|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tašče?!
19.10.2004 9:38:07   
ZARA
oprosti Blanka77... ampak tvoja tasca pa ni normalna :(!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako more kaj takega sploh naredit svojemu lastnemu sinu...taki ljudje niso vredni svojih otrok...ne morem si predstavljat...no ja sej moja tud Zaro sam ene 2x vidla ker je kao prezasedena :ups:...res pa je da zivi 170 km stran...

papaaa:miska:

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   tašče?!
19.10.2004 10:29:31   
Anonimen
Tudi moja tašča je "čudna". Že vse življenje hoče boiti povsod, ampak čisto povsod glavna. S to razliko, da se tudi s svojim sinom ne razume. Potem pa vleče niti nekako takole: enkrat lahko vsi pridemo na obisk, potem se s sinom skrega in kliče samo mene z malim, kdaj da bova prišla in joka zraven (meni je pa kar slabo, ko jo poslušam), ko je tako boga, tretjič priredi zabavo za njen rojstni dan, pa nam pove, da za nas pač ni prostora. Mene ne mara, to vem, ker tudi jaz ne maram nje. Ima pa rada bivšo partnerko mojega moža, vendar zdaj, takrat, ko sta bila še skupaj, je tudi ni imela. Sedaj pa, ko ona pride na obisk, se celo stanovanje sveti in pleše okoli nje, kot da bi prišla kraljeva delegacija. Mene na primer niti ne vpraša đ, če bi kavo. Mogoče se je zgodilo ene dvakrat. Aja, pa še slike od "bivše" ima razobesese po celem stanovanju. Sicer skupaj s hčerko, ki je njena ljuba vnukinja, ampak vseeno.
Jaz osebno najrajši sploh ne bi več šla nikoli k njej. Pa takrat, kadar sta z njenimsinom, mojim partnerjem, slučajno prijatla, pač grem zaradi mojega sinčka, ki pa nima tako rada, kot vnukinjo. Kadar sta pa skregana, pa sploh ne grem, čeprav mi je zoprno, ker me kliče, smrk, smrk, kdaj bosta pa prišla s Toborčkom na obisk, smrk, smrk. Ampak je ne moram poslušati, kako bo spet začela moralizirati in soliti pamet, tudi kar se mojega otroka tiče, čeprav ga sploh ne pozna in ne ve, kaj delamo prav in če kaj delamo narobe. Je pač najbolj pametna oseba na svetu. Taka je bila samo še moja babica, tašča moje mame... Zgodovina se ponavlja...

(odgovor članu po)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   tašče?!
19.10.2004 10:48:31   
Anonimen
:((:((NOČEM POSTAT TAŠČA!!!!!!!!!!:((:((Me je kar strah,da bom zmaj postala!!!Otroci moji ne me naredit za taščo lepo prosim!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu po)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   tašče?!
19.10.2004 11:04:24   
BARBARA R.
Erdbeere,pa ti je prijetno ko tašča pazi na otroke?
Pri nas se tudi vsi ponujajo in pametujejo.Težko dam otroka iz rok ne da bi bila zraven,Ne vem zakaj,še bolj me pa skrbi kako bo ko bo treba v službo.Nikomur ne zaupam.
Še slabše pa si bom naredila,ker je pomočnica ravnateljice v vrcu kamor bo šla Kristina in še hišo si bova uredila na sosednji parceli kot je tašča.Še bo pestro.
Upam,da teh vrstic ne bo brala.
ŽELIM VAM ČIMMANJ TEŽAV S TAŠČAMI IN TASTI!

:muca:

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   tašče?!
19.10.2004 11:17:03   
nežka71
Kot vidim je skoraj vsaka tašča po malem:hudicek:.
Moja mi cefra živce vsak dan. Mi živimo v skupni hiši in skupni vhod mi spodaj oni na vrhu. Vedno ko pridem domov priteče na vrata in kriči tamalmu na ulico miško si prišel. Pa saj ni potrebno da ve cela ulica kdaj pridem.Vtika se tako v vzgojo kot v šolske zadeve( kdaj naj se uči,pa kaj naj se,..)Moj pa do pretkratkim nikoli nič njegovi starši so svetniki nedotakljivi. Tašča tudi ima rada komando nad vsem in vsemi tast prav tako. Na njujino nesrečo sem pa taka da se ne pustim preveč komandirat. Sicer ne takoj povem počakam na ugoden trenutek potem pa udarim nazaj. Tašča drži nos kak teden in je zlati mir.
Moj je pa tudi spregledal ko se mu je ženil brat. Starši so nama komandiral kdaj,kako naj gremo in kakšni naj bomo na poroki. Takrat je pa moj udaril po mizi in naredil črto med nami in jimi. Odtakrat se imam prav odlično. Tašča pride samo kadar je nujno tast pa sploh ne. Moja mama je imela celga:hudicek: za taščo in jaz kot otrok sem marsikaj videla in doživela pa sem si takrat obljubila, da moja tašča zmano pa ne bo tako delala.te ga se držim in se ji postavljam po robu. Najbolj žalostno pa je, da je tudi druga snaha na drsala pa čeprav je 102km razlike.
Lp. Manca03

