ronja
|
Joj, ne vem, kaj naj ti rečem... Jaz vedno hočem kaj pomagat, kadar prideva k fantovim na kosilo, operem solato, pripravim mizo ali kaj takega, se mi zdi to nekak naravno... Pa ja ne bom jaz sedela in gledala, med tem, ko mi bo ona 30 let starejša gospa, stregla... Pa ko delaš skupaj z nekom, čas hitreje mine - obema in nekak se povežeta, se mi zdi... Razen z mojo mami ne maram kuhat, ker vedno tako živčna in samo rita naokoli . Mogoče ji je bilo nerodno, pa ni vedela, kam kaj dat... Jaz sicer kar vprašam, samo sem tudi sicer bolj gobčna, pa se mi to ne zdi tak problem, saj važen je namen, pa tudi če potem kak krožnik narobe pospravim... No, zdaj itak že bolj ali manj vem, kje imajo kaj Se mi pa zdi, da je na srečo moji tašči to kar všeč, zdaj me hoče sicer malo šparat, ko sem , ampak meni je vseeno čudno, da bi samo gledala zraven... Ne vem, to je res čudno! mogoče je bilo kaj narobe drugače, pa ni hotela tega pokazat in se je zaprla vase... Ne vem...Upam, da bo v prihodnje drugače... Verjetno bi bilo res fino sina vprašat, kako je sicer navajena... In vprašaj moža, zakaj se mu zdi vse ok, mogoče si ti drugače videla, kot oni...
|