|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tašče?!
18.10.2004 22:43:52   
po
:hudicek:Kako ste se navadile nanje in kaj narediti, če postanejo preveč vsiljive?
Lp, Po.:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tašče?!
18.10.2004 22:48:56   
kimi
Po jaz živim z njo. In mi skoz govori kako in kaj z otrokom. Mislim skoz ne samo, ko ga hočem kam pelat postane full panična...kaj če se kaj zgodi pust ga men doma. Oh komaj čakam da greva s fantom na svoje. Al pa obleci ga hladno mu je, potem zamenjaj mu plenico kdaj je bil previt. PA VSE TO SAMA DOBR VEM
Včasih kaj preslišim pa je. Veš če pomislim, da bom tudi jaz enkrat babica in bi bila tudi jaz rada z vnučkom in ga imela rada ji oprostim. Pravijo, da imaš vnučke rajši kot svoje otroke tako, da popusti malo. Seveda ima vse meje. Ko nisem imela otroka nisem vdela pravega pomena mama sedaj vem pravi pomen in kaj vse je dala čez zame. In sedaj ne vem kaj pomeni biti babica vendar ne bom naredila napake kot sem jo prvič. Saj vem da ga ima tudi ona rada in da ga skrbi zanj. Boš preživela;)

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tašče?!
18.10.2004 22:54:46   
po
:zmeden:Ja mi res ne bo ostalo drugega. Kot kaže bom celo življenje z njo!
Razen če grem?! Potem pa bom sama z dvema otrokoma:duda::duda:
lp

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tašče?!
18.10.2004 22:55:39   
kimi
Zakaj boš celo življenje z njo?
Kje pa je mož? Ali živiš z njo.

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tašče?!
18.10.2004 22:58:45   
po
:zmeden:Ker druge rešitve ni. Živimo v isti hiši, sicer ločeno gospodinjstvo, a vsakič ko pokažem ven glavo mi mori. Vsakič bi hotela ona imeti glavno besedo pri mojih otrocih. Mož?!On je še več pa ga ni. Ne razume me- saj je vendar njegova mama!:hudicek:

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tašče?!
18.10.2004 23:00:21   
kimi
Ja ja vem kako to gre. Kaj pa če bi jo ignorirala. Ali imata svoj vhod?

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tašče?!
18.10.2004 23:03:04   
Anonimen
:((:((:((:((Na žalost je nimam več,kolikokrat pomisliva z možem kako bi bila srečna s tolikimi vnuki in kako bi jih razvajala.Pa pravnuk ta bi bil kralj.:((:((

(odgovor članu po)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   tašče?!
18.10.2004 23:05:09   
po
:(Je ne moreš ignorirati. Ta mali ima 2 leti in ga lahko kupiš za bonbon! Potem sem jaz tista zmešana, ko se mi začne še on trmariti. Vhod ima na isto stran in živi spodaj. Celo poletje odprta vrata, pozimi pa te vidi skozi okno! Pa še 24 ur na dan je doma in nima drugega dela kot čakati, da se bo kaj zgodilo.:hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tašče?!
18.10.2004 23:09:26   
kimi
Ne vem kako naj ti svetujem. Ta je res težka. Kaj pa če bi se pogovorila z možem in mu povedala situacijo. Ali pa bi se kar pogovorila z njo. Jaz bi že verjetno od jeze rekla da sem dovolj stara da vzgajam svoje otroka, če je ona svoje zamudila ne rabi pri mojih nadaljevat. Sm kr živčna postala. To nekateri res ne razumejo kako je. Samo očitno je pa pri tebi res hudo.

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tašče?!
18.10.2004 23:11:39   
Alexandra
Ko še ni otrok so vse sladke, potem ko pa prijoka malček, pa prikaže pravi obraz.
Povej ji na lep način, da te to in to moti, da je ona vzgajala otroke kot je ona hotela, ti pa boš svojega kot boš ti želela! Povej ji, kaj ji gre, pa se bo mogoče mal umirila. Zakaj pa ji tvoj mož ne pove? A misli on živet celo življenje z mamo, al mu je pomembnejša družina.
Tema tašče - :hudicek:.

Ne obupaj, potegni se zase, otroke in za svoj mir. Srečno.

L.P., :sloncek:

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tašče?!
18.10.2004 23:11:53   
po
:zmeden:Jst sm živčna dan na dan! Bom že kako. Hvala za klepet. Zdaj me čaka mala, da ji dam jest!
lahko noč:muca:

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   tašče?!
18.10.2004 23:18:50   
kimi
Oh alexandra to je tako težko. Mogoče pa je tašča pravi:hudicek: in lep pogovor ne bo pomagal

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   tašče?!
18.10.2004 23:19:08   
nikitta
:hudicek: a se človek navadi. Diplomatski odnosi...in to je to. Takrat pa, ko nam deli "BREZPLAČNE NASVETE" , poslušam če je res kaj uporabnega, ostalo pa pač... drugač ne gre.

