|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 12:50:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: avguštine
17.7.2007 13:14:08   
lampica
Ojla babnice!

Kako prenašate kaj to vročino? Jz mam na šihtu en smotan del, mi je tak vroče. Zdaj po malici se bom pa kar v pisarno zaprla.

Drgač pa ni nič novga. Naš mali je priden v varstvu. Ko pridem domov je čist nor ko me vidi. Začne kar po meni plezat. Pol pa skupaj pregledama kje visi kakšna stvar na zidu, pa pokaže kaj zna novega. Pač skuša pokazat. Zobkov več ko dva ni na spregled.

Iščem datum kdaj praznovati prvi rojstni dan. Verjetno bo praznovanje kak dan prej kot pa bo star eno leto. No bomo še vidl.

Grem jest naprej!

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
17.7.2007 13:51:52   
beba76
Midve s palčico sma se pa nakopal (no, ona se je), zdaj pa veselo spi user posted image user posted image

Čez dan spi 2x ta po 1-2 uri, zvečer pa včasih mrkne že ob 19. najdlje je pa ponočevala do 22. Tak da Bambina s tvojo lih ne paše skupaj, kaj??

Vročina je pa za crknit, sama sreča, da mam klimo. Je pa lih tu na moji desni namontirana in jo vsake toliko moram ugasnit, ker me zebe. user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 14:06:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
17.7.2007 14:52:20   
goda13
Dober dan

Midva sva včeraj zaspala šele ob 23user posted image , no pa danes do 9. Je pa spal tudi v avtu za nazaj, tako, da je čist normalno, da je šel toliko pozno spat. Sem ga pa umivala kar en čas, da sem vso umazanijo spravla z njega. Kaj sta bla dobra z Mašo, ko sta si pokorvčke od flašk metala po tleh in nato za njimiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2380
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 14:58:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
17.7.2007 16:05:12   
goda13
Kako, da si pa ti na rr bambina? Tako zgodnjo uro mislimuser posted image

< Sporočilo je popravil goda13 -- 17.7.2007 16:10:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2382
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 18:19:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
17.7.2007 18:31:29   
beba76
Kaj nebi ve malo enkrat prišle k meni na kopanje, ker je prav tečno, ko sem sama z malima v vodi - ni nikogar za čvek, da me slučajno ne bi kera narobe razumelauser posted image
Smo bli zdaj kar dobro uro v vodi in je tak prijalo. No, kaka čveka, pa seveda šank zraven - ti dve stvari sem pogrešalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2384
17.7.2007 21:33:17   
goda13
Končno so oživeli moj računalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imamo borbe za zaspat, mali skače po postelji in se histerično dere in tolče po vsem kar mu pride pod rokeuser posted image

Beba saj bi prišle, ampak ko si pa takooooooooooooooo dalečččč

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
17.7.2007 22:43:00   
beba76
GODA, se splača, verjemi! Ta vikend so kolegi iz LJ in eni iz MB prišli. Pa če preračunaš, pride ceneje kot v Atlantisu. Ja, saj tudi nudimo manj, ja user posted image user posted image user posted image

Grem se umit in nohte na nogah uredit (TO BO ZGLEDALO, KO ŽE SAMO NA ENO OKO GLEDAM OD ZASPANOSTI), pol pa ajčat, ker mam jutri zjutraj okulista. Pa saj itak bem, da mi bo rekel, da sem še bolj čorava, kot sem bla user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
17.7.2007 22:43:45   
beba76
Naša pikica pa že tak lepo aja.... Sem šla na pokopališče k babici in jo je moj ta čas spokal spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
17.7.2007 22:49:01   
goda13
Beba ti verjamem, da je lepo. Saj mogoče enkrat v prihodnjosti, mogoče.

Naš mali je zaspal šele pred pol ureuser posted image . Ne vem kaj je zdaj to neka nova moda, da hodimo tako pozno spat in delamo take kažine preden zaspimo. Ah, bo že, ko bo ugotovil, da ne bo po njegovouser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 23:03:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 0:13:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2390
18.7.2007 6:20:17   
Tanyka

Rojstni datumi naših palčkov in palčic user posted image

user posted image

TIASHA 77 - 28.07.    Zoja
    LAMPICA -
    SONČNICA 13 - 13.08.  Nik
    BAMBINA- 14.08.  Maša
    GODA 13 - 17.08. Kimi
    S@NTA -   17.08.  Viki
    BEBA 76 - 31.08. Tia
    TODI - 01.09. Loti
    TANYKA - 03.09. Rene

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 10:50:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
18.7.2007 13:17:19   
beba76
TANYKA, to mi delaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BAMBINA, jaz tudi pozabljam; upam, da mi Tiin RD ne uideuser posted image

GODA, te držim za besedo!user posted image

A vam je kaj vroče? Mojih večjih otrok ni doma, pa pride danes k meni ena Nastjina sošolka, da mi ne bo dolgčas, pa da se ne bom sama kopala. Sicer je pa do kopanja še daleč, saj gremo v bazen šele tja proti 5. uri. Mamo mali in velik bazen in naša primadona se v malem noče kopat - samo teži in javka, pa nič ji ne paše, pol jo pa fliknem v šlauf in v velikega, pa mam mir user posted image  Kaj mate ve Fredove obroče za otročke. Naš Gal ga ima in je super, zdaj me pa mika, da bi ga še Tii nabavla. Pa me cena nazaj drži user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2393
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 14:27:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
18.7.2007 22:15:20   
goda13
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2395
18.7.2007 22:19:23   
beba76
GODA, kaj pa je s tabo, da nič ne pišeš?user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
18.7.2007 22:20:00   
tiasha77
Čer punce!

Mi imamo pa vročinouser posted image user posted image user posted image , pa prvi zobek vn rine (a se to, ko se čuti in vidi žagica že šteje kot zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image ), pa ati je šel na teren do jutri, pa vroče je, vroče,....

Beba76 - mi tudi imamo Fredov obroč, pa naši pupi ni zmeraj najbolj všečuser posted image ; tudi zdaj ko smo bili na morju, je bilo tako, da je rabla nekaj časa, da se je navadla na plažo in vodo (pa je bila ful topla), ampak ko je skapirala za kaj se gre, je blo pa zakon al hodit v vodo al pa se namakat v Fredovem obroču, bom probala kako slikico poiskat pa prlept, da se malo razvdedrimuser posted image , na kopanje bi pa zihr pršle, če ne bi drug teden že začele z uvajanjem, pa potem jst s službo, mogoče septembrauser posted image (kdaj pospravite mini toplice?user posted image )

Bambina - ko boš našla kaj za vabila, povej, jst bi tud rabla kako idejo, samo men se že malo mudi, mam samo še 10 dni na voljouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
18.7.2007 22:20:27   
goda13
Ja, ker spet čakam in čakam, da bo katera prijavljenauser posted image , mi je dolgčas, ker mali spi že od osmih, pol pa nobene nikjeruser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
18.7.2007 22:21:48   
tiasha77
Jst bom še nekaj časa tukaj visela, grem iskat kako slikico da vam pokažem naš dopustuser posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
18.7.2007 22:24:23   
beba76
TIASHA, naš večji je komaj zdaj rad v Fredu, prej je bla pa taka kriza, da mu ga niti pokazati nismo smeli, pa je že rekel, da ne. Zdaj pa je ta zadeva zakon - ga kar samega pustim v bazenu in ga gledam - vstran seveda ne odidem. Vedno bolj pa razmišljam o nakupu za Tio.... Toplice pa še kar bodo en čas, ti kar pridi!user posted image

GODA, SE SMO PA TU!!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.