|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
17.11.2007 21:29:48   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Ooooo, Goda, kje pa ti tičiš zadnje cajte? A so babe tak kosmate, da maš ful dela?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
17.11.2007 21:32:19   
goda13
Oj, beba

Imamo norišnico. Malo sm na šihtu, malo mojmu pomagam, pol pa že cajta zmanjkauser posted image . Se res, da bo vse napol zastojn, sam jaz imam ful artiklov za unest. Sej bom kar jutr klicala programerja, ker itak vse po telefonu rešiva ( sm delala 3 leta v računalniški firmi, tako, da mu ni treba do mene prit)

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
17.11.2007 21:37:03   
beba76
Pol pa itak obvladaš. Ker program pa mate?
Samo da ne boš pol kot Bambina, ki novembra dela papirje za mrecuser posted image user posted image user posted image . Jaz se pa sekiram, da sem še komaj včeraj za oktober končala...sem pa zmagovalkauser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
17.11.2007 21:39:46   
beba76
Jz grem spat, ti boš pa kot kaže, jaz včeraj - do 00.30 med papirji.

Uživaj!user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
17.11.2007 21:43:17   
goda13
Nism tolk pridna kot bambina, sem bolj kot tiuser posted image
Imamo  program od ene firme pri nas in ga imam naštudiranega v nulouser posted image . Je priznal ta ki ga je naredil, da ga bolj obvladam kot onuser posted image

Lepo spi

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
   [Brisano sporočilo]
17.11.2007 21:45:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
17.11.2007 21:47:06   
goda13
oj bambina

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
   [Brisano sporočilo]
17.11.2007 21:50:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
   [Brisano sporočilo]
17.11.2007 21:51:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
17.11.2007 21:56:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3610
17.11.2007 22:05:47   
goda13
Oj, gledam Las vegas na kanalu A.

Neposredna povezava do sporočila: 3611
17.11.2007 22:07:19   
*BeiiBii*
pa da še tuki mal počvekam...user posted image kaj počnete??

WaaWiii JeSt BooM pa MoDeRnA Pa Si BoM NiCk SpReMeNiiLa V....x]...HeCaM Se=)

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
18.11.2007 15:10:12   
beba76
Bambina, saj jaz tudi ne delam pri njem, je to le moja dobra volja. In če bo zdaj kaj težil, mu bom rekla, da vem za eno, ki je še v marcu, tak da se nima kaj bunit user posted image

GODA, a je vse čisto pri vas - avti mislim.

(odgovor članu *BeiiBii*)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 16:26:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
18.11.2007 18:20:01   
beba76
BAMBINA, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Kak ti te to uspe??? Jaz za en mesec delam ene par dni, ti pa pol leta v enem večeru narediš user posted image  Mi ni nič jasno. S čim se pa ukvarja tvoj (lahko na ZS, da ne bo ker rekel, da je reklama). Glede daril pa mi še odločamo...no, jaz sem si že izbralauser posted image user posted image  Čestitke mu jaz šivam (pickpoint) - sme pridna, ne?user posted image user posted image

A STUHICIN gre pa v Vietman? Boga ona, ko bo samauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3615
18.11.2007 19:55:22   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

GODA, a je vse čisto pri vas - avti mislim.

Ko bi le bilouser posted image . Po moje imamo daleč najbolj umazan avto-od znotraj mislim. Kimi kar naprej kaj je v avtu in pol je tega po vseh sedežih in po tleh dovoljuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
18.11.2007 23:06:14   
stuhica
Bambina ja ja sem ga že spakirala. Ja ja on je bil pa kolega k bosta šla na svetovno prvenstvo  k sta bla državna prvaka v mesšanju koktajlov. Ja drgač sem ga skpokala že v četrtek in v petek zjuti je že odjadrov  pride pa šele konc meseca.

ma ja zemenili so se da gredo najprej še za ene par dni najprej v Vietnam pol pa na Tajvan. Mi je pa sporoču da je noro vroče in se kuha baje je bilo dane sujutraj ko mi je poslal mail 33 stopinj. user posted image user posted image  oh akkako bi bilo fajn če bi  bila lahk jaz tud na sončkune pa na tem mrazu.... Kriza, sicer pa on vejetno zdej še spi ( itak 6 urna razlika+) medtem ko jaz bluzim po internetu.

Ja beba res sem skor boga, no ja sej zaenkrat je še znosno, tamal je kar priden tud lepo spančka tako da ni ne vem kake panike, je pa res da ga komi 3 dni ni pride pa šele 28 nazaj tako da je kr dolga.

Jutr grem pa na razgovor za službo v Lidl a ima ktera nasvet zame?

lp

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 23:25:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
19.11.2007 17:34:53   
sončnica13
Hoj!
No, končno nekaj za brat user posted image user posted image user posted image
bambina-ful lep avto, sam si nas (no, vsaj mene) spet na finto-ala bazenuser posted image
goda-user posted image za avtopralnico, pa velik biznisa.
stuhica-velik sreče tvojmu na svetovnmu, če se bomo kdaj za kašno srečanje zmenile bi nam pa lahko pršu kašn koktajl zmešatuser posted image . Kako si pa ti opravila na razgovoru?

