|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VD snaha
4.5.2007 8:36:47   
maruškaŠ
Z razbeljenim železom. Saj veš, kuj železo dokler je vroče user posted image .

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 126
4.5.2007 8:41:26   
caillou
Ojej, boga mularija !! Ne bi bla v njihovi koži.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 127
4.5.2007 8:56:48   
maruškaŠ
jp, res so reveži, zato pa imajo potem v starejših letih toliko problemov! In non stop pišejo tle gor in na podobnih forumih. Nič čudnega.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 128
4.5.2007 9:01:48   
caillou
user posted image

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 129
4.5.2007 9:53:52   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: Mič
Pri teh letih je mene zanimalo samo to, kako se bova imela fajn in kdaj bova lahko seksala. To in čisto nič drugega. Za minuto naprej in nič več.

user posted image user posted image  pošteno povedano, Mič.

Mene pa zanima, kaj je VD taščo (ta, ki je odprla temo) zanimalo pri 18ih???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
4.5.2007 10:05:45   
srki
O tem, kaj je komu hodilo po glavi pri 18 letih, je pa čisto odvisno od posameznika. Eni bluzijo, eni hodijo še v šolo, eni študirajo, eni imajo celo drižino, eni službo....Jaz sem pri teh letih končevala 4. letnik in sem mislila predvsem na šolouser posted image .

Nismo vsi taki, da bi samo na sex misliliuser posted image user posted image .

(odgovor članu žirafica)
Neposredna povezava do sporočila: 131
4.5.2007 10:11:26   
žirafica
Ja, OK. Pri 18ih jih bolj malo zelo resnih oz. se obnaša tako kot je treba - po merilih odraslih. VD tašča ima velika pričakovanja od svoje bodoče snahe, vprašanje pa, če je bila sam v tistih letih perfect?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 132
4.5.2007 10:45:16   
tanikaa
Saj ne zahteva od snahe perfektnost. Samo osnovno oliko.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu žirafica)
Neposredna povezava do sporočila: 133
4.5.2007 10:50:57   
snake
jaz pa imam taščo ki bi rekla, da bo vse ona pripravla, naj kar uživam na sprehodu...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 134
4.5.2007 10:59:08   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Saj ne zahteva od snahe perfektnost. Samo osnovno oliko.

Saj, vemuser posted image  Meni tudi bonton VELIKO pomeni. Ga pa žal eni nimajo niti pri 18ih niti pri 30ih niti pri 50ih.user posted image  To ni samo krivda vzgoje, je tudi zaplankanost posameznika, da ne vidi, da s svojim obnašanjem "štrli". Eni so še ponosni na svojo otesanostuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 135
4.5.2007 13:07:59   
divadana
S fantom sva skuapj 1 leto in 7 mesecev..... Večina časa preživiva pri njemu in seveda sem učasih tam tudi več dni. Na začetku mi je bilo zelo nerodno da se na kakršenkoli način utikovala v taščino gospodinjstvo, ker tudi sama tega ne bi marala, sploh pa sem se tako navčila doma. Uglavnem, pri moji tašči je tako, da ima psa v hiši in to bernskega planšarskega in moj fant je tud navajen na to.... da spi tale kuža na fotelju, ene parkrat se je celo polul v kopalnici (še dobro)user posted image , kosti grizlja vse povsod po hiši-tapetih, ko je dež pride ves od luže v hišo na fotelj spat... oblačila so vsa od dlakuser posted image user posted image ..
Sej ni to problem, sama imam doma cel živalski vrt, ampak vsaka žival spada kamor spada...
No hočem vam povedat, da sem enkrat počistila celo stnovanje in tašča mi na koncu spusti psa v hišo... user posted image user posted image , pa še dež je biluser posted image user posted image ...
Od tistega dneva čistim samo najino sobo in nič drugega. Ker v njihovi bajti ne bo nikoli čistoče... to je grozno???!!! in pol povabi koga v hišo??? GROZNO!!!
zadnjič sta mu dva napihnjena klopa padla v dnevni sobi na tlauser posted image ....
In mojmu sem rekla: da si ne drzniš, kdaj reči, da ne naredim nič pri tebi....