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   tašče?!
19.10.2004 12:07:55   
mammika
Joj nekam jih spokajte pa bo bolš...Hvala bogu da mam tako taščo, no sej ji sploh ne morem reči tašča ker mi je kot prijateljica......Hvala bogu...
LP

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   tašče?!
19.10.2004 12:25:37   
SILVA
No mi pa živimo pri mojih starših in jih imam tud pol kufer:grrr:.Moj ati skoz teži,če se Matija mal joka:zmeden:,ne vem kako naj drugače pove če mu kej ne paše,namreč govorit še ne zna:zmeden:.Moja mami je drugače zlata ampak skoz mi govori kako naj ga oblečem,a sem plačala položnice,zakaj si si kupla dvd,zakaj si kupla to in to:grrr::grrr::grrr::zmeden2::zmeden2:.Za mojega fanta teži,če gre kakšno soboto s kolegi ven in pride malo bolj pozno,da kje je bil,kaj je pil,a je vozu pijan,kaj je delu:grrr::grrr::grrr:.Kaj jo briga:hudicek:.So moji stari pa mi gredo doskrat na živce,kaj šele mojemu fantu:zmeden:.Ampak jiz jim vedno povem svoje in upoštevam svoje mnenje,ne njihovega,če jim pa kej ne paše nej pa povejo in se bova takoj odselila:zmeden2:.Ampak to pa moja mami ne bi rada,ker nas ima rada in ji bo pol dolgčas:zmeden2:.Ne vem,jaz kumi čakam,da bova šla na svoje,da bo enkrat mir v bajti:).Sicer imava eno zelo majhno garsonjerco,ki jo oddajava,amkžpak je tisto premajhno za nas tri in kužata,tako da je treba malo prišparati in si bomo kupili nekaj večjega:bravo:,upam da kmalu:).
lp

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   tašče?!
19.10.2004 12:30:49   
Donja
Jaz pa raje živim pri tašči, kot da bi morala pri svojih. Zadnje čase je sicer tako zaposlena, da jo vidim dve uri na teden. Ko pa smo v nedeljo praznovali rojstni dan, pa mi je ful pomagala kuhat in vse. Saj bi jo lahko kaj kritizirala pa je ne bom. Sem ji še hvaležna za nedeljo. Bom takrat, ko me bo kaj razkurila. Če bi živela pri svojih bi bilo še huje kot pri Silvi. Bolje da niti ne pomislim.

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   tašče?!
19.10.2004 12:45:41   
mojchka
Neva,
ne se sekirat. Pol je odvisno tudi od tebe...
Moja tašča je krasna, včasih še preveč (tako da imam jaz slabo vest, kakšna sem, hehehe)...
Vem, da moje otroke pazi še bolje kot jaz, posveti se jim stoprocentno, medtem ko bi jaz najraje, da bi se sami igrali in bi jaz imela mir.
Ona pa pusti vse iz rok in vidi samo otroke...
Vedno nas spodbuja, pomaga nam tako in drugače (tudi finančno)...
Tako... naj vsaj nekdo pohvali taščo, da ne bo izgledalo kot da so vse :hudicek:

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   tašče?!
19.10.2004 13:23:55   
kimi
Če bo to tko k vi pišete bom jaz že dons spalirala pa šla:)- O še to se mi manjka ko bom v isti hiši s svojim vhodom-pa verjetno bo vsak dan pr men, pa tast pa od fanta brt k tašče nov doma bojo verjetno kr k men hodil jest:grrr: Oh joj, ko pa je moj tako navezan na družino, da bom ZNORELA

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   tašče?!
19.10.2004 13:42:05   
Abby
Moja tašča in tast sta iz druge kulture, ampak delujeta, kot da sta iz drugega stoletja. Ko se je njuna hčerka razšla s partnerjem po 10 letih, sta se še 2 leti čudila, zakaj neki ni partnerjevih staršev nič več na obisk.

