|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
22.8.2007 19:26:09   
S@nta
Oj, smo na tretjo stran padle.
Hvala za info o svečkah, k sreči smo se pozdravli in upam, da jih dolgo več ne rabimo.
Beba, upam, da je Tia boljše.
Vsaka ti čast Sončnica za frizuro, zaj pa še lahk prideš našega malo poštucat, sva mu včeraj z mojim mal zafušala frufru in je zdaj full smešn, če se mu poležejo laski, mu jih skoz nazaj popravljam, da se ne vidi kak je postrižen. Očitno nam frizer ne uide, zdaj bo krst izgovor, da ga peljeva, da bo bolj fantku podoben.
Kje pa ste vse, da se že dva dni nič ne oglasite?

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 21:11:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2827
22.8.2007 22:07:42   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Pa jo imamo prvo slikico. Nam že visi v kuhinji. Ob priliki jo poslikam pa pokažem.

user posted image user posted image user posted image

Kaj pa stene-so tud že kaj porisane?user posted image

beba-kako je s Tio?

No, zdaj pa grem kar spat-sem ful utrujena danes.

Lahko noč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
22.8.2007 22:20:08   
beba76
Saj ne vem, če sem vam povedala - včeraj zvečer sem jo še kopala, ker je mela čez 40, pol proti polnoči sem ji pa dala še svečko. Do jutra je spala, zbudila pa se z vročino čez 39. Pol sem jni dala sirup in je bil mir. Pa še zmerom je. Menda je končno le konec temuuser posted image  Ma pa ful drisko in sem ji dala Linex. Nekaj jo je pošteno zahaklalo, revico malo. No, upam, da bo pri tem, kot je bilo danes ostalo. Je še sicer tečkana, a še zdaleč ni tako hudo, kot je bilo dva dni prej.

Zdaj bi vas lahko povabila na kavo, saj je moj otrok že skoraj zdrav, pa mam druge probleme. Če pridete, je velika možnost, da:
  1. pohodite našega psa user posted image user posted image
  2. stopite na pasji drekec user posted image user posted image
  3. vam spodrsne po pasji lulanci user posted image user posted image

Pri nas je vse poscano in posrano user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2829
23.8.2007 12:28:43   
TODI
Najprej full full hvala za čestitke, se opravičujem, ker se nisem takoj zahvalila, a sem šele sedaj ko sem spet doma prišla do računalnika. Ga " doma" okupira moja najmlajša sestra in se sploh ne pride na vrsto user posted image  user posted image .

Ja še malo pa bomo tudi  mi stari 1 leto. No ja praznovali pa bomo ta vikend in to kar dva dniuser posted image , sam upam da nam bo vreme naklonjeno!!! user posted image

Beba upam, da je Tiji boljše in da ste spet po starem. Na user posted image  pa žal ne bom uspela, mam preveč dela s pripravami na praznovanje user posted image  user posted image . Pa drugič velja??? user posted image

user posted image  user posted image  Vsem otročkom, ki so že postali malčki želim vse naj naj, predvsem zdravja veselja in otroške razigranosti, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image pa da bi tisti, ki še ne prespijo celo noč začeli spati, kot je treba user posted image  user posted image .

Šibam kuhati kosilo, danes bo brokolijeva juha in marelični cmoki tako kot pravi beba hitro in enostavno user posted image  user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
23.8.2007 19:42:18   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Zdaj bi vas lahko povabila na kavo, saj je moj otrok že skoraj zdrav, pa mam druge probleme. Če pridete, je velika možnost, da:
  1. pohodite našega psa user posted image user posted image
  2. stopite na pasji drekec user posted image user posted image
  3. vam spodrsne po pasji lulanci user posted image user posted image

Pri nas je vse poscano in posrano user posted image user posted image user posted image

Kja se izgovarjaš-MENE TO NE MOTIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ups črkeuser posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
   [Brisano sporočilo]
23.8.2007 21:26:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
23.8.2007 21:29:41   
goda13
user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
   [Brisano sporočilo]
23.8.2007 21:36:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
23.8.2007 21:39:34   
goda13
OJ

Se morem mal oglasit. Imamo kar pestro ta teden. Kimi je ratal obupen. Ko ga zjutraj pustim pri mami sam joka, ko vidi da grem, pa ga morjo nekako zamotit, da me ne vidi ko grem. Zvečer pa kot se naju obeh drži kot klop. Upam, da bo kmalu bolje. No še jutri delat pol pa dva dni frajuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
23.8.2007 22:28:35   
beba76
Naša pupa je končno zdrava!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Malo se je te dni razvadila, a naj ji bo, da le ne kuha več. Jo bomo že spravili na stare tire.

