Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:38:46
|
|
|
|
rija
|
- dolgi postopek (zdravila? dve, pa se ne spomnim katera gonal in še nekaj... citritide ) - celic: 22 - 11 oplojenih - 2 zamrznjenčka 1. vstavljena 1, negativno. 2. vstavljena 2 zamrznjenčka, pozitivno za enega
< Sporočilo je popravil rija -- 12.5.2007 19:39:47 >
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:45:12
|
|
|
|
Špelka
|
1. IVF - dolgi postopek (suprefact in gonal) - 9 celic - 5 oplojenih (1 blastocista, 4 morule), 0 zamrznjenčkov - 2 vstavljena, test negativen 2. IVF - kratki postopek (cetrotide in gonal) - 11 celic - 9 oplojenih (2 blastocisti, ostalo na ravni 8 celic) - 2 vstavljena, test pozitiven za enega P.S. Pika - mislim, da si ti v prvem postopku imela namesto suprefacta cetrotide, sam sej ni bistveno. Srečno!
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:47:19
|
|
|
|
pika74
|
Res je Špelka... uh me že daje skleroza ... sam ne morm več popraut.
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:48:46
|
|
|
|
Sulfinija
|
1.ISCI dolgi postopek 4 celice-2 zreli in 2 nezreli diphereline in gonal-f 2 moruli vstavili na 3.dan rezultata negativen 2.ISCI dolgi postopek 13 celic dalje zvem v torek zdrvaila diphereline in gonal-f LP Mojca
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
1.dolgi postopek 2.kratki 3.kratki 4.klomifen 5.klomifen 1.dve celici-nobena preživela 2.dve celici-ena takoj odmrla,druga naslednji dan 3.ena celica-nekvalitetna 4.nobena celica 5.nič celic 5x punkcija,nobenega transferja
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:59:43
|
|
|
|
pika74
|
Ojoj Dalija... kaj bo pa v 6. poskusu? Se mi prav smiliš... nisem vedla, da je bilo tako...
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 20:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika ne bo več 6.poskusa in punkcij,ker gremo po darovano celico.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 20:02:55
|
|
|
|
pika74
|
ma hvala bogu ... oz. darovalcu pa da bi se prijelo
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 20:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. K temu še dodam 4 laparaskopije in eno malo večjo operacijo. Zdravila pa sploh ne bom naštevala,ni kar nisem poskusila.Od vsega sem največ pokasirala kilogramov.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 20:08:52
|
|
|
|
pika74
|
Ja kile... jaz sem tudi danes eno kilo pokasirala . Pa sem jih od začetka jemanja klomifena (to je blo ene 3 leta nazaj) nabrala že ene 3-4 kile. Vsak dan si rečem - jutri pa res začnem hujšat haha.
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 22:08:40
|
|
|
|
DaisyE
|
Dalija, zdaj te pa še bolj spoštujem... Pika 1. ICSI dolgi postopek (vsaj mislim - 22. dan začela s Suprefactom, ob Menogonom) 6 celic - dve nezreli, dve se nista oplodili ET tretji dan dva embrija test - Big Fat Negative
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 10:41:27
|
|
|
|
Skorpija
|
1. ICSI dolg postopek diphereline in gonal-f 19 celic, 8 oplojenih, 4 blastociste 2 neuspešna transferja (1. ena celica, 2. dve celici) 1 uspešen transfer z zadnjim eskimčkom - po enem tednu abrazija Dalija, upam, da darovalko že imata in držim pesti! Pa bravo darovalke, res ste face!!!!!
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 10:46:30
|
|
|
|
Skorpija
|
Aja, aja, še kile moram komentirat... Jaz sem malo PCOjasta in v taprvi rundi špric in še po punkciji sem se zredila kot slon, res... Ko nam pa še drugič ni uspelo, mi je pa počilo v glavi od vseh pridobljenih kil (10 kil v pol leta) in sem začela tečt, hodit, nič hrane po šesti in sem shujšala do tega zadnjega postopka 8 kil in je uspelo, pa tudi med postopkom se nisem redila. To je zame cela zmaga, res!!!! Tako da zdaj do jeseni sem se odločila zgubiti še 5 kil in pol bom ready daddy Ker če nič drugega, bom vsaj čedna kt vrag in to že pomaga samozavesti, samozavest pa pride prav, ko se moraš spet preleviti v "eggplant", a ne punce
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 10:53:42
|
|
|
|
Skorpija
|
Abrazija je bila po enem mescu, ne po enem tednu. Mater! Se mi vidi, da sem padla na dno pirovske flaše včeraj... Z leti človek res postaja vedno bolj mačkatozen... Grem, preden še kaj trapastga napišem! over and out
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 10:58:35
|
|
|
|
citrončica
|
1.IVF -dolgi postopek(suprefact,gonal-3amp.) -16 celic -8 oplojenih,0zamrznjevčkov -2vstavljena 5.dan - 11.dan po ET -------------------------------------------------- 2.IVF -dolgi postopek(suprefact,gonal-3amp.) -UZ 18.5......10dan Gonala!! --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 13:26:57
|
|
|
|
ija
|
1. ICSI - kratki postopek (Suprefact, Menogon - 2 ampuli) - 6 celic - 4 oplojene, 2 vstavljeni - test negativen 2. ICSI - kratki postopek (Cetritide, Menopur - 3 ampule) - 4 celice - 2 oplojene, 1 preživela - vstavljena - test negativen 3. ICSI - kratki postopek (Suprefact, Menogon - 3 ampule) - 4 celice - 2 oplojeni, 2 vstavljeni - test negativen 4. ICSI - kratki postopek (Cetritide, Menopur - 3 ampule) - 4 celice - 2 oplojeni, 1 preživela - vstavljena - test negativen Malo kvarim povprečje ampak bo že
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 13:52:38
|
|
|
|
sayuri
|
Kako veste, kdaj je postopek kratek in kdaj dolg? Jst namreč sploh ne vem, v kakšnem postopku sem Mi ni nihče nič povedal.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 14:20:47
|
|
|
|
emaa
|
Odvisno kateri dan ciklusa začneš z jemanjem zdravil (22. dan ciklusa je dolgi postopek, 2. dan ciklusa kratki posotpek) ter katera zdravila jemlješ.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 16:54:29
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,Pika,ful zanimiva tema,le še oglasit bi se morale tiste,ki jim je uspelo,da malo povprečje popravijo!! Emamair,zdaj sem tvoj album pregledala,kako lušna sončka imaš, !!
