|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
18.8.2007 23:29:11   
sončnica13
O bambina!

Kako si? Men se sploh ne da it od računalnika-pa še stuširat se moramuser posted image

Kako je bilo  na pregledu-ste se dovolj zredil?
So bili zdaj tud kašni testi?

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 18.8.2007 23:30:40 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
   [Brisano sporočilo]
18.8.2007 23:31:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
18.8.2007 23:33:33   
sončnica13
Fino. Ji bosta svojo sobico opremla?

Neposredna povezava do sporočila: 2778
   [Brisano sporočilo]
18.8.2007 23:35:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2779
18.8.2007 23:35:58   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Kako je bilo  na pregledu-ste se dovolj zredil?
So bili zdaj tud kašni testi?

Grem zdaj pod tuš pol pa spat!

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 18.8.2007 23:36:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 2780
   [Brisano sporočilo]
18.8.2007 23:38:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2781
18.8.2007 23:40:05   
sončnica13
Tebe ja!user posted image
Kj bi pa morala delat?

Neposredna povezava do sporočila: 2782
   [Brisano sporočilo]
18.8.2007 23:42:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2783
   [Brisano sporočilo]
18.8.2007 23:44:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2784
18.8.2007 23:45:10   
sončnica13
Očitno si res spregledalauser posted image

Ja saj res ne more takrat nardit ravn tist kar si oni zamislijo.

No, zdaj pa res šibam-me že oči pečejo.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2785
19.8.2007 21:58:31   
sončnica13
No, kje je kašna klepetulja?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2786
19.8.2007 22:12:27   
beba76
Evo mene, celo pečeno, lepo rjavo, spočito...skratka, ko da sem z dopusta user posted image  Ja, pa sem res. Smo prišli včeraj ponoči, pot je bla katastrofa, danes smo pa pakirali in pospravljali. Zdaj je spet vse na mestu in vse po starem - sem že tu med vami user posted image user posted image

Bilo je super, le mojega nisem vajena gledati cele dneve in sva se tu pa tam malo kresnila user posted image  Pa naša princeska je dobila dva zobka (1. in 3. dan), pri hoji je pa na 4 - 5 korakih. Ni nič kaj napredovala na tem področju. Lažem, je, ker se zdaj že kar sama spusti in naredi te 4 zmagoslavne korake user posted image user posted image  Pa dobila je novo ime - pesečna kraljica. Ko smo bili na peščeni plaži, ni šla dol z blazine, tak ji je šel pesek pod nogami na živce user posted image  To smo se nasmejali, ko je stala kot štorklja na eni nogi če si jo postavil v pesekuser posted image user posted image user posted image user posted image

To je na hitro nekaj z dopusta, več bo, ko bom pri cajtu, pa tudi kaka slikoca bo priletela user posted image

Novo pri nas je še to, da mamo psa - čivavo. Je psiček, ki sliši na ime Gizmo. Nimam zadosti otrok, pa sem si omislila še psa. Ne, saj nisem jaz, Nastja si ga je.

Pa moj je nabavil novi monitor - 19" in mi gre tak na jetra, da bom pop..... Vse je tak velko, da se ne morem in ne morem navadit. Prej smo meli 15"

Zdaj pa grem položnice plačat, ker sem že čez datume user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2787
19.8.2007 22:17:54   
sončnica13
beba- WB
user posted image user posted image user posted image za zobke in korake!
Me veseli, da ste uživali!

Pa user posted image tud za kužka

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 22:21:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2789
19.8.2007 22:37:18   
beba76
SONČNICA, naša mala tudi bicikle popravlja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se je en dan na plaži kar k enemu zraven spravila. Smo poslikali, tak da prilimam, ko bom tak daleč. Zaj sva še komaj slike z laptopa preselila na to mašino, tak da bo enkrat

Neposredna povezava do sporočila: 2790
19.8.2007 22:37:46   
beba76
BAMBINA, zakaj si pa lenoba??

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 22:41:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
19.8.2007 23:04:14   
beba76
Sem vas predelala, tak da vem vse, kar se je dogajalo, najbolj pa sem si zapomnila, da je Kimi dobil zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak Tia ga je prehitelauser posted image user posted image  Goda, pol nama pa ne bo treba čakati do šole, al kaj je zaj to?user posted image

Pa o priimkih je tekla debata - pri nas nas je 6 pri hiši in imamo 4 razločne priimke. Če kero zanima, kak to zgleda, ji pošljem na ZS, ker me je sram user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa zanimivo... Ja, pa poročena tudi nisem; sem pa ločena...

VSEM, KI STE V TEM ČASU, KO NAS NI BILO, UPIHNOLI 1. SVEČKO, ŽELIMO VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2793
19.8.2007 23:06:10   
beba76
Nič, grem spat, ker je mela Tia celi dan in še pred spanjem ful vročino, tak da vprašanje, kaka bo noč, pa še pes zna zgago delat, ker je prvo noč brez mamice.