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 136
4.5.2007 18:44:27   
caillou
Nismo vsi taki, da bi samo na sex mislili

Ja, ampak nas je vseeno zelo maluser posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 137
4.5.2007 23:04:54   
Anonimen
Glede na vse dodatne informacije anonimne nimam zaupanja v to zgodbo. Pač, nekako mi je zaigrano napisano glede na vse dodatne poste vseh ostalih.user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
5.5.2007 9:21:18   
filipinka
Anomnimna je po moje hotela povedati, da so te mlade punce velike egoistke, da jim gre samo, da bodo se fajn mele in da bodo zrihtane v nulo, da pa bi opazile koga okrog sebe, to pa pac ne!user posted image  Jaz jo cisto razumem, ker mamo mi isti problem (beri isto snaho). Sploh se ne gre zato, koliko je kdo star. Zdrava pamet ti mora kazat, da ce gres z nekom na dopust, da se delo razdeli, razen, ce je drugace zmenjeno! Oziroma, da se pospravlja vsaj za sabo, ce ze za drugimi ne! Tudi, ce nisi tako vzgojen se je treba prilagajati!
V tem primeru drzim s tascami!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
5.5.2007 9:43:23   
muška
Nati jaz pa rečem, da se motiš!  Mi imamo tudi eno zelo zelo podobno frajlo, ki bo bog ne daj, ampak mogoče celo v moji žlahti nekoč in jo z lahkoto najdem v tem opisu. Ne samo da je lena, da ne zna in niti noče nič, tudi packa je , kaj se osebne higiene tiče! In seveda sem ji tudi jaz stregla in odnašala vse od njene riti, ker če ne bi ,bi se nam še bolhe zaredile user posted image  .

Ampak vso krivdo dam jaz tukaj na starše. Da ne morejo otrok naučit osnovnih stvari, da se pospravi za sabo,da drugi niso tvoji sužnji, da se moraš umivati, ne pa samo parfum in puder!!! user posted image ! Dobro, ne bom preglasna, ker še ne vem kakšni bodo moji otroci user posted image  , no takšni zagotovo ne bodo , upamuser posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 140
5.5.2007 20:02:37   
VERONICA
Anonimna, dobro si vzgojila sina. Pupa je 100% razvajena, on bo to že sam prej ali slej videl, ali pa se bo ona spremenila (v kar pa bolj malo verjamem).

Če pa s sinom o temu govoriš to ni utikavanje. Saj to je tvoj sin, ki še ni čisto ven iz tvojega naročja. Če sem prav razumela mlada dva še nista poročena, tvoj sin še živi pri vas, mogoče je tudi še finančno odvisen.

Mogoče lahko ob priliki vržeš kako splošno opazko o temu kako je delo treba vedno pošteno razdeliti... Ne govoriš o njej ampak nasplošno.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 141
7.5.2007 1:49:21   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Vem, da sta oba še zelo mlada, ampak nikoli ne reci nikoli ...

Sama ne vidim problema v kavi, v pripravljanju malice, v posodi niti v afnanju. Problem vidim v odnosu. Ne bi bila vesela ce bi kdorkoli postavljal zadeve tako, da bi nekdo drug moral namesto njega opravljati osnovne stvari. Tudi v opisani situaciji, ko VD snaha ni pripravljena poskrbeti za sebe in svoje potrebe in postavlja VD tasco v polozaj streznice, ki mora poskrbeti za le te. Na nek nacin se gre o zasedanju polozajev, ki se z dolocenimi oscilacijami nadaljujejo naprej. Kdo je tisti, ki opravlja dolocena dela. In ce VD tasca ne zeli spremeniti sistema, ki ga ima za svojo druzino, taksno kot ta trenutno je, VD snaha ne zeli prevzeti niti delcka sodelovanja v tej "4 dnevni skupnosti", VD tasci preostane, da sprejme vlogo streznice. Obisk je ena stvar, sprejeti odhod na delovni vikend je povsem druga stvar. Zdi se mi, da sin zaenkrat sprejema vlogo streznika doma in verjetno je punca pricakovala enak tretman tudi na "delovnem vikendu". Njej je pravzaprav vseeno kdo streze, dokler je postrezena.
Poznala sem en taksen par, ki je skupno pot zakljucil v trenutku ko je fant na dopustu zbolel. Punca je lakirala nohte in sla na plazo on je sam kuhal vrocino. Ni caja, ni sendvica ni vode od nje, saj ona ni da streze, ona je, da bi bila postrezena. Kako bi konkretna VD snaha ravnala v taksnem primeru je pa vprasanje. Sama bi verjetno odkrito povedala doticni punci ob priliki, da ce misli spet iti z vami naj razcisti, da bo za sebe in svoje potrebe morala tudi sama kaj narediti. Ce bo lacna bo morala pokrbeti za to da bo jedla, ce misli jesti z vami, bo morala svoj delez dela prispevati, poskrbeti za svoje cunje itn. Ce ni pripravljena sodelovati naj rajsi ostane doma. Sin pa tudi po lastni presoji. In ja, pogovorila bi se s sinom. Moj sin je in moje je da mu povem kaj mislim, njegovo pa je, kako se bo odlocil. Mogoce je zadosti pameten, da se ne mora uciti na lastnih napakah.
Sicer je pa vsakemu z malo zdrave pameti jasno kdaj je nekomu neprijetno, kdaj je zivcen in ima tremo; kdaj ima voljo pa ne zna nekaj narediti in kdaj si tega enostavno ne zeli.
In prav malo je pomembno kako je od doma navajena. Kancek socialne zrelosti je dovolj, da se zaveda, da VD tasca ni njena mama, ne glede na to kaj ji po glavi hodi. Piedestali vzdrzijo samo, ce so zraven vzdrzevalci.