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 21:33:35
|
|
|
|
GoYa
|
Moja statistika: 1. ICSI - kratek postopek (diphereline + gonal 2 ampuli, čez 4 dni dozo povečali na 3 ampule) - 7 celic - 4 oplojene - 2 moruli vstavljeni, 2 blastocisti zamrznjeni - test pozitiven - v 11t ss in abrazija ___________________________________________________ čez 4 mesece - od 2 zamrznjenčkov 1 preživel in vstavljen - test negativen ___________________________________________________ 2. ICSI - kratek postopek (diphereline + gonal 2 ampuli, čez 4 dni povečali dozo na 3 ampule) - 7 celic - 5 oplojenih - 3 vstavljene (morule), 0 zamrznejnčkov - test negativen ___________________________________________________ Vmes en spontani poskus s klomifenom. Na mizi, pripravljena za punkcijo, ugotovimo, da so folikli popokali. ___________________________________________________ 3. ICSI - kratek postopek (decapeptil + menogon 3 ampule) - 6 celic - 3 oplojene - 3 vstavljene (morule) - rezultat: moja mala mišolina, ki pridno pančka v posteljici
< Sporočilo je popravil GoYa -- 13.5.2007 21:34:54 >
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 14.5.2007 6:40:23
|
|
|
|
Bety upa
|
1.ICSI (kratek postopek, menogon 3 ampule, cetrotide) 7 celic 5 oplojenih 1.transfer 2 morul nič zamrznjenčki ========================================== 2.ICSI(kratek postopek,menopur 3 ampule, diphereline) 7 celic 6 oplojenih 5 blastocist 1.transfer 2 blastocist//test +++++, propadanje nosečnosti/// 2.transfer 3 zamrznjenčkov, vsi preživeli test++++++++++//nosečnost do 8.tedna in abrazio/// =========================================== 3.ICSI /kratek postopek, menopur 3 ampule + diphereline/ 7 celic 6 oplojenih 5 blastocist 1.transfer 2 blastocist//test +++++,propadanje nosečnosti// 2.transfer 3 zamerznjenčkov, vsi preživeli test +++++++++, propadanje nosečnosti// =========================================== 4.ICSi (dolg postopek, menopur 3 ampule+ diphereline) 4 celice,2 deformirani 2 oplojeni 1.transfer 2 morul//test +++++++, propadanje nosečnosti/// =========================================== zelo slabo za živčke......
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 14.5.2007 9:23:25
|
|
|
|
Saša27
|
Naj še jaz dodam mojo statistiko: 2X IUI obakrat test negativen 3. kratki postopek z Gonalom Punkcija in dve lepi celici, ki sta se obe oplodili, vendar na koncu test zopet negativen 4. dolgi postopek s suprefactom in konjsko dozo gonala Punkcija in 7 celic, od katerih so se 4 oplodile, dve vstavili, test zopet negativen, sedaj pa me čakata v LJ še dva zamrzjenčka
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 14.5.2007 12:08:31
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
a se lahko tudi jaz javim? 1. IVF - dolg postopek (suprefact + Menapurja 3 ampule) - 4 celice 3 oplojene - 2 blastociste vstavljeni - dva ++ ker nosim
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 14.5.2007 12:09:59
|
|
|
|
gugu
|
Da se še jaz vpišem: 1.spontani ciklus ena lepa celica- se ni razvila ni prišlo doET 2.IVF dolgi postopek (menopur in suprafact) 15 celic, 2 oplojeni nič zamrznjenčkov test- NEGATIVEN 3.IVF dolgi postopek (menopur in suprafact) 16 celic, 8 oplojenih in 3 zamrznjenčki test- NEGATIVEN, vsi zamrznjenčki preživeli a po ET test- NEGATIVEN 4.IVF dolgi postopek (menopur in suprafact) 5 celic, 2 oplojeni in nič zamrznjenčkov test- NEGATIVEN Naj pa povem da mi je dr. Bokalova rekla in obljubila, da prvi spontani ciklus ne bo štela v postopek!!! Sedaj so spremenili pravila in se bom morala boriti,da mi ga ne bojo šteli in da mi še dovolijo v en IVF postopek! Drugače
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?