Malo so ljubosumne in žleht, a to ni razlog, da jim ne bi oprostili nevednost in se naprej brigali za svoje življenje. Namreč, prepričana sem, da srečen in ustvarjalen človek nikdar ne dela zgage, kaj še le da pamet soli drugim.
Moja tašča mi včasih predstavlja izziv...

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   tašče?!
18.10.2004 23:22:58   
kimi
Po veliko sreče s tvojo:hudicek: Hec;) Pa lahko nočko. Umiri svoje živčke

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   tašče?!
19.10.2004 3:15:18   
Anonimen
Ponavadi ne komentiram takih postov, ker se zavedam, da je vsaka situacija različna in da je svetovanje zelo težko.
Sem pa sama večkrat v situaciji, ko posredujem med svojo mamo in bratom, v preteklosti med njegovo bivšo ženo in sedaj tudi sedanjo. Se mi večkrat zdi, da vsak vleče v svojo stran in kot zunanji opazovalec vidim mogoče dlje kot vsak posameznik, udeležen v "sporu".
Hvala bogu, da je vsaj moj oče dovolj razumen in priseben, da ne sodeluje :-).
Torej, prejšnji bratov zakon je po mojem mnenju razpadel tudi in predvsem zaradi umešavanja moje mame in to sem ji tudi večkrat povedala in je nekako razumela, vendar svoje napake ponovno ponavlja. Saj ne, da bi to počela zanalašč ali ker bi bila hudobna, njeno "dobro" je samo drugačno od tistega, kar je "dobro" za nekoga drugega, sama pa se ni zmožna postaviti v kožo svoje snahe. Potem pa počne neumnosti za njeno dobro.
Tudi tisto vsakodnevno visenje na vratih in stopnišču je po njenem zato, ker če ne lahko snaha misli, da jo ignorira in da je ne mara.

Glede na to, da te tvoj mož nekako ne razume, poskusi govoriti s taščo. Ne poznam je in ne vem, kako to sprejema, če misliš, da je sicer razumna, poskusi. Pa ne z obtoževanjem v stilu "vi meni, vi vedno, včeraj ste,..." ampak s sporočili tipa jaz - "jaz čutim, jaz mislim, ko; mene boli, ...". Poskusi razložiti, kako se ob njenem obnašanju počutiš in povej kaj bi rada.
Če imaš možnost, prosi za posredovanje tasta ali svaka/svakinjo ali koga drugega, ki mu zaupaš.

Je pa verjetno normalno in bo vedno tako, da se bodo tašče vmešavale v življenje snah, če so pod isto streho. Edina rešitev je selitev.
Pa še takrat ti gre včasih čez glavo, tudi meni moja, pa še otroček še rodil ni ;) - zaenkrat sta mi s tastom samo psa razvadila in to tako, da bi ga najraje dala stran.

Pa sporoči, kako si uredila.

(odgovor članu po)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   tašče?!
19.10.2004 6:51:47   
Blanka77
Bodite vesele, da se vsaj malo vmešavajo v vaše otroke. "Nasvete" preslište. Moja tašča sploh še NI prišla pogledat svoje 4 mesece stare vnučke. A si lohk mislte? In to zato, ker njen ta nov frajer (mlajši od mojega moža) sploh ne ve, da ima ona sina, kaj šele vnučko. Verjetno sem kriva jaz, ker sem kriva vsega njenega gorja v familiji, odkar sem se pojavla v njenem videlu. Ne vem sicer, zakaj. Pa se tud ne sekiram, žal mi je samo zaradi možička, ki pa ga to ZELO boli.
Kakor jih vzameš, so tele tašče res en :hudicek:.

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   tašče?!
19.10.2004 7:14:17   
VALENTY
Mojo taščo bi lahko pa pri belem dnevu z lampo iskal,pa je nebi najdu.:bravo:Je k cukerček;)in sem full vesela,da je takšna kot je:love::grrr: ,ne morem pa rečt isto za tasta:hudicek:
Zmeri more en "srt"
Lp

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   tašče?!
19.10.2004 7:51:37   
žabica
Kot bi brala zgodbo svojega življenja. Jaz sem s taščo živela v istem gospodinstvu 6 let, pa ni bilo nobenega problema. Takoj ko sem rodila, pa se je to končalo. Uredila sva si svoje stanovanje, imava svoj vhod pa imam vseeno občutek, da je vedno prisotna. Kar se tiče moža je pa tako kot pri tebi. Ona je njegova mamica. Sama se srčno trudim, da bi kakšno stvar preslišala, ampak kaj ko čez čas tudi to ne gre več. Moja se je odločila, da je počasi že čas, da rodim še enega otroka. To, da sva se z možem odločila, da bova ostala samo pri enem je niti malo ne moti.

Želim ti čimveč potrpljenja!

