|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
14.7.2007 23:58:20   
goda13
Ja, zgleda, da mu je blo lepše v trebuhuuser posted image

Grem jaz spat, ker bo jutri akcija že ob 7,30user posted image  ne vem kaj mu je, da se zbuja sredi nočiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   [Brisano sporočilo]
14.7.2007 23:58:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2352
14.7.2007 23:59:31   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Sem imela sprožen porod zato je bilo prej. Čene bi pomoje tudi čakala v nedogled, da bi prišla gospodična ven.

Bolje tako, kot pa čakat in čakat

Neposredna povezava do sporočila: 2353
   [Brisano sporočilo]
15.7.2007 0:00:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2354
15.7.2007 0:00:51   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Uf, zgoden gospodič. Meni se je zdelo na morju sredi noči, ko se je okoli osmih in pol zbujala. Torej lepo spi!

Enako

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2355
15.7.2007 7:04:39   
lampica
Dobro jutro!

Vem, da danes sigurno ni nobene tako zgodaj. Ampak jz bom vseen kaj malega napisala.

No sem preživela teden v službi. Saj bo kr šlo. ful se moram zaposlit in ni potem časa razmišljat o tem kaj počne moj mali. ko grem domu pa res komaj čakam,da ga vidim. Potem me pa briga vse ostalo in sem samo z njim. po bajti sem imela tako da je kar groza. čaka me ene pet pralnih strojev cunj. Bom jih že zliakla, če ne prej pa ko bom rabila cunje.
mali se navaja na nov režim vstajanja. rada bi ga navadla, da bi zjutraj vstal in potem flašo mleka pojeel pri babici. Sam zaenkrat anm še ne uspeva.

Goda-tudi naš mulc se spet zbuja sredi noči. Pa ne vem al dobi res premalo jest al kaj.  Dajema mu e navadno mleko in očitno mu je premlao. Kako pa ve hranite malčke zvečer?Sicer dobi rej kako mlečno zadevo, sam ne vem, kaj ga prijema.

Bambina - lepe slikice. Je zanimiva Maša ko gre vse povsod, tud če iglice pikajo. Samo ste pa dobri, da greste takole kar v kamp. Men pa to nič ne diši. jz sem bolj tak tip, da mora bit vse poštimano. Ne gremo pogosto nadopust, takrat ko pa gremo želim,da mi ni reba skrbet za hrano in za pomivanje posode. tak da res vsaka vam čast.

Naš lumpek torej pridno hodi. Se kr spusti,pol pa če mu rata pridet do cilj avrdu, večkrat pa še pade vmes. Včasih pa se vrže kar na tle in po vseh štirih naprej. Je res faca.

Ena je spraševala za čevlje. Naš ima Cicibanove, ki so spredaj odptre. amo mi niso všeč ker mu sedaj, ko sam tulk hodi nogica kar plava notr. Zgleda da so se še raztegnil zraven. je padobil zdaj nove, tiste pa res ne vem firme.

tak zdaj sem se razčvekala. Grem pa še račune plačvat in pogledat kakoje z mojima dvema otrokoma.

lep dan

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
   [Brisano sporočilo]
15.7.2007 12:10:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lampica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
   [Brisano sporočilo]
15.7.2007 12:16:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2358
15.7.2007 12:19:36   
Anonimen
ojla klepetule naj se še jaz na hitro pridružim in se pohvalim,.user posted image .. saj je danes moj dan, pa ne zato, ker je tako lep sonček, temveč zato, ker je moj rojstni dan! mogoče še kdo praznuje? lep dan vsem, jaz ga bom danes izkoristila do konca, pa lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 2359
   [Brisano sporočilo]
15.7.2007 12:20:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2360
15.7.2007 12:28:06   
goda13
Vse najboljše tekila

Neposredna povezava do sporočila: 2361
15.7.2007 12:28:41   
goda13
Oj bambina!

Midva čakava, da se mali zbudi da gremo na piknik. Spet bomo zadnji, kot ponavadi

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
15.7.2007 22:42:08   
beba76
Tekila, vse naj, naj...

Ste se kar načvekale, ko včeraj nisem mela cajta gor skočit. So se na hitro prijatli iz LJ odločili, da pridejo ka nam (tisti, ki smo mi bli prejšnji vikend pr njih user posted image ) in smo ga dva dni žurali, da je kaj! Včeraj so ble na sporedu ribe na žaru - škarpenice, danes pa mesek. Moj je mahnjen na žar in bolj kot ne vsak vikend pečemo zunaj user posted image No, sem pa poleg tega vsaj jaz malo fraj.
Naj se pohvalim, da sem se včeraj prvič kopala v našem bazenu - mamo pa ga že več kot en mesec user posted image . In je blo tak faaaaaaajn, da sem danes ponovila zadevo, pa še jo bom!

