|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
5.6.2007 21:37:06   
goda13
Beba-ko bi le lahko kaj nardila, da mi podaljšajo, pa kaj ko mi tašča in stranke že en lep čas težijo kdaj pridem nazajuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 776
5.6.2007 21:40:47   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

No, Nik je zaspal, jest se grem mal k user posted image stiskat, ke morva še za une 4 dni, ko je bil v Franciji, vse not prnestuser posted image .

Jest ne vem več kako zgleda stiskanje. Če bi midva hotela vse not prnest za nazaj lahk Kimita dava za en mesec al pa dva v varstvouser posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 777
5.6.2007 21:49:39   
sončnica13
Sva se sam na hit stislna-se je šel tuširat

IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Jest ne vem več kako zgleda stiskanje. Če bi midva hotela vse not prnest za nazaj lahk Kimita dava za en mesec al pa dva v varstvouser posted image

No sej tist tud mi2-da navš mislna, da se vsak dan stiskava (čeprav ne bi blo nič narobe, ampak ne znese) oz., da imava kašno normouser posted image -ta bi bla dobrauser posted image user posted image user posted image . Sem se spomlna na eno sodelavko, ki je zmer pravla, da če kakšen dan ne user posted image , pa drug dan 2xuser posted image -me prav zanima, če res-sicer sem jima kaf foušuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 778
5.6.2007 21:50:54   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Beba-ko bi le lahko kaj nardila, da mi podaljšajo, pa kaj ko mi tašča in stranke že en lep čas težijo kdaj pridem nazajuser posted image

Moreš kar nase gledat, ne na druge! user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 779
5.6.2007 21:55:42   
goda13
Se vem, da morem gledat nase, se zato sm tut še zdej doma, čeprav sem mislila, da bom šla kmalu delat. Če mi pripada eno leto, zakaj ga nebi izkoristilauser posted image . Pa tut ne predstavljam si, da bi bla brez tamalga cel dan

Neposredna povezava do sporočila: 780
5.6.2007 22:35:26   
sončnica13
Ja normalno!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 781
5.6.2007 22:37:59   
goda13
Sm že mislila, da ste vse šle spat. Sm bla kar mal žalostna, ker sem danes končno otvorila moj računalnikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 782
6.6.2007 10:03:38   
lampica
Beba, če si grda ti sem tud jz. Naš od kar je bil bolan, tako tuli zvečer pred spanjem da je kar groza. Preden mu usep zaspa, pa mene mine stiskanje. Dere se tud čez dan ko mu kaj ne paše. Npr. sedi pred zaprtimi vrati kopalnice in se dere od jeze ko not ne more.user posted image grozn.

zarad bolezni otroka in user posted image , že tud pr nam ni blo dolgo user posted image . No pa bomo ž eprežvel. Bo pa zdaj na dopustu.

Sončnica konc meca gremo v toplice. Je P rekla, da bo verjetno že vredu do takrat.

Goda kje pa delaš oz. kaj delaš? Men se na žalost z a4 ure ne splača vozit v službo, ker sem malo predaleč. In bi bilo kar hudo v službi. Sicer bi pa lahk vprašalauser posted image . Bi blo stroškov prevoza več kot pa zaslužka. Že tak jimni všeč, ko se tak daleč vozim.

joj kaj je dans spet en len dan.

Kaj boste kuhale. Jz sem čist brez idej!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 783
6.6.2007 10:20:43   
goda13
Oj lampica!

Delam v taščinem kozmetičnem salonu. Pa sem "tadomača" pa je mislila, da bom šla prej delat, sam se ne damuser posted image

Kako je vaš mali? Že kaj bolje?

Jaz bom kar makarone skuhala, ker sem čist brez idej

< Sporočilo je popravil goda13 -- 6.6.2007 10:21:22 >

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 784
6.6.2007 10:23:36   
lampica
Maš prav,kr naj čakajo in ja lepo minejo dnevi, ki so namenjeni temu, da jih lahk preživiš s otrokom.

Ma ja, mali je kr vredu, samo ko bi bili lahko kaj več zunaj, da bi se malo razigral. tak pa notr ne vem več s čim ga zaposliti, da bi mu prej minilo. Pol se pa dere in trmari.

bo že.

Glih sem zasledila, da bi lahk šla tožit NLB. Se moram pozanimat.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 785
6.6.2007 10:39:10   
goda13
Tut naš je začel trmarit zdej, ko je bil bolan, sam jest se mu ne pustim. Sm mu rekla, da sem sigurno bolj trmasta, ker sem bik po horoskopu in ne bo nič dosegeluser posted image

Kam greste na morje?