< Sporočilo je popravil Misek -- 7.5.2007 1:53:24 >

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
7.5.2007 8:05:18   
maruškaŠ
Če ne drugega, vprašam VD taščo če ji lahko pomagam. Sicer vedno reče, da ni treba, ampak se mi zdi zelo grdo, če ne bi pomoči niti ponudila. Včasih bi skoraj raje videla, da bi mi prepustila del pospravljanja po kosilu, ker se potem počutim kot en lenuh. Nočem pa se pretirano silit, ker njeno gospodinjstvo je njeno in pika. Pa ni važno ali je to prvo ali stoto kosilo. Tukaj gre samo za kulturo in odnos.

NIsmo pa vsi isti.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 9:44:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
7.5.2007 10:09:34   
Anonimen
Jooooj me kar trese, ko berem kake flenče se muvajo na okol! Sama poznam kar nekaj takih frčapel in najraje bi jih stresla iz gat! Če me že kaj narevira, je to neodgovorna in neolikana mladina. Pa sem jaz tut mladič še, sam mene so najbrž ugrabli nezemljani, ma ziher so me, ker sem včeraj razmišljala, če naj spoliram jabolka, da se bodo lepše svetila v košari user posted image user posted image user posted image
Mene in sestro je mami enako učila, pa je med nama takšna razlika, kot med mravljo in slonom.
Zanimivo, da sem sama dojela določene vrednote, brez da bi mi jih razlagala, medtem ko jih ona ne bo zaštekala, do konca življenja. Plača je za žur in cune, mami, pa zato, da ti kuha, pere, lika in od rit odnaša.
Denarja za hrano in prašek ni, za žuranje do jutra, pa je....Pa važno je le to, da si lep in ves opedenan, za druge te pa boli joli! Evo filozofija življenja, današnje mladine user posted image user posted image user posted image .

Dokler smo skupaj živele, sem sestro naučila vsaj pospravljat spodnje gate za seboj. Zdej je itak spet stara pesem. Vas zanima kako? Vsako jutro, ko jih je pustila ob postelji, sem jih potlačila pod njen povšter. Vsako jutro, dan za dnem, sem tako kopičila njene posrane smrdljive gate pod povšter, tako, da je bil le ta že "prikupno" dvignjen. Ne bi bila rada v povštrovi koži user posted image , sploh pa ne v njeni, ko je neke noči, zrinila povšter na stran in zarila svojo prelestno glavico v kup smrdljivo-posranih gat! user posted image user posted image user posted image user posted image
Je vpila ko totalen kreten...nucalo je pa žal le en teden. Jaojao, da ne govorim o tem, da ji je gat zmanjkalo user posted image , to je bla šele kriza user posted image . Ampak men se je še kar dalo prevzgajati jo, tko, da ko se je stara zgodba začela ponavljati, sem jih zopet začela pobirat (gate namreč) in shranjevat. Tokrat v vrečko za smeti in ko so nekega popoldneva prišle na obisk k njej sošolke, sem, preden so vstopile, vse tiste gate raztresla po celi sobi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Je mela preprogo iz gat! Pa po postli so ble, ma povsod! Phahahahahahhahaaaaa! Znorela je itak! To sem še enkrat ponovila kasneje, ko je pripeljala fanta domov. Pol smo meli pa mir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oz. gate je sama nosila v koš za perilo user posted image user posted image user posted image . Heeeeeee user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
7.5.2007 10:11:19   
Anonimen
Aja, se opravičujem za anonimnost...poslužila sem se je, zaradi omenjanja svojih sorodnikov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
7.5.2007 11:09:30   
Dejča
Ta zadnja anonimna, sem se nasmejala tvojim dogodivščinam s sestro, čeprav verjamem, da te spravlja ob živce, pa sama nisem ravno tak redoljub kot ti. Glede poliranja jabolk si pa malo čudna user posted image  ali pa imaš odveč časa ... Pa brez zamere user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
7.5.2007 12:41:18   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