GODA, tak pogosto menjavaš slike, da zmerom mislim, da je kaka nova med nami, predno ime pogledamuser posted image user posted image

TANYKA, lepo vabljena!! Če te bo pa pes zgrizo, pa ne odgovarjam. Se ga je za bat, saj vaga celo kilo user posted image user posted image user posted image user posted image

TODI, pa po praznovanju user posted image  Menda te drek moti, pa maš to samo za zgovor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
23.8.2007 22:33:13   
sončnica13
goda-to je pa popolnoma normalno, je bil pač navajen, da si bila prej večinoma v bližini, pa saj bo minilo. Se spomnim, da je bil od sestre ta večji isti-še na wc je šel za njo. Pa še tako majhen je bil takrat-7 mesecev, ko je začela delat.
Mene tud prav zanima kako bo, že zdaj vidim ko me ni kakšno uro kako je cesel ko pridem in mora takoj k meni, ko me pa celo dop. ne bo,..... bomo videli kako bo v nedeljo, ko imamo intentivne vaje in me ne bo celo dopoldne.
Lepa slika!

beba-me veseli, da se vam stanje izboljšuje. Na user posted image me pa najbrž ne bo-si predaleč.  Smo bili od 15.8.-17.8 na Štajerskem pa te ni bilo doma, drugač bi se pa lahko dobileuser posted image . Smo bili v Apačah-si ti kje blizu?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
23.8.2007 22:35:33   
sončnica13

Naša pupa je končno zdrava!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
23.8.2007 22:35:46   
beba76
SONČNICA, a moraš res tu okrog hodit lih takrat, ko me ni doma? Do Apač mam ene 20 km in bi se menda res pripeljala do tja. Pa ne samo zaradi tebe - majo eno fuuul dobro slaščičarno tam. A so te kaj povabili tja?

Neposredna povezava do sporočila: 2839
23.8.2007 22:59:47   
sončnica13

SONČNICA, a moraš res tu okrog hodit lih takrat, ko me ni doma? A se moreš ti ravn takrat potepat, ko sn jaz v vašem koncu???user posted image Do Apač mam ene 20 km in bi se menda res pripeljala do tja. Pa ne samo zaradi tebe - majo eno fuuul dobro slaščičarno tam. A so te kaj povabili tja? Neuser posted image

So nas pa peljal v,.......... nek bajer ko se ribe lovijo-ampak mi smo jih samo jedluser posted image
no, to je blo 15-ega, druga 2 dneva pa smo se hodil kopat v Terme Ptuj.
Smo bli 15-ega povabljeni na kosilo k stari mami od user posted image -70. r.dan, pa smo pol kar mal podaljšaluser posted image user posted image user posted image

No, zdej pa morem it, me moj že podi doluser posted image

Lahko noč!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
24.8.2007 11:18:02   
beba76
Sem se prehitro pohvalila o Tiinem zdravje. Spet je bolna - zdaj jo boli uho. Vročine sicer še nima, se pa ful praska po ušesu, tak da me celega rdečega, pe če jo stisnem okrug, joka. Tak da je to to. In sem ji zdaj dala kapljice, če pa ne bbo bolje, gram pa do DR.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2841
24.8.2007 11:22:00   
sončnica13
Ja boga nouser posted image . Pa še petek je-jaz bi ga najbrž kar peljala k dr., da ne bi blo čez vikend kakšnih presenečenj.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
24.8.2007 11:29:26   
TODI
Beba jaz bi na tvojem mestu šla kar lepo do zdravnika, vikend je in saj verjetno sama veš kako je z zdravstvom med vikendih, uho je pa le uho.
Naj ji da antibiotik pa bo kmalu dobro.

