|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ultra tezka/lahka uganka (2)
10.5.2007 17:17:16   
Anonimen
Zakaj Ronja.. recimo to tudi tko dobr steka?

Samo to je verjeten tko...

Recimo srcek in Taula.. in in in ... si mislijo.. Boga ronja.. in ostali.. ko se ne vejo kaj je to love.. in kr neki bluzijo..

Ronja.. in tisti ki se z njo strinjamo.. pa si mislimo.. kdaj bojo zdej tile drugi to dejeli?!

Kaj je zdej naprej in kaj je odzadi... !? user posted image

A se bom jst cez 10 let strinju z Zahijem.. al se bo Zahi z mano?! user posted image user posted image

ne ne.. slab primer.. al pa morm pr tisti 10... se ene 3 nule dodat.. :)) user posted image user posted image

Zdele sem 100%.. da bom do konca laifa ostal na tem staliscu... In me prav zanima kako bo res.. ?!

In jst  bi mel tko.. da je to vprasanje med partnerjema popolnoma odprto in svobodno.. kot vsa druga.. in gres cist po filingu.. in ce je tko.. je v praksi po mojem ciiist nemogoce kej tacga nardit..

Ce je obratno.. pa je to cist enostavno..

Kot je rekla Ronja.. "Pojdi na koncert, pleši, znori se, seksaj s 3 tipi, ostani z mano!" S tem jo je totalno pridobil na svojo stran.. in ga verjeten ni cloveka na svetu.. ki bi v teh okoliscinih lahko seskal z enim tipom.. ne s 3 mi..

Ce pa bi napisal.. "Pojdi na koncert, pleši, znori se, ce pa seksas s kom, te cakajo kufri!" 

Men.. recimo.. ne bi blo treba 2x rect.. pa bi najdu eno.. na tistem koncertu..  user posted image user posted image  no sej mogoce tud ne.. ampak veliko vec moznosti je.. Zelo veliko vec..!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
10.5.2007 17:34:23   
Anonimen
Tjazy, ...me pa res zanima...kaj pa si tvoja žena o tem misli?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
10.5.2007 17:51:56   
Anonimen
Tjažijeva žena ne folga mislit, ker on misli še za njouser posted image .

Sorry Tjaži, saj ni mišljeni tako, nesramna jaz, ker tvoje žene niti ne poznam...

Bi pa res rada kaj več o tebi vedela, da bi te mogoče vsaj malo bolj razumela, čeprav močno dvomim v to.......Si poročen, otroci, prosti čas, služba......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
10.5.2007 19:41:08   
sloncica

Jaz bi pa takole rekla…Zase vem, da ne bi partnerja prevarala, ker tega ne bi mogla sebi oprostiti- v smislu, da to pac ne bi bila jaz, ne bi se dobro pocutila v svoji kozi…ce bi imela zeljo varati bi se najprej vprasala, kje pri nama je problem, oziroma od kje ta zelja,… mislim zelja do dejanske akcije (ne samo razmisljanja o tem,…)… ker ce je v zvezi vse ok in ce je pri obeh vse ok (da noben nima nekih svojih problemov, ki bi lahko privedli do tega-nesamozavest, problemi z navezanostjo,karkoli pac)…potem pomoje do samega dejanja pac ne pride…
Ce pa bi partner varal mene, bi mu pa definitivno dala se eno sanso… zanimalo bi me, zakaj je do tega prislo, kaj lahko midva izboljsava, da ne bi imel zelje biti z drugo (ok valda so ti vsec/privlacni tudi drugi, samo da pa pride prav do akcije mora pa se nekaj bit pomoje odzadej-lahko tud samo to, da ne verjames, ce te ima partner brezpogojno rad, pa to naredis, da vidis kako bo naprej (samo za to se ne smes bat, kaj bo, ce te slucajno zapusti-moras met tok razciscene stvari pri sebi…ok, to je ze druga zgodba)- kot pravi Tjazy-tiste, ki bi mu oprostila niti varal ne bi)…
Drugace se mi pa zdi, da Tjazy nima namena vsiljevat svoje volje in svojega misljenja…prej bi rekla, da je v tem nekaj dobrega…ce bi vsi ljudje tako razmisljali pa bi bili na isti frekvenci, potem bi bilo veliko manj problemov v partnerskih odnosih in tud drugac…sam kaj ko nam ego ne da…da bi sli cez sebe..pa mal iz druge smeri pogledali..
Pa se neki se mi zdi, da tak nacin razmisljanja funkcionira kadar je na drugi strani nekdo, ki te ne bi rad prizadel in ki spostuje tako sebe kot tebe… valda ne bos vstrajal v zvezi z nekom, ki te bo neprestano varal pa se pri tem ne oziral na tvoje pocutje…. Saj zato, ker nas je strah dostikrat reagiramo tako, da scitimo nekoga kot da je nas (oziroma preprecujemo, da pride do dolocenih situacij, da ga nebi izgubili), namesto, da bi pustili, da se sam odloci, da bo nas… Kaj je bolje-rect lahko me prevaras, pa bit res srecen in zadovoljen, ko te ne, ker ves, da se je sam za to odlocil… al pa rect ne smes me in nadzirat vse na okol, pa pol vedno zivet v nevednosti, a bi me ce bi me lahko, al me ne bi,..
Uglavnem to je toooooook obsirna tema, ki odpira tooook velik novih vprasanj pa podrocij, da… je najboljs, da neham…
Pa se to-jaz ne promoviram varanja, niti ne varam… se mi zdi, da tako misljenje velikokrat enacite s tem, da ce nekdo tako misli potem tud vara…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
10.5.2007 21:24:18   
poliloni
Jaz pa menim, da dokler ne doživiš tega ne veš kako boš odreagiral. Nekaj je govoriti kako bi bilo, če bi bilo...Nekaj pa ko se to res zgodi.
Preprosto ne vem kakšna bi bila reakcija....in sem mnenja, da lahko o reakciji govoriš šele ko si soočen z dogodkom, vse kar je pred tem so samo hipoteze, ki pa jih lahko hitro ovržeš ko do tega pride...
A bo varal ali ne pa tudi ni od dovoljenja odvisno, le partnerka bo mogoče prej izvedela, če bo "vedel" da ga ne čakajo kufri.

