beba76
|
Punce moje, meni je zelo žal, a jaz se ne grem več! Pa ne po svoji krivdi. Moja zobarka me je tak zašušmarila, da me danes v MB niso mogli čist popravit. Sem bla najprej kregana, zakaj nisem že takoj včeraj prišla (ona pa mi je rekla, da naj pridem nazaj šele v ponedeljek ), pol pa mi je izdrl tisto korenino, ki je včeraj ostala noter - dal mi je tako injekcijo, da sem mislila, da mi pol ksihta fali (v nasprotju z mojo zobarko, ki mi je pulila skoraj na živo). In ker je luknja do sinusa ogromna, mi je ful praskal po tej rani, da bi se kri zlila v ta kanal, ki je odprt in bi se naredil strdek, pa bi blo o.k. Ampak kri ni in ni hotela tečt in ni mogel nič pametnega narediti. Na koncu mi je dal 4 šive, v sredini pa je moral pustit luknjo, ker je bla rana ža od včeraj in je zaradi tega ni mogel popolnoma zapret V glavnem živa štala. Na koncu mi je še fajn povedal, da nima kaj dosti upanja, da bi se to zacelilo, ker je ogromna odprtina in v tem primeru bom morala na ORL na operacijo Čez en teden grem šive ven dat in če luknja ne bo po 3 tednih izginila oz. se nekak zacelila, grem pač na operacijo. Tak da mam še vedno prepih v glavi. Zobarko bi pa najraje fentala. Me je oni kirurg vprašal, če sem bla pri zobarju ali mesarju Torej, da se vrnem na temo: hujšam več ne (vsaj tako ne, kot ve...), ker moram en teden jesti le tekočo hrano in mi pri tem jedilniku to enostavno ne znese Bom pa vas premljala in se oglašala. Obljubim! PA PA grem po antibiotik (včeraj mi je dala Hiconcil, ta danes pa Amoksiklav) ajat, ker že spet boliiii
|