ronja
|
To ni hipotetično, ampak sem to že naredila, to sem mu povedala že prej in bolj ko ga mam rada, bolj tako mislim. Nikakor si namreč ne morem predstavljat, kako bi lahko bil en nepomemben seks (saj govorimo o neki aferici, spodrsljaju, ne o tem, da bi se zaljubil v drugo in imel dalj časa ljubico, ne?), ki bi bil sad par trapastih naključij in slabega trenutka, no, kako bi en tak seks lahko bil več kot pa to, kar čutim do njega! ne vem, zakaj bi najino ljubezen cenila tako nizko... In zakaj bi to pomenilo, da me nima rad? Vsak je že kdaj pomislil/sanjal ponoči ali podnevi ali fantaziral o kom drugem, včasih je od misli do dejanj pač malo krajša pot kot kdaj drugič in če se zgodi, se pač zgodi. ne bi bila vesela, bi se vprašala, če kaj pogreša, svet se mi pa zato ne bo podrl. Tudi se ravno zato ne maram poročat - ne maram obljubljat nekaj za 30 let naprej, ko nimam pojma, kako bo takrat... In obljubljat zvestobe. Se mi zdi nefer. Ker dejansko nikoli ne veš. In nočem, da bi mi on to obljubljal! Moja ljubezen ni odvisna od tega, kaj mi obljubi... Nočem, da ni z neko pupiko zato, ker je meni nekaj obljubil, hočem, da če ni, ni zato, ker bi rajši bil z mano takrat... Da ni prisila to, kar postavlja meje, ampak ljubezen... Če se pa zgodi, se pa zgodi, smo ljudje;) Veliko rajši vsak dan sproti vem, da ima popolnoma proste roke, dela kar hoče, pa se vendar vsak dan sproti odloči zame. To je zame ljubezen. Ne to, da se to odločiš enkrat, podpišeš nek papir in potem mahaš z njim, ko gre kaj narobe, češ, lej, kaj si obljubu... Pa ne vidiš, koliko si k temu sam prinesel,da je drugi to naredil, recimo... Ko sem bila še bolj divja, sem se dostikrat počutila malo ujeto v resni zvezi, čeprav sem vedela, da me noben od fantov ne bi pustil, če bi ga prevarala. Ampak vseeno, sem vedela, da bi jih prizadelo in me je to malo morilo... Zdajšnji fant mi je enkrat napisal sms: "Pojdi na koncert, pleši, znori se, seksaj s 3 tipi, ostani z mano!" Šla sem na koncert, plesala, se znorela, spala z nikomer, še flirtala ne in ostala z njim. Imela sem božanski občutek, da sem svobodna, nisem ujeta, da lahko delam, kar hočem in on me ima rad. Nič drugega nisem rabila... Samo ta občutek. Zato me zdaj ma in zato ga tudi nisem prevarala ...
|