|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
12.11.2007 20:57:45   
goda13
Oj

Gledam BB na hrvaški.

user posted image  pa ta tvoja bolečina. Meni se to še ni nardilo.

Ti si pa res skrivnostnauser posted image , jaz pa firbčna user posted image .

Sm še kar utrujena, delam od dans pa do srede, pol pa fraj. Me kar zmuči delat cel dan, pol nama pa še Kimi zaspi za nazaj v avtu, pol je pa veselica do pol enajstih user posted image , zjutraj pa nikakor ustat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 21:02:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
12.11.2007 21:06:01   
goda13
Jaz še vem ne, kdaj jo imamuser posted image

Nalimaj, ja pol ti pa povem, če sem imela isti avto v mislih

Neposredna povezava do sporočila: 3578
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 21:09:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
12.11.2007 21:11:18   
goda13
Pa ja niste šli na majnši avto? Al je ta le tvoj?

Neposredna povezava do sporočila: 3580
13.11.2007 13:26:46   
beba76
Halo!

Mi smo koliko toliko zdravi - v vrtcu smo že, tak da je za silo. Zdaj pa je ta večja prišla predčasno iz šole, ker jo trebuh boli. user posted image

GODA, od kdaj maš pa ti premalo kil? A si zgubila tisti lepi trebušček?

BAMBINA, jaz sem tudi radovedna...user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
13.11.2007 19:43:14   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Halo!

GODA, od kdaj maš pa ti premalo kil? A si zgubila tisti lepi trebušček?

Premalo kil ja, sam tisti moj trebuh je pa še zmeraj prisotenuser posted image , ma sej zdej je zima, pa se ne sekiramuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
13.11.2007 20:12:42   
stuhica
goda  apol se lahk zmeniva da greva na operation jaz dam dol pa naj nate prpopajo!user posted image user posted image

no kako ste kaj čveke ?

Naš mali dons cel dan ni spl niti minute in je zdržal vse do zdej ko je pa sam dol padu! V minuti je zaspal, je bil pa danes pr zobarju na pregledu, in baje je samo da je ZD dom vbidu takoj v histeričn jok padu- groza odkar smo bili pri 10 mesecih v bolnici ima naš mali sindrom belih halj očitno"! No ja upam da bo bolje!

Bambina no kter avtuček mate ?user posted image user posted image Sej mislim d a nism spregledala!

Beba kako kaj vslužbi in pool doma te prav občudejem kako vse shandlaš?Jaz mam samo enga pa se mi zdi da mi včasih ne ratuje ravno najbolje user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
14.11.2007 19:29:42   
beba76
GODA, buši bo itak ostal za zmeraj user posted image user posted image

STUHICA, mi kar uspeva vse skupaj. Sicer pa moj šiht ni samo služba ampak tudi doma nastopi še ena služba, saj mojemu urejam papirje za firmo (sicer sem v zaostanku, a...user posted image ). V pravi službi pa ugotavljam, da ne naredim vsega, kar si zadam in so mi včasih te 4 ure enostavno premalo. Sem že raznišljala, da bi šefici rekla, da bi, ko sem dopoldan delala poln delavnik, ko sem popoldan pa le 4 ure. Eh, pol mi bo pa itak žal. Doma pa mi tudi znese, še spucano imamouser posted image . No, ta teden je bolj kriza, ker sem s papirji šele na začetku oktobra in jemo samo neko naprej pripravljeno zamrznjeno hrano - cmoke pa to, ker ni časa za kuhanje. Danes je bla pa pica. Pa se noben ne pritožuje. Itak nimajo prava glasanja user posted image

