tiasha77
|
Beba76 - wb, čestitke za zobek , pa korake , pa kužka , pa naj se Tia čimprej pozdravi kar se pa priimkov tiče ne vem, če ste zmagali , imamo tudi mi celo zmešnjavo; jst imam ****, moj yz, najina mala pa (hvalabogu) samo y (problem je v tem, da je imel moj že prej dva priimka, ko sva se poročila pa sem jst hotela obdržat svojega, pa še dodat enega njegovega in je ratal cel problem, zato ima mala samo en priimek ; nisem pa vedela, da si ga lahko kar tako spremeniš, brez poroke (mislim da je o tem pisala Goda13)) Sončnica13 - ni mi odprlo vseh slikic, ampak vseeno čestitke za prvo striženje, sploh če si se sama opogumila ; pri nas še kar čakamo laske Todi - čestitke Domnu za 4 leta Santa - čestitke tudi tvojemu Vikiju Kar se pa tiče svečk - ja prej primejo, pa ene (Voltaren) so močnejše; drugače pa lahko daš katerikoli sirup s paracetamolom (Calpol, Pandadol baby(okus jagode), Daleron (po odprtju najdlje uporaben -2 mesece), Lekadol). Ponavadi imaš navodila na škatli, glede na kile otroka, lahko pa ga daš 3 do 4x na dan. Zbijanje vročine pa naj bi se začelo pri 38,5 stopinj, prej ne (je bolj koristno kot škodljivo). Testi na pregledu: kocke so šle, žoge pa ni hotla vrnt sestri Nč, mejte se, grem še cote poštimat, jutri pa spet v službo (danes smo se vrnili s podaljšanega vikenda na Krku). T
|