beba76
|
Nisma šle k dr. ker nima vročine in nič in bi me kratkomalo nadrli, kaj že spet iščem tam. Ja, taki so... Smo pa prijatli z eno zdravnico in če je kriza (ki je po navadi lih čez vikend), pol gremo kar do nje. Mogoče bomo celo še danes zavili tja, če zdaj, ko se mala zbudi, ne bo bolje. Uho ma ful rdečo, pa tečna je, da ni za povedat. Ja, saj če jo uho boli, ni nič čudnega, da je tak. Prej sem ji dala kapljice, pa se mi zdi, da je bilo nekoliko boljše. Bomo vidli, kej bo spet iz tega... Ne bi rada prehitro šla na antibiotik, ker je tak vsaka dva tedna na njem... GODA, bo minilo. Naš prvi se me je držal kot klop, ko sem ga puščala v vrtcu, pa ko sem prišla ponj je tudi tulil ko zmaj. To je pač trajalo eno obdobje, pol je blo pa o.k. Ko bo videl, da mu ni druge, in pač tako mora biti bo nehal. Vem, kako hudo je... jaz sem večkrat bila na tem, da bi ga najrajre pobasala in šla z njim domov, pa klinc gleda službo. A žal ni vse tako preprosto. Kmalu se bo navadil in bo minilo to hudo obdobje, boš vidla. LAMPICA, ti maš pa neko fajn službo, da ti je toliko dolgčas. A rabite še koga tam? Zdaj sma z malo same doma, ker sem mojin ta večjim podarila panoramski polet z letalom nad Pomurjem. Uf, kak jim je fajn, jaz, šleva sem pa doma, ker se bojim letala
|