BAMBINA, ful lepe slikce, mala je prava lepotička, hodi pa lih tako, kot je zaj začela naša - ne po kolenih. Naša ali se vleče po tazadnji, ali pa tako kot tvoja tam na iglicah. Naša ma za večerjo kak lino ali puding ali jogurt ali gris ali polento, včasih pa samo kruh, ki ga obožuje!

LAMPICA, a pol se da preživet delovne dni? Jaz se pa grem še pred dopustom menit za 4-urni delovnik user posted image

GODA, meni je pa torta všeč!user posted image user posted image user posted image Škoda, da si tak daleč od mene doma, bi te kar procila za kako. Zdaj mi jih tudi ena kolegica doma peče. Na pikniku bo pa hudo glede hraneuser posted image

In poleg teh naših obiskov, je danes moja dieta padla v vodo. Sploh ne morem verjet!! Zmerom sem se strogo držala, ko sem se nskaj odločila, včeraj še tudi cela pametna ne jem nič razen ribe, ki je bla na jedilniku, pa še moj je tak pozno šel ribe pečt, da sem celo en obrok izpustila in bla lačna ko hudič. Danes pa sem požrla (beri donesedno!!!!) vse, kar mi je prišlo pod roke. Aja, dopoldan sem bla še na dietiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj se pa smilim sama sebi, ker sem en teden trpela lakoto, danes pa vse pokvarila. A, posle j.....nema kajanja!user posted image

Ena je spraševala za čeveljčke - naša jih še nima, ker raje vidim, da hodi bosa. Sem ji pa kupila sandalčke v Pikapolonici, zaradi čebel in kamenja, kjer jo pika. So pa taki čisto mehki usnjeni. Tapravi čevlji za hodit se mi pa zdijo pretrdi in konec koncev, kaj bom z njimi, ko pa še ne zna hodit. Pa prvi čeveljčki morajo biti spredaj zaptri - ena je pisala, da ma odprte in ni zadovoljna.

Nič, grem mojega zbudit, ki pri Galu spi, pol pa akcija, da malo kalorije pokurim!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
16.7.2007 11:06:52   
goda13
Malo utrinkov iz včerajšnjega praznovanja

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
16.7.2007 13:43:06   
beba76
Goda, fuuul lepe slikce!!

Grem malo zdaj ven, ker me zebe, saj mam klimo tu v neposredni bližini. Pa itak moram it v tamali bazenček vodo naštimat, da se bomo pol malo kopaliuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
16.7.2007 20:52:52   
tiasha77
Hojla, avguštine!

Lepe, lepe slikceuser posted image user posted image user posted image , lepo ste se načvekale, ko me ni bilouser posted image , smo bili na morju celih 17 dni, to je za nas pravi rekord, se sploh ne spomnim kdaj se bila na dopustu več kot 2 tedna v kosu. Žal vas nisem čisto brala za nazaj, če sem prav skapirala

Bambina - čestitke za prikolicouser posted image , zdaj pa samo še prava lokacija, pol pa uživancijauser posted image

Goda13 - lepa torta, a dostavljaš v naše konceuser posted image ?

Beba76 - upam da bo Tia kmalu OK, pa zaplavaj še zame v bazenu, bošuser posted image user posted image user posted image

Tekila - vse najboljše

Lp vsem, T

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
16.7.2007 21:59:02   
goda13
No, pa smo doma. Smo se potepali celo popoldne. Smo bili v Gorici, smo končno naročili dnevno sobouser posted image , pa še bambino in Mašo smo šli obiskatuser posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 22:07:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 22:15:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2369
16.7.2007 22:34:46   
goda13
Se uspavata, bomo videli kako bouser posted image . A si ji lahko vso umazanijo spravla stranuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2370
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 22:43:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
16.7.2007 22:56:39   
goda13
user posted image user posted image user posted image  si lahko kar z lopato kidalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naš še zdaj ne spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2372
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 22:57:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
17.7.2007 10:14:04   
beba76
GODA, vi se pa tudi samo potepate...user posted image A si šla Kimiju snaho rihtat k Bambini??

Pri nas je bil pa včeraj ob 19.00 mir, ker je Tia šla fuul zgodaj spat. Gal je sicer bil še pokonci, a nama je pridno pomagal bazen pucat in uredit, kar je bilo potrebno. Res mi ni jasno, kako da vam otroci tako pozno grejo spat? Kako dolgo pa pol zjutraj drnjohate???

Neposredna povezava do sporočila: 2374
17.7.2007 10:15:53   
beba76
TIASHA, a ste se meli fajn? A je blo 17 dni preveč? Mi gremo tudi za 15 dni in mislim, da bomo preživeli ta pritiskuser posted image . Šta se mora, nije težko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je moj skije kupil za vodo in bom letos glavna smukačica na morju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.