|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
29.10.2007 20:08:00   
beba76
Kje ste vse??? Na 4. strani smo!user posted image

Meni se je danes dogajalo. Najprej sem se iz službe odpravila eno uro prehitro, ker ene ure niso prestavili nazaj in sem se lih po tisti ravnalauser posted image  Ko sem prišla do mašine za štemplat, sem komaj vidla, kaj delam. Pa mi je blo nekam čudno, kak hitro je čas n+minil - najbolj sem vidla po tem, da sem zelo malo naredila danes. Nič, sem šla kar še nazaj malo delat.

Doma smo pa se s tamlima igrali za vojake, pa sem jima dajala ukaze: mirno, pzdrav, puško na ramo...... in pol sem enkrat med ukazi rekla tudi: pokakj se v hlačeuser posted image  In glej, Tia je bla res pokakana. Galu sem rekla, glej, Tia je ubogala ukaz. Pa jo grem previjat in ko sem jo mela na previjalni, se obrnem in mali ma hlače spuščene do kolen. Pogleda me in pravi: glej, mami, jaz sem se tudi pokakauser posted image user posted image user posted image  Za crknit! Mali je na silo tiščal in je mel flek na hlačkahuser posted image user posted image  Ja, kaj če, ko pa mati daje take glupe ukaze.
Pri zdravniku pa me je danes vprašaL: mama, kaj ti misliš, da si nora?user posted image user posted image user posted image user posted image  Raje mu nisem odgovorila.
Zdaj pa je šel v sobo in si vzel svojo odejo (poleg je vzdihoval, kot da bi dvigoval ne vem kaj)-odejo ma iz čiste ovčje volne in je ful težka. No, nekak si jo je naložil in nesel v dnevno, da bo gledal Bogopičko.user posted image

Evo, takle mamo pri nas danes. Smo družina klovnovuser posted image

Lepo bodiote, pa malo kaj napišite, da ne bomo na ne vem keri strani 

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
29.10.2007 20:55:12   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Kje ste vse??? Na 4. strani smo!user posted image

Meni se je danes dogajalo. Najprej sem se iz službe odpravila eno uro prehitro, ker ene ure niso prestavili nazaj in sem se lih po tisti ravnalauser posted image  

Dobr si ti to naštudiralauser posted image , zjutraj se pa najbrž nisi zmotila, da bi šla po tastari uri na šihtuser posted image

Doma smo pa se s tamlima igrali za vojake, pa sem jima dajala ukaze: mirno, pzdrav, puško na ramo...... in pol sem enkrat med ukazi rekla tudi: pokakj se v hlačeuser posted image  

Naslednjič reči tamali, da naj gre kakat na kahljouser posted image

No, jaz pa sem tud dobro preživela dan v službi, je čas kar hitro minil. Je bla pa noč bolj dolgauser posted image , kot prvo nikakor nisem mogla zaspat, pol se je pa še Nik vsako uro zbujaluser posted image in ko sn šla ob 4-ih na wc sem imela čist rdeče oči-grozn, pol sn pa le zaspala za eno uro in rdečih oči ni bilo večuser posted image .

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
30.10.2007 11:34:20   
lampica
Oj1

Uspela sem nekaj na hitro prebrat.

Goda frizura je super. Prav paše malo spremembe. Jz prav uživam ko grem k frizerju. Doma me kar noben noče tak uštimat kot tam.

Beba je kar pestro, če je več otrok pri hiši. Pri nas je tudi bilo, ko nas je več. Je bilo vedno kaj novega.

A greste kam na krompirjeve počitnice? Mi bomo vrejtno šli malo na dopust. KAr na eno kmetijo se bomo naselil za par dni. Mali rad spoznava živali.

Joj še tri ure in pol moram biti na šihtu, pol pa mir do pondeljka.

Nič grem malo delat, da ne bo kaj narobe.

lp

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 14:48:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lampica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 22:05:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3530
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 22:07:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3531
2.11.2007 19:07:49   
beba76
BAMBINA, očitno maš monologe tu na tej temi user posted image user posted image . Glede TRR itak vem, da si me hotela napizdit in niti ne pričakujem denarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hecam se...Sploh nisem opazila, da mi še nisi nakazala, tak da se ne rabiš sekirat. Ko bo, bo. Sicer sem pa jaz tudi celo večnost hodila na pošto user posted image user posted image user posted image
Kaj tvoj bi te mel kar doma? Meni pa moj pravi, da sem zdaj, ko sem po treh letih spet v službi, čist drugačna, da ne težim več tolko, kot sem prej, ker sem bla cele dneve doma in so mi same kozlarije po glavi hodile.user posted image  Sicer je pa navdušen nad polovičnim delavnikom, ker mam še doma pol vse pošlihtano.user posted image user posted image user posted image Sicer pa če bi bila doma, bi še mi več dela s firmo naložil, tak da mi ne bi ostalo ničl kaj več prostega časa, kot mam ga zdaj. Narobe sem se izrazila - mislila sem časa za otroke, ne prostega časa.

P.S.
Hanzaplast deluje, ko ga plačaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3532
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 22:05:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3533
3.11.2007 22:52:08   
beba76
BAMBINA, bom še jaz malo, da ne boš samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3534
3.11.2007 23:56:23   
*BeiiBii*
user posted image a ve ste pa konkurenca oz. so one vam konkurenca namreč unim (nam/njim)z teme kolikote končate vi?user posted image user posted image user posted image

WaaWiii JeSt BooM pa MoDeRnA Pa Si BoM NiCk SpReMeNiiLa V....x]...HeCaM Se=)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
4.11.2007 13:15:22   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: *BeiiBii*

user posted image a ve ste pa konkurenca oz. so one vam konkurenca namreč unim (nam/njim)z teme kolikote končate vi?user posted image user posted image user posted image

Ne me smo izgnankeuser posted image  user posted image  user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu *BeiiBii*)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 13:46:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
4.11.2007 14:55:45   
lampica
Ojla!