Ja, no mi smo pa v petek šli v Avstrijo 9n na žalost sam pop., ker je moj dop. še delal, zako, da je Ikea odpadlauser posted image , smo pa šli v Adidasovo trgovino in sva malemu kupila eno ful lepo trinerko za 15 evrov in superge za 20 Evrov (bom nalimala kakšno sliko-če še znamuser posted image ), zase sem pa tud ene fajn superge kupila.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3619
19.11.2007 18:01:12   
sončnica13
No, sem ga kar takoj šla slikat, predenj bi pozabila user posted image

Nik v trinerki, ki je še malo prevelika,.....
[url=http://www.Slikomat.com/slika/1968462.htm]user posted image [/url]

no tu so pa superge malo bolj od blizu
user posted image

No tukaj je pa  še v žametnih hlačah, ki smo jih komaj dobil,...
user posted image

in še ena s peskovnika

user posted image

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 19.11.2007 18:15:52 >

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 20:40:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3621
19.11.2007 21:58:56   
sončnica13
Št. 86 je-modra je tud za punčke normalnuser posted image , kaj bi zdaj rada, da ti jo prodamuser posted image

no, al bo dans po dolgmu cajtu kašn čvek???

Neposredna povezava do sporočila: 3622
19.11.2007 22:10:50   
stuhica
Ojla hvala vsem k boste držale pesti!

a pa vam bo uspelo ker  tekmovanje ima 24 po našem času, naj bi bilo to okol pol štirih zjutraj.user posted image A takrat mar še ne spite user posted image user posted image user posted image  Hecam se!user posted image user posted image
hvala za  dobre želje jaz tud upam da mu uspe priti vsaj v polfinale oz, med  finaliste- že to bi bil velik izjemen dosežek.  No ja kr bo pa bo
Bambina sej sem jest tud že navajena da našga ni tako da teh 8 dni bomo že še preživeli. Upam le da mi bo dragi naklonil malce več pozornosti in pa da bo meni in Alvinu tud prvošču kake počitnice kje v toplih krajih in ne samo domaaaaaaaaaaaaaaa. ( sem že sita bit skoz doma...)user posted image user posted image user posted image pa sama z tamalim....

No sončica jest si tud želim že it v to ikeo ker namreč nisem bila še nikoli... Ja žal, ampak zdej mam enga aduta v rokavu pa ga bom mogla takoj izkoristet ko bo pršel z Tajvana in vietnama... user posted image user posted image

Razgovor LIdl - ja sem šla in sicer gre za nadomeščanje porodniške ( tud to je ok sej danes itak nikjer ne dobiš za stalno in pač moreš riskirat, so mi pa rekl da se bodo itak širl in da lahko da bi blo, obljubit mi žal ne morejo...  Hm ja ko sem pršla sem mogla najprej izpolnit vprašalnik kriza... ( k so mi dal ? user posted image user posted image user posted image za željeno plačo in tm sem pomoje krepko pretiravala ampak ok  sem pač nardila kiks ker je bilo teba v user posted image user posted image brutouser posted image  napisat. ( sem hotla napisat znesek vsaj ene povprečne plače pa nisem točn vedla kolk znese to v brutu - ker itak da zmeri gledam kolk dobim neto..... Nemščina mi je šla kar Gut tako da je tip reku da se lahko naprej kar v slovenščini pogovarjava. Opis delovnih nalog mi je bil všeč ker je ful razgibano delo  sicer veliko papirologije ampak neki takega kar bi bilo zame, tako da ne vem no bi bila ful veslea če bi dobila ( proti primernemu plačilu seveda ) in bi šla tud za 1 leto delat...

Drgač sem se odločila da če do novega leta ne dobim nič če se karkoli ne pokaže da bomo po novem letu začel delat na user posted image user posted image  ker itak user posted image user posted image  kako se bo izteklo, tako da bomo že kaj ustvarl upam....

nč sem se razpisala ko kura, sej upam da niste jezne ker kar klamfam in klamfam in ne neham itd...
lp

Ful mate lepe slikice., pa cunje so mi ful všeč. Jaz sem pa našmu rekla naj pogleda mal  če bo najdu kake user posted image user posted image orginal user posted image  teniske za Alvina...

Neposredna povezava do sporočila: 3623
19.11.2007 22:17:24   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

nč sem se razpisala ko kura, sej upam da niste jezne ker kar klamfam in klamfam in ne neham itd...

Tle je vse dovoljen!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
19.11.2007 22:19:27   
stuhica
še dobr d aje tko user posted image user posted image user posted image user posted image

A si zapravljala smao za svojga sončka a sebi pa nisi nič kupla??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......