|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
2.6.2007 22:58:13   
sončnica13
Ne user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   [Brisano sporočilo]
2.6.2007 22:58:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
2.6.2007 23:00:24   
goda13
Nič, čveke, grem jaz počasi spat, ker bom čez 5 ur že pokonci.

Lahko noč

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 728
2.6.2007 23:01:14   
sončnica13
Jest sn pa ravn vse igrače prekuhala, ker je bla prej sestra s svojimi pri nas in je začel ta večji (2,5 leti) ful bruhat, pa še drisko je dobiluser posted image , zdaj pa upam, da ne bo še naš kaj staknu, ker si res ne predstavljam, kakšno paniko bi naredila, če bi dobil drisko.

Neposredna povezava do sporočila: 729
2.6.2007 23:01:38   
sončnica13
Lahko noč goda!

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 730
   [Brisano sporočilo]
2.6.2007 23:01:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
2.6.2007 23:14:24   
sončnica13
No grem tud jaz malo pospat predenj se mali zbudi-zobkov še kar ni na spregled ima pa že čist napeto.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 732
   [Brisano sporočilo]
2.6.2007 23:15:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 733
3.6.2007 12:28:18   
goda13
Ma se to ni res!!!!! Spet smo od dežurnega zdravnika. Zdaj pa imamo še alergijo na penicilinuser posted image . Zgleda, da je podedoval po meni. A morjo vse ta slabo podedovatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 734
   [Brisano sporočilo]
3.6.2007 15:07:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
3.6.2007 15:36:07   
goda13
Ma, se je vredu sam pikast je, upam, da mu kmalu zginejo. Zdaj smo dobili drug antibiotik, bomo vidli

Neposredna povezava do sporočila: 736
3.6.2007 21:27:01   
issa
pozdravljene !!
a ni še nobene?
no tudi mi smo čisto pikasti okoli ust (naš mali da ne bo pomote),pa smo doblili neko kremico pa nič ne pomagauser posted image user posted image user posted image ..
no in kako ste ostale?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 737
   [Brisano sporočilo]
3.6.2007 21:49:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
4.6.2007 11:09:11   
goda13
Dobro jutro!

Mi smo trenutno zelo dobre volje (Kimi). Tudi jesti je začel, končnouser posted image , sam ne vem kaj bo, ko mu bom ob 12 dala sirupuser posted image . Pol pa noče več jest sam žlico zagleda. Popoldne gremo k naši zdravnici, da vidimo, kakšno je stanje. Pikice počasi izginjajo. Pol gremo pa še eno hišo gledat.

Upam, da mi bo danes kaj uspelo biti na rr, ker vas že prav pogrešamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 739
4.6.2007 19:41:32   
goda13
Ojla

No pa smo od naše zdravnice z dobro novico. Nimamo vnetih ušes samo šesto bolezenuser posted image  in še ta bo trajala samo še 2 dniuser posted image , pa še antibiotikov ni več treba jematuser posted image user posted image

Zdej pa babe vse za računalnik da si lahk dam duškauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil goda13 -- 4.6.2007 19:42:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 740
4.6.2007 19:46:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni je pa tako dolgcajttttttttttttttttttttttuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker ni mickeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
   [Brisano sporočilo]
4.6.2007 21:11:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
4.6.2007 21:53:05   
goda13
Ja sm, pa tebe niuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
   [Brisano sporočilo]
4.6.2007 22:34:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
5.6.2007 11:03:00   
lampica
Goda, a imaste šesto otroško. zakaj pa ste najprej dobil antibiotike? Jz pa nevem,kaj ima naš. Neko virozo. Jz sem tud milsila, da je šesta, sam je pa rekla,da ni, ker ima povečane monocite v krviuser posted image user posted image . sicer pikice pri nas tud zginjao in tud je več. Pa dobre volje je, to je glavno.

No in kaj počenete daness?

Mali spi,, jz malo šivam. Likat pa se mi ne da. Bom že pol ko pride moži, da se bo ukvarjal z otrokom. ko likam mu je likalnik tak zanimiv, da bi on likal namesto mene. Samo kje, je vprašanje!user posted image

Ja nič pol pa fajn se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 745
5.6.2007 11:06:21   
goda13
Oj lampica! Smo med vikendom naleteli na dva čist mlada zdravnika, ki sta postavla čisto drugo diagnozo in nam dala antibiotikuser posted image . No včeraj je pa naša zdravnica potrdila 6. bolezen. Je pa rekla, da ni izključena alergija na penicilin.

Meni se pa čist nič ne da. Ne vem a me vreme daje al kaj

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.6.2007 11:18:35   
lampica
Saj to je tisto, ko moraš k dežurnemu in potem ti vse drgač povejo kot pa tvoj dohtar. Mi smo dobili samosvečke in je bil že te svečke problem dat. to pa zato,ker je malega prav boello črevo. Se ej kar tresu ko sem mu sam ritko odvila, kaj šele ko sem svečko not tišala. res so revčki ti naši mali otročki. Ko ne morjo še povedat, kaj jih boli.

Drgač smo pa mi sirup jemali tako,da sma ga nalila v dudo od flaške, pa malo čaja in je potem povlekel dudo. P aje šlo. Ali pa gre tudi z pumpico od inekcije. Mi z žličko nismo nikamor prišli.

Ja vreme je pa res smotano.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 747
5.6.2007 11:36:32   
goda13
Naš se je zdej zbudu. Počasi prehajamo na normalno spanje pa jest je tut začel. Upam, da bomo kmalu spet tam kjer smo bili pred vročino.

A vi ste že kaj bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 748
5.6.2007 11:51:41   
sončnica13
Ojla!
goda-me res prav veseli, da ste zdaj končno boljši user posted image .
bambina-kako je zdaj s tvojmu križem?
lampica-to je pa res kriza, če malega boli debelo črevo in mu je treba svečke not dajat-jaz sem takrat videla ko sva bila v bolnici in je imela punčka, ki je bila zraven tud ful razboleno debelo črevo in so ji potem sestre kar na svečko dal malo hladilnega mazila predenj so jo vstavli pa potem so ji tud ful namazal in potem ni več tolk jokala.

No mi smo pa še zmeraj ful smrkavi, je pa danes ponoči malo bolje spal kot zadnje noči, čeprav zobkov še ni čutit

Sem pa ravno s setro govorila, da je pri njih tud tamala zbolele-ima vročino 38-39, no driske pa zaenkrat še ni in ne ve al je od tavelkiga pobrala al je kaj drugega-joj res upam, da tud Nik ni kaj pobral

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 5.6.2007 11:54:44 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 749
5.6.2007 11:52:48   
lampica
Ja je že bolje.vročine nima več. hrana je pa še tako tako. Spat je šel kar brez jest.

se je pa tud zdaj zbudu, tak da grema malo pojest, če bo hotel. Men ej P rekla,da zna vse skup trajat še cel teden. Upam,da bo kmal konc, ker imamo namen iti malo v toplice.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.