Nič, grem, počvekajte še kaj.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 9:54:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
15.11.2007 19:35:20   
sončnica13
Pozdravljene!
Stuhica, lepo da si se nam oglasila. Kilogrami-bi jih tud jaz z veseljem nakaj proč dala, da o trebuhu ne govorimuser posted image
Je pa ta teden naš Nik pogruntal kar nekaj novega. V trenutku gre na poličko v klubski mizici in na drugo stran, kjer je stojalo z rožami, pa ponavlja 100/uro. je čez vikend začel govorit Bunda (razločno), Brrr-brrr (avto) je tavto, kapa, ugotovil je kje so smokiji in napolitanke user posted image in jih hodi jemat.

no, zdaj mu pa grem dat za jest, pol pa spat.

jaz imam pa zdaj 2 dni dopustauser posted image in greva z user posted image jutri v Avstrijo-v Adidasovo trgovino, če pa bo tud on imel prost dan pa še v Ikeo.

Lp

ps.: Bambina-čakamo slikice od avta-Firbecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3586
15.11.2007 19:58:14   
beba76
SONČNICA, Nik pa že kar precej besed pove. Naša zna mama, ata, baba, dedi, Gaga (Gal), duda, teta, ja, pa še kaj bi se našlp. In zdaj vidim, da je zna tudi kar precej user posted image user posted image user posted image  - ma jezik po mami user posted image

Pol pa poročaj, če kaj dobiš v Avstriji. Mi smo bili tam v Superfit tovarni - je prodajalna zraven in so ble določene cene ful nizke.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 20:55:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
16.11.2007 22:26:50   
beba76
Pazi, da ne zapraviš preveč user posted image  Hecam se - kar daj si duška, jaz bi tudi, pa ni cajta user posted image user posted image user posted image

Delam za doo

Neposredna povezava do sporočila: 3589
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 22:38:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3590
17.11.2007 0:11:51   
beba76
NKBM user posted image user posted image user posted image user posted image

Papirjev ne delam vse, jih še pol h knjigividkinji nese, da ne boš mislila, da sem ne vem kak pametna user posted image user posted image user posted image
Se enostavno ne upam v to spustit, ker so kazni previsoke. No, sem pa pravkar končala vse za oktober (ja, vem, da sem v zamudiuser posted image ), tak da grem mirne duše lahko spat. Pa bi raje ta čas, ko sem to štepala, čvekala na RR. Ampak posel je posel, nenazadnje gre za baš keš.

Dobrega loverja maš ti, da ti kar tak da. Saj moj meni tudi, pa ne vem, če zato, ker delam te stvari namesto njega (btw že od 19. je pred TV, jaz se pa j**** s temi papirji) ali pa iz ljubezni user posted image
No, pa si kaj lepega kupi danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3591
17.11.2007 0:13:15   
beba76
Aja, a boš končno povedala, kak avto ste kupili. Daj, zdaj bom samo jaz prebrala, ostale itak že spijo user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
   [Brisano sporočilo]
17.11.2007 0:19:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
   [Brisano sporočilo]
17.11.2007 0:28:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3594
17.11.2007 8:43:11   
goda13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super avto.... zdaj pa sam še izpituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3595
17.11.2007 20:41:26   
beba76
Dober avtek, a tvoja rita gre noter?user posted image

Kaj pa tvoj pravi na tvojo ažurnost pri papirjih? Moj bi mene že odpustil user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
17.11.2007 20:53:04   
goda13
Ojla

Jest bom popuser posted image . Rihtam mojmu program na računalniku, ker v ponedeljek odpiramo avtopralnico, pa mi crkne programuser posted image user posted image user posted image . Tolk sm jezna. Zmeraj ista pesem, zmeraj nekaj pozabijo nastavt!!!!!!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
17.11.2007 21:05:15   
goda13
Mal sm se mogla izkašljatuser posted image

No, čveke a bomo kaj debate vrgle danes

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
17.11.2007 21:23:46   
beba76
Ooooo, Goda, kje pa ti tičiš zadnje cajte? A so babe tak kosmate, da maš ful dela?user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
17.11.2007 21:24:45   
beba76
Saj prvi dan mate lahko vse gratis in pol programa še ne nucašuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......