(odgovor članu sloncica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
10.5.2007 22:33:58   
taja27
Tjazy s tvojim zadnjim postom se mi zdiš pa isti k moja Ava. bolj k govorim ne, bolj ona vleče za kabl od leptopa. pa tko v učke me gleda in kr iskrice letijo vn.

že na prvi uganki sm te vprašala kaj pa tvoja ljubezen. ali tudi ti daješ tako brezpogojno ljubezen ali jo samo pričakuješ? in če resnično ljubiš, brezpogojno kot praviš, a lahko nehaš nekoga ljubiti, ki ti prizna svoj največji strah? strah, da ni sposoben odpustiti varanja. si mogoče kdaj pomislu, da je lahko tud to težko?

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 56
10.5.2007 23:40:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27
Tjazy s tvojim zadnjim postom se mi zdiš pa isti k moja Ava. bolj k govorim ne, bolj ona vleče za kabl od leptopa. pa tko v učke me gleda in kr iskrice letijo vn.

He he.. user posted image user posted image

ali tudi ti daješ tako brezpogojno ljubezen ali jo samo pričakuješ?

Ne.. je ne dajem vedno.. itak... je ne nihce.. ampak vem pa kdaj je ne... Sem ze napisal enkrat.. da nardim fuul velik napak.. ampak tezko pa gre katera mimo mene...
Niti tega ne pricakujem ravno tko..  V bistvu sem se pred kaksnim letom.. ali pa dvemi.. pustu prepricat.. da brezpogojna love ne obstaja.. kao da to ni za nas ljudi.. ampak jst vem, da je.. in ce je.. pol hocem to biti.. in bom.. Ne vem kolk 'napak' bo se potrebnih.. ampak ni pomembno..  

in če resnično ljubiš, brezpogojno kot praviš, a lahko nehaš nekoga ljubiti, ki ti prizna svoj največji strah? strah, da ni sposoben odpustiti varanja. si mogoče kdaj pomislu, da je lahko tud to težko?

ne pravim.. da ljubim prezpogojno...
Ja lahko.. ampak ne bom dal mira.. ce me neki muci.. ne bom dal mir..mogoce teden.. max 2... potem pa bom zatezil.. in potem.. ali se vse skensla.. ali pa je cisto.. ker ce je tko... neki vmes.. ne dam mir.. Men je vazno da se premika.. pa kamor koli ze.. Ce neki stagnira.. se zdolgocasim.. in pol je kriza z mano.. user posted image user posted image

Ja.. je tezko.. ampak nic tezje.. kot ziveti s tem, da te drugi v bistvu nekak ne mara.. ce se potem zgodi varanje.. je to posledica.. nikoli ni vzrok..
In potem zgleda, da ti ne maras partnerja..ker si ga prevaral.. ampak to je posledica..
Ce si zvest.. ker tko hocs.. ker mas tak filing.. ker je to edino mozno.. pol je to super..
Ce si zvest.. ker te je strah posledic.. ker potem lahko zvisis.. potem je brez smisla..
Isto kot ce zaradi pekla in hudica hodis v cerkev.. ker ce umre hudic.. skupaj z njim umre tudi cerkev.. ker strahu ni vec..

