonal + superfact 6 celic - 6 oplojenih(blastociste) 1 vstavili, 5 zamrzjenčkov test je bil +, rezultat je sedaj malo več kot eno leto stara princeska
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 3.2.2012 16:18:09
cukica
1.IVF kratek postopek:cetrotid+gonal f 4 ampule - 36 celic -2 oplojeni,2 vstavljeni -test negativen 2. ICSI dolg postopek superfact + gonal f 2 ampuli -12 celic -10 oplojenih,2 vstavljeni -6 zamrznjenčkov -test negativen 1.postopek z zamrznjenčki -test negativen 2.postopek z zamrznjenčki -ni prišlo do transferja 3.postopek z zamrznjenčki -test pozitiven,abrazija v 12 tednu 4.postopek z zamrznjenčki -test pozitiven,doma 12 mesecev star sinček 3.ICSI dolg postopek superfact+ še čakam na drugo zdarvilo,....
< Sporočilo je popravil cukica -- 3.2.2012 16:28:45 >
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 4.2.2012 21:55:50
lučka 25
Najprej, pika...nimam besed
Pri meni je pa tako:
1. IVF (Reš): dolg postopek Suprefact + Menogon (2 ampuli) na punkciji nič celic, postopek končan
2.IVF (Reš): kratek postopek Menopur (3 ampule) 5 celic 2 oplojeni in vstavljeni rezultat je 2,5 leti stara punčka
3.IVF (Reš): kratek postopek Menopur + Bravelle 1 celica do ET ni prišlo
4. IVF (Reš): kratek postopek Manopur (4 ampule) 4 celice 1 zarodek rezultat + test a žal je plodu v 10 tednu nehal biti srček in sledila je abrazija
V januarju sva imela namen oditi v ponovni postopek, a je Reš odkril 5 cm cisto na desnem jajčniku in ogromno manjših na obeh jajčnikih (PCO se je vrnil), sedaj čakam na laparoskopijo
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 4.2.2012 21:57:47 >
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 5.2.2012 7:53:44
S*
Pika
1. ICSI (Reš) kretek postopek - Suprafact Merional - 22 celic - 11 oplojene, 10 pingvinčkov - 1 vstavljeni (5. dan) - od punkcije 1x Prometrium na dan, od ET 2x na dan test pozitiven v 6 tednu začela krvavet in izgubila pikico
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 9.2.2012 18:33:37
Taddy78
1. IVF ICSI (december 2009)
-dolgi postopek (Femoden,Dipherline in Gonal), -12 celic, -3 oplojene , -1 blastocista vstavljena 5 dan, 1 zamrznejo 6 dan -dobila M pred testom
2. ET zamrznjenčkov (maj 2010) - test pozitiven, čeprav ful nizek -v 6.tednu abrazija, ker ni bilo ploda
3. IVF ICSI (marec 2011) -dolgi postopek z istimi "hormoni" -11 celic -3 oplojene - 1 mi vstavijo in je pupa sedaj stara 2.meseca -imamo še 2 zamrznjenčka
Imamo že sina, ki nas je osrečil po naravni poti, mesec po njegovem 6.letu, pa nas je torej razveselila še pupa.
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 9.2.2012 20:29:36
Anonimen
1. dolg postopek IVF - superfact + 3x menopur 6 celic - 2 oplojeni in vstavljeni test pozitiven - 1 pikica, ki ji v 10 tedni preneha bit srček - abrazija
2. kratek postopek 4 celice - 2 oplojeni in vstavljeni test - negativen
3. dolg postopek (superfact in 3x menopur) sva komaj začela....
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 20.2.2012 10:07:46
lenci
se jaz,se jaz : 1.IVF:-kratki postopek(puregon 150+cetrotide) -10 celic -8 oplojenih,1 ni pravilno razvita,1 premajhna -1 vstavljena 5 dan,ostalih 7 zamrznjenih -rjav izcedek se pred M ampak se cakamo
imam pa vprasanje punce glede zamrznjenckov ali se dobi isto inekcije kot za postopek ali kako?prosim ce mi lahko katera razlozi kako je s tem ko dobis M po IVF in imas zamrznjencke?hvala