Vsaj pri nas je bilo potem prec ok.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
24.8.2007 12:37:47   
lampica
Ojla!

Beba tvoja mala je pa res kar naprej bolna! Revica! Se ji nekaj zboljša pa dobi drugo. Tak mali so res boščki ko še ne morjo povedat kak se počutjo. Upam,da bo kmal bolje!

Men je spet malo dolgčas v službi. Tak da komaj čakam popoldne ko greva z dragim na razzvajanje.Končno bova izkoristla moje darilo njemu za rojstni dan. Itak tak ne grema kam sama, bova si pa dans res privoščla, ko imava varstvo.

Naš malček je dobil končno tretji zobek. Četrti je pa na pohodu.

Bambina ti kar zavidam, da si lahk cele dneve zraven male. Jz če bi bla finančno bolje priskrbljena bi ostala kar doma. Pa kar nočjo bit prave številke na lotu.

Goda jz sem se temu izognila, da bi mogla jz otroka puščat v varstvu. Ne vem kak bi se kaj spravla od tam. Zdaj ga pa pelje ati in tud ni take krize, ko odhaja od njega. Še celo maha mu. SAmo pa nadoknadi vse doma. Kar pleza gor po naju. Skozi naju mora imeti na očeh, da mu ne bi kdo ušel. Se vidi, da naju pogreša.

Ja nič grem mal delat.

< Sporočilo je popravil lampica -- 24.8.2007 12:39:46 >

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
24.8.2007 16:37:41   
beba76
Nisma šle k dr. ker nima vročine in nič in bi me kratkomalo nadrli, kaj že spet iščem tam. Ja, taki so... Smo pa prijatli z eno zdravnico in če je kriza (ki je po navadi lih čez vikend), pol gremo kar do nje. Mogoče bomo celo še danes zavili tja, če zdaj, ko se mala zbudi, ne bo bolje. Uho ma ful rdečo, pa tečna je, da ni za povedat. Ja, saj če jo uho boli, ni nič čudnega, da je tak. Prej sem ji dala kapljice, pa se mi zdi, da je bilo nekoliko boljše. Bomo vidli, kej bo spet iz tega... Ne bi rada prehitro šla na antibiotik, ker je tak vsaka dva tedna na njem...

GODA, bo minilo. Naš prvi se me je držal kot klop, ko sem ga puščala v vrtcu, pa ko sem prišla ponj je tudi tulil ko zmaj. To je pač trajalo eno obdobje, pol je blo pa o.k. Ko bo videl, da mu ni druge, in pač tako mora biti bo nehal. Vem, kako hudo je... jaz sem večkrat bila na tem, da bi ga najrajre pobasala in šla z njim domov, pa klinc gleda službo. A žal ni vse tako preprosto. Kmalu se bo navadil in bo minilo to hudo obdobje, boš vidla.

LAMPICA, ti maš pa neko fajn službo, da ti je toliko dolgčas. A rabite še koga tam?user posted image

Zdaj sma z malo same doma, ker sem mojin ta večjim podarila panoramski polet z letalom nad Pomurjem. Uf, kak jim je fajn, jaz, šleva sem pa doma, ker se bojim letala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
24.8.2007 21:05:57   
goda13
Ojla

Danes sem uhitela po službi še mal zapravljat. Itak spet za Kimijauser posted image

user posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
24.8.2007 21:07:16   
Barbara111
Zelo lrpe superge si mu kupilauser posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
24.8.2007 21:09:05   
goda13
Imamo pa že št. 22user posted image , zgleda da bo po atiju, ki ima nogo 46.

Kako ste drugače? Jaz še zmeraj čakam slikce iz rd. Kolegom je crknil računalnik, pri nas doma pa bogve kje je digitalec med vsemi škatlamiuser posted image . Upam, da si jih je vsaj brat naložil, da mi jih pošlje, drugače bomo še kar nekaj časa brez.

Jaz sem tolk utrujena, da bi šla najraje spat, sam se mi zdi škoda petka.

Upam, da se katera kaj oglasi danesuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
24.8.2007 21:09:55   
goda13
hvala barbara. saj sem tut dala 34 eru za njihuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
24.8.2007 21:10:39   
Barbara111
kje si kupila te superge goda?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.