Ko sem spoznala svojega moža, je bil star skoraj 29 let in je živel s starši, se je pa že nekajkrat odselil od njih, pa vsakič prišel nazaj, ker mu je mati itak ves čas visela v stanovanju, da je bilo kot pri starših, samo da je moral plačevati stanarino. ko so stvari med nama postale resne, se je preselil k meni. Na srečo živijo njegovi v drugem kraju, brez avta in preleni, da bi šli na avtobus, sicer bi se jih ne znebila iz hiše.

Ampak od žačetka me niti niso tako motili, ker so se brzdali, kadar sem bila tam. Po nekaj mesecih so se pa pokazali taki, kot so: hrupni, nevljudni, žaljivi, neumni, nesramni, primitivni...skratka, grozni. Staremu je najljubše razvedrili, da žali svojo ženo, jo zmerja in ji govori, da je neumna.

Do zdaj mi je uspevalo, da sem jih držala daleč stran od sebe. Je pa šlo na tesno, ko se je rodila hčerka. Živijo blizu porodnišnice in so mi nonstop viseli tam, da sploh ne omenjam, kako se je stari nadišavil, preden je prišel na obisk. Cel popoldan sem morala zračiti.
Pri nas so bili po hčerkinem rojstvu samo 1x, mi jih pa obiščemo največ 1x na mesec. Hčerka se sicer takrat z njimi igra, sicer pa ne čuti nobene želje, da bi se bratila z njimi. Onadva sicernenehno gnjavita, kdaj bo prišla v varstvo k njih, ampak stvar je taka, da bi jo raje pustila samo doma, kot pri njih. Bilo bi varneje. Mojega moža sta namreč kot otroka zaklepala v hišo, pri 2 letih so ga naklestili, ker mu je ušlo v hlače (posledično je močil posteljo do 10. leta, revež), stari mu je prst priškrinil z vrati od vlaka (po nesreči), materi je pa kot dojenček padel po stopnicah. Seveda se to lahko zgodi vsakomur, ampak vseeno jim to ni ravno priporočilo, da bi bili dobri varuhi.

Še besedica o tem, kako so jo zagodli mojemu ubogemu možu in s tem tudi meni. Taščino življenjsko poslanstvo je pedenanje svojim dedcem. Zaradi tega je največji dosežek mojega moža to, da si sam obriše rit. Dobesedno. Če ga prosim, naj npr. poišče otrokovo jopico, se postavi in čaka, da bo jopa sama skočila vanj. Ne zna se sam obleči, ne zna skrbeti za svoje reči, vse mu je treba prinesti na pladnju, to pa zato, ker mu je vedno vse postregla mati. Za razliko od naše družine, kjer se je moške vzgajalo v duhu, da se jim ni treba ženiti samo zato, ker rabijo gospodinjo, in se jih je tudi naučilo gospodinjiti.

Skratka, še predobro vem, kakšne pošasti so lahko zakončevi starši in že zdaj me je groza, kako bojo spet navalili, ko bom rodila.Če bo pa "muško dijete" bojo pa podivjali še trikrat bolj.
Groza!
:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   tašče?!
19.10.2004 13:44:33   
Anonimen
Zgleda, da sem ena redkih, ki s taščo in tastom nima težav. Vidimo se povprečno enkrat ali dvakrat na teden za kakšno urco. oba sta nora na malega. nič se ne vtikata, včasih povesta svoje mnenje, dasta kakšen nasvet, pobudo, tolažbo...in meni ter možu prepuščata odločitve.
Prav tako je mož zlo zadovoljen z mojima staršema.
res smo lahko srečni, ker se vsi zlo dobro razumemo. :bravo:

(odgovor članu po)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   tašče?!
19.10.2004 13:47:32   
ZARA
Abby....A JOOOOOOJ!!!

