|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 22:56:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
   RE: avguštine
8.6.2007 11:44:44   
lampica
Oj!

Ti vaši lumpki p ares dolgo spijo. Naš je dans že ob pol šestih bedel. Je malo pojedel in potem spla samo do sedmih. Joj kak bi pasalo da bi še malo podremal.

Bambina saj si mogoče kje napisala ampak men ni najbolj jasn kaj ima tvoj zaeno bolezen, da se prenaša s slino?user posted image user posted image

Goda si sprašvala kam gremo na dopust. V moravske toplice!Še malo pa bo tukaj!user posted image user posted image user posted image

Sončnica upam, da ni kaj hudega. Očitno je res na pohodu neka virunsna bolezen.

Men se pa dans spet nič ne da. jz ne vem kako bo ko bo treba v službo. Ko bo vse počakalo dokler ne bom prišla domu in nardila.

Nič grem iskat, če kdo kak dober avto prodaja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 802
8.6.2007 13:11:54   
beba76
A so že kaj boljše vaši bolančki? Naši še kar iz nosu teče, da ji ne sfolgam brista. Pa še za naprej je spet napovedano tako usrano vreme, da se bodo ti prehladi menda še kar nadaljevali. Sem bila danes pri kolegici in ma tudi oba prehlajena, en ma vročino... Povsod je kriza.

Drugače se pa naša palčica začne postavljat na vse 4, a ji kaj več kot pozibavanje naprej in nazaj ne rata. Pol pa zgleda, kot da bi sek.... (to je moj pokvarjeni ded izjaviluser posted image ) Zna pokazat papa, ploskanje pa nam ne gre in ne gre. Ob opori se hoče dvignit in ji še ne rata, tak da smo malo bolj počasni, ker eni ste menda ne dosti pred tem, da shodite user posted image user posted image . Korake sicer naša že naredi, če jo držiš pod pazduho in hodiš z njo, a mamo začne kaj hitro sekat v križu, tak da to veselje ne traja kaj dolgo.

Grem malo kuhat in papirje mojemu delat (spet), pol pa po otroke. Aja, jedli pa bomo nek kao golaž z lisičkami (jih je očim danes nabral 7 kil) in pirejček. Tia dobi seveda samo omakco brez gobuser posted image

Lepo bodite in pišite kaj, da vas ne bo treba na 3 strani iskati.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 803
8.6.2007 13:13:59   
beba76
Lampica, kmo boš na dopustu, se lahko zmenima za kak kofe, nimam daleč do Moravskih user posted image Če boš seveda mela čas...

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 804
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 17:29:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lampica)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
8.6.2007 21:23:50   
sončnica13
Ojla!

Nik ima vneto levo uho in je dobil antibiotik (Hikoncil), je pa danes kar malo boljši saj mu vročina ni tako hitro naraščala. V sredo pa imava kontrolo.

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 8.6.2007 21:27:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 806
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 21:29:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
8.6.2007 21:30:30   
goda13
Bogi Nik. A imaš probleme za dajat mu antibiotik? Mi smo jih imeli ful. Šele včeraj je začel nazaj na žlico jesti, prej je bil pa hud problem mu dat jest, ker zgleda, da je mislu, da je sirup

Neposredna povezava do sporočila: 808
8.6.2007 21:36:39   
sončnica13
Zaenkrat ni problemov-sam sem mu šele 2x dala, bomo videli kaj bo še,.... Sam je pa res ful potrpežljiv-je imel ponoči 39,2 stopinj vročine pa se ni nič jokal, je bil čist dobre volje. Sam v očke je pa ful bogi za videt . Res upam, da se čimprej pozdravi.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 809
8.6.2007 21:39:52   
goda13
Mu pošiljamouser posted image . Je reku moj, da ga glej, da ne bo ratau pikast kot je ratau Kimi

Neposredna povezava do sporočila: 810
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 21:40:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
8.6.2007 21:41:09   
goda13
Kje

Neposredna povezava do sporočila: 812
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 21:41:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
8.6.2007 21:42:53   
goda13
Ti ga pa pihnešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 814
8.6.2007 21:42:58   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Mu pošiljamouser posted image . Je reku moj, da ga glej, da ne bo ratau pikast kot je ratau Kimi

hvala, kje je pa ratau pikast?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 815
8.6.2007 21:44:25   
goda13
Najprej ob strani na čelu, pol pa po hrbtu in po trebuhu. Je pa ratal pikast ko sem mu drugič dala sirup. Sam šele dopoldne, sirup sm mu dala pa ob 4-ih zjutraj

Neposredna povezava do sporočila: 816
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 21:45:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
8.6.2007 21:47:30   
goda13
Res je dobra. Imam tut jaz še kapo in rutko, pa pionirsko izkaznico tutuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 818
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 21:48:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
8.6.2007 21:50:10   
sončnica13
Do zdaj ni še nobenih pikic-in kaj če se mu pojavijo zdaj čez vikenduser posted image

bambina-luštna pionirkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 820
8.6.2007 21:50:40   
goda13
Morm jutr doma pri meni vzet. Smo se povabili na kosilo po dolgem časuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 821
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 21:51:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
8.6.2007 21:51:40   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Do zdaj ni še nobenih pikic-in kaj če se mu pojavijo zdaj čez vikenduser posted image

K dežurnemu, da mu menjajo antibiotik, pa po moje bojo rekli isto kot nam da je alergija na penicilin. Sam pol so nam ugotovili pa šesto bolezen 

Neposredna povezava do sporočila: 823
8.6.2007 21:52:30   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Waw ste pridni, ko ste si čas vzeli za kosilo user posted image user posted image user posted image  Mi gremo pa na osmico papat.

Ma, že tolk časa nismo bli pa bo prav pasalo, da nebo treba kuhatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 824
8.6.2007 21:57:44   
sončnica13
Jaz bi se tud kar nekam povabila-jutri bova z user posted image cel dan sama pa ne vem kaj bi kuhala, če sploh bi 

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.