madela
|
Pozdravljene! Pa smo dobili izvide iz alergološke ambulante Glede na to,da so bili kožni testi negativni sem malo upala,da bo kaj manj alergij,pa sem spet zelo razočarana,ker jih je kot ponavadi spet več Torej imamo potrjeno alergijo na: mleko,sojo,jajca,lešniki,arašidi,pšenico,paradižnik,paprika,banane,latex,pasja in mačja dlaka. Poleg tega pa moramo biti pozorni pri dajanju: agrumov,kivija,avokado,marelica,kostanj,grenivka,ananas In to je bilo pozitivno vse kar so mu sploh delali teste,razen na cvetni prah je negativno. Me res zanima kaj se bo pokazalo v Rogaški,kjer testirajo več kot 500 alergenov Na koncu tako ne bo smel otrok nič jest,vsaj dobrega ne! Najbolj pa me jezi,ker sva že skoraj tri leta na dietah(toliko bo kmalu star) pa nama vedno znova zavrnejo prošnjo za dodatek,ker je kao premalo alergij,da bi mu to pripadalo. Upam,da bodo tokrat zadovoljni,da bo zadost alergij po njihovem mnenju. Od rojstva pa ima alergije na:mleko,jajca,soja,arašide,ter živalska dlaka,ostalo pa je sedaj na novo dokazano. Upam,resnično upam,da nama bo bioresonanca pomagala,ker se smilim sama sebi,še bolj pa se mi smili moj otroček
< Sporočilo je popravil madela -- 1.6.2007 13:55:26 >
|