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   tašče?!
19.10.2004 15:09:55   
pika8
:angel::angel:moja bivša tašča pa je bila dobesedno:hudicek: v podobi človeka.Zdaj hvala bogu že bivšim,sva živela pri njej ,v skupnem gospodinjstvu,v sobici.Kaj vse je ta ženska delala.Otroka nisem znala oblečt,nahranit,umit....Ko pa sem šla delat,te je šele norela.Štofirla mi po torbici,klicarla v službo če sem res v službi...Moj pa ji je samo prikimaval.Pol pa mi je na žulj stopla,pa sem jo skoro knokavtirala,če ne bi bilo njenega ljubega sineka,bi jih fasala.Prvič v življenju me je nekdo spravil tak daleč da bi mu lahko kaj nardila.Potem pa je moj le opazil,da mi dela veliko krivico,ampak prepozno.Pol ko sem šla sem mu rekla,da bo srečen samo s tisto,ki mu jo bo našla mamica.Zdaj je tam druga revica,ki se ji godi isto kot prej meni.Zdajšnja tašča,pa mi je kot druga mama.Hvala bogu,da ssem dobila dobro taščo in tasta.Zelo nam stojita ob strani ,se pa nikoli ne vmešavata v ničesar.

Tebi pa priporočam,da se najprej pogovoriš z možem,potem pa še z njo.Ti jih najboljše poznaš.Če bo ti mož stal ob strani,ti bi bilo mnogo lažje,če pa ne bo imel razumevanja,pa je mamin sinko.Če mu veliko pomenita in vaju ima zelo rad,se bo z vama boril za srečo in mir v družini.Če bosta imela bilo kako možnost, pojdita zase.

Želim ti ,da bi tvoja prizdevanja,obrodila sadove.
Naj vas :angel:

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   tašče?!
19.10.2004 17:33:11   
SANDY
moja tašča je pa zakon. Nč ne teži!! Sploh nimam pohvale zanjo, ker je res ZAKON!!

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   tašče?!
19.10.2004 17:46:26   
Pupica
Težko, pa smo vendar zmagal!:bravo:
Jaz sem človek, ki se ne vtika v druge ljudi, zato tudi hočem da se drugi ne vame.:hudicek:
Ko je želela, da kaj naredim tako kot ima ona v mislih, sem ji pač lepo povedala, da pač ne bom naredila tako, lahko pa iz milega miru rečem;"Ja, bom!"Pa potlej še vedno naredim po svoje.Namig je razumela s prve.9nebesa Sreča ne!
Ja vem ja, lahko bi imela pa blont taščo:)-:)-:)-:)-!
Takrat pa ne vem kaj bi storila:zmeden2:
:muca:

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   tašče?!
19.10.2004 19:23:18   
Marči
Moja tašča je tako tako. Odvisno kako veter popiše.:)
Včasih je ok, full prijazna, nič ji ni problem, včasih pa tako zafustrirana, da je joj. Ponavadi ji povem svoje mnenje, potem je nekaj cajta vredu, potem pa spet po starem. Z fantom še ne vema, kaj bova naredila, ko jaz začnem s službo. Namreč bi jo rada pazila. Jo je že parkrat, ko sva šla v kino, potem pa sem drugi dan poslušala njeno jamranje, kako jo vse boli (kolena, pa da je dobila migreno). P.s.: Najina pupa je res živa, ampak ne tako, da bi povzročala migreno :( :zmeden:
Živiva pa nad njimi.
Mislim, da se bomo enkrat res morali oring zmenit, drugo ne pomaga.
LP

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   tašče?!
19.10.2004 21:26:27   
Anonimen
Ej, Abby, tole se pa tako super bere, kot en črni humor. Pa zelo, zelo dobro napisan. Bravo!

(odgovor članu po)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   tašče?!
19.10.2004 21:29:09   
lorelei
Neverjetno punce, kako ste se razpisale!

Tudi jaz si ne morem kaj, da se ne bi oglasila. Po že ve zakaj. Ker poznam njenega :hudicek: in vem, da ima tri roge, ne samo dva.

MOja je pa še kar. Težava je le v tem, da me jezi, ker je veliko bolj perfektna kot jaz. Pa tudi to me jezi, da zna super skrivati, kaj si misli. In navadno jaz ne vem, pri čem sem. No ja - pa se vedno znova potolažim, ko vidim, kaj je tašča v pravem pomenu besede (ko poslušam pikantnosti iz Po-jinega življenja). Tako na koncu vedno rečem HVALABOGU DA MOJA NI TAKA.:bravo::bravo::bravo:

Po - zdrži!!!

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   tašče?!
20.10.2004 10:29:04   
KIRA
Ma, že cel cajt, ko to berem premišljujem, če bomo tudi me take in bomo naši "dečici" solile pamet???

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ali anj gre otrok pri enem letu v jasli
bebiji

ali naj gre otrok pri enem letu v jasli?

ja, mu bo koristilo (52%)

ne, je še premajhen (48%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!