VD Tašča,

sem preletela nekaj odgovorov.

Omenila bi samo glede pogovora s sinom.
Če se z njim pogovoriš se lahko zgodita dva zelo verjetna scenarija.

Prvi:
sin bo po pogovoru spredvidel, da s tako punco res ne bo moral živeti in konča razmerje, ampak bi se potem vprašala, ali je mogoče mamin sinek, ker mu mamica pri 19 letih govori kaj je dobro zanj in kaj ni.

Drugi: sin potegne s svojo punco, njej se izpove glede  pogovora, sin in VD snaha se odločita za skupno življenje a ker se je VD tašča zamerila VD snahi, se malokrat vidijo in kasneje VD tašča ne vidi svojih vnukov oz nima z njimi stika.

Na tvojem mestu bi vse skupaj pustila pri miru, sin se mora nekje naučiti samostojnosti in odločanja. Če mu je punca vedno manj všeč, bo nekaj ukrenil v tej smeri, če pa je zaljubljen v njo do nebes in nazaj, ga noben vol ne bo premaknil.

Bi pa defenitivno sinu in VD snahi dala vedit slednje: Če VD snaha prespi pri vas, mora za seboj pospravljati, sicer bi ji prepovedala vstop v hišo.

Prepoved definitivno vleče k drugem scenariju. Torej, boljše se pogovorit kot prepovedovat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 148
7.5.2007 12:43:44   
Tonchka
Težko je presoditi ali je tvoja "bodoča snaha" lena, razvajena ipd. Možno je tudi, da ji je nerodno, da ne zna,..... ampak gre se za osnovno oliko. Nekaj kar imaš že kot otrok, ali pa najverjetneje nikoli ne boš imel. Če bi bila jaz na mestu tvoje "snahe"bi me bilo sram da bi samo spala, jedla, pila in zvečer legla k tipu, drugi pa bi delali in pospravljali za mano. Jaz sem od prvega obiska pri fantovih zmiraj rada kaj naredila, pomagala in s tem dala tašči vedeti, da se ji lahko postavim ob bok in da ne rabim nobene "mamice", ki bo nama skoz dihala za ovratnik in preverjala če njen sinko lahko živi z mano. To da sem ji dostikrat pomagala, se mi je z leti obrestovalo. Tudi sama mi zato rada pomaga (npr. varstvo otrok) in dobro se razumeva. Ne kot tašča-snaha, ampak kot dve odrasli ženski, ki znata imeti zrel odnos.

Mislim, da nisi napačna, ne zanašaj ji riti, ne kregaj se z njo in sinom, ne vsiljuj ji svoje mnenje, sprejmi jo tako kot je, ji pa daj  vedeti, da si na svojem TI gospodar in da si pripravljena pomagati, NE pa se pustiti izkoriščati. Mogoče pa se probaj diplomatsko približati punci, mogoče rabi malo več vzpodbude. V njun odnos pa raje ne drezaj, ker lahko narediš "kontra efekt".

Veliko sreče.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 149
7.5.2007 12:44:01   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
sem včeraj razmišljala, če naj spoliram jabolka, da se bodo lepše svetila v košari user posted image user posted image user posted image

Oblil me je mrzel pot ob misli, da bi lahko dobila taksno snaho user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?