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   tašče?!
19.10.2004 8:01:38   
Erdbeere
Hm sej kaj vem kaj naj rečem........moja tašča hvala bogu živi 4 km stran pa je itak vsak dan pr nas....sam jest skoraj ne morem brez nje ker mi pazi tamalo...tako da vidm jo v bistvu tok da pridem po tamalo , če me kaj zanima jo vprašam drugač pa samo najnujnejše stvari pa čimprej domov......jest večkrat rečem manj jo vidim raj jo mam ;) .....sam je pa pri meni to da je ona taka da se vedno vmešava k nama in ji je moj možek lepo povedal, da on ima svojo družino in naj neha tezit....no sej mal je bila jezna pa kaj midva sva zdej druzina in naj se briga za svoje doma ne da nama serje ...upam da veste kaj sem hotla povedat...

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   tašče?!
19.10.2004 8:08:25   
Taša
Ker živimo zase nimam problemov z "taščo", hvalabogu. Jo imam ampak je tako kot da je ne bi imela. Hčere pride pogledat 3x na leto in to je tudi vse. Hvalabogu da je tako. Živijo sicer v istem kraju jim pač paše tako,meni pa tudi. Vem pa da je moja mami idealana :bravo::bravo: tašča mojemu partnerju z katero se boljše razume kot z svojo mamo. Če ima kakšen problem se najprej na mojo mamo obrne. Tudi ko sem bila prvič noseča in sem bila zadnji mesec nosečnosti v bolnici je skrbela zanj moja mama, saj kar pri moji mami in očetu spal oz. se je tja preselil. Z mojim očetom pa hodita skupaj na rekreacijo. LP

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   tašče?!
19.10.2004 8:10:07   
Erdbeere
Ja sej moj se tud s svojo taščo (mojo mami pa očijem) velik bolj razume kot s svojimi...tko da gremo tud večkrat kam skupaj 9nebesa

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   tašče?!
19.10.2004 8:11:26   
JASNA D
Bodite srečne, da samo tašča teži, pri nas je večji problem, ko težijo vsi po vrsti, meni se tudi že meša, sedaj pa mi težijo celo za dva otroka, ne le za enega.

Žal je pač tako, da brez njih ne gre, ker se na nek način s poroko vežeš tudi z ostalimi pritiklinami moža...

Lp, Jasna

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
19.10.2004 8:14:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu po)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   tašče?!
19.10.2004 9:01:33   
KIRA
No ja, moja ni tako strasna, amšpak mi kljub temu gre na zivce, ker se mi ze od prihoda domov vsiljuje in mi po vsej sili hoce pomagat. Jaz pa tega ne zelim in sem ji tudi to rekla. Sem cisto sposobna skrbeti zase in svoj omalo strucko. Pa baba ne kapira. Desetkrat ji povem ne, ne rabim pomoci, pa enajstkrat vprasa.
Poleg tega pa je moj cukrcek vsakokrat, ko jo tasca pazi, moker. enkrat mi jo bo se prehladila. jaz ne vem ce jo namerno poliva ai kaj. sirotica je vsakokrat do koze premocena, kljub "brodlcku" in plenici...
tasca je pa ful obcutljiva. ce samo kaj muknem, pa je takoj uzaljena. sploh ji nic ne smem rect. pa raje ne hodim dol k njej, ceprav smo z mozem v isti hisi. imava svoje sobe in jaz se zadrzujem tu in hocem svoj mir.

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   tašče?!
19.10.2004 9:32:56   
lara2
Midva tudi živiva pod isto streho z njegovo mamo. Imamo ločen vhod in ločeno gospodinjstvo. Pa sem muslila, da imam samo jaz probleme s tem:((Vsi vaši posti so, kot bi jih jaz napisala. Sicer res ne pride velikokrat gor, ampak se npr.vsedem v avto, pa že priteče na vrata pogledat kaj dogaja, no na vratih je že, če pridemo ven! KAko hudiča sliši vse to? Pa kako lovi mojega moža(svojega sina). Ko se pripelje iz službe, še iz avta ne stopi je že pri njem. Če pa jaz pridem ven, pa zgine kot kafra. Včasih si mislim, kaj hudiča mu ima vsak dan tolk zaupnega za povedat!
Drugače se pa tud jest držim bolj v svojih prostorih, ker če padeš v klepet iz njo, v šusu začne kej komandirat.
Pogovor? Sem že poskusla, pa dobim očitke (tudi od moža-kot pravite to je njegova MAMI), a za otroke je pa dobra popazit.....Sej sem hvaležna za to, sem ji tud povedala, ampak...ne šteka, da ima sinček lubček sedaj svojo družino, ženo, dva otroka.Nobeden nič ne zna naredit tako kot ona. ČE ji kaj rečeš, pravi pa da bo itak hmal umrla, saj je vsem odveč, pol pa ima en mesec kao ful holesterola, pritiska.... skartka revica. Ko bi bil vsaj tast živ, on bi jo že prizemljil.

(odgovor članu po)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime bi izbrali za punčko?
Sisi90

V ožjem izboru imam 3 imena...Z vašo pomočjo do tapravega!

Mia Ana Alani (26%)

Nia Alani (18%)

Mia Alani (56%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!