beba76
|
Tekila, vse naj, naj... Ste se kar načvekale, ko včeraj nisem mela cajta gor skočit. So se na hitro prijatli iz LJ odločili, da pridejo ka nam (tisti, ki smo mi bli prejšnji vikend pr njih ) in smo ga dva dni žurali, da je kaj! Včeraj so ble na sporedu ribe na žaru - škarpenice, danes pa mesek. Moj je mahnjen na žar in bolj kot ne vsak vikend pečemo zunaj No, sem pa poleg tega vsaj jaz malo fraj. Naj se pohvalim, da sem se včeraj prvič kopala v našem bazenu - mamo pa ga že več kot en mesec . In je blo tak faaaaaaajn, da sem danes ponovila zadevo, pa še jo bom! BAMBINA, ful lepe slikce, mala je prava lepotička, hodi pa lih tako, kot je zaj začela naša - ne po kolenih. Naša ali se vleče po tazadnji, ali pa tako kot tvoja tam na iglicah. Naša ma za večerjo kak lino ali puding ali jogurt ali gris ali polento, včasih pa samo kruh, ki ga obožuje! LAMPICA, a pol se da preživet delovne dni? Jaz se pa grem še pred dopustom menit za 4-urni delovnik GODA, meni je pa torta všeč! Škoda, da si tak daleč od mene doma, bi te kar procila za kako. Zdaj mi jih tudi ena kolegica doma peče. Na pikniku bo pa hudo glede hrane In poleg teh naših obiskov, je danes moja dieta padla v vodo. Sploh ne morem verjet!! Zmerom sem se strogo držala, ko sem se nskaj odločila, včeraj še tudi cela pametna ne jem nič razen ribe, ki je bla na jedilniku, pa še moj je tak pozno šel ribe pečt, da sem celo en obrok izpustila in bla lačna ko hudič. Danes pa sem požrla (beri donesedno!!!!) vse, kar mi je prišlo pod roke. Aja, dopoldan sem bla še na dieti Zdaj se pa smilim sama sebi, ker sem en teden trpela lakoto, danes pa vse pokvarila. A, posle j.....nema kajanja! Ena je spraševala za čeveljčke - naša jih še nima, ker raje vidim, da hodi bosa. Sem ji pa kupila sandalčke v Pikapolonici, zaradi čebel in kamenja, kjer jo pika. So pa taki čisto mehki usnjeni. Tapravi čevlji za hodit se mi pa zdijo pretrdi in konec koncev, kaj bom z njimi, ko pa še ne zna hodit. Pa prvi čeveljčki morajo biti spredaj zaptri - ena je pisala, da ma odprte in ni zadovoljna. Nič, grem mojega zbudit, ki pri Galu spi, pol pa akcija, da malo kalorije pokurim!
|