Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 13:59:41
|
|
|
|
Taula
|
Torej..da sem v zvezi, dečko ne vara in reče...če bi te kdaj prevaral..bi bila še moja?
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Torej..da sem v zvezi, dečko ne vara in reče...če bi te kdaj prevaral..bi bila še moja? Ja.. tko... In ce reces.. JA.. je to najvec.. kar lahko nardis.. da te zihr nikol ne bo prevaral.. VERJEMI!!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi če bi mu dala še eno šanso,bi težko z njim naprej živela.Mislim,da za to moraš biti nekaj posebnega,jaz pa to nisem.Nikoli mu ne bi mogla več verjeti,sumičila bi ga morda tudi po nepotrebnem,to pa zame ni nikakršno življenje.V vezi kjer ni zaupanja,pa težko živiš.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Torej..da sem v zvezi, dečko ne vara in reče...če bi te kdaj prevaral..bi bila še moja? Ja, točno do podpisa ločitvenih papirjev.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:04:39
|
|
|
|
Taula
|
Torej..da sem v zvezi, dečko ne vara in reče...če bi te kdaj prevaral..bi bila še moja? Ja, točno do podpisa ločitvenih papirjev. _____________________________
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:05:32
|
|
|
|
Taula
|
Torej..da sem v zvezi, dečko ne vara in reče...če bi te kdaj prevaral..bi bila še moja? Ja.. tko... In ce reces.. JA.. je to najvec.. kar lahko nardis.. da te zihr nikol ne bo prevaral.. VERJEMI!!! Rečem NE. Mogoče pa imam srečo in imam dečkota kot je Zahi..ki ne tolerira varanja in me niti ne sprašuje teh bedarij.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
bi
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Torej..da sem v zvezi, dečko ne vara in reče...če bi te kdaj prevaral..bi bila še moja? Ja.. tko... In ce reces.. JA.. je to najvec.. kar lahko nardis.. da te zihr nikol ne bo prevaral.. VERJEMI!!! Rečem NE. Mogoče pa imam srečo in imam dečkota kot je Zahi..ki ne tolerira varanja in me niti ne sprašuje teh bedarij. Samo res. Meni moj takega vprašanja ni še nikoli niti postavil, ker ve kakšno je moje stališče. In njegovo tudi.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:11:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka bi Vids... tebe bi brez tezav.. lahk mel rad.. :))))) in ne bi te prevaral....
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:13:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Samo res. Meni moj takega vprašanja ni še nikoli niti postavil, ker ve kakšno je moje stališče. In njegovo tudi. Jst bi to vprasanje najprej postavil.. mogoce sem se mal deformiral.. k sem razne zadeve tko studiru.. in zdej preprosto ne morem cez to dejstvo.. da pogojno pac ni dovolj dobro.. da bi bi lahko bil cist srecen.. Pac
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:13:19
|
|
|
|
Taula
|
Vids... tebe bi brez tezav.. lahk mel rad.. :))))) in ne bi te prevaral.... Kako lepo, kar bom..smrk, smrk.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:14:27
|
|
|
|
Taula
|
postavil, ker ve kakšno je moje stališče. In njegovo tudi. Jst bi to vprasanje najprej postavil.. mogoce sem se mal deformiral.. k sem razne zadeve tko studiru.. in zdej preprosto ne morem cez to dejstvo.. da pogojno pac ni dovolj dobro.. da bi bi lahko bil cist srecen.. Pac Ja ti ki toleriraš varanje bi to prašal ja. Ljudje ki ga pa ne, pa ne vprašajo. Mene moj tega nikoli ni prašal, niti jaz njega nisem.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:14:40
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Meni bi bilo čudno, da bi me take bedarije sploh spraševal. Drugače pa, moj odgovor bi bil: ne, ker če bi ti to storil bi pomenilo, da me nimaš rad, me ne spoštuješ in ceniš. In v tem primeru ne bi več hotela biti z nekom, ki me ne more ljubiti.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Vids... tebe bi brez tezav.. lahk mel rad.. :))))) in ne bi te prevaral.... Kako lepo, kar bom..smrk, smrk. Noooo... sej tud tebe... sam premisl se.. :))))))) Se mas cas! he he
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjaži, pa kaj si ti za eno bitje . A mi zna katera to povedat ali naj novo temo odprem
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:17:27
|
|
|
|
Taula
|
Vids... tebe bi brez tezav.. lahk mel rad.. :))))) in ne bi te prevaral.... Kako lepo, kar bom..smrk, smrk. Noooo... sej tud tebe... sam premisl se.. :))))))) Se mas cas! he he Midva ne bi bila par dolgo časa..bi se prej pobila imam občutek.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:17:57
|
|
|
|
Taula
|
Tjaži, pa kaj si ti za eno bitje Vesoljec je.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:18:45
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe sam res...kako za vraga lahko enga cez prag vrzes, ce ga pa noro ljubis in je love of your life...****t ga vsem se lahko zgodi...in da bi zdej samo zaradi enga spodrsljaja vse zavrgu...nope...jst ze ne...sej ne recem, da me ne bi bolelo...in da ne bi bla jezna k ...in zalostna...in ga ne bi hotla ubit :))))))))))
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:19:36
|
|
|
|
Taula
|
ne bi hotla ubit :)))))))))) Zakaj bi ga ubila če ga pa noro, noro, ljubiš.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ja priznam pa, da je izredno TEZKO it preko sebe...ampak se da
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula ne bi hotla ubit :)))))))))) Zakaj bi ga ubila če ga pa noro, noro, ljubiš. momentalno mislim
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj jaz ga tudi nebi hotela ubiti, ker si nebi več rok z njim mazala . pa pol je treba še stanovanje spucat, pa opravka imeti s policijo in sodiščem....
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:29:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Do skupnega zakljucka itak nikol ne bomo prsli.. Ma sej niti ni nujno..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka uganka (2) 10.5.2007 14:30:55
|
|
|
|
Taula
|
Do skupnega zakljucka itak nikol ne bomo prsli.. Sto ljudi, sto čudi...ali kako že gre. Če bi vsi isto mislili bi bilo dolgčas. Drugače pa Tjazi..a ti vedno ljudi prepiričuješ svoj prav?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?