|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
18.7.2007 23:19:10   
tiasha77
Bambina - a še kr ni nč akcijeuser posted image  je tvoj še "kužen"user posted image user posted image user posted image

Goda in bambina - zdejle vama še pošljem slikice, potem pa šibam spat. Nočko!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 23:19:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.7.2007 23:19:42   
goda13
Lahko noč tiasha

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
18.7.2007 23:20:05   
goda13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj bambinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 23:20:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2430
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 23:23:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2431
18.7.2007 23:24:26   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

tiasha - je kužen ja ampak midva vseeno. Sej valda nisem tok mehkužna kot ona k ga vse nalovi. Pr tamali bolj pazi.

Lahko noč!

Bravo bambinauser posted image user posted image user posted image !

Zdej pa res lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2432
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 23:26:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
18.7.2007 23:27:50   
goda13
Grem tudi jaz počasi user posted image , ker je bil pester dan in sem zelo utrujena. Pa še dve lepi novici sem dobila od moje mame, sam o tem pa več v ponedeljekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2434
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 23:29:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
18.7.2007 23:30:58   
goda13
user posted image  ne morem si pomagat, ampak za eno novico bom v ponedeljek vedela več, za drugo vem pa že danes in sicer, da me doma čaka kuvertauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2436
19.7.2007 0:10:46   
beba76
Ja, eni smo pač pridni in delamo pozno v noč oz. zgodaj v jutrouser posted image Pa še nisem fertik s temi frdamanimi papirji. Sicer sem pa sama kriva, mi je lih zdaj moj direktoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rekel, da so papirji en mesec ležali na mizi, pa jih noben niti povohal ni. Pa še res je user posted image Če pa niso nič smrdeliuser posted image

TIASHA, slikice so vse suuuuper!!! Jaz bi tudi mamico in atija vidla!user posted image No, atija še posebej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, ti maš jadrnico, Bambina prikolico, midve z Godo boma pol šle eno leto k eni, drugo k drugi. Kaj praviš, Goda?user posted image

BAMBINA, nisi edina, ki danes ne bo dobila. Sem s tabo, ker je že prepozno in sem čist adijo.

Sem bla danes v službi, pa vam bom jutri povedala, kak je blo. Ups, danesuser posted image

Grem spat.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
19.7.2007 10:00:22   
lampica
Ojla babnice!

Kako ste kaj v tej vročini? Men je še kar luštn. Sem skrita za debelimi zidovi in je še kar za zdržat. Klime pa nimao, ni keša v službi.

Z malim smo zunaj itak samo zvečer ali pazgodaj zjutraj ko je še neka noramlna temparatura.

trenutno čakam sodelavca da gremo počas na malco. Itak sem pa sama in mi jemal dolgčas. Škoda da ni ktere za kak čvek.

no pa lep dan.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
19.7.2007 10:52:32   
beba76
LAMPICA med službo pa ja ne smeš biti na RR user posted image user posted image user posted image A nimaš dela?

Kaj ostale še vse spite al kaj? Jaz sem spet veselo med papirji in danes jih bom mebda naredila do konca - junijske. Žalostno je pa to, da je julij že tudi bolj proti koncu....in spet me čaka zajeten kupuser posted image
Nič, grem delat dokler mala še spi.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.7.2007 10:53:45   
goda13
Beba, dober predlog, sam jaz imam tut z jadrnicami problemuser posted image

Mi smo danes ustali ob 8,30, zdaj pa že od 10 spimouser posted image , sva bla že zunaj, ker smo bili toliko zgodnji, zdaj pa je že preveč vroče. Spet me mika, da bi šli kam popoldne, mogoče bomo šli pa v bazenuser posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.7.2007 11:00:07   
S@nta
o malecke, kak ste srečne, ko ste še doma s svojimi sončki. Jaz pa v službi in že komaj čakam, da bo ura tri, ko vidim malega pikeca.
Saj hitro mine v službi, ampak ko pa grem proti domu, me pa full stiska, da ga čimprej pocartam.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.7.2007 11:02:46   
goda13
ojla s@anta. Smo pa mal pozabile na tvojga user posted image . Zdaj bom itak vedela, ker sta z mojim user posted image  rojena na isti danuser posted image

Viki, vse najboljše za 11 mesecev

user posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
19.7.2007 11:26:24   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

TIASHA, slikice so vse suuuuper!!! Jaz bi tudi mamico in atija vidla!user posted image No, atija še posebej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, ti maš jadrnico, Bambina prikolico, midve z Godo boma pol šle eno leto k eni, drugo k drugi. Kaj praviš, Goda?user posted image

Joj, beba, jadrnica ni našauser posted image , je sam rentana za en tedenuser posted image user posted image user posted image . Bi pa jo mela, ja, ampak ne zneseuser posted image user posted image .

Slikice ti pa pošljem na un mejl, s katerega si pošiljala dieto, ok?user posted image

Lp, T

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.7.2007 11:45:37   
S@nta
O hvala Goda, pa kontra za Kimijauser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.7.2007 11:56:45   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: S@nta

o malecke, kak ste srečne, ko ste še doma s svojimi sončki. Jaz pa v službi in že komaj čakam, da bo ura tri, ko vidim malega pikeca.
Saj hitro mine v službi, ampak ko pa grem proti domu, me pa full stiska, da ga čimprej pocartam.

Hej, santa, mene to tud kmalu čakauser posted image . Kak se je pa mali navadil na varstvo oz. vrtec?

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
   [Brisano sporočilo]
19.7.2007 18:28:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.7.2007 22:28:52   
tiasha77

tiasha - super ste user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvalauser posted image  Ma v živo smo še boljšiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.7.2007 22:29:43   
tiasha77

IZVIRNO SPOROČILO: beba76
BAMBINA, nisi edina, ki danes ne bo dobila. Sem s tabo, ker je že prepozno in sem čist adijo.

Sem nepričakovano dobila pozno v noč user posted image

Superuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2448
   [Brisano sporočilo]
19.7.2007 23:45:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
19.7.2007 23:54:00   
beba76
SNTA, A SLUŽBA JE KRIVA, DA TE NI TU GOR??user posted image To še nas tudi čaka - mene osebno 24.9.
TIASHA, lepi steuser posted image user posted image user posted image user posted image

BAMBINA, a ste vi sploh kak dan doma?user posted image Naša pa spi samo v bodiju brez rokavov, pa zaj študiram, če bi ji šla tanko spalno vrečo "namontirat". Kaj pa vem...Ma vrata sobe taprta, tak da klima ne seže do nje in je kar toplo notri.

Drugače sem pa do zdaj bila v posranih papirjih - spet!!user posted image Zdaj grem pa spat, ker sem danes popoldan bla tak fertik, da sem skoraj zaspala, ko je Tia plazila po meni. Pa me otroci niso pustili, ker ko je ura malo čez 4, že samo težijo, kdaj gremo "na plažo"user posted image user posted image

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.