< Sporočilo je popravil goda13 -- 6.6.2007 10:40:39 >

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 786
6.6.2007 11:38:59   
issa
ah ja tudi naš ga trmari,pa neki hoče ,..samo se jaz bolj trmasta od njega pa se ne pustim,...kam bi pa prišli če bi mu vse pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 787
6.6.2007 12:18:09   
sončnica13
So trmasti naši user posted image ja. Tud naš je že kar zgodaj pokazal, da se ne da kar tako-jaz pa tud neuser posted image . Pa saj je pa tolk pameten, da če ne užuga se pa mula neki časa-pa saj ima čas. Edino zaspat ga pa ne pustim v joku, ker je že kar zgodaj sam zaspal, na žalost pa od januarja ko sva bila v bolnici ne zaspi več samuser posted image , no pa saj bo že enkrat spet začel.

Jaz bom danes skuhala torteline z gorgonzolino omako,........njami! Se mi ne da preveč komplicirat.

No, saj bo treba kar it

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 788
6.6.2007 22:43:19   
beba76
Sončnica, sam bo spal, ko si bo dal že rečt. Naš je bil v bolnici, ko je bil star 15 mesecev , do takrat je zaspal čist sam, od takrat pe še hodimo z njim in je bil marca star 2 leti. Je tam doživljal take šoke, da je prišel čist zmešan nazaj (sem bila z njim v bolnici) in se nama je smilil, da bi ga puščala v joku. Pa mi ni žal, čeprav včasih traja pol ure ali več predno zaspi. Se je revček kar tresel, ko so mu prvi dan vstavljali infuzijo in so ga 7x zbodli, predno so mu našli žilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Goda, ne daj se tašči! Uživaj, dokler lahko.

Jaz bom šla nazaj v septembru, ko ponucam star dopust, pa še to za samo 4 ure.
Lampica, vsega jim pa res ne moremo pustit, kot si zmislijo.

Issa, trmo je treba zatret v kalu. Kolikor je pač možno...

Grem ajčat, se jutri kaj tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 789
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 19:42:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
7.6.2007 19:54:47   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Sončnica, sam bo spal, ko si bo dal že rečt. Naš je bil v bolnici, ko je bil star 15 mesecev , do takrat je zaspal čist sam, od takrat pe še hodimo z njim in je bil marca star 2 leti. Je tam doživljal take šoke, da je prišel čist zmešan nazaj (sem bila z njim v bolnici) in se nama je smilil, da bi ga puščala v joku.

No tako je tud z našmu, je tako hud šok doživel v bolnici, ko so mu kri jemal, da sem mislila, da še do sape ne bo prišel oni pa kar mirno naprejuser posted image . In od takrat se je kar nekaj časa še doma ponoči zbujal s tistim groznim jokom-še vedno se včasihuser posted image .
Imamo pa tud pri nas že od te noči vročino. Ponoči se je zbudil okoli pol treh in ko ga primem mi ni bilo nič jasno-bil je vroč-sva mu izmerila vročino-38,6 stopinj sem mu takoj dala svečko pa sed je tako predramil, da je hotu kar skakat po postelji-se mu ni prav nič videla, da mu kaj "fali". Potem je pa mirno spal naprej. Zjutraj je imel 38 stopinj in je bil potem dopoldan tak kot, da mu ne bi bilo nič, popoldne pa mu je spet vročina naraščala pa tud umiril se je. Trenutno se še malo igra na blazini, zdaj pa mu grem dat svečko, saj ima 38,8 stopinj, potem pa spat upam, da se ponoči temperatura ne bo višala, jutri pa gremo do pediatrinje.

Sem kar presenečena, da je tako potrpežljiv in nasmejanuser posted image

Lp

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 791
7.6.2007 21:22:12   
goda13
user posted image  za Nika. Upam, da ne bo ista pesem kot pri nas

Mi smo danes že toliko dobri, da smo imeli 7 obrokov in kar naprej je delal mam mamuser posted image . Sm bla ful zadovoljna, da smo se končno vrnili na stare tireuser posted image .

Upam, da danes bo katera za čvek?

Neposredna povezava do sporočila: 792
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 22:31:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 22:32:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 22:35:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 795
7.6.2007 22:37:48   
goda13
Oj bambina

Plenice so 5 eur. Jih je pa noter za 9-15kg mislim da 38. So pa res fajn. Našmu jo dava gor ob 7 izvečer in je do 9 zjutraj v njej, pa ni nič moker. Rata kar trda plenica.

Midva sva pa dons mal nadoknadla zaostanekuser posted image

< Sporočilo je popravil goda13 -- 7.6.2007 22:38:37 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 22:42:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
7.6.2007 22:43:57   
goda13
Jest imam za čez dan pamperske al pa huggies za ponoči pa sam te, so mi fajn.

a tvoj je že kaj bolje

Neposredna povezava do sporočila: 798
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 22:50:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
7.6.2007 22:53:34   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Je boljše samo, kaj ko se prenaša s slino user posted image  in to še en čas user posted image

Ojej to pa res ni fajnuser posted image . Upam, da se kmalu pozdravi.

Letim jaz spat, ker ne vem kdaj  bo alarmuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.