Kako ste kaj čvekice? Se kr manj čveka, odkar smo v službah?

A ste kaj na počitnicah? Mi smo danses zadnji dan še na počitnicah, jutri pa spet na delo! jOJ kako se mi nič ne da iti spet v službo.V teh dneh sem čisto pozabila kako je biti v službi.

Mali na počitnicah ful uživa. Samo da je lahko zunaj, teka okrog živali in strojev.

Pri nas je dans ful mraz tako da smo bolj malo zunaj.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3538
4.11.2007 14:58:19   
lampica
Bambina sem šelel sedaj prebrala, da imaš nekaj probleme: Ne sekiraj se, vse se bo uredilo. ČE ne boste imeli pa še eno pupo.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
4.11.2007 19:30:39   
beba76
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TODI!!!

Lampica, lepo, da si se spet malo oglasila. Jaz še dopusta nisem imela, ker še premalo cajta delamuser posted image user posted image user posted image  Ga mam pa ta nesec enkrat, ker grem v LK na OI na kontrolo, pol pa fertik do drugega leta, ker v decembru pa pri nas ni dopustov. Pa še smučat smo imeli namen iti v decembru. Bom potolažena, če ne bo snega.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
4.11.2007 19:36:33   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image Od kod pa te je kdo izgnal?Ne razumem,če leti na drugo dolgo temo,še nobeno nismo izgnale,prav nasprotno vsi dobrodošli.

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
4.11.2007 19:39:59   
beba76
Neva!
Na eni temi nas je par preveč čvekalo (te, ki se pojavljamo tu), pa so nam ostale dale vedeti, da naj gremo na čvekanje. Tak se je odprla tema Avguštine.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
4.11.2007 19:42:39   
Anonimen

Neva!
Na eni temi nas je par preveč čvekalo (te, ki se pojavljamo tu), pa so nam ostale dale vedeti, da naj gremo na čvekanje. Tak se je odprla tema Avguštine.user posted image

A res,ja tega pa nisem vedela.user posted image Pojma nisem imela,oziroma sploh nisem zasledila.A je že dolgo od tega?

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
4.11.2007 20:10:17   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Neva!

A res,ja tega pa nisem vedela.user posted image Pojma nisem imela,oziroma sploh nisem zasledila.A je že dolgo od tega?

Že ene pol leta. Sej je tukaj še bolj fajnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
4.11.2007 20:14:58   
Anonimen
Ja saj je prav,da se gre tam,kjer se sproščeno čveka pa brez krega in
ignoriranja.Kar tako naprej dekleta.user posted image

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 22:02:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 22:35:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3547
5.11.2007 10:21:20   
beba76
Naša dopoldne doma sploh nima malice. Zajtrk, pol pa kosilo, pa popoldan kaj in zvečer. No, se že zgodi, da kako jabolko pogloda ali pa banano, samo to je redkost. Pa je postala kar fajn okrogla, tak da se ne rabim sekirati. V vrtcu pa je itak med najbolj pridnimi,  ko so za mizo.

Neposredna povezava do sporočila: 3548
5.11.2007 17:09:08   
sončnica13

Ta je pa dobra ja user posted image - tako pač jeuser posted image

Ja no, zdaj pa še jaz nimam več časa, da bi vam kaj več napisala, oz., da bi vsaj vsak dan prebrala, če je kaj novegauser posted image . Res zdaj grem večkrat kar z Nikom spat -okol osmih, sem tolk zmatrana, da me samo zmanjka. No upam, da bo bolje, ko sem bom navadila na manj spanjauser posted image
Nik se je že lepo navadil preživet dop. brez mene, mi pa nikakor ne gre iz glave, da je bil prvi dan zjutraj čist podriskan-se mi kar čundno zdi, da bi bilo lahko zarad tega ker sem šla delatuser posted image
je pa seveda res ful vesel ko se vrnem in mi takoj priteče naproti me objame pa poljubčka user posted image .

Naš ima malico tud dop. - največkrat kakšno skuto s podloženim sadjem, prej, ko em bila pa še doma sem mu pa včasih tud zdenka sirček namazala na kruh. Potem pa je z menoj ko se vrnem iz službe-ob 14:15. Popoldne pa tud še  je malico, pa vmes kaj sadja (to tud dop.), zvečer pa kaj v mleku.

No, to je zaenkrat vse.

Lp

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
6.11.2007 13:34:43   
goda13
Ojla

Da nebom sam čakala, da kera kaj napišeuser posted image

Jaz sem danes fraj, mali mi spi že dve ure. Jaz pa za računalnikom. No pa darilni bon sem nardila za mamo, ki ima danes rd. Drugače pri nas vse po starem.

Bambina tudi mi smo začeli zjutraj in zvečer nekaj štrajkati pri hrani. Zjutraj po novem jemo skuto, zvečer pa sendvičuser posted image . Čez dan pa itak pojemo že skoraj za enga odraslega, vsaj makaronovuser posted image

Sončnica upam, da si se že privadila na službo.

Mal pogrešam naše večerne čveke, pa nekatere čvekice tudiuser posted image

No, tolk od mene za zdaj, ko se mali zbudi, greva voščiti noniuser posted image .

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......