In tale strah.. je problem.. ker to pomeni tudi, da lastninis partnerja..kar je se naj-vecji problem.. ker to ima veliko posledic.. in dokler se nic ne vprasas.. je vse kul.. ko se enkrat vprasas.. ni vec kul.. potem pac ti taksen laif ni vec ok!

Ena od teorij, je tudi ta.. da vse cesar te je strah.. nezavedno priklices k sebi.. torej ze zaradi sebe se mors znebit tega strahu.. Nic hudega.. ce obstaja.. hudo je.. ce se sprijaznis z njim.. in se ti zdi tko ok..

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
11.5.2007 2:39:53   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: srček
Ronja, sem blond pa ne razumem na kaj se to nanašauser posted image .
Jaz si ne želim, da bi mi moj bil pripravljen odpustiti varanje, prav tako ga tudi jaz nebi njemu.......

oprosti, sem pozabila napisat - nanašalo se je na to, da bi lahko prišli skupaj v taki temi, hehe:) Večni optimist, kaj češuser posted image

Ja, fajn je, da smo različni, tako si ti lahko najdeš partnerja, ki niti pod razno ne bi odpustil varanja, jaz pa takega, ki bi ga in obratno in smo vsi štirje srečniuser posted image

Se pa v glavnem strinjam s slončicouser posted image .

poliloni, se strinjam, da je sigurno drugače, ko doživiš, ampak tjazi je postavil vprašanje, da je še vse hipotetični in se partnerja o tem samo pogovarjata... Po moje je prav, da se (pogovarjata oz. zmenita, ni se to treba vsak teden menituser posted image ). Dobro je vedet, kaj je za drugega nedopustno.

Zame recimo bi bilo nedopustno (ali kot pravi tjazi - kufri), če bi:
- spolno zlorabljal otroka
- jemal mamila ali bil zasvojen s kako legalno drogo in se ne želel it zdravit (če bi se želel pozdravit, pa bi mu poizkušala stat ob strani in spremenit vse slabo, kar ga je pripeljalo do tega)
- me udaril (izvzeti so primeri, da bi me s tem kakorkoli reševal, da bi ga jaz prva in da bi imela histeričen napad, ko bi me s tem tudi v bistvu zavaroval, da si sama ne bi kaj naredila, sicer si vse to bolj težko predstavljam na svoj karkater, ampak ajde)user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tjazi
Ce si zvest.. ker tko hocs.. ker mas tak filing.. ker je to edino mozno.. pol je to super..
Ce si zvest.. ker te je strah posledic.. ker potem lahko zvisis.. potem je brez smisla..

Pod tole se pa res podpišem!

Mene je strah samo tega, da bi se mu kaj zgodilo, mislim kaj hujšega. Zato sem vedno vesela, ko me pokliče z urgence - če sam kličen namreč vem, da je samo kaj polomljen ali zvit, kot vsake par mesecev in da bo vse ok - rajši vsake toliko ena mala bedarija (no, kakorkomu mala, ampak nič življensko ogrožujočega) kot pa enkrat ena res ornk štala... On ve za ta moj strah, ampak ker nimava kaj prav dosti naredit glede tega, se pač ne sekirava prevečuser posted image Pravi, da se mu ne bo nikoli nič zgodilo in ajde, mu verjamemuser posted image

Sicer sem pa pripravljena oprostit marsikaj, sploh tistim, ki jih imam rada, če človek spozna napako in je ne misli ponavljat, ampak to pričakujem tudi nazaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
11.5.2007 2:47:28   
ronja
Aja, obstaja še ena varianta, ko bi mu "varanje" sama predlagala: če bi imel kake za moje pojme zelo čudne želje v spolnosti, pač kako fantazijo, v kateri se jaz nikakor ne bi videla (recimo kako sadomazo varianto), to bi vsekakor rajši videla, da proba drugje...
Zdi se mi nefer, vsekakor pa neljubeče, da bi nekomu, ki ga imam najrajši na svetu, odrekla največjo fantazijo, če bi recimo imel kako tako, tudi pa se mi ne zdi prav v kake take stvari silit, če mi ne bi bilo do tega... Torej bi se mi to zdela najboljša varianta. Edino bi želela, da je zaščiten.