Zdi se mi, da vodim z boleznimi s Tio. A so vaši tudi toliko bolani? Naša ga kar zmerom nekaj serje s to vročino. Uh, bodo v službi veseli, ko bom zmerom na bolniški user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 23:07:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
19.8.2007 23:07:59   
TODI
Ah beba smo te kar pogrešale!!! user posted image  user posted image . saj vidiš, da smo bolj malo pisale!! user posted image

No jaz sem spet na dopustu doma, sem se za par dni spet prišla razvajatuser posted image user posted image . Potem pa konec tedna dvodnevni žur. Bomo kar za oba skupaj naštimali rd zabavo.
V soboto bodo kolegi v nedeljo pa žlahta. Upam samo da nam bo vreme naklonjeno!!!

In beba si se pržila??? user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
20.8.2007 0:06:41   
beba76
TODI, a sem spet jaz kriva, da mam največji go***?user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pržila sem se vsega skupaj 2 uri v 14. dneh. Sem zmagala, ne?? Ampak to je blo res tisto golo izležavanje na soncu, ki ga jaz obožuuujem. Mater, sem si letos privoščila in dala duška user posted image  Največ sem z malo tekala po plaži gor in dol in hodila po njo, ko mi je kam ušla. Pa s tamalim sva si nekaj z lopatkami težila, z večjima pa z žogo... No, sem poleg toliko otrok lahko srečna, da sem našla vsaj ti 2 uri časa zase user posted image  Mi je pa manjkalo to ležanje in uživanje pod soncem. Pa še na FKK bi pol morala biti, da bi bilo popolno. Eh, enkrat, ko otroci zrastejo, bo...

BAMBINA, maš na ZS, pa ne se smejat, lahko pa tu gor pokomentiraš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
20.8.2007 8:10:03   
S@nta
Dobro jutro!

Eto, zdaj pa ste vse že z morja, mi pa še niti šli nismouser posted image
So trenutno druge stvari v prednosti.
Bambina, kaj še vedno se tehtajo na oni mali tehtnici al že lahko stojijo? Mi imamo namreč tudi težave, če ga bodo hotli tam gor spravit, pa bog ne daj da še ga mislijo merit leže.
Naš otrok je drugače tud nekaj nahoden v zadnjih dneh in je zdaj okužil tudi mene, tak da sem tu v službi, ko cota in samo upam, da kdo ne pride, ker komaj govorim.
Mimogrede, če se keri da odgovorit, kaj jim dajete proti vročini? Zaenkrat smo mi prakticirali kako svečko, ampak mi je to taka muka, kaj šele za malega, pa ne vem kdaj naj s sirupom, kerim (calpoluser posted image ) in kako začnem?
Baje, da pač svečka prej prime in manj škoduje, malo me razsvetlite.

Sončnica, kaj ti si sama postrigla Nika tak profesionalno al ste imeli frizerko na obisku. Meni ga ni k frizeru za vozit, ker dvomim, da bo pri miru in da ne bo začel panike zganjat, če ga bo htela strič.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
20.8.2007 9:34:50   
goda13
Beba-wb

user posted image user posted image user posted image  za prve zobkeuser posted image user posted image user posted image  Pa sva jih le dočakaliuser posted image

No, mi smo se ful napraznovaliuser posted image

V soboto smo bli do 23-ih s Kimijem vred. Jih je take pokal, da smo se mu do solz nasmejaliuser posted image . Včeraj smo bili pa od 12-19. Sem bila pa ful utrujena po dveh dneh praznovanja. Upam, da nebo vsako leto takouser posted image . Danes sem še fraj, jutri pa do četrtka pa v službo.

Šibava malo ven...

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
20.8.2007 13:24:45   
lampica
Ojla!

Beba pozdravljena! Sem se glih nekaj dni nazaj spraševala, če ste se že vrnil.

Goda a pol pravš, da ste lepo in veliko praznoval. Mi smo imeli včeraj spet fešto. Naslednj vikend spet cel vikend. Jz res ne vem kdaj se bom odpočila. Ti moram povedat, da bi lahk šla v Italijo na dirko formule 1. Grejo en moj kolegi. Pa se z mojmo ne morma spravt. Slučajn sem se spomnala, da ti moram povedat, ko sta s tvojim taka ljubitelja!

Drgač imam pa glih malco in malo brskam po RR-ju.

Bambina naš pa ni imel toliko testov. Zgleda da je odvisno od pediatra do pediatra. Mi smo samo 1 kocko v lonček dali in si podajali žogo.

Ja nič, pridne bodite v tem deževnem dnevu.

Aja Beba, mene pa zanimajo štirje različni priimki. Sem radovedna.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.