Tako bi v enem primeru izživel fantazijo, v drugem mogoče odkril, da to sploh ni zanj ali pa v najslabšem primeru odkril, da mu je to noro všeč in brez tega ne more... V prvi in drugi varianti bi seveda ostala skup in se mela fino. V tretji pa bi vsaj vedela, da nisva za skup, to se mi zdi še vedno boljše kot bit z nekom, pa da sploh ne veš, kakšen je v resnici...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 59
11.5.2007 7:20:54   
Taula
Recimo srcek in Taula.. in in in ... si mislijo.. Boga ronja.. in ostali.. ko se ne vejo kaj je to love.. in kr neki bluzijo..

Po mojem mnenju pa ti ne veš kaj je love..tako da, kdo ima prav?user posted image  Vsak zase.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 60
11.5.2007 7:58:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sloncica
 sam kaj ko nam ego ne da…da bi sli cez sebe..pa mal iz druge smeri pogledali..
Pa se neki se mi zdi, da tak nacin razmisljanja funkcionira kadar je na drugi strani nekdo, ki te ne bi rad prizadel in ki spostuje tako sebe kot tebe… 

EGO  sicer ne da... ampak ti vseeno gres cez sebe.. in potem mogoce mal trpis.. ampak to itak ni pomembno.. ker trplenje je minljivo..

Drugega noces prizadeti.. ko se pucutis z njim fuuul povezan.. ko obstaja tisti filing.. in ta filing lahko obstaja samo v primeru.. da drugi nima pogojev do tebe.. niti ti do njega.. in v tem filingu.. je nemogoce narediti kar koli.. kar drugemu ne bo vsec.. oziroma.. je to bolj slab opis.. V tem filingu sanjas iste sanje.. ni mozno drugace..
Pogledas v ucke.. in tocno ves..kaj si drugi misli..

Ce obstaja pogoj na drugi strani..potem je men osebno.. cist vseen al tega cloveka prevaram al pa ce ga ne.. ker koncno se itak ze skoz varata s tem..  ko pravita, da se ljubita.. a v bistvu si postavljata pogoje in neizogibno meceta polena pod noge.. Sanje niso cist iste.. filinga ni... brez veze je.. gre do neke tocke... in sicer dokler se nic ne vprasas.. dokler se ne zavedas.. da je mozno tudi drugace..
Pogledas v ucke.. in ne ves kaj drugi misli.. veza je koncana! Kufri! user posted image user posted image   

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 11.5.2007 8:03:50 >

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
11.5.2007 8:02:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Sicer sem pa pripravljena oprostit marsikaj, sploh tistim, ki jih imam rada,

Jst tud.. jst tud.. user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
11.5.2007 8:13:05   
Anonimen
Tjažijeva žena ne folga mislit, ker on misli še za njouser posted image .

user posted image user posted image  ni cist tko... he he

Sorry Tjaži, saj ni mišljeni tako, nesramna jaz, ker tvoje žene niti ne poznam...

Kaj si misli..?? parkrat je rekla.. da je velik lazje.. in mogoce celo boljse.. z mano bit frend.. kot pa partner.. ker ne morm bit pr mir.. in ne dam mir.. ce mi kej ni ok.. :))

Bi pa res rada kaj več o tebi vedela, da bi te mogoče vsaj malo bolj razumela, čeprav močno dvomim v to.......Si poročen, otroci, prosti čas, služba......

Sej ni kej velik vec vedeti.. :)) Ja vse to kar si nastela.. in se kuza.. :)))
Pa mal mi je mim.. da na svetu obstaja tak smotan sistem.. pa religije zaradi biznisa... pa locitve in kreganja zaradi seksa.. in potem seks drugje zaradi tega.. pa da folk se kr hodi na volitve.. volit tiste.. ki jih bojo nadaljnih nekaj let ****l v glavo... pa da se na tko krut nacin goji in kolje zivali..
To je vse..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
11.5.2007 8:13:55   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: poliloni

Jaz pa menim, da dokler ne doživiš tega ne veš kako boš odreagiral. Nekaj je govoriti kako bi bilo, če bi bilo...Nekaj pa ko se to res zgodi.
Preprosto ne vem kakšna bi bila reakcija....in sem mnenja, da lahko o reakciji govoriš šele ko si soočen z dogodkom, vse kar je pred tem so samo hipoteze, ki pa jih lahko hitro ovržeš ko do tega pride...
A bo varal ali ne pa tudi ni od dovoljenja odvisno, le partnerka bo mogoče prej izvedela, če bo "vedel" da ga ne čakajo kufri.

No, to je tudi moje mnenje.

In tisti, ki se vam varanje ali pa ena prevara ne zdi kaj takšnega, ali ste bili prevarani, ali ste prevarali?

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 64
11.5.2007 8:18:14   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ali bi parnerju obljubili.. da ce se mu to zgodi/nardi.. mu date se eno sanso..

Ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
11.5.2007 8:24:15   
Anonimen
POPRAVEK!

in če resnično ljubiš, brezpogojno kot praviš, a lahko nehaš nekoga ljubiti, ki ti prizna svoj največji strah? strah, da ni sposoben odpustiti varanja. si mogoče kdaj pomislu, da je lahko tud to težko?

Ejjjj sori.. tuki sem narobe napisal... Sem mislu.. tko... Da Ja lahko.. ljubim tistega.. ki mi prizna svoj najvecji strah.. cetudi je to ravno ta strah.. ampak naj potem ne panča.. ob tem strahu.. al pa skupaj z njim.. Neki treba pocet.. da zgine..

ne pravim.. da ljubim prezpogojno...
Ja lahko ljubim tistega.. .. ampak ne bom dal mira.. ce me neki muci.. ne bom dal mir..mogoce teden.. max 2... potem pa bom zatezil.. in potem.. ali se vse skensla.. ali pa je cisto.. ker ce je tko... neki vmes.. ne dam mir.. Men je vazno da se premika.. pa kamor koli ze.. Ce neki stagnira.. se zdolgocasim.. in pol je kriza z mano.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
11.5.2007 21:01:34   
taja27
če sm jst iskrena (predvsem do sebe) lahko rečem samo tole; ne vem, kako bi reagirala če bi bila prevarana.

zdej lahko pametujem, da bi nardila tko pa tko ... ampak, zdej lahko govorim na osnovi svojih vrednot in me to čustveno ne zadane. ko pa si čustveno prizadet, velikokrat odreagiraš povsem nasprotno, kot bi sicer, če bi imel glavo na mestu.

ne vem. mogoče bi jokala, mogoče bi kričala, mogoče bi popizdila in ga poslala v ... s kufri vred, mogoče bi s solzami v očeh in bolečino v srcu odpustila (pozabila verjetno nikoli), mogoče bi prosila naj ostane z mano, naj ne odhaja, mogoče bi odšla in se nikoli več vrnila, mogoče bi začela tolčt po njemu ... mogoče bi ostala hladna in prazna. to bi blo po moje najhuje, ker potem pa res ni več vrnitve. pojma nimam in moram bit poštena, da ne vem.

sem imela v življenju dogodek, ko je meni zelo ljuba oseba doživela shiziofreno epizodo, ki je trajala slabi dve leti. no, res hudo je blo 3 al 4 mesce, kasneje je spravljala koščke svojega življenja na mesto. glede na to, da sem izobražena v tej smeri, bi človek (in jaz) pričakoval, da bom odreagirala razumsko. predvsem zato, ker sem se v življenju že srečevala s podobnimi primeri. ampak nikoli nisem bila osebno vpletena, nikoli niso bila prizadeta moja čustva. v danem trenutku sem seveda odreagirala zelo racionalno in odgovorno. ko pa je bilo najhujše za mano, sem se skoraj sesula jaz. so prišli trenutki, ko sem samo jokala, so prišlli trenutki, ko sem se počutila nepremagljivo, so prišli trenutki, ko sem si želela, da se to ne bi dogajalo meni in da te osebe sploh ne bi bilo na tem svetu ... kruto, ampak resnično. in proti takšnim občutkom ne moreš nič. lahko jih samo zatajiš. jaz pa tega ne morem. in da človek prizna kaj takega, mora imeti 'jajca'. priznati svoje napake je verjetno najtežje v življenju.

tako je z varanjem. ne veš, dokler se ne dotakne tebe, tvojih čustev, tvojega ponosa ... po meni je lažje reči 'pakiraj kufre', kot pa priznati, da nimaš pojma, kako te lahko prizadane, če te tvoj ljubljeni partner prevara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
12.5.2007 18:10:04   
Anonimen

tako je z varanjem. ne veš, dokler se ne dotakne tebe, tvojih čustev, tvojega ponosa ... po meni je lažje reči 'pakiraj kufre', kot pa priznati, da nimaš pojma, kako te lahko prizadane, če te tvoj ljubljeni partner prevara.

Jp!

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?